Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
συμφωνω και να προσθεσω οτι το Ματζιο τον ξερουμε χρονια!!!!!
δεν εχει να δωσει τιποτα!!!!!
Δεν φτανει απο μονη της η τεχνικη καταρτηση στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο...........
πρεπει να συνδιαζεται και με μυαλο η ταχυτητα η παθος και δυναμη!!!!!
ο Ματζιος δεν εχει τιποτε απο αυτα!!!!!!!!!
ο Τζιολης εχει παρει παρα αμετρητες ευκαιριες ολα αυτα τα χρονια στον ΠΑΟ και ειμαι σιγουρος οτι αν επαιρνε μεταγραφη στον Εργοτελη μπορει να μην ηταν ουτε βασικος!!!
ενα αγωνα καλο με τη Βερντερ εκανε και κατα την γνωμη μου πρεπει να ηταν ντοπαρισμενος!!!!
δεν εχει τρεξει ποτε στη ζωη του ετσι!!!!!
αυτος ο πουστης ο Βυντρα δεν βγαινει με τιποτα απ την ενδεκαδα!!!!!!!!!!
ακομα και κεντρικο αμυντικο τον καναμε για να παιζει.............στην θεση που απαγορευονται τα λαθη οσο καμια αλλη!!!!!!
επισης.............
ο Ματτος (οπως ειπε και ο ζζρ) ηταν ο ποιο σταθερος παικτης της ομαδας περσι!!!!!
ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ να παιζει ο Τζιολης στη θεση του Ματτος!!!!!!
Ο βυντρα κανει λαθη τραγικα αλλα σου δινει την εντυπωση οτι προσπαθει.... το παλικαρι μεχρι εκει μπορει φαινεται να ειναι λιγος για τον ΠΑΟ.... το κακο ειναι οτι αυτη τη στιγμη φαινονται ακομη περισσοτερο οι αδυναμιες του γιατι δεν εχει διπλα του ενα καλο μπακ
Για τις γιομες δε φταιει μονο ο βυντρα που ειναι το επιθετικο χαφ να υποδεχτει μπαλα στο κεντρο οταν μου τους βαζει σχεδον πανω στη γραμμη δεξια κ αριστερα... απλα πραματα ρε παιδια
Και επιμενω σε αυτο γιατι στο οακα με το λεβαδειακο εβαλε τον Ιβ στο κεντρο γαμαγε για εμενα εκανε απο τα καλυτερα παιχνιδια του
Απο την αλλη ο τζιολης walkerαν ηταν στο γαυρο θα ετρεχε λες και ειχε νευτη στο πισινο..... και παλι οποιος καταλαβε καταλαβε
Νομιζω η τριαδα τζιολη βυντρα σαριεγκι θα πρεπει να μπαινουν το πολυ ενα τεταρτακι αντε 20 λεπτακια αλλαγη για να ξεκουραζονται οι βασικοι.... αλλιως ειμαστε ετοιμοι να τους κουνησουμε το μαντηλι
![]()