Σελίδα 37 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    συμφωνω και να προσθεσω οτι το Ματζιο τον ξερουμε χρονια!!!!!
    δεν εχει να δωσει τιποτα!!!!!
    Δεν φτανει απο μονη της η τεχνικη καταρτηση στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο...........
    πρεπει να συνδιαζεται και με μυαλο η ταχυτητα η παθος και δυναμη!!!!!
    ο Ματζιος δεν εχει τιποτε απο αυτα!!!!!!!!!

ο Τζιολης εχει παρει παρα αμετρητες ευκαιριες ολα αυτα τα χρονια στον ΠΑΟ και ειμαι σιγουρος οτι αν επαιρνε μεταγραφη στον Εργοτελη μπορει να μην ηταν ουτε βασικος!!!
    ενα αγωνα καλο με τη Βερντερ εκανε και κατα την γνωμη μου πρεπει να ηταν ντοπαρισμενος!!!!
    δεν εχει τρεξει ποτε στη ζωη του ετσι!!!!!

αυτος ο πουστης ο Βυντρα δεν βγαινει με τιποτα απ την ενδεκαδα!!!!!!!!!!
    ακομα και κεντρικο αμυντικο τον καναμε για να παιζει.............στην θεση που απαγορευονται τα λαθη οσο καμια αλλη!!!!!!

επισης.............
    ο Ματτος (οπως ειπε και ο ζζρ) ηταν ο ποιο σταθερος παικτης της ομαδας περσι!!!!!
    ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ να παιζει ο Τζιολης στη θεση του Ματτος!!!!!!

Ο βυντρα κανει λαθη τραγικα αλλα σου δινει την εντυπωση οτι προσπαθει.... το παλικαρι μεχρι εκει μπορει φαινεται να ειναι λιγος για τον ΠΑΟ.... το κακο ειναι οτι αυτη τη στιγμη φαινονται ακομη περισσοτερο οι αδυναμιες του γιατι δεν εχει διπλα του ενα καλο μπακ

Για τις γιομες δε φταιει μονο ο βυντρα που ειναι το επιθετικο χαφ να υποδεχτει μπαλα στο κεντρο οταν μου τους βαζει σχεδον πανω στη γραμμη δεξια κ αριστερα... απλα πραματα ρε παιδια
    Και επιμενω σε αυτο γιατι στο οακα με το λεβαδειακο εβαλε τον Ιβ στο κεντρο γαμαγε για εμενα εκανε απο τα καλυτερα παιχνιδια του

Απο την αλλη ο τζιολης walker αν ηταν στο γαυρο θα ετρεχε λες και ειχε νευτη στο πισινο..... και παλι οποιος καταλαβε καταλαβε

Νομιζω η τριαδα τζιολη βυντρα σαριεγκι θα πρεπει να μπαινουν το πολυ ενα τεταρτακι αντε 20 λεπτακια αλλαγη για να ξεκουραζονται οι βασικοι.... αλλιως ειμαστε ετοιμοι να τους κουνησουμε το μαντηλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Για τις γιομες δε φταιει μονο ο βυντρα που ειναι το επιθετικο χαφ να υποδεχτει μπαλα στο κεντρο οταν μου τους βαζει σχεδον πανω στη γραμμη δεξια κ αριστερα... απλα πραματα ρε παιδια
    Και επιμενω σε αυτο γιατι στο οακα με το λεβαδειακο εβαλε τον Ιβ στο κεντρο γαμαγε για εμενα εκανε απο τα καλυτερα παιχνιδια του

για τον Βυντρα αν προσπαθει δεν με νοιαζει...και εμένα να βάλεις θα προσπαθήσω ακομα και αν μου δεινεις το 1/10 απο αυτα που παίρνει ο Βύντρα..δεν παει να πει οτι πρεπει να παιζω στον Παναθηναικό...

οσο για τα τεχνικά ζητήματα...

πρώτον...στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν περιμένεις απο το επιθετικό χαφ να υποδεχτεί την μπάλα απο τον μπακ αλλιώς αστα να πάνε....
    το κεντρικό μπακ εχει 3 λύσεις....πρωτον να μοιράσει παιχνιδι στα πλάγια μπακ...
    δευτερον να μοιράσει παιχνίδι κάθετα στους αμυντικους χαφ οι οποιοι με τη σειρά τους θα αναπτύξουν το παιχνίδι είτε πλάγια είτε καθετα...

και τρίτον και σπουδαιότερο....ο κεντρικός αμυντικός όταν παίζεις απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες που περιμενουν κάτω απο το κέντρο πρέπει να ανέβει και να μετατραπεί σε αμυντικό χαφ, κουβαλώντας την μπάλα προς το κέντρο...ώστε να πάει να τον πρεσάρει ένας αντιπαλος και να ανοίξουν οι χώροι...

αν ο άνθρωπος δεν μπορει να πάει ευθεία με την μπάλα ας τα παρατήσει να μην μας ανεβαινει και εμας το αίμα στο κεφάλι...

η γιόμα είναι η ύστατη λύση όταν πιέζεσαι και μόνο για να μην κανεις λάθος....

τώα θα μου πείτε ποιος απο τους κεντρικους αμυντικους του ΠΑΟ μπορεί να παιξει αυτό το ρόλο??
    κανεις ...αλλα τουλάχιστον όλοι οι άλλοι κανουν λιγότερα αμυντικά λάθη..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    [B

όποιος ξέρει ρε παιδιά ας μου πει γιατί παίζει ακόμα .....τι σκατά κονέ έχει??ελεος...με έχει φάει η περιέργεια... [/B]
    ρε ζουζουρα, τα ειπαμε αυτα...μην τα λεμε συνεχεια

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hprasinh_b.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	74,8 KB 
ID:	148799

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε ζουζουρα, τα ειπαμε αυτα...μην τα λεμε συνεχεια
    το έχασα ρε...στείλτε και σε μένα κάνα πμ...να ενημερώνομαι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....(ή μηπως μπερδευομαι με τον Πανελλήνιο)..

παλι καλά ....να εχουμε ανταγωνισμο φέτος...

Υ.Γ. πολύ κλάμα εκει στον ΑΝΤ1 βρε παιδι μου...
    ο παρουσιαστης μαυριλα σκετη...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Με τις υγείες σας γαυρακια....17 ποντακια....ετσι να σας αρεσει....

Ρε παιδια αυτο ο παρουσιαστης του Αντ1 ....υπαλληλος του αγγελοπουλου ειναι....;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Γιατι εχεις καμια διαφωνια με τον συγκεκριμενο τιτλο;

ωραια ομαδα εχετε και φετος...ειδικα ο ντισκομπαλας ειναι φοβερος...

ΑΝΤΕ...........Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ

Πάρτε τήν είκοσάρα σας.........

Καί γαμώ τά κωουτσαρίσματα........δώσε δράκους στό Σέρβο

νά τούς κάνει μελισσούλες....!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μπραβο βαζελοι !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

το γελοιοτερο απο ολα ηταν το βιντεακι με στιγμιοτυπα στο τελος που ειχε ηχητικο background τραγουδι του....Πετρελη!!!!!!!!!!!!!!ημαρτον με τη heaven οι καραγκιοζηδες!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εξαιρετικη ιδεα απο το Βρετανικο SkySports!

Το ειδα στον Freddo του Sport24 και πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει τρομερη επιτυχια και στην χωρα μας...

Εχουν περασει απο "οντισιον" φιλαθλους απο καθε ομαδα της Premiership και εχουν επιλεξει απο εναν...προφανως τα κριτηρια ειναι να μην ειναι καφρος...

Σε καθε παιχνιδι βαζουν το εκαστοτε "ζευγαρι" φιλαθλων να παρακολουθησει μαζι το ματς να σχολιαζει και να κανει χαβαλε σε παρεϊστικα παντα πλαισια... οπως πραγματικα αξιζει δηλαδη να παρακολουθησεις εναν αγωνα...FANZONE το ονομαζουνε αλλα θα μπορουσε αντε να χαρακτηριστει και FUNZONE..

Μια τετοια κινηση και στην Ελλαδα πιστευω οτι θα ειχε θετικο αντικτυπο και στην εξαλειψη της βιας αφου θα εβγαζε πολυ γελιο και θα αποφορτιζε γενικα καταστασεις...σιγουρα δεν μιλαμε να βαλουν τον τσουκαλα μαζι με τον χατζηχρηστο στο ΑΕΚ-γαυρος, αλλα υγιεις και νορμαλ ανθρωπους για να γινει χαβαλες...

δειτε Video, βγαζουν πολυ γελιο...

http://www.youtube.com/watch?v=y56quTJ88O0

http://www.youtube.com/watch?v=fKIsO...eature=related

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μπραβο βαζελοι !!!

Αντε και στο ΣΕΦ γαυρακια.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Αντε και στο ΣΕΦ γαυρακια.....
    ελπιζοντας με ΚΑΝΕΝΑ εκτροπο τοτε !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε