Σελίδα 37 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Εγω παλι ειμαι γεννημα θρεμα Κοκκινιωτης με ριζες απο Σμυρνη,Αλεξανδρουπολη,Κεφαλλονια με συγγενεις σε Κομοτηνη,Θεσσαλονικη,Αλεξανδρουπολη,Αγρινιο,Ηρακλειο ,Πατρα,Κεφαλλονια,Παρο,Πορο,Κωνσταντινουπολη και παει μακρια η βαλιτσα.Η λεξη Βουλγαρος οταν απευθυνεται σ αυτους που πολεμησαν τους πραγματικους Βουλγαρους και τους εστειλαν πισω στη φωληα τους χωρις να παραχωρησουν μια σπιθαμη γης ειναι το λιγοτερο εξοργιστικη.

Οσο για τους αεκτζηδες μια ζωη στην κλαψα εισαστε,παιξτε και λιγο μπαλλα για αλλαγη και τα ξαναλεμε.
    για το πρωτο μερος ειμαι μαζι σου 100%. θα ηθελα να εισαι και το ιδιο αυστηρος και στο "τουρκοι"

σορυ αλλα στο δευτερο μερος εχω ενστασεις... εσυ παιζεις μπαλα? τα δευτερα του γαυρου που σερνεται αυτη τη περιοδο δε μπορεσες να κερδισεις....

βολτάδικο μέλος
    εγώ απλά μπουγάτσες τους είπα και ζώα και υπάνθρωπους και αναφέρομαι αυστηρά και μόνο σε αυτούς που έκαναν τις μαλακίες και όχι σε όλο τον κόσμο του πάοκ, καθώς έχω και ιδιαίτερα πολλούς φίλους μπαόκους που είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά παιδιά.

το παιχνίδι πάντως ήταν τρελή μούφα... μέχρι το 75' έπεφτε τρελή βαρεμάρα από πλευράς φάσεων και ευκαιριών. αν δεν ήταν και ο χούτος τόσο ατομιστής ή ο γιαννάκης τόσο άτυχος, θα λέγαμε άλλα τώρα.
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gayros.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	157778

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βάλε και τον πάγκο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    to 6....metagrafi apo ...AEK ine!

πρωταθλητης Ευρωπης

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    σορυ αλλα στο δευτερο μερος εχω ενστασεις... εσυ παιζεις μπαλα? τα δευτερα του γαυρου που σερνεται αυτη τη περιοδο δε μπορεσες να κερδισεις....
    Γιατί ρε μάγκες; Μόνο ο γάβρος είχε απουσίες; Δάρλας, Μάρκος Αντόνιο, Ίβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία δεν είναι απουσίες; Προπαγάνδα 1!

Όσο για το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δείτε πόσους παίκτες έχουμε χάσει με τραυματισμούς και ελάτε ξανά να μου πείτε... Προπαγάνδα 2!

Snake... επιστημονικά μπινελίκια ξέρουμε κι εμείς να δίνουμε. Άστο καλύτερα για άλλα φόρα.

Α! Αν είναι να είμαι Έλληνας, όπως πολλοί "πρωτευουσιάνοι" 1ης γενιάς, καλύτερα Βούλγαρος. Τέτοια ελληνοφροσύνη να τη χέσω! Αυτό είναι το νόημα της σημαίας στην κερκίδα κι οποιος βάλει το μυαλό του να δουλέψει θα το καταλάβει.

ΥΓ Και οι Αλβανοί είναι επίσης καλοί άνθρωποι...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Γιατί ρε μάγκες; Μόνο ο γάβρος είχε απουσίες; Δάρλας, Μάρκος Αντόνιο, Ίβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία δεν είναι απουσίες; Προπαγάνδα 1!

Όσο για το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δείτε πόσους παίκτες έχουμε χάσει με τραυματισμούς και ελάτε ξανά να μου πείτε... Προπαγάνδα 2!

Snake... επιστημονικά μπινελίκια ξέρουμε κι εμείς να δίνουμε. Άστο καλύτερα για άλλα φόρα.

Α! Αν είναι να είμαι Έλληνας, όπως πολλοί "πρωτευουσιάνοι" 1ης γενιάς, καλύτερα Βούλγαρος. Τέτοια ελληνοφροσύνη να τη χέσω! Αυτό είναι το νόημα της σημαίας στην κερκίδα κι οποιος βάλει το μυαλό του να δουλέψει θα το καταλάβει.

ΥΓ Και οι Αλβανοί είναι επίσης καλοί άνθρωποι...
    για το αν παιζει σκληρα ο μπαοκ εχω ξαναγραψει οτι σε γενικες γραμες ΔΕ παιζει σκληρα, τουλαχοστον οχι πιο σκληρα απο οτι οι αλλες ομαδες. αυτα να τα λες στους γαυρους με τις λουλουκες που εχουν μαζεψει στην επιθεση που με το που τους κοιτας πεφτουν κατω, οχι σε εμενα που στη τελικη η ομαδα μου εχει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ αρα ....

για τα μαθηματα ελληνοφροσυνης καλυτερα να μη σχολιασω γιατι θα τσακωθουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    to 6....metagrafi apo ...AEK ine!

μπα απο το βαζελο...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έλα σταματήστε με τους χαρακτηρισμούς (περί Βουλγαρίας εννοώ κτλ..) μόνο ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι τους κάνουν. Έλεος δλδ... για εκατομμυριούχους με σορτσάκια που παίζουν μπάλα μιλάμε και για μερικούς σαν και εμάς που απλά κάνουμε χαβαλέ...

Μην βάζουμε θέματα εκεί που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν....

Τώρα για το παιχνίδι.. ειλικρινά... περιμένε κανείς νοήμων άνθρωπος οτι δεν θα είχε φασαρίες επάνω μετα τα όργια στο Φάληρο;.... γιατί νομίζετε οι βασικοί του ΟΣΦΠ έμειναν έξω;... επειδή δεν μπορούσαν να παίξουν ή για να τους προστατεύσουν απο την κλωτσιά που πήγαινε σύννεφο ένθεν και ένθεν;

Βαρετό... ανούσιο... γύρισα κανάλι. Τίποτα δεν είχε. απολύτως τίποτα να δείς απο μπάλα.

Πολύ φασαρία για το τίποτα κοινώς. Οι μεν κόκκινοι κατέβηκαν για το Χ και για να εκμεταλλευτούν ακόμα και τις χάρτινες κορδέλες που έπεφταν και οι του ΠΑΟΚ, για να πάρουν το παιχνίδι με πάθος... μόνο που το πολύ πάθος τους έκανε να μην μπορούν να παίξουν. Έτσι... άλλη μια σούπα ντέρμπυ και πάλι.

Για τον ΠΑΟ τώρα... ρε δεν τους βάζετε να κάνουν καμιά βουτιά μπας και συνέρθουν;.. την μια 3αρα απο τις Σέρρες και την άλλη 3αρα στην ΑΕΛ;... μπάζει νερά το κότερο λέμε. Να δούμε τι θα κάνετε και αύριο τώρα.

Για την δική μου ομάδα... ναι παίξαμε.. πολύ καλά κιόλας, αλλά δεν θεωρώ οτι είναι μέτρο σύγκρισης το παιχνίδι με τις Σέρρες. Παίξαμε καλή μπάλα ώς οφείλαμε και οι Σέρρες είχαν μείνει στο κύπελο. Χώρια που έπαιζαν οι βασικοί τους που είναι τελικά χειρότεροι απο τους δεύτερους τους.

Κέρδος μας οι νέοι... φαίνεται οτι κάνουμε μεταγραφές εκ των έσω...Μακάρι γιατί είναι οτι καλύτερο να βλεπεις Έλληνες πιτσιρικάδες να κάνουν παιχνίδι και να σου δίνουν ελπίδα οτι κάτι γίνεται απο εκεί για του χρόνου.

Ο Σέρβος φτιάχνει πειθαρχία στην ομάδα και το έχει ήδη δείξει. Το θέμα είναι να την κάνει να παίξει και ΜΠΑΛΑ... όταν το κάνει αυτό οπως λέει ο busa, σε συνέχεια και σε κάθε παιχνίδι, με πάθος και δύναμη τότε θα έχει πολύ κόσμο και πάλι στο πλάι της.

Προς το παρόν , προσωπικά , τηρώ στάση αναμονής. Αλλά τα δείγματα είναι καλά.. απο το καλοκαίρι και μετά που θα δούμε τι θα γίνει, τότε θα κρίνω και τον Σέρβο στο σύνολο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    για το αν παιζει σκληρα ο μπαοκ εχω ξαναγραψει οτι σε γενικες γραμες ΔΕ παιζει σκληρα, τουλαχοστον οχι πιο σκληρα απο οτι οι αλλες ομαδες. αυτα να τα λες στους γαυρους με τις λουλουκες που εχουν μαζεψει στην επιθεση που με το που τους κοιτας πεφτουν κατω, οχι σε εμενα που στη τελικη η ομαδα μου εχει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ αρα ....

για τα μαθηματα ελληνοφροσυνης καλυτερα να μη σχολιασω γιατι θα τσακωθουμε...
    Η αναφορά μου σε εσένα ήταν μόνο σε ότι αφορά στις απουσίες που είχε ο γάβρος (και καλά τα δεύτερα).

Όλα τα άλλα είναι γενικά και δεν αναφέρονταν σε εσένα.

Μην ξεχνάς ότι εμείς είμαστε για τους νότιους Βούλγαροι και για τους βόρειους Τούρκοι. Έχουμε μπερδευτεί λέμε! Κατά τα άλλα κάφροι είναι μόνο τα παόκια... Μην ξεχνάτε τόσο γρήγορα ρε παιδιά! Κάνει κακό!

Γενικά μιλάω και πάλι idi...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

μπα απο το βαζελο...
    isos an deis ta teleutaia paixnidia aek-pao me vasara na allaxeis kai gnwmi

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    isos an deis ta teleutaia paixnidia aek-pao me vasara na allaxeis kai gnwmi
    ναι τα ειδα ολα τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΠΑΟ.... αλλα θυμαμαι και παλιοτερα.... πχ αυτα που κριναν και κατι....

ναι τα ειδα ολα τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΠΑΟ.... αλλα θυμαμαι και παλιοτερα.... πχ αυτα που κριναν και κατι....
    milas gia ena paixnidi kai agnoeis ta polla epomena
    ok

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    γαμ@τη αναλυση!

:rotflmao:

http://www.shoot.gr/document.php?cat...ument_id=32010
    πρωταθλητης Ευρωπης

Καποτε ο μπαμπινιωτης διπλα στο λημμα ''βουλγαροι'' εβαλε και την ετυμολογια ''φιλαθλοι του ΠΑΟΚ''.
    Μπραβο στον αρχηγο του ΜΠΑΟΚ για την κοφτη κινηση καρατε στον τζορτζεβιτς.Παιχταρας , με αναζητησεις αι στον χωρο των πολεμικων τεχνων, δινοντας το παραδειγμα fair game στους υπολοιπους.

Πως θα αισθανθειτε εσεις , οταν με 180 σφυγμους και τις καροτιδες πρισμενες να δεχθειτε ενα χτυπημα στον λαιμο με κινδυνο αποφραξης?Θα μου αρεσε να σας δω τι θα κανατε εσεις που μιλατε για τις ''λουλουδες'' και για τραυματισμους.

Λιγοτερα μπραβο, στον νικοπολιδη για το front kick στον οπαδο του ΜΠΑΟΚ.Πετυχημενο και αποτελεσματικο.
    Ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ στους οπαδους-πιθηκους του ΜΠΑΟΚ για την μαλακυνση που τους δερνει.
    Για ακομη μια φορα απεδειξαν οτι ειναι ΜΠΑΟΚτσηδες, γνησιοι απογονοι του ''μακακα''.

:a04: :a04:

Τι βρηκε ο χριστιανος και ανελαβε την διοικηση των πιθηκων?
    Συγχαρητηρια στον Ζαγορακη.Ηταν απλα μονος, και δυστυχως δεν μπορεσε να κανει και πολλα.
    Ο ΜΠΑΟΚ δεν αξιζει τετοιον προεδρο.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε