εγώ έβαλα conti road attack και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια και για τα metzeller που λες, ό,τι και να διαλέξεις πάντα όρθιος εύχομαι![]()
εγώ έβαλα conti road attack και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια και για τα metzeller που λες, ό,τι και να διαλέξεις πάντα όρθιος εύχομαι![]()
Παιδιά, όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι? Θα το παραλάβω τη δευτέρα μάλλον (περιμένω πινακίδα και άδεια).
Αλήθεια, την αφήνει κανείς σας έξω το βράδυ? Θα έχει συναγερμό βέβαια αλλά και η ασφάλεια κλοπής
είναι τόσο ακριβή, που μου έρχεται φτηνότερα να πάρω ένα λυκόσκυλο να το δένω στη μηχανή το βράδυ.
Βέβαια το λυκόσκυλο θα μου μασήσει τα λάστιχα και μπορεί άμα δει καμιά γάτα, να φύγει μαζί με τη μηχανή...
Πολύ όμορφη μηχανή με υπέροχα οπίσθια θα έλεγα και ήρεμο γκάζι.
Να είχε και λίγο πιο σοβαρό ψαλίδι με φαρδύτερο λάστιχο σαν το FZ6, ωραία θα ήταν..
...και το βρυσάκι που έχει για εξάτμιση... τέσπα..
Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από perrakis
Παιδιά, όσοι το έχετε είστε ευχαριστημένοι? Θα το παραλάβω τη δευτέρα μάλλον (περιμένω πινακίδα και άδεια).
Αλήθεια, την αφήνει κανείς σας έξω το βράδυ? Θα έχει συναγερμό βέβαια αλλά και η ασφάλεια κλοπής
είναι τόσο ακριβή, που μου έρχεται φτηνότερα να πάρω ένα λυκόσκυλο να το δένω στη μηχανή το βράδυ.
Βέβαια το λυκόσκυλο θα μου μασήσει τα λάστιχα και μπορεί άμα δει καμιά γάτα, να φύγει μαζί με τη μηχανή...
Να είχε και λίγο πιο σοβαρό ψαλίδι με φαρδύτερο λάστιχο σαν το FZ6, ωραία θα ήταν..
Καλοταξιδη φιλε μου!Σε τη τιμη την πηρες?ΑBS?
Rock hard ride free
6.290 από motoifantis χωρίς ABS.
+ κερατιάτικα βέβαια (έξοδα φακέλου, πινακίδα) περ.220
+ εξτρά, συναγερμός, μανητάρια, λουκέτα.. περ. 300
+ ασφάλεια.... άστα... χαχαχχαχα....
το xj6 diversion κάνει 6.190 και έχει και κεντρικο στάντ.
Δηλαδή έδωσα 100 ευρώ παραπάνω για να μην έχω φέρινγκ και κεντρκό στάντ!
Εγλω θα το λέω μείωση βάρους... χεχε..
Πριν από όλα καλορίζικη και καλοτάξιδη φίλε μου,Αρχικά δημιουργήθηκε από perrakis
ασφάλεια κλοπής βασικά είναι πολύ ακριβή για να βάλεις καλύτερα να νοικιάσεις σε κανα parking να στην προσέχουν παρά να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής αν και εσύ ξέρεις καλύτερα τι σε εξυπηρετει και πόσα θα διαθέτεις
το xj6 είναι μια μηχανή με πολύ γραμμικό κινητήρα και τραβάει από χαμηλά τόσο που αν δεν θες δεν αλλάζεις ταχύτητα. Γκάζι δεν έχει βέβαια αλλά για μέσα στην πόλη είναι φοβερή. η εξάτμιση προσωπικά μαρέσει πάρα πολύ που είναι από κάτω και δεν είναι στο πλάι δεν υπάρχει και φόβος να καεί συνεπιβάτης. Τα οπίσθια της δεν μου αρέσουν πολύ αλλά μαρέσει πάρα πολύ το μούτρο. Τέλειο είναι επίσης ότι δεν υπάρχουν καθόλου κραδασμοί στο μηχανάκι όπως σε δικύλινδρα μοντέλα. Καλά το ψαλίδι ειναι άσχημο εμφανισιακά και παλιό αλλά σε μία budget μηχανή όπως αυτή είναι αναμενόμενο και σε γενικές γραμμές κάνει μια χαρά την δουλειά του. Οταν την καβαλάς μόνος είναι σταθερή, έχει καλή απόσβεση κραδασμών και άνεση. Με συνεπιβάτη δεν είναι τόσο άνετη και φαίνεται πια η αδυναμία των αναρτήσεων-ψαλιδιού κτλ. Εγώ που έχω το Diversion που έχει και το fairing, νομίζω πως η μηχανή εκτός πόλης είναι απόλαυση, έχω πάει αρκετά ταξιδάκια φορτωμένη. Μέχρι τα 160 πηγαίνεις άνετα καθώς δεν σε ενοχλεί και ο αέρας καθόλου πιο πάνω πηγαίνει το μηχανάκι χωρίς δυσκολία αλλά ο αναβάτης πρέπει να σκύψει αρκτά για να μην τον ενοχλεί ο αέρας πράγμα που δεν μου αρέσει και πολύ, εξάλου εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω γύρω σε αυτή την ταχύτητα. τώρα το xj6 για ταξιδάκια δεν είναι τόσο καθότι δεν έχει fairing αλλά μέσα στην πόλη είναι σαν να οδηγείς παπί, χωράει παντού και δεν χρειάζεται να αλλάζεις ταχύτητες αν βαριέσαι. Για τα χρήματα του πιστεύω είναι πολύ καλή μηχανή με αξιοπιστία Yamaha, όμορφη και θα την ευχαριστηθείς πολύ. Τώρα για γκάζι, καλύτερα περιφεριακά (ψαλίδι, πλαίσιο κτλ) μην τα θέλουμε και όλα σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Τέλος τα φρένα του είναι αρκετά καλά αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, το ABS λειτουργεί πολύ καλά και αξίζει πιστεύω τα παραπάνω χρήματα αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Υ.Γ. Σου προτείνω να βάλεις οπωσδήποτε τα μανιτάρια της Yamaha
Ευχαριστω ολους.Το ξερω δεν εχει πολυ γκαζι αλλα δε με καιει τοσο, μια χαρα ειναι η ταχυτητα του, δε παραπονιεμαι,
για τα λεφτα του ειναι αψογο, στα χρηματα αυτα μονο το suzuki gladius επαιρνα που ειναι
δικυλινδρο και αεροψυκτο νομιζω....
ο λογος που πηρα το γυμνο ειναι ακριβως για την ευκινησια μεσα στη πολη.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω γτ να πώ την αλήθεια μου την είχα ψιλωπαρατήσει.
Μόλις έκλεισα 2 χρόνια,έχω κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα 12000, και τα πρώτα 5000 σε ένα μήνα.
Έκανα απίστευτο ταξιδι πριν δύο χρόνια με ένα φιλαράκι μου, που τον κουβαλούσα, αθήνα-πάτρα-ανκόνα-φλωρεντία-μονακό-νίκαια-κάννες και πίσω μιλάνο-ηγουμενίτσα-τρίκαλα-αθήνα.
Απίστευτη εμπειρία και πραγματικά θα το ξαναέκανα.
Μετά απο τόσο καιρό έχω ξαναψηθεί και βρεί τον χρόνο να ασχοληθώ με την καλή μου...
Εκεί στην Γαλλία που ήμουν είδα κάτι απίστευτες κατασκευές απο bagster και σαν πρώτο βήμα και για να γλυκάνω την κοπέλα μου,σκεφτόμαι να φτιάξω μια τέτοια σέλα...το κόστος είναι περίπου 400 ευρώ αλλά έχει φοβερό οπτικό αποτέλεσμα αλλά απο ουσία δεν ξέρω γτ δεν έχω κάτσει,κάποιος ποθ να έχει εμπειρία?
Πάντως η μαμά σέλα είναι πολύ κουραστική.
Μετά σκέφτομαι μια αλλαγή σε ζελατίνα, θέλω κατι σε πιο smoke αλλά δεν ξέρω τι. Μάλλον κάτι τέτοιο http://www.xikis.gr/html/details.asp...t=0&specialID=
Τρίτον όπωσδήποτε βαλίτσα με μαξιλαράκι, έλεγα για την givi την βάση αλλά δεν μ αρέσει πολύ οπτικά, καμιά γνώμη και θέλω αν έχετε άποωη να είναι πολυ σταθερή και να μην κοπανάει γτ η μαμά βάση για βαλίτσες δεν μου εμπνέει εμπιστούνη.Ακούω γνώμες...
Τέλος σκέφτομαι για κάτι τέτοιο σε φλάς
http://www.yamaha-motor.co.uk/uk/acc...&productCode=2
και κάτι τέτοιο σε καθρέφτες
http://www.motomad.gr/proddetail.asp...ersion-MIRRORS
Περιμένω απόψεις...
Η συγκεκριμένη ζελατινα μπαίνει μόνο στις εκδόσεις με φέρινγκ, οχι στο γυμνό.
Οι καθρέπτες ωραίοι, εχουν και ενσωματομένα φλας οπότε ξεχνας και το θέμα φλας.
Για μένα κοιτα στο ebay, έχει ωραία πραγματακια, 2-3 ζελατινες φιμέ πολύ ωραίες.
Εγώ σκέφτομαι για κωλοφάναρο led με ενσωματομένα φλας, βγαίνει και σε ανοιχτό και σε smoked
έχει και φτηνές αναδιπλούμενες βάσεις πινακίδας στο ebay.
Εγώ έχω το ντυμένο οπότε για αυτό το λέω...κάποια πρόταση ζελατίνας?
Οι καθρέπτες είναι πολύ ωραίοι..
εχω βαλει την ζελατινα που αναφερεις και σχαρα απο SW-MOTECH.Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
Εγώ έχω το ντυμένο οπότε για αυτό το λέω...κάποια πρόταση ζελατίνας?
Οι καθρέπτες είναι πολύ ωραίοι..
δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=34
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 7000 κμ........................
Άν είσαι πάνω άπό 1,80 μήν ψάχνεις τζάμπα ζελατίνες.
Έβαλα τήν καλύτερη, MRA μέ τό νυχάκι καί ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,
πρέπει νά σκύψεις...!!
Οί καθρέφτες όντως χρειάζονται άποστάτες,οί όποίοι δέν ξέρω
πόσο πρακτικοί είναι στήν πόλη καί πόσους κραδασμούς έχουν,
διότι βλέπεις τούς άγκώνες σου.
Άς μάς πούν αύτοί πού έβαλαν.
Ή σέλλα όντως ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ.
Δέν άντέχεται....!!
Έλυσε κανείς τό πρόβλημα καί πώς...??
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ .......
Δέν μπλοκάρουν προοδευτικά,άλλά άπότομα.
Ίσως είναι καί ή αίσθηση τού πίσω φρένου...!! ΠΡΟΣΟΧΗ.
Μπορεί σέ κάποια μηχανάκια έπειδή είναι προσφοράς άπό τό 2009
νά έχουν ήδη στεγνώσει καί νάναι άπό τό 2008...!!
Νομίζω πώς όποιος άγοράζει πρέπει νά προσθέσει καί
250 εύρώ γιά λάστιχα....ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...!!
Αύτά είναι τά μείον...........άν μπορούν νά θεωρηθούν.
Κατά τά άλλα,
Γιά 5990 πού κόστισε XJ-DIVERSION μέ φαίριγκ χωρίς ABS
ήταν πολύ καλή προσφορά...!!
ΤΩΡΑ ΠΙΑ............ΟΛΟΙ ΤΑΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ
Όπότε έχει κάποιος πολλές έπιλογές....
Ή διαφορά του μέ τά on-off είναι ότι συμπεριφέρεται καί κάθεται
καλύτερα στό δρόμο,είναι πολύ πιό εύχρηστο στήν πόλη .
ΟΜΩΣ στά ταξίδια καί όχι στά ταξιδάκια μειονεκτεί σέ ΑΝΕΣΗ....!!!
Έχει καλύτερο γκάζι άπό τά δικύλινδρα μέ διαφορά,διακοσαρίζει γρήγορα.
Χάνει στό φόρτωμα,στήν άνεση άπό τόν άέρα,στόν συνεπιβάτη.
Κερδίζει πολύ στήν πόλη....
ΑΞΙΠΙΣΤΙΑ...??
Έ Γιαμάχα είναι...!!
Τό γυμνό..??
Θά κουράσει ΠΟΛΥ..........έξω άπό τήν πόλη πάνω άπό τά 130-140...!!
Καλό πράμμα ή μούρη,άλλά πληρώνεις καί τό άνάλογο τίμημα...!!
Καλή άγορά .........
καί καλές βόλτες μέ ύγεία.
![]()
Εγώ επειδή είμαι αρκετά ψηλός,1.70, νομίζω ότι η ζελατίνα θα με καλύψειτι λες φίλε μου εσυ που την έχεις βάλει;,αλλα σε εμφανισιακό κομμάτι δεν ξέρω πως φαίνεται σε σχέση με την μαμά.
Η βάση της mototech, μου φαίνεται πιο όμορφη απο της givi και της yamaha,απο κραδασμούς πως πάει;
Με τους καθρέπτες δεν έχω πρόβλημα και είναι μάλλον τους ύψους μου. όπως και με τα μαμά λάστιχα, ήταν μια χαρά.
η ζελατινα δε χαλαει το LOOK της μηχανης. κατα την δικη μου αποψη φυσικα. κοβει πολυ καλυτερα απο την μαμα αλλα παλι αν δεν σκυψεις θα αισθανεσαι τον αερα στο κρανος. η σχαρα ειναι πολυ ομορφη και συμμαζεμενη. εχω και την γνησια YAMAHA η οποια ειναι κακασχημη. απλα η SW-MOTECH φερνει την βαλιτσα κοντα στον συνοδηγο και μαλλον δεν μπορεις να βαλεις μαξιλαρακι. ψαξε και στις αλλες σελιδες. εχω βαλει φωτο απο ολα τα αξεσουαρ που εχω βαλει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
Εγώ επειδή είμαι αρκετά ψηλός,1.70, νομίζω ότι η ζελατίνα θα με καλύψειτι λες φίλε μου εσυ που την έχεις βάλει;,αλλα σε εμφανισιακό κομμάτι δεν ξέρω πως φαίνεται σε σχέση με την μαμά.
Η βάση της mototech, μου φαίνεται πιο όμορφη απο της givi και της yamaha,απο κραδασμούς πως πάει;
Με τους καθρέπτες δεν έχω πρόβλημα και είναι μάλλον τους ύψους μου. όπως και με τα μαμά λάστιχα, ήταν μια χαρά.
εδω φωτο απο την ζελατινα.
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=31
προσοχη σε οσους εχουν βαλει το πισω φτερο της YAMAHA. σπαει απο τους κραδασμους και υπαρχει κινδυνος να μπλοκαρει τον πισω τροχο. εδω στις σερρες 2 ατομα ειχαμε βαλει και διαλυθηκαν και τα 2.