Τα είπαμε για λίγο εχτές στη Στουρνάρη που με ρώτησες για το μηχανάκι και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ που σε ξέρω...
Αργότερα σε θυμήθηκα...
Χάρηκα πολύ που τα είπαμε έστω και για λίγο!
Καλούς δρόμους να 'χεις!
Τα είπαμε για λίγο εχτές στη Στουρνάρη που με ρώτησες για το μηχανάκι και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ που σε ξέρω...
Αργότερα σε θυμήθηκα...
Χάρηκα πολύ που τα είπαμε έστω και για λίγο!
Καλούς δρόμους να 'χεις!
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
Σε ειδα φιλε με το xr650 σημερα στην γαλατσιου που μου κανες σημα να περασω
σε ευχαριστω και παντα ορθιος![]()
σε ειδα και εσενα φιλε σημερα το μεσημερι στην ηλιουπολη με το διχρονακι το husqwarna πολυ σε χαρηκα![]()
με τι ησουν?
panta vromikoi panta laspomenoi
με klx300R καταπρασινοΑρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
με τι ησουν?και εντουραδικο κρανος
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
μπα δεν ησουν εσυ:rotflmao:
panta vromikoi panta laspomenoi
Σας άκουσα και σας είδα κατεβαίνοντας την Κατεχάκη.
YZ και XR λασπωμένοι και οι δυό, εσείς γυρνάγατε από τα βουνά και εγώ απο δουλειά![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Oh yes!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
harris-x
ιζ δατ γιου????
μηπως περναγες απο Ιερα Οδο σημερις στο απογευματακι κατα τις 5??? Δεν προλαβα να δω καλα αλλα νομιζω οτι ειδα την αγγλιδα σου... για αριθμο μη ψαχνεις...
That was me!
![]()
![]()
Δε σε είδα όμως, που κρυβόσουν εεεεεεεε;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Oh yes!
That was me!
![]()
![]()
Δε σε είδα όμως, που κρυβόσουν εεεεεεεε;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ατιμουληηηηηη
στο φαναρι επι της Σπυρου Πατση.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Φιλαρακι σε ειδα σημερα το πρωι ανεβαινες την Γαλατσιου με ενα ασημι παπακι (αγνωστης προελευσης) και μπλε κρανος.
Μεσα στο πηξιμο της Γαλατσιου κραταγες στο αριστερο σου χερι το κινητο με ανοιχτη ακροαση και με το δεξι σου το τιμονι κανοντας ζικ ζακ σαν να ειχες πιει ολο τον βοσπορο:hypnotize
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν στο δεξι σου χερι ειχες και την φραπεδια....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ??![]()
When We Mount Our Bikes, Angels And Demons Join The Ride...
Πως θες να σεβαστούν και εσένα και αυτό που πρεσβεύεις, κε της δίκυκλης τροχαίας, αν οδηγάς και στο δεξί κρατάς τσιγάρο;
Ρωτάω τώρα εγώ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ρε παλουκάρι με το λευκό Tiger σήμερα το πρωί στην Π. Ράλλη.... κάτι γκάριξες στην οδηγό του κουτιού που δεν μπορούσες να περάσεις ανάμεσα από αυτήν και το φορτηγό... και εκείνη καλά σου απάντησε "και τι να κάνω... που να πάω" αντί να βρίσει η γυναίκα. ώρες ώρες γινόμαστε πολύ κάγκουρες και δεν καταλαβαίνουμε πως στην κίνηση ναι μπορεί να κάνουν μαλακίες αλλά όταν σου έρχονται μηχανάκια από δεξιά και αριστερά που να πρωτοπάς.... και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.
αυτό που βλέπω και χαίρομαι τελευταία είναι οδηγούς κουτιών που κάνουν έστω και 20 εκ μπροστά να περάσεις. εκεί η χειρονομία του "ευχαριστώ" είναι απαραίτητη! και πιστεύω όλοι πρέπει να το κάνουμε γιατί μετά θα δείτε να μας υπολογίζουν περισσότερο.
![]()
![]()
+640..Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ρε παλουκάρι με το λευκό Tiger σήμερα το πρωί στην Π. Ράλλη.... κάτι γκάριξες στην οδηγό του κουτιού που δεν μπορούσες να περάσεις ανάμεσα από αυτήν και το φορτηγό... και εκείνη καλά σου απάντησε "και τι να κάνω... που να πάω" αντί να βρίσει η γυναίκα. ώρες ώρες γινόμαστε πολύ κάγκουρες και δεν καταλαβαίνουμε πως στην κίνηση ναι μπορεί να κάνουν μαλακίες αλλά όταν σου έρχονται μηχανάκια από δεξιά και αριστερά που να πρωτοπάς.... και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.
αυτό που βλέπω και χαίρομαι τελευταία είναι οδηγούς κουτιών που κάνουν έστω και 20 εκ μπροστά να περάσεις. εκεί η χειρονομία του "ευχαριστώ" είναι απαραίτητη! και πιστεύω όλοι πρέπει να το κάνουμε γιατί μετά θα δείτε να μας υπολογίζουν περισσότερο.
![]()
![]()
σημερα αναλογος καγκουρας αρχιζει κατι ξερογκαζιες σε αμαξι που ειχε μηχανακια αριστερα και δεξια , ειχαμε κολλησει ολοι και ο τυπος συνεχιζε με το παρκισον στο δεξι χερι...ευτυχως ξεκολλησαμε σχετικα γρηγορα...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλε Liako.
![]()
When We Mount Our Bikes, Angels And Demons Join The Ride...
Να συμπληρωσω , οτι υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι οι οποιοι ενω βλεπουν οτι 40 μηχανακια εχουν επιλεξει ενα διακενο αναμεσα σε αυτοκινητα και περνανε , και τα αυτοκινητα εχουν μαζευτει ολα καπως δεξια ή αριστερα ,αναλογα, για να μας κανουν χωρο....ερχονται αυτοι και επιλεγουν να στριμωχτουν απο την αλλη πλευρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
![]()
![]()
Κατσε ρε φιλε , ή δεξια θα κανουν για να περασουμε ή αριστερα.
Δεν μπορουν να εχουν το νου τους σε 40 μεριες και να κανουν συνεχως σλάλομ.
![]()
+1000 σε λιακο και πορτισχεντ.
παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
επιβάλλεται νομίζω ένα ευχαριστώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
![]()
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις