Σελίδα 372 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 272322362367368369370371372373374375376377382422472 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 5.566 έως 5.580 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Χωρίς να είμαι ειδικός δεν θεωρώ δύσκολο (φτηνό σίγουρα όχι) να συντηρήσεις και να εκσυγχρονίσεις ίσως
    τα canadair προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας.
    Και επάρκή στόλο έχουμε και τα λεφτά μας θα τα πάρουμε πίσω εδώ που ζούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Χωρίς να είμαι ειδικός δεν θεωρώ δύσκολο (φτηνό σίγουρα όχι) να συντηρήσεις και να εκσυγχρονίσεις ίσως
    Να συντηρησεις ναι,να εκσυγχρονισεις πολυ δυσκολο,διοτι εχει σταματησει η γραμμη παραγωγης,και η εμπειρια σου και τεχνογνωσια σου δεν το επιτρεπει να το κανεις ευκολα εκτος κατασκευαστριας εταιρειας.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς επειδή δεν είμαστε ειδικοί το θεωρούμε εύκολο , σοβαρή αναβάθμιση είναι να πάρεις καινούρια 515 όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα , αλλά και εκεί θα πέσουν αρκετοί να γκρινιάξουν...

Βασικά το κάνουν ήδη , πήγαινε 2 σελίδες πισω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδιά η καταστροφή στην Β. Εύβοια είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.... Δεν το χωράει ο νου σας πόση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Παιδιά η καταστροφή στην Β. Εύβοια είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.... Δεν το χωράει ο νου σας πόση...
    Τα παραλές…ας περιμένουμε και τις βροχές…ας θυμηθούμε τα Ψαχνα πέρσι τον 15αυγουστο

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Κι εδώ μια φωτογραφία από Δήλεσι. Στο βάθος φαίνεται η Εύβοια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0C1657CB-C12B-40F0-860D-926996423BE8.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	430051

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι ζευγάρι φίλων σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει αύριο για το Πευκί Ευβοίας επειδη είχαν κλείσει ξενοδοχείο για διακοπές.
    ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αφού πήραν κατόπιν παροτρύνσεώς μου τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, τους ειπαν:
    Ελάτε , καλά είμαστε εδώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι ζευγάρι φίλων σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει αύριο για το Πευκί Ευβοίας επειδη είχαν κλείσει ξενοδοχείο για διακοπές.
    ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αφού πήραν κατόπιν παροτρύνσεώς μου τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, τους ειπαν:

AKOMA το Πευκί είναι παράδεισος συγκριτικά με την κόλαση της υπόλοιπης Β. Εύβοιας... ΑΜΕΣΑ δεν κινδυνεύει εκτός αν η φωτιά ροβολήσει από Γερακιού και Αβγαριά προς τα κάτω... όσο ο αέρας είναι χαμηλά σε ένταση και βοριαδάκι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να την βγάλει καθαρή...Αν γυρίσει σε νοτιάς βράστα Χαράλαμπε...
    Επιπλέον στο Πευκί από το μεσημέρι υπάρχουν αραγμένα 2 φέρυ έτοιμα για εκκένωση από θάλασσα αν χρειαστεί...
    Πάντως το να ξεκινήσεις να πας τώρα εκεί ένα ρίσκο το έχει - η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το (πολύ) χειρότερο μέσα σε 2-3 ώρες... Καλύτερα να περιμένουν 24-48 ώρες μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 07/08/2021 στις 23:41.

Παλαιό μέλος
    https://mobile.twitter.com/_foufouto...51743495802880

Πως τα φέρνει η ζωή ε...
    Ερώτηση της σημερινής υπεύθυνης προπαγάνδας στον σημερινό υπεύθυνο του εγκλήματος. Αλλά βέβαια στείλαμε 430 SMS με το 112, κάηκε όλη η πλαση αλλά νεκρούς δεν είχαμε. Άρα δεν θα αναλάβω καμία ευθύνη. Ούτε καν τον κολοκουρη θα κουνήσω γιατί ξέρει πολλά για το μάτι και δεν με παίρνει, ίσως αργότερα, με τις κατάλληλες εγγυήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Πενήντα φάρσες για πυρκαγιές στην Αττική...
    https://emea.gr/news/637581/peninta-...lnz33d1SThfn6s

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	232659784_238174331499982_1762532490304262996_n-scaled.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	105,3 KB 
ID:	430052

Το σύνθημα που θα έπρεπε να συνοδεύει τις κρεμάλες του χαπιτραβελερ μπαντς...
    Δεν υπάρχουν πλέον λόγια, είμαστε στο έλεος της φωτιάς.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Πριν από λίγη ώρα άρχισε να εκκενώνεται και το Πευκί.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    AKOMA το Πευκί είναι παράδεισος συγκριτικά με την κόλαση της υπόλοιπης Β. Εύβοιας... ΑΜΕΣΑ δεν κινδυνεύει εκτός αν η φωτιά ροβολήσει από Γερακιού και Αβγαριά προς τα κάτω... όσο ο αέρας είναι χαμηλά σε ένταση και βοριαδάκι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να την βγάλει καθαρή...Αν γυρίσει σε νοτιάς βράστα Χαράλαμπε...
    Επιπλέον στο Πευκί από το μεσημέρι υπάρχουν αραγμένα 2 φέρυ έτοιμα για εκκένωση από θάλασσα αν χρειαστεί...
    Πάντως το να ξεκινήσεις να πας τώρα εκεί ένα ρίσκο το έχει - η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το (πολύ) χειρότερο μέσα σε 2-3 ώρες... Καλύτερα να περιμένουν 24-48 ώρες μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο...
    Εγώ το λέω περισσότερο από ηθικής άποψης,
    καίγεται το σύμπαν γύρω σου, χιλιαδες ανθρωποι ξεσπιτωμενοι, και θα πάει ο άλλος να πίνει τα mojito του στην ξαπλώστρα με φόντο τις φλόγες και την κάπνα?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εγώ το λέω περισσότερο από ηθικής άποψης,
    καίγεται το σύμπαν γύρω σου, χιλιαδες ανθρωποι ξεσπιτωμενοι, και θα πάει ο άλλος να πίνει τα mojito του στην ξαπλώστρα με φόντο τις φλόγες και την κάπνα?
    Από ηθική μας τελείωσε, θέλεις να πάρεις κάτι άλλο; ΟΚ, καταλαβαίνω πως εγώ είμαι ο ανάποδος και ο αχώνευτος, και ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά δεν ξέρεις πως μου τη δίνει που καίγεται ο τόπος και στο facebook οι άλλοι ποστάρουν πισίνες, ξαπλώστρες, cocktails, ο τάδε τρώει κοψίδια στην τοποθεσία Άνω Χέστρα... Θυμάμαι στις φωτιές στο Μάτι έναν συνάδελφο, ένα πύρινο δράμα άνευ αντικειμένου κι αυτός ποστάριζε φωτογραφίες από τις διακοπές και ενημέρωνε για την κατάστασή του: 6 το πρωί και μόλις έφυγα από το club, πάω να κοιμηθώ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είσαι υπερβολικός, έχει πλημμυρίσει το ίντερνετ με το άρθρο ενός έγκριτου -λένε- δασολόγου, ότι δεν υπάρχει οικολογική καταστροφή, είναι ο φυσικός τρόπος του δάσους να αναγεννιέται μωρέ, μάλιστα παρά τις δασικές πυρκαγιές, το ποσοστό το δασών έχει μεγαλώσει και είναι μια πλάνη ότι τα δάση χάνονται. Αν σε λίγο διαβάσουμε ότι η κυβέρνηση δεν σβήνει τις φωτιές από σεβασμό στη φυσική επιλογή, δεν θα μου κάνει εντύπωση...

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3