Χωρίς να είμαι ειδικός δεν θεωρώ δύσκολο (φτηνό σίγουρα όχι) να συντηρήσεις και να εκσυγχρονίσεις ίσως
τα canadair προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας.
Και επάρκή στόλο έχουμε και τα λεφτά μας θα τα πάρουμε πίσω εδώ που ζούμε.
Χωρίς να είμαι ειδικός δεν θεωρώ δύσκολο (φτηνό σίγουρα όχι) να συντηρήσεις και να εκσυγχρονίσεις ίσως
τα canadair προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά μας.
Και επάρκή στόλο έχουμε και τα λεφτά μας θα τα πάρουμε πίσω εδώ που ζούμε.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Παιδιά η καταστροφή στην Β. Εύβοια είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.... Δεν το χωράει ο νου σας πόση...
ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι ζευγάρι φίλων σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει αύριο για το Πευκί Ευβοίας επειδη είχαν κλείσει ξενοδοχείο για διακοπές.
ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αφού πήραν κατόπιν παροτρύνσεώς μου τηλέφωνο στο ξενοδοχείο, τους ειπαν:
Ελάτε , καλά είμαστε εδώ.
AKOMA το Πευκί είναι παράδεισος συγκριτικά με την κόλαση της υπόλοιπης Β. Εύβοιας... ΑΜΕΣΑ δεν κινδυνεύει εκτός αν η φωτιά ροβολήσει από Γερακιού και Αβγαριά προς τα κάτω... όσο ο αέρας είναι χαμηλά σε ένταση και βοριαδάκι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να την βγάλει καθαρή...Αν γυρίσει σε νοτιάς βράστα Χαράλαμπε...
Επιπλέον στο Πευκί από το μεσημέρι υπάρχουν αραγμένα 2 φέρυ έτοιμα για εκκένωση από θάλασσα αν χρειαστεί...
Πάντως το να ξεκινήσεις να πας τώρα εκεί ένα ρίσκο το έχει - η κατάσταση μπορεί να αλλάξει προς το (πολύ) χειρότερο μέσα σε 2-3 ώρες... Καλύτερα να περιμένουν 24-48 ώρες μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο...
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 07/08/2021 στις 23:41.
https://mobile.twitter.com/_foufouto...51743495802880
Πως τα φέρνει η ζωή ε...
Ερώτηση της σημερινής υπεύθυνης προπαγάνδας στον σημερινό υπεύθυνο του εγκλήματος. Αλλά βέβαια στείλαμε 430 SMS με το 112, κάηκε όλη η πλαση αλλά νεκρούς δεν είχαμε. Άρα δεν θα αναλάβω καμία ευθύνη. Ούτε καν τον κολοκουρη θα κουνήσω γιατί ξέρει πολλά για το μάτι και δεν με παίρνει, ίσως αργότερα, με τις κατάλληλες εγγυήσεις.
Πενήντα φάρσες για πυρκαγιές στην Αττική...
https://emea.gr/news/637581/peninta-...lnz33d1SThfn6s
Από ηθική μας τελείωσε, θέλεις να πάρεις κάτι άλλο; ΟΚ, καταλαβαίνω πως εγώ είμαι ο ανάποδος και ο αχώνευτος, και ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά δεν ξέρεις πως μου τη δίνει που καίγεται ο τόπος και στο facebook οι άλλοι ποστάρουν πισίνες, ξαπλώστρες, cocktails, ο τάδε τρώει κοψίδια στην τοποθεσία Άνω Χέστρα... Θυμάμαι στις φωτιές στο Μάτι έναν συνάδελφο, ένα πύρινο δράμα άνευ αντικειμένου κι αυτός ποστάριζε φωτογραφίες από τις διακοπές και ενημέρωνε για την κατάστασή του: 6 το πρωί και μόλις έφυγα από το club, πάω να κοιμηθώ.
Είσαι υπερβολικός, έχει πλημμυρίσει το ίντερνετ με το άρθρο ενός έγκριτου -λένε- δασολόγου, ότι δεν υπάρχει οικολογική καταστροφή, είναι ο φυσικός τρόπος του δάσους να αναγεννιέται μωρέ, μάλιστα παρά τις δασικές πυρκαγιές, το ποσοστό το δασών έχει μεγαλώσει και είναι μια πλάνη ότι τα δάση χάνονται. Αν σε λίγο διαβάσουμε ότι η κυβέρνηση δεν σβήνει τις φωτιές από σεβασμό στη φυσική επιλογή, δεν θα μου κάνει εντύπωση...