Σελίδα 38 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1994

Θέμα: Με είδα

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Με είδα σε μια στιγμή αφηρημάδας να φρενάρω πανικόβλητος για μα μην καρφωθώ στο προπορευόμενο βαν που φρέναρε απότομα για χάρη του μπροστινού που θυμήθηκε τελευταία στιγμή να στρίψει. Αν και το φρενάρισμά μου ήταν αποτελεσματικό και η ταχύτητά μου μειώθηκε αρκετά, δεν πρόλαβα να ελιχθώ αρκετά και τον κοπάνησα στο πίσω δεξί φανάρι με την αριστερή πλευρά του φέρινγκ-τεπόζιτο και να ξαπλώνομαι φαρδύς-πλατύς στο δρόμο. Φυσικά και το τελευταίο μέλος του σώματός μου που κοπάνησε κάτω ήταν το κεφάλι. Ευτυχώς ήμουν φούλ προβλεπόμενος και δεν έπαθα τίποτε εκτώς απο ένα μικρογδάρσιμο στο πλάι του δεξιού γονάτου και λίγο πόνο (σήμερα είναι σχεδόν καλά)...

Πάντα προστασία φούλ και καλά και όρθια χιλιόμετρα παίδες!!!
    WHO RUNS THE SHOW

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Με είδα σε μια στιγμή αφηρημάδας να φρενάρω πανικόβλητος για μα μην καρφωθώ στο προπορευόμενο βαν που φρέναρε απότομα για χάρη του μπροστινού που θυμήθηκε τελευταία στιγμή να στρίψει. ..... Φυσικά και το τελευταίο μέλος του σώματός μου που κοπάνησε κάτω ήταν το κεφάλι. Ευτυχώς ήμουν φούλ προβλεπόμενος και δεν έπαθα τίποτε εκτώς απο ένα μικρογδάρσιμο στο πλάι του δεξιού γονάτου και λίγο πόνο (σήμερα είναι σχεδόν καλά)...
    Αααα Πππαναΐα μου!!

...περαστικά (και στο ΚΤΜ) ρε Νίκο
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Προβολή μηνύματος
    Αααα Πππαναΐα μου!!
    Έγινες τέλια Κυπραίος ρεεεεεεεεε

Μικρό το κακό φίλε.... ευχαριστώ πολύ κι ελπίζω να περνάς καλά και να ξεκαυλώνεις με το σου-βου!!
    WHO RUNS THE SHOW

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Με είδα, αλλά δε βλέπομαι, πάντως θα με ξαναδείτε...
    Περαστικά φίλε να σας ζήσει η κοράκλα σας και να θυμάσαι πως γι αυτήν είσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Με ειδα να τρωω σουπα σε χαλικια με τον Τιγρη μου και 30χλμ και σηκωνοντας τον να βλεπω αυτο http://img23.imageshack.us/img23/157/w8zx.jpg... FML που λενε και οι αμερικανοι....
    Triumph Tiger 800!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από matas Προβολή μηνύματος
    Με ειδα να τρωω σουπα σε χαλικια με τον Τιγρη μου και 30χλμ και σηκωνοντας τον να βλεπω αυτο http://img23.imageshack.us/img23/157/w8zx.jpg... FML που λενε και οι αμερικανοι....
    Ελπιζω εσυ να βγηκες σωος, αυτο εχει σημασια. Εκει δεν ειναι η βαση για τα πατακια του πισω? τουλαχιστον θεωρειται sub frame Kai δεν θα εχεις προβλημα να το επισκευασεις. Να πανε ολα καλα με τον τιγρη σου σου ευχομαι.

Ναι ευτυχως κατι ψιλα στο γονατο επαθα, γρατζουνιες κλπ φοραγα τζιν ο χαζος. Ναι η βαση για τα πατακια ειναι αλλα ειναι ολο το πλαισιο μονοκομματο και εκει με προβληματιζει. Τεσπα θα δω τι θα γινει και θα ενημερωσω, σε ευχαριστω για την ευχη σου !
    Triumph Tiger 800!

Banned
    με ειδα σημερα να πλενω το transalp και να φευγουν τα περιτα νεκρα πτωματα και οι βρωμιες απο πανω του
    μινι τσεκ-απ λαδωμα αλυσιδας και παλι μαχιμο
    και αργοτερα να μπαινω με πολλα σε δεξια παρατεταμενη και ενα χοντρο χαλικι απο πανιβλακα που τα πηρε απ το χωραφι του,να ανασηκωνει στιγμιαια τον εμπρος τροχο και να χανω επαφη
    σταθερα χερια και ουπς τα anakee γραπωσαν!!!!!!!!!!:a28::a28::a28:
    παει και αυτο το σωσαμε......

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Με είδα να είμαι διολισμένος όσο δεν παίρνει μετά από 3 μήνες αναγκαστηκής ξάπλας από έναν ηλίθιο που νόμιζε ότι όλος ο δρόμος είναι δικός του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Με ειδα να τρωω καλοκαιρινη γερη μπορα με καλοκαιρινο μπουφανακι και το νερο να πηγαινει ως το σωβρακο!!!
    Γελασα με την ψυχη μου και στεγνωσα on the road δεν με ενοιαζε γιατι πηγαινα ΕΚΔΡΟΜΗ!!!
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Με είδα σημερα να παίρνω το πενιχρό Πόρσε του ξαδέρφου μου για 2ημερο και πρώτη φορά να χαίρομαι σε κουτί (αν μπορείς να το πεις ετσι) με αυτόν τον τρόπο......στρίβει με τα όσα και με τη σκέψη απ την άλλη η βενζίνη πέφτει με τα όσα και χωρίς πολύ σκέψη....:-P

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Mε είδα να σταματάω στο περίπτερο για τσιγάρα μετά τη δουλειά και να μου πέφτουν τα κλειδιά απο το scooter μεσα σε φρεάτιο υπονόμου... Το οποίο φυσικά μετα την χθεσινή μπόρα ηταν γεμάτο (murphy's law). Πάλι καλά που υπάρχουν και φίλοι που ηρθαν σε βοήθεια για ψάρεμα... αλλά δυστυχώς δεν τσιμπησε τίποτα! :a37: ευτυχώς θυμήθηκα που ειχα τα δεύτερα και γυρισα σπίτι...
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rider Προβολή μηνύματος
    Mε είδα να σταματάω στο περίπτερο για τσιγάρα μετά τη δουλειά και να μου πέφτουν τα κλειδιά απο το scooter μεσα σε φρεάτιο υπονόμου... Το οποίο φυσικά μετα την χθεσινή μπόρα ηταν γεμάτο (murphy's law). Πάλι καλά που υπάρχουν και φίλοι που ηρθαν σε βοήθεια για ψάρεμα... αλλά δυστυχώς δεν τσιμπησε τίποτα! :a37: ευτυχώς θυμήθηκα που ειχα τα δεύτερα και γυρισα σπίτι...
    Τι έγραψες τώρα; ο παντοτινός εφιάλτης μου, να πέσουν τα κλειδιά του σπιτιού, αυτοκινήτου, μηχανής σε φρεάτιο...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    τώρα που ηρέμησα λιγο απο τα νευρα της στιγμής πρεπει να ειχε πολυ γελιο για όσους παρακολουθούσαν όταν ηρθε ενα παλικάρι απο ενα μαγαζί εκει διπλα με ενα συρμα γυρω στο 1 μέτρο να βοηθήσει και βάζοντας το μεσα απο τη σχάρα:

-"φίλε, γάμα τα, δε πιάνω πάτο!!!"
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Παλαιό μέλος
    Με είδα σήμερα να παθαίνω καρδιά και εγκεφαλικό μαζί.

Παρκάρω έξω απο το Luxus για να ρωτήσω για σέλα αφού πρώτα είδα οτι βγήκε ένα παλιό αμάξι με γέρο μέσα, μπαίνω στο μαγαζί και ακούω το παλικαρι ενώ έχω πλάτη στην μηχανή "ωχ ωχ ωχ" γυρνάω....

Και βλέπω τον γέρο να κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ ,και να σπρώχνει την μηχανή μου, ταυτόχρονα πετάω το κράνος μου τρέχω και φωνάζω,και σταματάει...

Η μηχανή σηκώθηκε στις 2 ρόδες και μετά ξανα έκατσε μόνη της στο stand μέχρι να φτάσω.

Μόλις την είχα πλύνει και είχα βάλει και κερί πάνω και ήταν κούκλα...

ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ.

Πάτησα μια μπουνιά το αμάξι του γέρου , για να πάει μπροστά παίζει να το έκανα λακούβα τον έβριζα πόση ώρα (δευτ.) και έφυγε με γκάζια τέρμα αντίθετο ρεύμα.

Α,ρε...

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας