Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σου στειλω πμ.
![]()
τζαμπα στρωμα!!!!
υ.γ.σπαμ τελος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σου στειλω πμ.
![]()
τζαμπα στρωμα!!!!
υ.γ.σπαμ τελος![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σας είδα να σπαμμάρετε χρήστες αλλά και μοντς.
Τα νεύρα μου τα σπάσατε κι όχι μόνο.
Την επομενη φορά το κλειδώνω.
Μα και μου δεν έχει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σας ειδα ΔΙ.ΕΣ αραγμενους κατω απο το σπιτι να χαζολογατε και ο ενας στη θηκη του καφε ειχε μια μπουκαλα Αμστελ.
Πηγα να σας βγαλω φωτο και μετα.. ξυπνησα...
Εφιαλτης μου εχετε γινει.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
σε είδα με το άσπρο Kawasaki Z750 ,και το μωρό σου μάλλον πάνω...(αλλά χωρίς κράνος) ,παρόλα αυτά ευτηχως εσυ φορουσε.ς..
ελπιζω να εισαι καλα![]()
Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.![]()
πεσανε πολλές?
σε είδα και δεν σε αναγνώρισα.
είπες οτι έπεσες μόνη σου κ έπειτα να μην θυμάσαι τίποτα.
περαστικά και αγύριστα Κική και άλλη φορά με προσοχή και όχι με jet κράνος.
σε είδα ρε μπαρμπαθείο ξαφνικά με τη πάπια σε διασταύρωση να έχεις στοπ και να θες να στρίψεις αριστερά αλλά με κλειστή καμπή ...όταν με είδες όμως με το ταρίφαδικο μπροστά σου γουρλωσες τα μάτια και τσάρουχωσες το μπροστινό και χόρεψε ζεϊμπέκικο το μπροστά...ευτυχώς την γλυτώσες τη σούπα αλλά το ποδαρι σου λογικα θα πονάει για μέρες...
Σε είδα και σένα ρε υπέργίδι κορινθίε με το adv990,στην εθνική οδό με το παιδάκι μπροστά ,φυσικά άκρανωτοι και να έχεις αφήσει το τιμόνι στα χέρια του πιτσιρίκου...
Μετανοειτε...
Σε ειδα να στρίβεις στο φαναρι κρατώντας φραπε νερο πανω στο σκουτερ σου με βερμουδιτσα πεδιλακι, αμάνικο, γυαλακι και μαλακι Tredy και προσπαθώ να καταλαβω πως το κανεις.Απίστευτες ικανοτητες!Εσενα λεω Βουλγαρη και Εγνατια γωνια.
Σα ειδα στην παραλιακη της χαλκιδας προς κατευθυνση για αθηνα στις 2-3 μεσημερι σαβατου χαιρετηθηκαμε καθως λιωναμε ολοι κατω απ τα δερματινα και τον ηλιο. Πολυ ζεστη!!!
σε ειδα πανιβλακα με το μπλε βαρκαδερο να με περνας φιλερ πριν την ναυπακτο..στην χειρονομια μου δεν σταματησες ομωςΤΡΑΓΙ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ
Σας ειδα ταριφες να κλεινετε την Αττικη οδο προς αεροδρομιο,τους τουριστες να το κοβουν με τα ποδια κι εμεις καθυστερημενοι στο γραφειο.Περασε η εποχη που διαλεγατε ποιον θα παρετε,που θα πατε και ποσα θα παρετε....τωρα θα παρετε τα γνωστα(σορρυ αν υπαρχει καποιος εδω αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...)
σε είδα σήμερα το πρωί αλλά δεν έιχα ίντερνετ να το γράψω,στης 8 στην τσιμισκή να σπάς ένα KTM SuperSport 1190 RC ,άσπρο .. να βαράς 2α κόφτη , και να σκάς και μια σούζα πίσω απο λεωφορείο προσπάθησα να σε ακολουθήσω να σε πω μπας και είσαι κανένας γνωστός απ οτο Moto.gr αλλά.... είχες γίνει καπνός, ευτηχώς φορούσες κράνος![]()
18-07-2011 18:30 πριν τα διοδια αφιδνων... τρειλερ με bimota κοκκινο και ενα μπλε που μονο
χρωμα ειδα.. sapilas???? o βλαμμενος με το hornet που κορναρε σαν χαζος....
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ειδα ταριφα την παρασκευη κατεβαινοντας κηφισιας να με στολιζεις με μπολικα κοσμητικα , οταν σου ειπα να αναβεις και κανενα φλας οταν αλλαζεις λωριδα μην σκοτωσεις κανεναν ανθρωπο ...![]()
![]()
![]()