Σελίδα 38 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σου στειλω πμ.

τζαμπα στρωμα!!!!

υ.γ.σπαμ τελος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σας είδα να σπαμμάρετε χρήστες αλλά και μοντς.
    Τα νεύρα μου τα σπάσατε κι όχι μόνο.
    Την επομενη φορά το κλειδώνω.

Μα και μου δεν έχει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σας ειδα ΔΙ.ΕΣ αραγμενους κατω απο το σπιτι να χαζολογατε και ο ενας στη θηκη του καφε ειχε μια μπουκαλα Αμστελ.
    Πηγα να σας βγαλω φωτο και μετα.. ξυπνησα...
    Εφιαλτης μου εχετε γινει.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος
    σε είδα με το άσπρο Kawasaki Z750 ,και το μωρό σου μάλλον πάνω...(αλλά χωρίς κράνος) ,παρόλα αυτά ευτηχως εσυ φορουσε.ς..
    ελπιζω να εισαι καλα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
    Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Φιλε μου με το παπι το 751 ελπιζω να εισαι καλα.Εγω ειμαι στο σπιτι σου μαζι με κατι φιλαρακια.Μας φιλοξενει η μαμα σου.Πολυ καλη γυναικα και πολυ "ανοιχτος" ανθρωπος.
    Θα τα πουμε κι οι δυο μας απο κοντα,ελπιζω συντομα.

πεσανε πολλές?

σε είδα και δεν σε αναγνώρισα.
    είπες οτι έπεσες μόνη σου κ έπειτα να μην θυμάσαι τίποτα.
    περαστικά και αγύριστα Κική και άλλη φορά με προσοχή και όχι με jet κράνος.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    σε είδα ρε μπαρμπαθείο ξαφνικά με τη πάπια σε διασταύρωση να έχεις στοπ και να θες να στρίψεις αριστερά αλλά με κλειστή καμπή ...όταν με είδες όμως με το ταρίφαδικο μπροστά σου γουρλωσες τα μάτια και τσάρουχωσες το μπροστινό και χόρεψε ζεϊμπέκικο το μπροστά...ευτυχώς την γλυτώσες τη σούπα αλλά το ποδαρι σου λογικα θα πονάει για μέρες...

Σε είδα και σένα ρε υπέργίδι κορινθίε με το adv990,στην εθνική οδό με το παιδάκι μπροστά ,φυσικά άκρανωτοι και να έχεις αφήσει το τιμόνι στα χέρια του πιτσιρίκου...

Μετανοειτε...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Σε ειδα να στρίβεις στο φαναρι κρατώντας φραπε νερο πανω στο σκουτερ σου με βερμουδιτσα πεδιλακι, αμάνικο, γυαλακι και μαλακι Tredy και προσπαθώ να καταλαβω πως το κανεις.Απίστευτες ικανοτητες!Εσενα λεω Βουλγαρη και Εγνατια γωνια.

Νέο μέλος
    Σα ειδα στην παραλιακη της χαλκιδας προς κατευθυνση για αθηνα στις 2-3 μεσημερι σαβατου χαιρετηθηκαμε καθως λιωναμε ολοι κατω απ τα δερματινα και τον ηλιο. Πολυ ζεστη!!!

σε ειδα πανιβλακα με το μπλε βαρκαδερο να με περνας φιλερ πριν την ναυπακτο..στην χειρονομια μου δεν σταματησες ομως ΤΡΑΓΙ ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Σας ειδα ταριφες να κλεινετε την Αττικη οδο προς αεροδρομιο,τους τουριστες να το κοβουν με τα ποδια κι εμεις καθυστερημενοι στο γραφειο.Περασε η εποχη που διαλεγατε ποιον θα παρετε,που θα πατε και ποσα θα παρετε....τωρα θα παρετε τα γνωστα(σορρυ αν υπαρχει καποιος εδω αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...)

Παλαιό μέλος
    σε είδα σήμερα το πρωί αλλά δεν έιχα ίντερνετ να το γράψω,στης 8 στην τσιμισκή να σπάς ένα KTM SuperSport 1190 RC ,άσπρο .. να βαράς 2α κόφτη , και να σκάς και μια σούζα πίσω απο λεωφορείο προσπάθησα να σε ακολουθήσω να σε πω μπας και είσαι κανένας γνωστός απ οτο Moto.gr αλλά.... είχες γίνει καπνός, ευτηχώς φορούσες κράνος

Βγήκαν πάλι οι σφήκες..
    18-07-2011 18:30 πριν τα διοδια αφιδνων... τρειλερ με bimota κοκκινο και ενα μπλε που μονο
    χρωμα ειδα.. sapilas???? o βλαμμενος με το hornet που κορναρε σαν χαζος....

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα ταριφα την παρασκευη κατεβαινοντας κηφισιας να με στολιζεις με μπολικα κοσμητικα , οταν σου ειπα να αναβεις και κανενα φλας οταν αλλαζεις λωριδα μην σκοτωσεις κανεναν ανθρωπο ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF