σε ειδα πριν καμια ωρα στο ρευμα προς πειραια της συγγρου ροζ φορμιτσα απο κατω και λευκο Τshirt πανω επισης ειδα μια οδικη βοηθεια να ερχεται προς τα εμε την ωρα που εγω κοιτουσα εσενα...........![]()
σε ειδα πριν καμια ωρα στο ρευμα προς πειραια της συγγρου ροζ φορμιτσα απο κατω και λευκο Τshirt πανω επισης ειδα μια οδικη βοηθεια να ερχεται προς τα εμε την ωρα που εγω κοιτουσα εσενα...........![]()
και εγω σε είδα την παρασκευή 15/3 να κατεβα'ινεις την Πεντέλη προς Ν.μάκρη με το βυσσινί vfr800 και να νομίζεις οτι επειδή βγαζεις γόνατο είσαι γρηγορος........
άλλη φορά ασεμε με το κίτρινο FIATAKI να είμαι μπροστά για να μην μπαίνεις και στο κόπο να μου κάνεις νοημα να κόψω......... :@
ALWAYS A V2
Σε ειδα cbr σε αλλη "σταση" απο το πως σε ειχα αφησει εξω απο την σχολη και αμεσως καταλαβα οτι εχει γινει η μλκια.Τελικα δεν ειχε μεγαλη ζημια αλλα το μ0!νι που σε τρακαρε θα ηθελα να δω να του πω 2 λογακια.Αντε τωρα να αλλαξεις δισκο μπροστα που στραβωσε απο το disklock.
Σε ειδα σημερα το πρωι να στριβεις μπροστα μου την ωρα που μπαιναμε στην κυμης απο παραδρομο και να κατεβαινεις αναποδα καταβαση κυμης .
(ασημι πεζο 206)οδηγος με ασπρα μαλλια
ευτυχως που μαλλον δεν προκαλεσες σοβαρο ατυχημα
Πιστευω να καταλαβες τι εκανες και να πας σε γιατρο
Τελικά αυτα δεν γινονται μονο στο ιντερνετ
Σε είδα στον αέρα φιλαράκι με το ΖΧ250R στην Κηφισίας μαζί με την κοπελιά....Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα....Την επόμενη φορά να κρατάς αποστάσεις από τον μπροστινό....
στον κηφισσο, γυρω στη 1 το μεσημερι, απριλια (pegaso?), και κοκκινο αυτοκολλητο moto.gr
who?
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σε είδα ρε φουκαρά να βάζεις αγγελία ΤΙΜΗ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ - ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΩ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και άλλες εξυπνάδες, και κάθε εβδομάδα κόβεις από 100 ευρώ και έχεις πέσει ολόκληρο χιλιάρικο. Ρε φιλαράκι, κι εμείς βάλαμε αγγελίες, αν ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να το ρίξεις μη γράφεις μ@λ@κίες δεν είμαστε χτεσινοί, αλλιώς κράτα το στην τιμή που θες και περίμενε. Η θα βιάζεσαι να φύγει ή θα περιμένεις τα λεφτά σου μην τα θέλουμε και όλα.
Σε είδα παπουτσάκι μου να τρίβεσαι στο λάστιχο του κόκκινου κουτιού που “οδηγούσε” κυρία που προφανώς ήταν τσακωμένη με τούς καθρέφτες και ούτε να τους δει δεν ήθελε.
Σε είδα και σένα για πρώτη φορά χεράκι μου, να επεκτείνεσαι και να ανοίγεις ταυτόχρονα την παλάμη προς το πρόσωπο της παραπάνω κυρίας.![]()
Δε είσα μηχανή μου να βγαίνεις και πάλι στους δρόμους μετά από τρισήμιση μήνες στο συνεργείο. Και εγώ να πηγαίνω σιγά γιατί πρέπει να την στρώσω.
Και στην εθνική είδα κι εσένα φίλε με το σκουτεράκι να πηγαίνεις ακράνωτος και να φοράς ακουστικά και να ακούς μουσικούλα. Μαλακία δεν είναι αυτό;;;;
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Σε είδα κ*λόπαιδο να έρχεσαι πλακωμένος κατά πάνω μου με το tuono (φυσικά ακράνοβιτς), ανάποδα στο μονόδρομο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη... Κι όταν σου έκανα νόημα "που πας", μου έκανες και "άσεμνη χειρονομία". Να εύχεσαι να μη σε ξαναπετύχω...
Είδα μηχανόβιο να κάνει καγκουριές πανω σε Honda Deauville,είναι σοβαρό γιατρέ μου;![]()
Αν και είμαι μεγάλος πια για τέτοια, οφείλω να αποδώσω φόρο τιμής στην ομορφιά
Σε θαύμασα κοπέλα σήμερα το πρωί στις στήλες με το 2,5άκι cbr, μπότα σίντι, μαύρο κολάν , δερμάτινο και κράνος.
Μπάι δε γούι με το γκούτσι δεν κάνω κόντρες…
(σ άφησα)
Υγ
Κι εσένα ρε παπάρα με το σκούτερ το κουβερτωμένο, σε είδα δίπλα και αναρωτήθηκα γκέι είσαι και δεν ντράπηκες….
![]()
και επειδή η μέρα μου ξεκίνησε βρίζοντας σκέφτηκα να ανοίξω ενα θέμα οπου θα βάζουμε φωτό με τα απαράδεκτα μοτοσυκλετιστικά (ο θεός να τα κάνει) που βλέπουμε στους δρόμους....
ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός
πρωι πρωι λοιπόν ο παππούς (αν κρίνω από το γκρίζο μουστάκι που είδα) πηγαίνει το εγγόνι στο σχολείο....
παλαιό φάληρο, αφροδίτης και αμφιθέας φανάρι...... μπράβο ρε μεγάλε..... όταν μεγαλώσει το παιδί, θα ξέρει περί μοτοσακού τι πρέπει να κάνει για την ασφάλειά του.....
υγ.... αν οι αντμίν/μόντς κρίνουν οτι πρέπει, ας το κόψουν....