Σελίδα 38 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888138 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εκανε ο αγροτης τα "μαγικα" του και επαιρνε ετοιμα λεφτα ... δεν ηθελε να ιδρωνει, δεν ηθελε να σκυβει με την τσαπα ΚΑΙ πανω απο ολα συμβουλευε τον γιο και την κορη να σπουδασουν , για να μην "καταντησουν" ζητιανοι και να μη παλευουν λεει με την γη και τον καιρο....

ηθελε να κανει τα παιδια του Νευροχειρουργους και Δικηγορους για να φουσκωνει στη γειτονια...

+1000000000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Δανειστήκαμε για δαπάνες σε πολυτέλειες (π.χ. Ολυμπιακούς) βαφτίζοντάς τις επενδύσεις (π.χ. ολυμπιακά ακίνητα).
    Επαναπαυθήκαμε σε ανέσεις (π.χ. αυτοκίνητα 2.000+ κυβικών) κάνοντας ελαστικές δαπάνες άκρως ανελαστικές (π.χ. καύσιμα).
    Αν και όπου επενδύσαμε (π.χ. μέσα μεταφοράς), δεν το κάναμε μελετημένα και με ορίζοντα με αποτέλεσμα οι επενδύσεις να μην καλύπτουν το μακροπρόθεσμο δανεισμό που χρειάστηκε για την υλοποίησή τους.
    Τώρα πρέπει να ελαστικοποιήσουμε, με το ζόρι, δαπάνες (π.χ. υγεία) μπας και σωθούμε.

Και πιστεύω πως αυτά ισχύουν τόσο σε μακρο- όσο και μικροοικονομικό επίπεδο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Τώρα πρέπει να ελαστικοποιήσουμε...
    Δε χρειάζεται και ιδιέταιρη προπόνηση. Την έχουμε κάνει ανεπίτρεπτα σφεντόνα ούτως ή άλλως από 60ετίας.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δε χρειάζεται και ιδιέταιρη προπόνηση. Την έχουμε κάνει ανεπίτρεπτα σφεντόνα ούτως ή άλλως από 60ετίας.
    Παρακαλώ όπως εξέλθετε του μυαλού μου κύριε ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    η παλαια γενια αγροτων... αυτη που πηγαινε με την καφε πλαστικη σαγιοναρα στα κωλομπαρα ,επινε ΜΟΝΟ Chivas και το παιζε Ευρωπα'ι'κο στυλ?

ο Ελληνας επεσε στην φακα των επιδοτησεων... πιαστηκε μαλακας και καλα να παθει , δεν μπορει να εισαι εσυ πιο μαγκας απο τους τραπεζιτες....

εκανε ο αγροτης τα "μαγικα" του και επαιρνε ετοιμα λεφτα ... δεν ηθελε να ιδρωνει, δεν ηθελε να σκυβει με την τσαπα ΚΑΙ πανω απο ολα συμβουλευε τον γιο και την κορη να σπουδασουν , για να μην "καταντησουν" ζητιανοι και να μη παλευουν λεει με την γη και τον καιρο....

ηθελε να κανει τα παιδια του Νευροχειρουργους και Δικηγορους για να φουσκωνει στη γειτονια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γεια σου μητσο βουκολε!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Βλεπω τα βρηκατε με την τροικα. :rotflmao:

Τι κρόκος και μαστίχα ρε παιδιά...
    Ξέρετε ποσο στοιχίζουν οι εισαγωγές κρέατος (απο Ολανδία κυρίως) κάθε χρόνο?
    Ας γίνουμε αυτάρκεις στο φαί μας πρωτίστως και αυτόματα θα έχουν εξοικονομηθεί πολλά... δις.

Οσο για τον αγρότη που ονειρεύεται να δει το παιδί του γιατρό που βλέπετε το κακό?

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εισαι τοσο, ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ λαθος σε αυτο ποστακι!!!
    ΠΙΘΑΝΩς να ειμαι λαθος

παντως οι πληροφοριες που εχω απο φιλους σε αυτα τα νησια που ανεφερα ετσι μου τα περιγραφουν

και οντως ηταν και ειναι πολυτελεια οι Ολυμπιακοι

οι οπαδοι:rotflmao:
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    και μου φαινεται τοσο αστειο να πιστευουμε οτι θα σωζομασταν αν εξαγαμε μαστιχες και τ(Ρ)ουφες που πραγματικα μου ρχεται να βαλω τα γελια!

συνεχιστε....
    Οκ.Όταν μάθεις οτι η αγροτική παραγωγή συμμετέχει στο ΑΕΠ της Γαλλίας με 18,5%, της Γερμανίας 12,9%, της Ιταλία 12,6% και της Ισπανίας 11%, ενώ στην Ελλάδα έχει πέσει στο 3,4%.... μήπως είναι για να βάλουμε τα κλάματα ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Οκ.Όταν μάθεις οτι η αγροτική παραγωγή συμμετέχει στο ΑΕΠ της Γαλλίας με 18,5%, της Γερμανίας 12,9%, της Ιταλία 12,6% και της Ισπανίας 11%, ενώ στην Ελλάδα έχει πέσει στο 3,4%.... μήπως είναι για να βάλουμε τα κλάματα ??
    μηπως θελεις να μου πεις βυρωνα και ποιος και πως το εριξε αυτο το ποσοστο?η ποιος και πως το ανεβασε στους υπολοιπους?
    και επειδη ειναι η δευτερη φορα που αναφερεις ιταλους και ισπανους....τι ωραια που περνανε και αυτοι ε.............
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δυστυχώς πλέον δεν έχουμε αγροτική παραγωγή (και δεν θα έχουμε για αρκετά χρόνια ακόμα) γιατί πλέον ΔΕΝ έχουμε αγρότες....

από το 1990 και μετά με το κύμα Αλβανών, Ουκρανών, Βουλγάρων, πακιστανών κλπ όλη η δουλειά (και αυτή μόνο για όσα προιόντα υπήρχαν επιδοτήσεις) περνάει μέσω των μεταναστών με τον παραδοσιακό Έλληνα αγρότη να περνάει τον καιρό του στο καφενείο και στο κωλόμπαρο.
    Κάποιοι παλιοί ίσως να θυμούνται πως γίνεται, αλλά άνθρωποι κάτω των 40 που να ξέρουν τι σημαίνει αγροτική παραγωγή και πως μάλλον είναι είδος εν ανεπαρκεία στην Ελλάδα σήμερα.
    Θα πρέπει να τους ξαναδημιουργήσουμε και αυτό πάίρνει χρόνο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    και μου φαινεται τοσο αστειο να πιστευουμε οτι θα σωζομασταν αν εξαγαμε μαστιχες και τ(Ρ)ουφες που πραγματικα μου ρχεται να βαλω τα γελια!

συνεχιστε....

αν συναναστραφεις λίγο με κάποιον αγροτικο συνεταιρισμο μάλλον θα αλλάξεις αποψη!

ΟΧΙ οτι θα μας σωσει αλλα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Eάν μία χώρα δεν μπορεί να παράγει καν τα βασικά της προϊόντα για να τραφεί, έχει ήδη παραδοθεί άνευ όρων..

Τα περί επιτρόπων μετά από αυτό είναι διαδικαστικό..

Αλλά ζητάμε διοικητική μέριμνα από τους χορτάτους τεμπέληδες. Είμαστε κι εμείς μαλάκες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

συνεχιστε....
    Ρε συ Γιωργο, ποιος μιλησε μονο για μαστιχες και τρουφες (τρουφα;;; αλλα μ@λ@κι@ αυτη!) Στην περιπτωση ωστοσο της Χιου, ναι θα μπορουσε να αποτελλει ενα μεγαλο, μην σου πω το μεγαλυτερο εσοδο για το νησι!

Στη Νεα Ζηλανδια βγαζουν ενα μοναδικο μελι απο ενα φυτο που λεγεται manuka... το εχουν πλασσαρει σωστα και οι ιδιοι οι παραγωγοι με τη βοηθεια των φορεων το προστατευουν ευλαβικα πετωντας εξω οσους εξυπνους πανε να κανουν π@π@ριες με νοθειες και εκπτωσεις στην ποιοτητα... το αποτελεσμα ειναι οτι αποτελλει το ακριβοτερο μελι στον κοσμο!

Για να μην μιλαω μονο για μελια, εχεις υποψιν ποια ειναι η δυναμικη των μοναδικων στο κοσμο προϊοντων που βγαζει αυτος ο τοπος; Απιστευτη!

Μονο το λαδι να βαλεις κατω, που αντικειμενικα ειναι μακραν πιο ποιοτικο απο καθε ιταλικο και ισπανικο, δεν θες κατι αλλο... και μιλαμε για 5-6 διαφορετικες ποικιλιες για ολα τα γουστα!
    Λες και δεν εχουμε ελιες στην Ελλαδα ρ.π.μ.

Γαλακτοκομικα... ελεος δηλαδη, πλασαρεται το καμαμπερ ως γαματο τυρι και οχι η γραβιερα Ναξου; Ευτυχως μετα απο "αγωνες" σωσαμε την φετα...

Θα μπορουσα να γραφω για σελιδες... αν υπηρχε μια σωστη οργανωση, μια υποτυπωδης καταρτιση και ενας αυστηροτατος ελεγχος τα πραγματα θα ηταν σε αλλο level...

Μπροστα μας ειναι και ο κοσμος την πεφτει μετα μανιας σε κατι μ@λ@κιες οπως σαλιγκαρια, ιπποφαες και πο*τσες! Μια ζωη μ@λ@κες!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    μηπως θελεις να μου πεις βυρωνα και ποιος και πως το εριξε αυτο το ποσοστο?η ποιος και πως το ανεβασε στους υπολοιπους?
    και επειδη ειναι η δευτερη φορα που αναφερεις ιταλους και ισπανους....τι ωραια που περνανε και αυτοι ε.............
    Αγορίνα, η εύκολη λύση είναι να ρίχνεις το φταίξιμο σε αόρατες δυνάμεις. Εκτός και λύνουμε τα προβλήματα μας με συνομωσιολογία του τύπου οτι η ΕΕ με τις επιδοτήσεις της, είχε σκοπό την εξαφάνιση της αγροτικής παραγωγής.
    Το γιατί οι επιδοτήσεις είχαν αυτό το αποτέλεσμα σε ΄μας, ενώ δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα στους Ιταλούς-Ισπανούς-Γάλλους-και όλη την ΕΕ που επίσης τσίμπαγε επιδοτήσεις, μάλλον θα πρέπει να το ψάξουμε στην νεοελληνική μαγκιά του να καλλιεργούμε μεσοπέλαγα, ή πάνω στα κατσάβραχα και να τα πίνουμε στην υγειά των κουτόφραγκων.

Ναι, πες μου οτι περνάνε το ίδιο οι Ιταλοί και οι Ισπανοί με ΄μας να γελάσω κι εγώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF