Φοβερή δουλεία και με λεπτομέρεια.Από της κολλήσεις φαίνεται ότι ο πατέρα σου δεν παίζεται.
![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Απλά Μπράβο!![]()
μπήκαν και οι κορνες εσωτερικα,πισω απο το ψυγειο (φοτο απο τα δεξια),
αυτο το μοντελο τις εχει εξωτερικα και δεν μου αρεσε κοθολου,
ασε που ειναι και κορνες αυτοκινητου αυτες που εχει απο μαμα
οποτε λαμακι, στραβωματα πολλα μεσα εξω γιατι ο χωρος ειναι οριακος εκει μεταξυ του σκελετου και του βεντιλατερ
και η κορνα δεν πρεπει να ακουμπαει πουθενα
και η αριστερη μια απ'τα ιδια
![]()
και επειδη την τελευταια φορα πνιγηκαμε στο καυσεριο οταν πηρε μπρος
και φτανει η στιγμη που θα ξαναπαρει μπρος (αλλα με νεα carbs...)
γιατι τα αλλα δεν αξιζει να τα επισκευασουμε αφου θα βαλουμε απο πιο νεο μοντελο kawa
και η τιμη ειναι φοβερη απο φιλο.
σκεφτηκαμε λοιπον να φτιαξουμε εναν ''καυσαεριοσυλεκτη''να βγαζει τα καυσαερια εξω
και εμεις να μπορυμε να ρυθμισουμε χωρις ανγχοςμηπως λιποθυμισουμε
ετσι λοιπον:
μοτερ 220v πολυ δυνατο (που υπηρχε)
μουφες - μελαμινη - σημαδεματα
αρχιζουν τα κοψιματα
ρε για ποτε εγινε
![]()
υποκλινομαι στο συστημα εξαγωγης των καυσαεριων απο το δωματιο
Αν θες να το προχωρησεις λιγο παραπανω πρεπει να ψαξεις ποια ειναι η μεγιστη ροη (συνηθως χρησιμοποιειται η μοναδα CFM) του ανεμιστηρα .
Ενας κινητηρας 400κυβικων εκατοστων ειναι 24.4 κυβικε ιντσες (cubic inch displacement CID). Εχει volumentric efficiency (πληροτητα θαλαμου καυσης αν θελετε) περιπου 0.9 .
Αυτο μας δινει αναρροφηση στις 1000rpm: 24.4*0.9*1000/3456=6.35cfm
Αρα η εξαγωγη θα ειναι 3.07*6.35=19.5cfm (οταν ειναι κρυο το 3.07 ειναι μικροτερο αλλα οχι πολυ)
Στις 10.000rpm ολα τα νουμερα επι 10 για προφανεις λογους.
Φανταζομαι οτι ο ανεμιστηρας εχει για πλακα τα 200cfm οποτε δε θα εχεις θεμα να πατησεις καμια γκαζια και να βρεθεις με καυσαερια παλι στο δωματιο
ΥΓ ελπιζω να μην εχω κανιε κανα λαθος με τις πραξεις!
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
ελα ρε!!!
Η ΕΠΑΓΩΓΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!![]()
Σαν κατοχος eliminator συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ελεγχο της θερμοκρασιας και την τοποθετηση του μετρητη , μιας και ειχα τρελο θεμα και κατεληξα σε πλανισματα κεφαλης κλπ κλπ (φυσικα βαλβιδες θερμοκρασιας θερμοστατες ταπες ολα καινουργια)....
προσωπικα θα κρατουσα oλες τις ενδειξεις στο φαναρι , αλλα ομολογω οτι ετσι οπως το φτιαξατε ειναι πανεμορφο!
keep going!!!![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ- ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΩΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ.