Σελίδα 38 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Σε είδα με το Brutale 1090rr, και μου έφτιαξες την διαδρομή.
    Καλοτάξιδο, και αγρατζούνιστο.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    @ portishead

sorry που εφυγα γρηγορα αλλα επρεπε να προλαβω το ferry
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος Το avatar του/της kyo
    Σας ειδα ενα multi και ενα fjr να περνατε απο Μακρακωμη καλους δρομους να εχετε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα με το κίτρινο GS ακράνωτος φυσικά όπως πάντα, να έχεις το γιο σου πίσω όπως πάντα, μόνο που σήμερα οδήγαγες και ταυτόχρονα είχες σφηνωμένο το κινητό στον ώμο και μίλαγες ταυτόχρονα...
    Σε είδα κι εσένα με το Audi TT να βρίζεις την τύπισσα που σου πετάχτηκε ξαφνικά χωρίς να κοιτάξει ενώ ήταν παρκαρισμένη στο πεζοδρόμιο... σταμάτησες, πάτησες κόρνα, την έβρισες και αμέσως μετά επιτάχυνες, προσπέρασες αντικανονικά τον προπορευόμενο και κόντεψες να γίνεις χαλκομανία με τον δύστυχο από το αντίθετο ρεύμα :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Σας ειδα σημερα,στην διαδρομη Αθηνα-Μαραθωνα,ποσες μ@@@κιες κανατε απο πεζους μεχρι κουτακιδες.Μιλαμε τα δυο θα ηταν θανατηφορα.Τι σκεφτονται, τα ψωνια που πηραν σημερα?

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα φίλε με την κλούβα στη λεωφόρο Καλυβίων να βγαίνεις ενώ με είδες να έρχομαι, φρένα και η κλασική κίνηση του δεξί χεριού... στο φανάρι ήρθες δίπλα μου εκεί που περίμενα τσαμπουκά, μου είπες συγνώμη και ότι έκανες μαλακία... μου είπες ότι είσαι και μηχανόβιος, έτσι εξηγείται...καλούς δρόμους!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σε ειδα Olka με τον παπιο σου full εξάρτηση και πολυ σε χάρηκα... ετσι να δίνουν καπιοι το καλο παράδειγμα απο τα μικρα κυβικά.

Παλαιό μέλος
    Σε είδα πριν 20' στα ΠΑΜΑΚ μπρόστα Σαλόνικα,με κατεύθυνση κέντρο δικάβαλος και μάλλον ήταν η κοπέλα σου απο πίσω, φούλ εξοπλισμός δέρματα κτλ. απο πίσω στο Supersport είχες δέσει μικρούς σάκους,και μάλλον κατάλαβα οτι πάτε ταξίδι ή γυρνάτε. Δεν κατάλαβα τι μηχανή είναι για 636 μαύρο μου έμοιαξε.

Να προσέχετε και καλούς δρόμους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    σε είδα ηλίθιε κουτάκια που πάτησες τα παιδιά με το παπί (Πακιστανούς) στην λεωφόρο αλεποχωριου στα μέγαρα πριν απο κανα 10λπτο ,αν και αλλοδαπά φόραγαν κράνος και είχαν ολα τα φωτά στο παπι αναμενα και σου έκαναν και νοημα με την κορνα και τα φωτα αλλα εσυ ο " γρήγορος " δεν έβλεπες την τυφλά σου τελικά και τους πέρασες απο επάνω μακάρι και ο ξαμπλα να μην παραμηνη ετσι εκει και να ειναι ελαφρα τα τραυματα του (χλωμό το βλέπω πάντως)

σταματησα εδωσα και καταθεση μαλιστα αλλα λογω οτι επρεπε να παρω την κορη μου απο παιδικο παρτυ εφυγα μιας και η τροχαια δεν με χρειαζοταν αλλο (εδωσα τηλ.και αν ειναι μου ειπαν θα με καλεσουν και απο το τμημα)
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 30/09/2013 στις 07:31.
    ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]

ότι να'ναι..... Το avatar του/της parachuter
    Σας είδα όλους σήμερα σε διαδρομή από Πάτρα-Γιάννενα-Λούρο-Ζηρού-Άρτα και κατάλαβα ότι η κρίση μας έχει πιάσει για τα καλά!Χάρηκα έναν πάπιο μπλε που μας χαιρέτησε κοντά στη Παλιοβούνα σούρουπο με εξοπλισμό!Μπλε,μάλλον Crypton γιατί δε πρόλαβα να δω καλά!Μπράβο φίλε μου!

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Σας είδα σήμερα παρέα καμιά δεκαριά άτομα έξω από την κεντρική είσοδο του Αττικού νοσοκομείου. Ο ένας φόραγε μπλουζάκι "ΜΟΤΟΡΕΜΑΛΙΑ". Ελπίζω να μην έγινε κάτι σοβαρό.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με είδες και σε άκουσα κοπελιά με το σκούτερ/βέσπα, την Παρασκευή, στο φανάρι του Βύρωνα στον περιφερειακό, να μου λες ότι σε τρόμαξε ο ήχος της εξάτμισης και παραλίγο να πέσεις, οταν σε προσπέρασα...

Καφέ δεν ήπιαμε όμως
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σας είδα δύο Harley και ένα Κ100 να τσουλάτε με 60-70 στην αριστερή λωρίδα στις στροφές στο Μαρτίνο, και στη μεσαία ένα αυτοκίνητο που τσούλαγε μαζί σας. Ήμαρτον με τους επιτάφιους...

Σε είδαμε παπά με το άσπρο fazer στο Πήλιο. Ωραίος
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ειδαμε στην ετησια τουριστα γερμανο με Αμερικλανικο cruiser να ρυμουλκει φουσκωτη βαρκα και να την ριχνει για ψαρεμα.........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Σας είδα κοπάδι απο TDM χθες στην Σαρανταπόρου στο Περιστέρι και κανένας δεν ειχε κράνος
    αλλά το μαλλί στην πένα

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα