Σε είδα με το Brutale 1090rr, και μου έφτιαξες την διαδρομή.
Καλοτάξιδο, και αγρατζούνιστο.![]()
Σε είδα με το Brutale 1090rr, και μου έφτιαξες την διαδρομή.
Καλοτάξιδο, και αγρατζούνιστο.![]()
@ portishead
sorry που εφυγα γρηγορα αλλα επρεπε να προλαβω το ferry
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σας ειδα ενα multi και ενα fjr να περνατε απο Μακρακωμη καλους δρομους να εχετε
Σε είδα με το κίτρινο GS ακράνωτος φυσικά όπως πάντα, να έχεις το γιο σου πίσω όπως πάντα, μόνο που σήμερα οδήγαγες και ταυτόχρονα είχες σφηνωμένο το κινητό στον ώμο και μίλαγες ταυτόχρονα...
Σε είδα κι εσένα με το Audi TT να βρίζεις την τύπισσα που σου πετάχτηκε ξαφνικά χωρίς να κοιτάξει ενώ ήταν παρκαρισμένη στο πεζοδρόμιο... σταμάτησες, πάτησες κόρνα, την έβρισες και αμέσως μετά επιτάχυνες, προσπέρασες αντικανονικά τον προπορευόμενο και κόντεψες να γίνεις χαλκομανία με τον δύστυχο από το αντίθετο ρεύμα :a31:
Σας ειδα σημερα,στην διαδρομη Αθηνα-Μαραθωνα,ποσες μ@@@κιες κανατε απο πεζους μεχρι κουτακιδες.Μιλαμε τα δυο θα ηταν θανατηφορα.Τι σκεφτονται, τα ψωνια που πηραν σημερα?
σε είδα φίλε με την κλούβα στη λεωφόρο Καλυβίων να βγαίνεις ενώ με είδες να έρχομαι, φρένα και η κλασική κίνηση του δεξί χεριού... στο φανάρι ήρθες δίπλα μου εκεί που περίμενα τσαμπουκά, μου είπες συγνώμη και ότι έκανες μαλακία... μου είπες ότι είσαι και μηχανόβιος, έτσι εξηγείται...καλούς δρόμους!
σε ειδα Olka με τον παπιο σου full εξάρτηση και πολυ σε χάρηκα... ετσι να δίνουν καπιοι το καλο παράδειγμα απο τα μικρα κυβικά.
Σε είδα πριν 20' στα ΠΑΜΑΚ μπρόστα Σαλόνικα,με κατεύθυνση κέντρο δικάβαλος και μάλλον ήταν η κοπέλα σου απο πίσω, φούλ εξοπλισμός δέρματα κτλ. απο πίσω στο Supersport είχες δέσει μικρούς σάκους,και μάλλον κατάλαβα οτι πάτε ταξίδι ή γυρνάτε. Δεν κατάλαβα τι μηχανή είναι για 636 μαύρο μου έμοιαξε.
Να προσέχετε και καλούς δρόμους.
σε είδα ηλίθιε κουτάκια που πάτησες τα παιδιά με το παπί (Πακιστανούς) στην λεωφόρο αλεποχωριου στα μέγαρα πριν απο κανα 10λπτο ,αν και αλλοδαπά φόραγαν κράνος και είχαν ολα τα φωτά στο παπι αναμενα και σου έκαναν και νοημα με την κορνα και τα φωτα αλλα εσυ ο " γρήγορος " δεν έβλεπες την τυφλά σου τελικά και τους πέρασες απο επάνω μακάρι και ο ξαμπλα να μην παραμηνη ετσι εκει και να ειναι ελαφρα τα τραυματα του (χλωμό το βλέπω πάντως)
σταματησα εδωσα και καταθεση μαλιστα αλλα λογω οτι επρεπε να παρω την κορη μου απο παιδικο παρτυ εφυγα μιας και η τροχαια δεν με χρειαζοταν αλλο (εδωσα τηλ.και αν ειναι μου ειπαν θα με καλεσουν και απο το τμημα)
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 30/09/2013 στις 07:31.
ανακατασκευή σε HONDA GLX 90cc
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134333[/URL]
Σας είδα όλους σήμερα σε διαδρομή από Πάτρα-Γιάννενα-Λούρο-Ζηρού-Άρτα και κατάλαβα ότι η κρίση μας έχει πιάσει για τα καλά!Χάρηκα έναν πάπιο μπλε που μας χαιρέτησε κοντά στη Παλιοβούνα σούρουπο με εξοπλισμό!Μπλε,μάλλον Crypton γιατί δε πρόλαβα να δω καλά!Μπράβο φίλε μου!
Σας είδα σήμερα παρέα καμιά δεκαριά άτομα έξω από την κεντρική είσοδο του Αττικού νοσοκομείου. Ο ένας φόραγε μπλουζάκι "ΜΟΤΟΡΕΜΑΛΙΑ". Ελπίζω να μην έγινε κάτι σοβαρό.![]()
Με είδες και σε άκουσα κοπελιά με το σκούτερ/βέσπα, την Παρασκευή, στο φανάρι του Βύρωνα στον περιφερειακό, να μου λες ότι σε τρόμαξε ο ήχος της εξάτμισης και παραλίγο να πέσεις, οταν σε προσπέρασα...
Καφέ δεν ήπιαμε όμως![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σας είδα δύο Harley και ένα Κ100 να τσουλάτε με 60-70 στην αριστερή λωρίδα στις στροφές στο Μαρτίνο, και στη μεσαία ένα αυτοκίνητο που τσούλαγε μαζί σας. Ήμαρτον με τους επιτάφιους...
Σε είδαμε παπά με το άσπρο fazer στο Πήλιο. Ωραίος![]()
Ειδαμε στην ετησια τουριστα γερμανο με Αμερικλανικο cruiser να ρυμουλκει φουσκωτη βαρκα και να την ριχνει για ψαρεμα.........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σας είδα κοπάδι απο TDM χθες στην Σαρανταπόρου στο Περιστέρι και κανένας δεν ειχε κράνος
αλλά το μαλλί στην πένα