Σε ειδα με το δερματινο γιλεκο καο την σταμπα aces patras κατι νεκροκεφαλες,καβαλα σε ενα tiger 800!!!!παει χαλασαν και οι χαρλεαδες....
Σε ειδα με το δερματινο γιλεκο καο την σταμπα aces patras κατι νεκροκεφαλες,καβαλα σε ενα tiger 800!!!!παει χαλασαν και οι χαρλεαδες....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
εγω δεν ειδα ουτε εναν που να χρησιμοποιει το τασακι του αυτ/του του.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!
Ολοι εξω.
Χερακι σε πληρη εκταση εξω απο το παραθυρι και τιναγμα η πεταγμα, με ανεμελη κινηση.
Πρεπει να ζω στο νησι με τα πιο καθαρα τασακια σε αυτοκινητο.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σε ειδα φιλε Γιωργο ηλεκτρολογε,να βγαινεις μονος μπροστα σε 50 ατομα προσωπικο και να την λες
στον διευθυντη σου που σε διεταξε τι να ψηφισεις για να μην μεινεις ανεργος..
Και μετα να σε βγαζει σε αναγκαστικη αδεια ο γλιτσας.
Τον στολισες ομορφα ομως..
Απειρα ρισπεκτ
Σε είδαμε να πετάγεσαι και.... τίποτα... ευτυχώς που φρενάραμε όλοι εγκαίρως...
https://www.youtube.com/watch?v=gwSZzfLVbL4
Σε είδα να μου πιάνεις την κουβέντα στο φανάρι για το κτήνος. Και το 690 πάντως πανέμορφο είναι (το τελευταίο ωραίο 690 δυστυχώς). Είδα μετά και τον μ@λάκα κουτάκια να τρώει κόκκινο και να μη μασάει να μας κόβει το δρόμο.
Σε είδα GSXR σε κατάσταση απίθανα καλή για τα χρόνια σου. Μπαίνω στο ψαράδικο, ρωτάω "δικό σας το εφτάμιση το W;" Δεν ξέρω εγώ από τέτοια αγόρι μου, τι είναι το W. "Το 750 το πρώτο υδρόψυκτο δεν είναι αυτό;" Ναι το έχω 22 χρόνια ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΛΟ ΒΛΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ. "Ένα κιλό σαρδέλλες παρακαλώ"... φρεσκότατες ήταν, θα ξαναπάω.
Δεν σε ειδα,για καλη σου τυχη,που μου μετακινησες τον βασιλια για να παρκαρεις το κωλαμαξο σου.
Μου φρακαρες το disklock στην δαγκανα και αυτο στραβωσε (παλι καλα μονο αυτο)και εφαγα μιση ωρα για να το βγαλω.
Τι διαολο μαγνητη στους μαλακες εχει αυτο το μηχανακι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε ειδα αφρομαύρε(για να μην θεωρώ ρατσιστής σε καμια περίπτωση) με μερσέντα c180 kompressor με στυλακι-υφακι 50cent κ δίπλα τη γυναικα,να μου πετάγεσαι απο αριστερο στενό επι της Κυψέλης)ανοδο για να μπείς στη λωρίδα...Φυσικά ή απο στοπ ή απο κοκκινο βγήκες,δεν καταφερα να δώ,(μιας και εγω ειχα ΣΙΓΟΥΡΑ πρασινο ,και δεν ετρεχα)
ΣΟΥ ΚΟΡΝΑΡΑ επιθετικά και φρέναρα αποτομα (τα καινουρια ελαστικά τσιριξαν λιγο,ευτυχώς δεν ηταν κατι σοβαρό,γιατι ακομα ειναι στο στρώσιμο)
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΟΟΟ κοιτουσες απο την αλλη.....απο θαυμα σωθηκαμε και σημερα...ΜΑΛΑΚΕΣ...ΖΩΑ...απο τη θολουρα εκεινη τη στιγμή δεν πήρα τις πινακίδες σου να σου ερθει πακετέ κλησάκι στο σπιτι...
Παραπάνω,αλλος ουγκανόβλαχος με ασημι jimmney αναστροφή επι της κυψέλης.....Κατι εχει αυτος ο δρομος καθημερινααα
Σας βλέπω να κοιτάτε το πωλητήριο στο ΧΤ,να τραβάτε και φωτογραφίες,αλλά τηλέφωνο δεν παίρνετε.
Άντε ρε γιατί θέλω να πάρω άλλο!
Σε είδα με το Ζ1000 να σε τρώει στο φαναρι στην Σπ.Λούη.
Δεν σε χάλασε το απογευματινό τσαγακι φαντάζομαι και επειδή μαλλον ακόμα δεν καταλαβες απο που σου ήρθε, οχι δεν ειναι ολα τα Hornet 600.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σε είδα με την ζέστη πάνω στο σκούτερ να τα έχεις πετάξει όλααπό πάνω σου και να μην αφήνεις τπτ στην φαντασία αλλά εγώ και όλοι όσοι ακολουθούσαν παραλίγο να φάμε φανταστική σαβούρδα.
Βάλε κάτι πάνω σου κοπελιά, όχι για σένα αλλά για μας τους φουκαριάρηδες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα τρίβλακα να αλλάζεις επιτοπου από αριστερή σε δεξιά και πάλι αριστερά στην καθοδο της Συγγρού. Σας είδα 3 ζωα στη σειρα να αλλάζεται ταυτόχρονα λωρίδα στην άνοδο της συγγρού πισω από το λεωφορείο που σταμάτησε στη σταση.
Σε είδα φακελακι μισογεματο από τα εβερεστ να σκας στο κρανος μου. Εχε χάρη που δεν κατάλαβα αν ήταν από το μπροστά αυτοκίνητο η τον ζητά που με προσπέρασε. Ανοδο συγγρου . Γενικα κάτι στραβό έιχε σημερα η Συγγρού. 3 φορές την έκανα πανω κατω καθε φορα μια λαλακία γινοτανε..
Σας είδα ολους σημερα στην μοτοπορεια απο Θεσσαλονικη προς Σοχο για την ετησια εκδηλωση του Μοτοσυκλετιστικου Ομιλου Σοχου. Απιστευτος αριθμος συμμετοχων, αψογη οργανωση, συνοδεια αστυνομιας που εκλεισε τους δρομους της Θεσσαλονικης ωστε να διευκολυνει την μετακινηση μας και γενικά μια φοβερη προσπαθεια! Η εκδήλωση επισης αψογη με live μουσικη, κερασμενο καφεδακι στην αφιξη, μπυρες σουβλακια και τα σχετικά εδεσματα αφθονα και Μοτοκαλλιστεία...
Ευχαριστουμε παιδες! Και στην επόμενη πάλι εκει θα ειμαστε!
Ήταν κανεις αλλος απο δω μεσα?
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Σε είδα ή μάλλον είδα τα φώτα xenon της μοτοσυκλέτας σου να με στραβώνουν σε εγκληματικό βαθμό... κέρδισα όμως το στοίχημα που έβαλα ότι θα είχες TDM (τι άλλο...). Ήμουν στραβωμένος και δεν είδα καλά τη φάτσα σου (γιατί για κράνος ούτε λόγος) αλλά το ζελέ στο μαλλί με κάνει να πιστεύω πως είσαι ο τελειωμένος κάγκουρας με το TDM που έχω πετύχει πολλές φορές στη διαδρομή Κόρινθος-Λουτράκι να κάνει διάφορες μαλακίες μαζεμένες...