Σελίδα 38 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 923

Θέμα: Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scooterman90 Προβολή μηνύματος
    δεν είπε ότι τσαγιάζει τους πάντες όμως αυτό μάλλον δε καταλαβαίνετε, τσαγιάζει συγκεκριμένα!
    Ωραία, εμείς τσαγιάζουμε τους πάντες,ότί έχει ρόδες και φτερά αμα λάχει, για αυτό προς στιγμή αγχωθήκαμε μήπως μας ξέφυγε κάτι.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    δεν είπε ότι τσαγιάζει τους πάντες όμως αυτό μάλλον δε καταλαβαίνετε, τσαγιάζει συγκεκριμένα!
    hand picked τσάγιασμα ; Not ? joke !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Ωραία, εμείς τσαγιάζουμε τους πάντες,ότί έχει ρόδες και φτερά αμα λάχει, για αυτό προς στιγμή αγχωθήκαμε μήπως μας ξέφυγε κάτι.

μπράβο σας βρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Για να μην παιζουμε την τσιγκολελετα.....

Ποια μηχανη των 100 αλογατων εχεις? Χορνετ, τζιεσαρ, Ζ, Φεηζερ? και τι εννοεις εχεις..... 30 μετρα από το φαναρι? γιατι μεχρι εκει μπορει να εισαι μπροστα..... μετα γειαχαρανταν....

Στροφη θα εχει το μενου ή θα παμε αεροδρομιο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    εγώ δε μπορώ να καταλάβω το γιατί ασχολείστε αφού είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, και πίστεψε με η ομάδα μου όπως λες κι εσύ δεν έχει ανάγκη από τίποτα, δόξα το θεό υπάρχουν και θα υπάρχουν χιλιάδες μέλη τα οποία αγαπούν το σκούτερ, επίσης το σκούτερ φτιάχτηκε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ναι, αλλά η τεχνολογία προχωράει οπότε και το σκούτερ γίνεται όλο και πιο δυνατό οπότε κάποιοι θα μπουν στο τριπάκι του tuning και ας είναι και typhoon, δηλαδή τα παπάκια τι το παραπάνω έχουν και δε τα κράζετε; το τι κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό είναι δικό του θέμα..
    Κατσε λιγο ρε παλικαρε, η ομαδα δεν εχει αναγκη απο τιποτα, αλλα εγω μπηκα οταν ειδα οτι κραζετε τα scooter δε παιζει,αντιλαμβανεσε οτι μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε και μια στοιχειωδη ευφυια.

Δεν εκραξε κανεις την βελτιωση, αυτο ειναι τροπος εκφρασης πως να το κανουμε κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αυτο που θες να το κανεις ποιο δυνατο θεμιτο ειναι και δικαιωμα σου, αλλο αυτο ομως ,αλλο το τσαγιαζω ΜΗΧΑΝΕΣ με το scooter μου.
    Απο μονοι σας κανετε τον διαχωρισμο,και ψιλοφτιαχνεστε οταν μπορεσετε να ριξετε σε μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με το scooter σας,ασχετως αν για να το καταφερετε αυτο εχετε ξοδεψει σε extra ενα μηχανακι ακομη, και οταν το πετυχετε, που λογικο ειναι οταν ενα scooter κοντεψει τα 1000cc να εναι και γρηγορο, μη τρελαθουμε κιολας,να νομιζετε οτι εχετε τετραγωνισει τον κυκλο.
    Απο την αλλη ειστε τοσο οτι να ναι ορισμενοι και για αυτους ειναι το κραξιμο, που οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το φτιαγμενο δικο σας, και χασετε το επιχειρημα σας ειναι οτι ενταξει μωρε ειναι και μοτοσυκλετα με 150+ οποτε μου εριξε.
    Στο ξαναλεω μηπως και το δεις οπως πραγματικα ειναι,καλα κανεις και πηρες scooter (εγω με piaggio beverly 250ie πηγα μεχρι αγιους σαραντα αυθημερον για καφε δικαβαλος),καλα κανεις κα ιτο φτιαχνεις και του πετας ενα τενεκε λεφτα απο extra μηπως και ξυπνησει,δε κραζει κανεις αυτο,οταν ομως με αυτο που δημιουργησες βγαινεις στο δρομο και εχεις το υφος βαρωνου κοκαινης,θα φας το κραξιμο που θα φανε ολοι οι υπολοιποι που κανουν το ιδιο....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    μπράβο σας βρε
    λύσε μου μια απορία , σε μηχανές μέχρι 100 άλογα κάνει κόντρες και μετά τα 50 μέτρα ή εκεί λέει άστο κέρδισα τώρα ;
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    δεν υπαρχει!!γι αυτο ποτε τα σκουτερ δεν θα γινουν μηχανες φανταζομαι το επομενο μνμ σου!!!με ισοπεδωσες ομολογω
    οχι...μονος σου ισοπεδωθηκες...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Κατσε λιγο ρε παλικαρε, η ομαδα δεν εχει αναγκη απο τιποτα, αλλα εγω μπηκα οταν ειδα οτι κραζετε τα scooter δε παιζει,αντιλαμβανεσε οτι μεγαλα παιδια ειμαστε και εχουμε και μια στοιχειωδη ευφυια.

Δεν εκραξε κανεις την βελτιωση, αυτο ειναι τροπος εκφρασης πως να το κανουμε κανεις δεν ειπε το αντιθετο,αυτο που θες να το κανεις ποιο δυνατο θεμιτο ειναι και δικαιωμα σου, αλλο αυτο ομως ,αλλο το τσαγιαζω ΜΗΧΑΝΕΣ με το scooter μου.
    Απο μονοι σας κανετε τον διαχωρισμο,και ψιλοφτιαχνεστε οταν μπορεσετε να ριξετε σε μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με το scooter σας,ασχετως αν για να το καταφερετε αυτο εχετε ξοδεψει σε extra ενα μηχανακι ακομη, και οταν το πετυχετε, που λογικο ειναι οταν ενα scooter κοντεψει τα 1000cc να εναι και γρηγορο, μη τρελαθουμε κιολας,να νομιζετε οτι εχετε τετραγωνισει τον κυκλο.
    Απο την αλλη ειστε τοσο οτι να ναι ορισμενοι και για αυτους ειναι το κραξιμο, που οταν ενα μηχανακι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το φτιαγμενο δικο σας, και χασετε το επιχειρημα σας ειναι οτι ενταξει μωρε ειναι και μοτοσυκλετα με 150+ οποτε μου εριξε.
    Στο ξαναλεω μηπως και το δεις οπως πραγματικα ειναι,καλα κανεις και πηρες scooter (εγω με piaggio beverly 250ie πηγα μεχρι αγιους σαραντα αυθημερον για καφε δικαβαλος),καλα κανεις κα ιτο φτιαχνεις και του πετας ενα τενεκε λεφτα απο extra μηπως και ξυπνησει,δε κραζει κανεις αυτο,οταν ομως με αυτο που δημιουργησες βγαινεις στο δρομο και εχεις το υφος βαρωνου κοκαινης,θα φας το κραξιμο που θα φανε ολοι οι υπολοιποι που κανουν το ιδιο....

φίλε μου καλώς η κακώς υπάρχουν και αυτοί πως να το κάνουμε τώρα; απλά κάποιος κάποιοι μίλησαν συγκεκριμένα και αυτό με πείραξε περισσότερο, δεν είμαστε όλοι άγιοι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, πάντα θα υπάρχει και ο κομπλέξας και ο προκλητικός και 1002, τι να κάνουμε;

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    [...]τα παπάκια τι το παραπάνω έχουν και δε τα κράζετε;
    εμ, βασικά τα παπάκια δεν το παίζουν μοτοσυκλέτες...

[...]το τι κάνει ο καθένας είτε καλό είτε κακό είναι δικό του θέμα..
    +675

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    λύσε μου μια απορία , σε μηχανές μέχρι 100 άλογα κάνει κόντρες και μετά τα 50 μέτρα ή εκεί λέει άστο κέρδισα τώρα ;

εγώ προσωπικά δε κάνω κόντρες, ατύχησες!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σκουτεράμπο Νο14 VS Τζιξερόκυ Νο38

Η απολυτη αναμετρηση... ση... ση... η........

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    υποτιμας τη νοημοσυνη μου οταν λες ανοιγμα 50μετρα....τελος παντων οταν εχουμε ντοκουμεντα θα ενημερωσω το θεμα για την οποια εξελιξη ανοιγματος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    εμ, βασικά τα παπάκια δεν το παίζουν μοτοσυκλέτες...

δε θα το 'λεγα, όταν βλέπεις τον άλλον να σκάει ξερογκαζιές στο φανάρι με μηχανές δίπλα τι το παίζει; είναι καθαρά θέμα καγκουριάς οπότε μπορώ να πω ότι εν μέρη ναι το παίζουν και αυτά!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    δε θα το 'λεγα, όταν βλέπεις τον άλλον να σκάει ξερογκαζιές στο φανάρι με μηχανές δίπλα τι το παίζει; είναι καθαρά θέμα καγκουριάς οπότε μπορώ να πω ότι εν μέρη ναι το παίζουν και αυτά!
    απλα χαμογελάς και φεύγεις όσο το δυνατό πιο αργά για να τον ικανοποιήσεις

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    απλα χαμογελάς και φεύγεις όσο το δυνατό πιο αργά για να τον ικανοποιήσεις
    μωρέ ναι μαζί σου σε αυτό..

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Παρακαλουνται οι Βαζελοι που θελουν
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις