Καλώς.
Οπότε, υποθέτω πως αν έχει κάνει κάποιος άλλος την ίδια ακριβώς διαδικασία για οποιοδήποτε άλλο μέσο και καταλήξει στο ανάλογο συμπέρασμα, μπορεί να ακυρώνει οποιοδήποτε άρθρο παραθέτει με link κάποιος άλλος.
Άρα, ουσιαστικά αυτό που λέμε είναι να μην παραθέτονται links γιατί κάποιος θα βγάλει το μέσο σκουπίδι.
Ok, δεν υπάρχει πρόβλημα, στο Internet είμαστε έτσι κι αλλιώς.
Αντί να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις και απλώς να λέμε τα δικά μας, μπορούμε κάλλιστα πρώτα να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις, μετά να βρίζουμε όποιος τις δημοσιεύουν και ύστερα να λέμε τα δικά μας. Σιγά τη διαφορά...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Πολύς ντόρος για το τίποτα. Τα γραπτά μένουν, πολύς κόσμος μας βλέπει. Ήταν μια απλή, φιλική συμβουλή για το δικό σου (και όσων μας διαβάζουν) συμφέρον. Αν νομίζεις ότι θα μπορούσα να έχω το παραμικρό όφελος από αυτό, απλά γελάω. Συνέχισε να αναπαράγεις και να υπερασπίζεσαι το ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ. Υπόσχομαι να μην ξανασχοληθώ![]()
Life begins at 45°.
Αααα κατάλαβα. Ήταν για το καλό μου...
Ευχαριστώ!
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Όχι, απλά είμαι ιδιοκτήτης ανταγωνιστικής "εφημερίδας".
Life begins at 45°.
βρωμάει αμα θες εσύ να βρωμάει
και ανάλογα με τη φαντασία σου μπορείς να ενώσεις όποια άτομα του πολιτικού συστήματος θέλεις με οτιδήποτε. ακόμα και εμάς τους 2 που μιλάμε τώρα με λίγο φαντασία μας βγάζουν του συστήματος και με δεσμούς υποχθόνιους εναντίον του κοινού καλού της πατρίδας (whatever the f@ck this means).
είναι όπως με τα regression analysis στην οικονομετρία. μπορείς να συσχετίσεις αμα θές το ρυθμό έκδοσης τραγουδιών της πρωτοψάλτη με τον δείκτη τιμών χρηματιστηρίου στις Φιλιππίνες.
το τι αποτέλεσμα βγάζει το σκάψιμο του καθενός είναι σε άμεση συνάρτηση με τις προθέσεις του
Πατώντας επί πτωμάτων είναι η αλήθεια, αλλά τον καταλάβαμε και τον εξορίσαμε δε ένα κωλομέρος .... δεν βάζει ο νους σου. Περιτριγυρίζεται από 4τροχα θηρία, κάνει παρέα με τους χειρότερους και το σημαντικότερο όλως είναι μια ασημαντότητα.
Καλά να πάθει, τα ήθελε ο απαυτός του!!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε φίλε δεν σου απαγόρευσε κανείς να διαβάζεις το Στόχο και το Πρώτο Θέμα , Μια προτροπή για να σε βγάλει από τη δυσάρεστη θέση να διαβάζεις σκουπίδια είναι . Αν εσύ αρέσκεσαι στο σκουπιδαριό με γειά σου με χαρά σου .
Το μέσο δεν θα το βγάλει κάποιος σκουπίδι , το μέσο για να το λένε κάποιοι ότι είναι σκουπίδι , σημαίνει ότι εκτιμούν πως είναι !Ένας από αυτούς λοιπόν σε προϊδεάζει να μην το διαβάζεις , για το καλό σου , τόσο απλά .Μετά κανε όπως νομίζεις . Φίλτραρε αυτά που θέλεις , μπες στον ηχοθάλαμο σου και ζήσε διαβάζοντας ότι κάνεις κέφι .Και για;να μην παρεξηγηθώ ,όταν διαβάζεις κάτι καλό που πιστεύεις ότι πρέπει να το διαβάσουν κι άλλοι , βάζε και το λινκ ας είναι και από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ και την Ελεύθερη ΩΡΑ ,το Ριζοσπάστη , την Αυγή κοκ .
Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 24/07/2015 στις 14:35.
Respect mah authoritah!!!!
Λοιπόν μάγκες επειδή εγώ το έγραψα το λινκ του Θέματος που ήταν από την Ροδιακή ,λοιπόν τόσο με εξόργισε που σόρυ δεν σκέφτηκα να κάνω επαλήθευση πηγής ,κάντε μου τη χάρη να μην το τράβατε κι άλλο δεν αξίζει ,όβερ.
ΥΓ και πούστε το Θέμα και το Θέμο γραμμένους τους έχω. Άουτ.
@buckley: Το θέμα μας στις τελευταίες σελίδες δεν είναι η εγκυρότητα ή μη κάποιας είδησης (παρόλο που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στην εποχή μας, της εύκολης, γρήγορης "γνώσης"), αλλά ότι κάποια συγκεκριμένα μέσα είναι αντικειμενικά, επιεικώς, βόθροι. Ακόμα κι αν παρουσιάζουν έγκυρα νέα. Εγώ έδωσα μια απλή συμβουλή και κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συγκεκριμένο ενημερωτικό εμετό και να με βγάλουν εγκάθετο και ξέρω γω τι άλλο.
Με λίγα λόγια, μην τρελαίνεσαι, δεν έκανες κάτι εσύ![]()
Life begins at 45°.