Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 19/11/2022 στις 11:00.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Όσο ανεβαίνει το κόστος του οχήματος, τόσο γίνεται στόχος κλοπής από εξειδικευμένους κλέφτες, που δεν περιμένουν απλά να το βρουν νύχτα στο δρόμο με απλό λουκέτο. Αν αναφερόμαστε σε μοτοσυκλέτα άνω των 20.000€ ή αμάξι άνω των 70.000€, πλέον σταμπάρεται και το παίρνουν απ' όπου κι αν βρίσκεται. Σπάνε γκαραζόπορτες, απενεργοποιούν συναγερμούς, εξουδετερώνουν σκύλους, κάνουν διάρρηξη για να πάρουν τα κλειδιά από το σπίτι, κλπ. Θεωρώ ότι αρχίζει η κατάσταση και γίνεται επικίνδυνη για τον κάτοχο και τους συγκατοίκους του.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αυτά ήταν κάποτε...δεν έχουν θέμα τώρα,ούτε και τα Απριλια...στο νετ μάλιστα υπάρχει online εύρεση ανταλλακτικού με το μηχανάκι σε τεύχη..το έχω ψάξει το θέμα διότι ένα μοντέλο τους το stradale μου αρέσει πάρα πολύ..
Όσον αφορά την κτμ...είναι στρατηγικός στόχος η mv απ' παλιά..
πλέον για καινούριο MV Agusta αγορα/σέρβις, μιλάς μόνο με τον Ευθυμίου.
Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό, άσχετα με το ποιος την έχει, καθώς το μονοπώλιο έχει γνωστά μειονεκτήματα... Όμως εχει μεγάλο know how και καλή διάθεση, που είναι πολύ σημαντικό. Εμπειρία (σε 4κύλινδρα περισσοτερο) έχουν και τα παλια/γνωστά ducati/ktm συνεργεία.
Αλλά δέν είναι δύσκολα μηχανάκια, οποιδήποτε υπεύθυνο συνεργείο τις πιάνει εύκολα.
Σε ανταλλακτικά δεν υπάρχει στοκ, αλλά που υπάρχει πια? Ολόκληρος Σαρακάκης μας είχε στο περίμενε κανα μήνα για ένα καπάκι βαλβίδων στο best seller της honda.
Όταν λήξει η εγγύηση, από Ιταλία βρίσκεις σχεδόν τα πάντα. Και από ίντερνετ φυσικά! Αλλά σε καθημερινό μηχανάκι, δεν σώζεσαι έτσι.
Γενικά, αν και η εταιρία στην σύγχρονη εκδοχή της σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται απο έλλειψη αξιοπιστίας, θα ήμουν σκεπτικός στο να πάρω MV ως commuter. Μόνο και μόνο για την έλλειψη επιλογών σε σέρβις και ανταλλακτικα, πές ότι δέν ταιριάζουν τα χνώτα σας με τον Ευθυμίου, τί θα κάνεις?
Τώρα με την ΚΤΜ λογικά θα αλλαξει προς το καλύτερο το δίκτυο, αλλά τα ξαναλέμε σε 2-3 χρόνια.
Και μιάς και απαντώ στο θέμα σου, θα σου πρότεινα να περιορίσεις την αναζήτησή σου στο ποιο μηχανάκι σου αρέσει πρώτα και δεν σε δυσχεραίνει στην χρήση που το προορίζεις, αντί στο ποιο μηχανάκι σε βολεύει και σου αρέσει κιόλας, αλλιως ψάξε το ομορφότερο σκούτερ. Αφού δεν μπαίνεις χώμα και σου αρέσουν τα ρετρο στρογγυλοφάναρα στριτ, πάρε ένα τέτοιο, θα είναι παιχνίδι στην κίνηση συγκρινόμενο με οποιοδήποτε ονοφ και τα σαμάρια είναι πολύ πρακτικά, σχεδόν όσο είναι και οι μπαγκαζιέρες (και απείρως ομορφότερα). Μην γελιέσαι πως στα 4-5 δικάβαλα ταξίδια τον χρόνο, θα είστε πιο ξεκούραστοι με την ονοφ από ότι με ένα σχετικά όρθιο γυμνό, σε ταχύτητες ταξιδίου 120-140χαω. νομίζω πως το r 9t είναι το μηχανακι που πρεπει να ζητήσεις test ride.
καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου!
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Αυτό θυμόμουν και εγώ το αντίστοιχο πακέτο ήταν ακριβό.
Τώρα σχετικά με το Moto Guzzi.
Γενικά δεν μαρέσουν τα μπροστινά φτερά τύπου χωμάτινα.
Ιδανικά θέλω να φύγω και από ακτινωτές ζάντες.
Επομένως κοιτάω σοβαρά το V100 όταν με το καλό έρθει να το δω και αυτό γιατί οπτικά είναι μέσα στα μηχανάκια που μου αρέσουν τρελά.
The Dirty Harry
Θα του κάνει το R nineT για δικάβαλα ταξίδια φορτωμένος; Αν ναι, τότε είναι καλή επιλογή. Έχει και τον γνωστό για τη ροπή του boxer, που είναι ωραίος για καθημερινή χρήση. Βέβαια ανεβαίνουν τα κυβικά πάνω από το όριο που έχει θέσει.
Είναι πάντως από τα μοτοσακά που μου αρέσουν πολύ. Το ξαναβάζω για να το χαζεύουμε.
![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ε καλά τότε μπορείς να πάρεις τη γυμνή εκδοχή της gs, αλλά λογικά για ψηλό είσαι.
Τελικά βρε corpsealive που καταλήγεις?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Ήθελα να ήξερα πόσοι από αυτούς που προτείνουν αυτά τα εξωτικά μηχανάκια θα τα αγόραζαν για πάρτη τους και ειδικά να πηγαίνουν Κολιάτσου Παγκράτι
Από προσωπική εμπειρία αυτοί που έχουν λεφτά δεν κάνουν τέτοιες μαλακίες, γιατί θέλουν να συνεχίσουν να έχουν.
Η συμβουλή μου προς τον δικηγόρο είναι να κρατήσει αυτό που έχει για το χαμαλικι και να πάρει ότι γουστάρει για την βόλτα του και την καβλα του και μόνο.
Όχι τίποτα άλλο τις μέρες που δεν θα δουλεύει το ιταλικό να έχεις κάτι να πηγαίνεις στην δουλειά σου
Υγ.Χιουμορ κάνω.