έχω ιατρικά γάντια και γάντια κήπου κάνουν??![]()
το έχει γράψει και ο νόστρα για φαί, νερά κλπ, αλλά καλά έκανες και το ξαναείπες!
![]()
έχω ιατρικά γάντια και γάντια κήπου κάνουν??![]()
το έχει γράψει και ο νόστρα για φαί, νερά κλπ, αλλά καλά έκανες και το ξαναείπες!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
1. πρέπει να ξέρετε ότι η πίστα δεν διαθέτει καντίνα, άρα φροντίστε να εφοδιαστείτε με υγρά ( καφέ νερό αναψυκτικά η ότι άλλο πίνετε ) τρόφιμα ( σαντουιτσακια κρουασάν κανένα κοκορέτσι ) τσιγάρα και ότι νομίζετε ότι θα σας είναι χρήσιμο.
2. Επίσης καλό θα είναι να πάρετε και καμία πετσετουλα μαζί σας να σκουπίζετε ( τα δάκρυα από τον πόνο ) τον ιδρώτα σας.
3. Πάρτε και χαρτομάντιλα, χρειάζονται για όταν θολώνει η μάσκα.
4. Αν έχετε λεπτά γάντια υφασμάτινα δεν θα είναι άσχημα να τα φοράτε,
5. καμία μπλουζίτσα να αλλάξετε για τον γυρισμό.
6. κάμερες και φωτογραφικές
7 .ασύρματο άμα έχετε, βάζουμε και δικούς μας κανόνες!!!!
Προσοχή.... για αποφυγή παρεξηγήσεων....
Κάθε παιχνίδι στο Paintball διαρκεί από 10-15 λεπτά...
Μετά γίνεται ανασύνταξη, γέμισμα με σφαιράκια, καθαρισμός μασκών, νεροποσίες, μπυροποσίες, ελονοσίες κλπ.
Λογικά μέχρι να γίνει κάθε ανασύνταξη με τα σχετικά σχόλια, πλάκα, aftermath περνάει κάνα 10λεπτο.
Ως εκ τούτου, μετά απο συνεννόηση με τον "πιστάρχη" και με βάση τα άτομα που έχουν μαζευτεί.... θα έχουμε αποκλειστική χρήση του γηπέδου ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ για όλη τη μέρα....
Τι σημαίνει αυτό ?
Επειδή η Κυριακή είναι μέρα που μαζεύονται και οι hobbists του paintball θα παίζουμε ένα 10-15λεπτο εμείς και την ώρα που εμείς καθαριζομαστε, μαλακιζόμαστε κλπ. θα παίζουν αυτοί και τούμπαλιν και τανάπαλιν.
Προχωράμε καλά πάντως. Μίλησα και έχουμε κλείσει τη συμμετοχή μας.
"Οι συμφορουμίτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν έχουν απαντήσει στο ΠΜ που τους έστειλα όπως επίσης και οι εκκρεμείς καταθέσεις παρακαλώ να ενεργοποιηθούν λίγο και να επικοινωνήσουν μαζί μου."
πως μπορεί μια εκκρεμής κατάθεση να ενεργοποιηθεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
όπως επίσης και οι εκκρεμείς καταθέσεις παρακαλώ να ενεργοποιηθούν λίγο και να επικοινωνήσουν μαζί μου."![]()
και να επικοινωνήσει ;
11 χρόνια τραπεζικός κι ακόμα την τύφλα μου ξέρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ. Σιγά μην το άφηνα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πως μπορεί μια εκκρεμής κατάθεση να ενεργοποιηθεί;![]()
και να επικοινωνήσει ;
11 χρόνια τραπεζικός κι ακόμα την τύφλα μου ξέρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ και συ να μην αφηνεις τπτ να πεσει κατω... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Nα το πιάσεις καλά Ηλία μου, για να μη σου φύγειΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πως μπορεί μια εκκρεμής κατάθεση να ενεργοποιηθεί;![]()
και να επικοινωνήσει ;
:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ρε σεις, αυτοι ειναι κλεφτες!!!
Πληρωσα προμηθεια 1.20 ευρω ρεεεεε!!!!
Νοστρα, ολα οκ!
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
6 χρόνια μηχανογράφος τραπεζικός παραδίδει μαθήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
11 χρόνια τραπεζικός κι ακόμα την τύφλα μου ξέρω
τραπεζι-κών () δραστηριοτήτων σε εντεκάχρονους.... τραπεζικούς
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
[B][b]Ρε σεις, αυτοι ειναι κλεφτες!!!
Πληρωσα προμηθεια 1.20 ευρω ρεεεεε!!!![B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Να έχεις υπόψη σου πως αν κάνεις κατάθεση σε ταμείο τραπέζης σε λογαριασμό άλλου, μάλλον υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν προμήθεια (γύρω στο 1,20 ευρώ). Οπότε προσπάθησε είτε να πεις/ζητήσεις στον ταμία να μη σε χρεώσει προμήθεια (στο χέρι του είναι) ή αν σε ρωτήσει όνομα καταθέτη πες το δικό μου μπας και νομίζει ότι κάνω εγώ την κατάθεση και δεν σε χρεώσει.
Συν τοις άλλοις, η εν λόγω προμήθεια έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική από το Σ.τ.Ε.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Να έχεις υπόψη σου πως αν κάνεις κατάθεση σε ταμείο τραπέζης σε λογαριασμό άλλου, μάλλον υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν προμήθεια (γύρω στο 1,20 ευρώ). Οπότε προσπάθησε είτε να πεις/ζητήσεις στον ταμία να μη σε χρεώσει προμήθεια (στο χέρι του είναι) ή αν σε ρωτήσει όνομα καταθέτη πες το δικό μου μπας και νομίζει ότι κάνω εγώ την κατάθεση και δεν σε χρεώσει.
Συν τοις άλλοις, η εν λόγω προμήθεια έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική από το Σ.τ.Ε.![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Συν τοις άλλοις, η εν λόγω προμήθεια έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική από το Σ.τ.Ε.
--------------------------------------------------------------------------------
Τι είναι αυτά που λέτε αγαπητέ συνάδελφε;
![]()
Στο χέρι του ταμία δεν είναι με τίποτε...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αγαπητέ συνάδελφε είναι στο χέρι του ταμία. Μου έχει τύχει αρκετές φορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
quote:
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
και ποιανου ταμεια, αγαπητοι συναδελφοι, το χερι ειναι πιο ελαφρυ να τον προτιμησουμε.....
αναφερατε παραδειγματα...χωρις περικοπες....
λαλακιες να περνα η ωρα να σχολασουμε.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
quote:
να μη σε χρεώσει προμήθεια (στο χέρι του είναι) ...
![]()
![]()
Πάμε πάλι ......
11 χρόνια τραπεζικός κι ακόμα την τύφλα μου ξέρω
6 χρόνια μηχανογράφος τραπεζικός παραδίδει μαθήματα
τραπεζι-κών () δραστηριοτήτων σε εντεκάχρονους.... τραπεζικούς
Θα ξεκινήσουμε πάλι από τα Βασικά??Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Πάμε πάλι ......:rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ταμΙαΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ταμεία
άλλο το ταμΕΙον (που είναι μείον)
ρε σεις αμα γίνει έλεγχος/διασταύρωση (που είναι πολύ εύκολο) τη γάμησε (άλλο αν δεν το ξέρει)
δικό του θέμα, αλλά κουβέντα να γίνεται :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais