αυτα![]()
αυτα![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
200 και κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά, η παραπάνω διαδρομή πόσα χιλιόμετρα είναι?![]()
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Ελα ρε Ταξιαρχη πριν ξεκινησουμε θα συμφωνησουμε διαφορα πραγματακια οπως τα παραπανω και οτι αλλο πειτεΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Εγω λεω εμεις που αρχισαμε την ιστορια οταν οι υπολοιποι αρχισουν να τρεχουν, να ξεφευγουν κλπ να πηγαινουμε μαζι σαν ομαδα
ο Ντορης μπροστα και ολοι εμεις οι υπολοιποι απο πισω χωρις προσπερασματα ο ενας στον αλλο
επισης οταν προσπερναμε αυτοκινητο να περιμενουμε ωστε να μπορεσουν να το προσπερασουν ολοι ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ (Οχι πχ να κανω προσπεραση και να με προσπερνα αλλος απο αριστερα) και μετα να αρχιζουμε παλι την τρεχαλα
Νομιζω τελος οτι πρεπει να μιλαμε σχετικα με την διαδρομη πχ απο που θα βγουμε η θα μπουμε στην Μυτιληνη κλπ
Υγ Εχω κανει και εγω βλακειες δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω ωστοσο νομιζω πως για αυτα που αναφερω ποιο πανω και για διαφορα αλλα (οπως αυτο που ανεφερε ο Ταξιαρχης )θα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι και να τα τηρουμε
![]()
Εχω πει στους καινουργιους να διαβασουν ολο το τοπικ για να δουν το κλιμα και πως πηγαινουμε,αν συμφωνουν καλως
που μαλλον συμφωνουν γιατι το παληκαρι μου ειπε οκ αλλα θα ρωτησει και τους αλλους φιλους του
και αυτα πιστευω πως πρεπει να ξεκαθαριζονται σε οποιον θελει να μπει στην παρεα,βεβαια ειμαστε ανοιχτοι σε αλλαγες, προτασεις κλπ αρκει να συμφωνουμε ολοι μαζι καινουργιοι και παλιοι
Ολα αυτα υπενθυμιζω χωρις αρχηγους κλπ κλπ
![]()
VFRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ΘΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Ε????![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
OXI γιατι ρωτας για αλλα μηχανακια και εχει χαλαστει μαζι σου
μου ειπε οτι δεν σε γουσταρει![]()
Περα απο την πλακα αφου τα εχουμε πει, αν υποσχεθεις οτι θα την πας ομορφα και μαλακα οπως αρμοζει σε μια κυρια οποτε θες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
OXI γιατι ρωτας για αλλα μηχανακια και εχει χαλαστει μαζι σου
μου ειπε οτι δεν σε γουσταρει![]()
Περα απο την πλακα αφου τα εχουμε πει, αν υποσχεθεις οτι θα την πας ομορφα και μαλακα οπως αρμοζει σε μια κυρια οποτε θες![]()
SMOOTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
SMOOTHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH![]()
Ok
σε πειραζει να τα χωσω λιιιγο στο Guzzi:a39: :a53:
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ok
σε πειραζει να τα χωσω λιιιγο στο Guzzi:a39: :a53:![]()
![]()
![]()
![]()
Πες ναι και θα δειςΑρχικά δημιουργήθηκε από GUZZISTA
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a29:
:a015: :a45: :a36: :a47:
Σαφως!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ελα ρε Ταξιαρχη πριν ξεκινησουμε θα συμφωνησουμε διαφορα πραγματακια οπως τα παραπανω και οτι αλλο πειτε
Εχω πει στους καινουργιους να διαβασουν ολο το τοπικ για να δουν το κλιμα και πως πηγαινουμε,αν συμφωνουν καλως
που μαλλον συμφωνουν γιατι το παληκαρι μου ειπε οκ αλλα θα ρωτησει και τους αλλους φιλους του
και αυτα πιστευω πως πρεπει να ξεκαθαριζονται σε οποιον θελει να μπει στην παρεα,βεβαια ειμαστε ανοιχτοι σε αλλαγες, προτασεις κλπ αρκει να συμφωνουμε ολοι μαζι καινουργιοι και παλιοι
Ολα αυτα υπενθυμιζω χωρις αρχηγους κλπ κλπ
![]()
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
και φυσικα μαγκακια στην ολη φαση που εχουμε δημιουργηση εμεισ πιστευω πωσ τα λεω σωστα ετσι λοιπον αυτα απο εμενα περιμενω να απαντησουν ολοι των gas man riderss![]()
![]()
που θα οδηγη την κουρσα θα μπενει και ενας απο εμας και οχι εγω συνεχεια οκ![]()
![]()
![]()
paides mia erwthsh na kanw san neos sthn parea sas.enas filos psaxnei gia mhxanaki 400 me 600 exete kati upopsin?
Πες μας τι ακριβως ψαχνεις
η τι στυλ πχ Supersport, sporttouring κλπ
ποσα λεφτα εισαι διατεθιμενος να δωσεις
koita den einai gia mena alla gia ena filaraki pou einai anixtos se palla blepe cb 400,cbr 400 kai genika kathe apopsh dekth den kserei kai aftos ti psaxnei kati se spor turing kai gyro sta 3000 europoula