Να φέρω και την κιθάρα να τραγουδάμε το "Μια η άνοιξη" γύρω απ΄την φωτιά ???Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
.. λοιπόν;![]()
Να φέρω και την κιθάρα να τραγουδάμε το "Μια η άνοιξη" γύρω απ΄την φωτιά ???Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
.. λοιπόν;![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να φέρω και την κιθάρα να τραουδάμε το "Μια η άνοιξη" γύρω απ΄την φωτιά ???![]()
Βρε κάντε μΕ το χατήρι και θα ανεχτώ μέχρι και το "ΚΟΥΜΠΑΓΙΑ"![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το ξέρω ρε αντιπ@π@ρα ...!!!
ΠΟΥ θα στήσουμε όλοι αυτοί στο Σμόκοβο και στη Μαυρομάτα ΣΕ ΡΩΤΑΩ !!!![]()
Στο Σμόκοβο, στον δρομο, χυμα μεσα στον Αη Γιαννη κλπ...![]()
Στην Μαυροματα θα δουμε... :smilea:
Καποιο εκκλησακι θα 'χει και 'κει... :wacko:
Α να χαθείς αναίσθητο τομάρι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εσεις, εκτος απ' την χλωριδα, βαλθηκατε να εξολοθρευσουμε και την πανιδα, ε?![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δύσκ(ω)λοι άνθρωποιΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και ποσες μερες θα κανουν πανε-ελα?![]()
![]()
Για Αθεος σαν πολυ δεν εκκλησιαζεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καποιο εκκλησακι θα 'χει και 'κει... :wacko:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Την δινεις αποσυρση;:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχουμε και μια ψυχη να παραδωσουμε κυριος...![]()
![]()
Υ.Γ Μην μου δινεις σημασια δεν την πολυπαλευω τελευταια....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Παίδες να χαιρετήσω όλη την ομάδα καθώς γράφω πρώτη φορά στο forum.Βλέποντας το χάρτη της διαδρομής μπορώ να πώ πως μετάνιωσα για το είδος της μηχανής που επέλεξα πρίν ένα χρόνο.Μη μπορώντας να την αλλάξω (άμεσα) μια που οι δόσεις ακόμη τρέχουν θέλω να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για την εξόρμηση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να αποτελώ βάρος για την ομάδα και επειδή τα άγραφα είναι άγνωστα μέρη για μένα ας δώσουν τα φώτα οι γνώστες της διαδρομής για τα δεδομένα μιας V-STROM με ημιχωμάτινα λάστιχα TKC 80 και έναν οδηγό με πολλή διάθεση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
Παίδες να χαιρετήσω όλη την ομάδα καθώς γράφω πρώτη φορά στο forum.Βλέποντας το χάρτη της διαδρομής μπορώ να πώ πως μετάνιωσα για το είδος της μηχανής που επέλεξα πρίν ένα χρόνο.Μη μπορώντας να την αλλάξω (άμεσα) μια που οι δόσεις ακόμη τρέχουν θέλω να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για την εξόρμηση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να αποτελώ βάρος για την ομάδα και επειδή τα άγραφα είναι άγνωστα μέρη για μένα ας δώσουν τα φώτα οι γνώστες της διαδρομής για τα δεδομένα μιας V-STROM με ημιχωμάτινα λάστιχα TKC 80 και έναν οδηγό με πολλή διάθεση.
Κανείς δε γεννήθηκε έτοιμος..
Έλα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
Πρωτ' απ' ολα, καλως ηρθες στο Φορουμ!![]()
Τα TKC 80 ειναι πολυ καλα "χωματινα" λαστιχα για βαρια μηχανη, και θα σε βοηθησουν παρα πολυ, πιστεψε με...![]()
Η μηχανη σου, σιγουρα ΔΕΝ ειναι οοοτι καλυτερο για τετοιου τυπου διαδρομες, αλλα η διαθεση και η ορεξη ειναι πανω απ' ολα και πιστευω οτι θα ανταπεξελθεις, ευκολα! :smilea:
Μην ξεχνας οτι ΔΕΝ ειναι καποιος τυπος "αγωνα", αλλα μια βολτα...![]()
Αρα...
Σε περιμενουμε!
![]()
![]()
![]()