Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ θα περιμένω να περάσουν τα μεσάνυχτα και μετά θα σχολιάσω!!!
πέρασαν...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ θα περιμένω να περάσουν τα μεσάνυχτα και μετά θα σχολιάσω!!!
πέρασαν...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Συμμετέχοντες
1. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
2. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
3. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
4. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150 GS
5. Βασίλης (Uriah Heep)...................................Africa Twin 750
Συνοδός, ειδικός ερευνητής, παρατηρητής της βιοποικιλότητας ιδιοκτητών BMW GS
Kαλό μήνα!![]()
Επανήλθε η λίστα των συμμετεχόντων ...στη φυσιολογική της κατάσταση.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Kαλό μήνα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ευτυχώς!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Kαλό μήνα!![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα αρχίσει να απελπίζομαι στην ιδεά ότι δεν θα είχαμε ένα αξιόπιστο μηχανάκι να μας ρυμουλκήσει!![]()
![]()
πρέπει να πώ, ότι το έχαψα κανονικότατα και σκεφτόμουνα τους πιο σατανικούς τρόπους εκδίκησης
για το δούλεμα τελευταίων εβδομάδων, δηλαδή δεν βιαζόμουνα, περίμενα στην γωνία για να βρώ την πιο σωστή, την ηχηρή απάντηση....αλλά
πέταξε το πουλάκι, έφυγε
μας την έφερες!!!!
τώρα δεν σου μένει άλλη έκλπληξη, παρά μόνο να πάρεις μία και μοναδική πραγματικά σωστή μηχανή και να τελειώνεις.......
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
εντάξει τσιμπήσαμε...![]()
![]()
αλλά δεν είναι πλάκα αυτό...![]()
να βγαίνεις κ να λες οτι αγόρασες και εσύ βαυαρικό μαστόδοντο![]()
ωστόσο τσίμπα και εσύ τότε![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είναι από διαφήμιση...αμάν πια δεν κρατήθηκα:rotflmao:
:rotflmao:
Λοιπόν παιδιά το carne de passage στοιχίζει 105? για την έκδοση αλλά η εγγυητική στην τράπεζα ή τα μετρητά σε εμάς είναι 3.000?. Όντως επιστρέφονται με την επιστροφή σας..(ΣΟΣ να μπει σφραγίδα εξόδου στην τελευταία χώρα στην επιστροφή σας αλλιώς money capout!!!βλ. ΚώσταΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
............Η βίζα για το Ιράν κοστίζει 60 ευρώ και βγαίνει σε 2-4 μέρες.
Το καρνέ στοιχίζει 105 ευρώ στην ΕΛΠΑ αλλά χρειάζεται να αφήσετε και εγγύηση 1500 ευρώ ή τραπεζική εγγυητική επιστολή . Τα οποία τα ξαναπαίρνετε πίσω, άμα τη επιστροφή. Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιορδανία κλπ
Στην Τυνησία είχα κάνει και μία επέκταση της Οδικής Βοήθειας για το εξωτερικό από την ΕΛΠΑ γύρω στα 25 ευρώ συν την ετήσια συνδρομή για Ελλάδα. Απ΄ότι βλέπω περιλαμβάνεται η Τουρκία στη διεθνή λίστα και όχι το Ιράν...).
Ναι ισχύει παντού το καρνέ. Τώρα από πού και γιατί σας τα είπαν αλλιώς τη να πω! Να σας πω μόνο ότι δουλεύω στο Τουριστικό της ΕΛΠΑ και εμείς βγάζουμε τα πολύπτυχα (στα Ελληνικά) και ο Κώστας με μπέρδεψε στην αρχή πολύ...έφτασα στο σημείο να ρωτήσω και εγώ. Λοιπόν 3.000,00? εγγυητική τραπέζης ή μετρητά. Δεν είναι χρήματα που μένουν στην ΕΛΠΑ (αφού επιστρέφονται) αλλά η εγγύηση-διαβατήριο του οχήματος που βγαίνει στο εξωτερικό. Το ζητάνε αρκετές Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες (και λίγες Ευρωπαικές).
Μας έχει τύχει και σε εμάς να μην το χρειαστούν σε ταξίδι καθόλου ενώ έπρεπε αλλά προσωπικά δεν παίζω με αυτά! Νόμος είναι!
Σαν οδική στην Ανατολική Τουρκία δεν υπάρχει όπως και στο ΙΡΑΝ.
Η ΤΤΟΚ της Τουρκίας εξυπηρετεί μόνο "Ευρωπαική Τουρκία" τηλέφωνο +90 212 278 6214 (αχρείαστη να είναι).
Καλό δρόμο παιδιά και όμορφες στιγμές....
Και ...(αχρείαστος να είμαι)....
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
O άνω κύριος είναι αληθινώς μέσα στα γραφεία της ΕΛΠΑ στην Μεσογείων και είναι αυτός που με εξυπηρέτησε αφάνταστα. Αλήθεια να λέγεται.
Πρώτα πρώτα .... καλό είναι να ξέρουμε, ότι η ΕΛΠΑ ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ στην Αγ. Παρασκευή. Εμένα μου το είπε ο Μάκης, το πήρα σαν δεδομένο, ότι μεταφέρθηκε από τον Πύργο Αθηνών. Προγραμάτιζα και προγραμάτιζα πότε να μπορώ να πάω εκεί στα βόρεια για να μάθω αμέσως στο ισόγειο ότι υπάρχουνε κατά τόπους πολλά παραρτήματα, συγκράτησα Ν. Σμύρνη, Γλυφάδα, Πειραιά, Πύργος Αθηνών .... [και περνάω από Γλυφάδα κάθε μέρα, τεσπα..].
Κατά δεύτερον.... πήγα να βγάλω πολύπτυχα και διεθνή διπλώματα για δύο άτομα και ήμουνα έτοιμος για 1500χ2 σύν καμιά 300-400Ε για παράβολα έκδοσης [και για τους δύο αναβάτες] άρα κάτι πάνω από τρία χιλιάρικα. Ε, κατά σύμπτωση είχα μαζί μου αρκετά παραπάνω, όχι όμως και 3000χ2 σύν τα παράβολα!!! Έτυχε και έβγαλα από όλες τις τζέπες και βγήκαν 6.100Ε. Έτσι ευτυχώς κάλυψα τις εγγυήσεις. Τυχερός ήμουνα. Αλλά τα παράβολα? Εκεί ήτανε που με εξυπηρέτησαν γιατί κατόπιν συνενοήσεως με το λογιστήριο μπορούσαν να το φορτώσουνε στην πιστωτική. Αλλιώς.... καληνύχτα!
Κατά τρίτον.... το διεθνές δίπλωμα δεν αργεί πολύ, όμως το πολύπτυχο θέλει κανονικά δύο ημέρες και το ότι ο συμφορουμίτης με λυπήθηκε και μου τα έβγαλε εκείνη την στιγμή ήτανε μεγάλο δώρο. Πάντως μόνο καθαρή πληκτρολόγηση και εκτύπωση του ενός θέλει πάνω από 20 λεπτά. Για σκέψου καλοκαίρι τι θα γίνεται!
να είναι καλά ο argpap
@argpap - το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, είχε τελικά μικρότερη ζημιά από την αναμενόμενη, είσαι γουρλής
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Να είσαι καλά Κώστα και το ότι βγήκα και γουρλής με χαροποιεί ακόμα πιο πολύ! και το σκεφτόμουνα όπως έφυγες....α τον κακομοίρη τον ασθενή είπα....
Αυτό που οφείλουμε όσο μπορούμε και στα πλαίσια του δυνατού είναι αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους μας μοτοσικλετιστές…. Πρέπει να με δεις πόση ώρα κάνω όταν έρχεται κάνα επαγγελματικό!!!
Αλλά πραγματικά το είχα πει και στον συνταξιδιώτη σου ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
Και πάλι καλό ταξίδι και φυλάξτε εικόνες και για εμάς.....
ΥΓ μόνο τα κεντρικά εκδίδουν πολύπτυχο
για διεθνές παντού όμως
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
Walk through city was a pleasure. I was constantly stopped by locals thanking me for coming to their country and wishing me all the best.
from http://www.advrider.com/forums/showt...=312578&page=6