to ksero re....exo kawasaki ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
(σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)
![]()
to ksero re....exo kawasaki ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
(σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:rotflmao: pos to eixe pei re gamoto...<<na mpo sth koyzina kai na ths po poytana ta ekanes pali agaph moy?>> gamoti de to thymame...![]()
θυμάμαι εγώ.
:a13:
σελ 6 κάτω-κάτωΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μάλιστα,δλδ θα μπαίνεις στη κουζίνα και θα λες:
"μπράβο αγάπη μου, τα'κανες πάλι πουτάνα..." :wacko:![]()
σε όλα ταιριάζει η λέξη κατεστημένο... γι' αυτό κι έχουμε όλη την ώρα κόντρες.. αν είχατεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εννίοτε
Το κατεστημένο δεν αφηνει τις γυναικες στα GP...
το να λεει μια γυναίκα "στα @@ μου" είναι τουλάχιστον άκομψο (σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)
Ξέρεις τον oldman?
Σωστά
Όχι, αλλά προσπαθεί να πάει στο νοσοκομείο αν ο άλλος δεν εχει χιούμορ.
Φιλικά....![]()
![]()
![]()
ελευθερο μυαλό χωρίς προκαταλήψεις θα ήταν όλα τέλεια..
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
:a12:
καλύτερα μόνη μου και κυρία του εαυτού μου παρά με κάποιον που δεν με σέβεται
και δεν εκτιμάει τις δυνατότητές μου...
άλλα αντί άλλων..![]()
καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
άλλα αντί άλλων..![]()
αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
γυναικεία και αντρικά ρούχα είναι διαφορετικά γιατί εχουμε διαφορετικό σωματότυπο..
κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και
καλύτερα..
τι θα πει ακριβώς μιλάει κάποια σαν άντρας?? υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν άσχημα και άνθρωποι
που μιλούν όμορφα.. και οι άντρες που μιλούν άσχημα έχουν απλά κακή ανατροφή, δεν σημαινει
οτι βρίζουν επειδή είναι άντρες..
το να πει κάποια, κάποιον μαλάκα δεν σημαίνει ότι είναι και νταλικιέρης..![]()
![]()
για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...
σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...
οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...
οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...
το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...
το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...
αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...
frankly my dear, i dont give a damn...
δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης;Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
όπως στο παραπάνω ας πούμε..?Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και καλύτερα..
![]()
η φυσική διαφορά είναι μόνο η εξωτερική..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...![]()
![]()
για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...
σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...
οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...
οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...
το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...
το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...
αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...
η μυική δύναμη δεν έχει να κάνει με την οδήγηση ή το μυαλο.. πολλές φορές ακόμα και σε καυγά
παιζει ρόλο η τέχνη και το νεύρο και όχι η δύναμη..
κατ' αρχάς δεν ειναι όλοι οι άντρες τριχωτοί.. ειδικά τα τελευταία χρόνια ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί
που φροντίζουν τον εαυτό τους και προσεχουν να μην μοιάζουν με πιθίκια.. ευτυχώς για εμάς..
ούτε άντρα μου αρέσει να βλέπω να φτύνει ή να ξύνει τα @@ του...
δεν διαχωρίζω τα δύο φύλλα οπότε ότι και να πεις θα ειναι μάταιο.. ειμαι υπερ της ισότητας όλων
των ανθρώπων σε όλα τα θέματα..
όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμός των αντρών και φόβος μήπως τους ξεπεράσουμε..
καληνύχτα
μπρρρρρ.. τελικά είσαι μεγάλος σπάμμερ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης;![]()
![]()
![]()
Τα θές και τα λές, άραγε όλα αυτά..?Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καληνύχτα
πουθενά δεν υπάρχει ισότητα στην φύση...εσύ γιατί την αναζητάς μετά τόσης μανίας..?
Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, κάποια στιγμή πρέπει να την αντμετωπίσεις.
![]()
επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καληνύχτα
αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
οι σκύλες είναι ντόμπρες δεν θα σου παίξουν μπινιά από πίσω σου, θα σου ορμήξουν κατάμουτρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...
αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...
![]()
![]()
αυτός ο τύπος γυναικών είναι φίδια.
sorry girls but that's the ugly truth
Μεχρι πρότινος , στον Κηφισσο με περναγε μονο ο ODT σαν σταματημενο (καλα , καλα και 2-3 αλλοι).
Απο προχτες ηπιαμε τσαϊ απο μια κοπελιτσα με ενα πορτοκαλί XTX και μια άλλη με ενα BMW 650.
Χωρις να ειναι ο αγαπημενος μου συνδυασμος "γυναικα+μηχανη" τις χαρηκα πολυ και τις 2.
![]()
Τι διαλα σας πιάνει κάθε καλοκαίρι και ξεθάβετε αυτό το θρεντ, δεν καταλαβαίνω.
Νεκρανάστες..........
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).