Σελίδα 38 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 954

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    (σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)
    to ksero re....exo kawasaki ....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    :rotflmao: pos to eixe pei re gamoto...<<na mpo sth koyzina kai na ths po poytana ta ekanes pali agaph moy?>> gamoti de to thymame...

θυμάμαι εγώ.

:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μάλιστα,δλδ θα μπαίνεις στη κουζίνα και θα λες:

"μπράβο αγάπη μου, τα'κανες πάλι πουτάνα..." :wacko:
    σελ 6 κάτω-κάτω

Εννίοτε

Το κατεστημένο δεν αφηνει τις γυναικες στα GP...

το να λεει μια γυναίκα "στα @@ μου" είναι τουλάχιστον άκομψο (σορρυ Ευη, εσυ δεν πιάνεσαι)

Ξέρεις τον oldman?

Σωστά

Όχι, αλλά προσπαθεί να πάει στο νοσοκομείο αν ο άλλος δεν εχει χιούμορ.

Φιλικά....
    σε όλα ταιριάζει η λέξη κατεστημένο... γι' αυτό κι έχουμε όλη την ώρα κόντρες.. αν είχατε
    ελευθερο μυαλό χωρίς προκαταλήψεις θα ήταν όλα τέλεια..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
    :a12:

καλύτερα μόνη μου και κυρία του εαυτού μου παρά με κάποιον που δεν με σέβεται
    και δεν εκτιμάει τις δυνατότητές μου...

άλλα αντί άλλων..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    άλλα αντί άλλων..
    καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..

γυναικεία και αντρικά ρούχα είναι διαφορετικά γιατί εχουμε διαφορετικό σωματότυπο..
    κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και
    καλύτερα..
    τι θα πει ακριβώς μιλάει κάποια σαν άντρας?? υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν άσχημα και άνθρωποι
    που μιλούν όμορφα.. και οι άντρες που μιλούν άσχημα έχουν απλά κακή ανατροφή, δεν σημαινει
    οτι βρίζουν επειδή είναι άντρες..
    το να πει κάποια, κάποιον μαλάκα δεν σημαίνει ότι είναι και νταλικιέρης..
    αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...

για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...

σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...

οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...

το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...

το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...

αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καθόλου.. οι απαντήσεις μου πάντα στηρίζονται κάπου..
    δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

κατά τα άλλα όμως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα το ίδιο καλά και ισάξια, πολλές φορές και καλύτερα..
    όπως στο παραπάνω ας πούμε..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αυτο με τον σωματοτυπο ηταν οντως κορυφαιο...

για τον σωματοτυπο να υποθεσω οτι βγαινουν σε ροζ,με στρας,πεταλουδιτσες κλπ...

σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...

οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...

το να δεις εναν πιθηκο να χεζει και να ναι στ @@ του σου φαινεται φυσιολογικο...

το να δεις ενα λουλουδι να φτυνει και να ξυνει τα @@ του ειναι ατοπο...

αν δεν αντιλαμβανεσαι το παραπανω crude παραδειγμα,που τεθηκε ετσι για πολυ συγκεκριμενους λογους ευκολης κατανοησης,δεν αντιλαμβανεσαι την φυσικη διαφορα των δυο φυλλων,οποτε,ως εκ των πραγματων, η κουβεντα τελειωνει εδω...
    η φυσική διαφορά είναι μόνο η εξωτερική..
    η μυική δύναμη δεν έχει να κάνει με την οδήγηση ή το μυαλο.. πολλές φορές ακόμα και σε καυγά
    παιζει ρόλο η τέχνη και το νεύρο και όχι η δύναμη..
    κατ' αρχάς δεν ειναι όλοι οι άντρες τριχωτοί.. ειδικά τα τελευταία χρόνια ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί
    που φροντίζουν τον εαυτό τους και προσεχουν να μην μοιάζουν με πιθίκια.. ευτυχώς για εμάς..
    ούτε άντρα μου αρέσει να βλέπω να φτύνει ή να ξύνει τα @@ του...
    δεν διαχωρίζω τα δύο φύλλα οπότε ότι και να πεις θα ειναι μάταιο.. ειμαι υπερ της ισότητας όλων
    των ανθρώπων σε όλα τα θέματα..
    όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμός των αντρών και φόβος μήπως τους ξεπεράσουμε..

καληνύχτα

δεν έχει σχέση με κοντοσούβλια ή άλλα τινά το σημειο στήριξης;
    μπρρρρρ.. τελικά είσαι μεγάλος σπάμμερ!!!

καληνύχτα
    Τα θές και τα λές, άραγε όλα αυτά..?

πουθενά δεν υπάρχει ισότητα στην φύση...εσύ γιατί την αναζητάς μετά τόσης μανίας..?

Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, κάποια στιγμή πρέπει να την αντμετωπίσεις.

καληνύχτα
    επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...

αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...

frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    επειδη, οπως φανταζομουν, δεν υπαρχει κοινος τοπος συνεννοησης,θα σχολιασω μονο ενα τμημα των γραφομενων σου...

αυτος ο κομπλεξισμος των αντρων ειναι ,να υποθεσω, που εχει να κανει με το οτι οι γυναικες σε ιθυνουσες θεσεις να ειναι κατα γενικη ομολογια ,ανδρων και γυναικων,σκυλες μαυρες...

οι σκύλες είναι ντόμπρες δεν θα σου παίξουν μπινιά από πίσω σου, θα σου ορμήξουν κατάμουτρα.

αυτός ο τύπος γυναικών είναι φίδια.

sorry girls but that's the ugly truth

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μεχρι πρότινος , στον Κηφισσο με περναγε μονο ο ODT σαν σταματημενο ( καλα , καλα και 2-3 αλλοι).
    Απο προχτες ηπιαμε τσαϊ απο μια κοπελιτσα με ενα πορτοκαλί XTX και μια άλλη με ενα BMW 650.
    Χωρις να ειναι ο αγαπημενος μου συνδυασμος "γυναικα+μηχανη" τις χαρηκα πολυ και τις 2.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τι διαλα σας πιάνει κάθε καλοκαίρι και ξεθάβετε αυτό το θρεντ, δεν καταλαβαίνω.
    Νεκρανάστες..........
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παρόμοια θέματα

1. Τι λέει μια γυναίκα και τι ακούει ο άντρας
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2019, 22:00
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 17:21
  3. η γυναίκα και η ιστορία...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 17:56
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη