Σελίδα 38 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Καποτε ο μπαμπινιωτης διπλα στο λημμα ''βουλγαροι'' εβαλε και την ετυμολογια ''φιλαθλοι του ΠΑΟΚ''.
    δεν ηταν σαν ετυμολογια.

αλλα ως εκφραση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    konsttanttinos

δεν τους δικαιολογώ.. όντως τους έχει βαρέσει στο κεφάλι.

Αλλά για να φτάσουν μέχρι εκεί υπήρξε και αιτία.. την οποία την γνωρίζουμε όλοι. Δεν δικαιολογεί όπως είπα σε τίποτα τις πράξεις τους, αλλά δεν αφήνει και άμοιρους ευθυνών τους κόκκινους.

Δεν μπορείς να βάζεις φωτιά γύρω γύρω και μετά να κατηγορείς την πυροσβεστική γιατί σε αφήνει και καίγεσαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Καποτε ο μπαμπινιωτης διπλα στο λημμα ''βουλγαροι'' εβαλε και την ετυμολογια ''φιλαθλοι του ΠΑΟΚ''.
    Μπραβο στον αρχηγο του ΜΠΑΟΚ για την κοφτη κινηση καρατε στον τζορτζεβιτς.Παιχταρας , με αναζητησεις αι στον χωρο των πολεμικων τεχνων, δινοντας το παραδειγμα fair game στους υπολοιπους.

Πως θα αισθανθειτε εσεις , οταν με 180 σφυγμους και τις καροτιδες πρισμενες να δεχθειτε ενα χτυπημα στον λαιμο με κινδυνο αποφραξης?Θα μου αρεσε να σας δω τι θα κανατε εσεις που μιλατε για τις ''λουλουδες'' και για τραυματισμους.

Λιγοτερα μπραβο, στον νικοπολιδη για το front kick στον οπαδο του ΜΠΑΟΚ.Πετυχημενο και αποτελεσματικο.
    Ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ στους οπαδους-πιθηκους του ΜΠΑΟΚ για την μαλακυνση που τους δερνει.
    Για ακομη μια φορα απεδειξαν οτι ειναι ΜΠΑΟΚτσηδες, γνησιοι απογονοι του ''μακακα''.

:a04: :a04:

Τι βρηκε ο χριστιανος και ανελαβε την διοικηση των πιθηκων?
    Συγχαρητηρια στον Ζαγορακη.Ηταν απλα μονος, και δυστυχως δεν μπορεσε να κανει και πολλα.
    Ο ΜΠΑΟΚ δεν αξιζει τετοιον προεδρο.
    ναι καλα θυμα ο "Τσουλε"

o Τζορτζεβιτσ φιλε μου ειναι γνωστο κωλοπαιδο και το ξερουν ολοι οι αντιπαλοι παιχτες

το τι αγκωνιες εχει ριξει στους πλαγιους αμυντικους στα 12 τοσα χρονια που παιζει στο γαυρο....επρεπε να εχει 60τοσες κοκκινες και οχι τοσα εκτελεσμενα πετσινα πεναλτυ

εχει κατωχυρωσει τη κλασικη τριπλα "Τσούλε" "πεταω τη μπαλα μπροστα, τζατζαρωμαι με τον αγκωνα στη μουρη του αμυνομενου και κανω σεντρα"...... δικης του εμπνευσης ... παγκοσμια προτοτυπια...

του ευχομαι ασχημα γεραματα απο βαθος καρδιας και πολλες αρρωστιες....

και μπαμπουινοι εισαστε εσεις... πιθηκοι οι αλλοι... κανατε μια καλη ζουγκλα δε λεω :rotflmao: :rotflmao:

μαθε λιγακι μπαλα απο τον αρχοντα.... τα παντα ολα:rotflmao:

Πως θα αισθανθειτε εσεις , οταν με 180 σφυγμους και τις καροτιδες πρισμενες να δεχθειτε ενα χτυπημα στον λαιμο με κινδυνο αποφραξης?Θα μου αρεσε να σας δω τι θα κανατε εσεις που μιλατε για τις ''λουλουδες'' και για τραυματισμους.

Το ξαναγραφω μηπως και ξεκολλησετε απο την καραμελα ''θρυλος'' και καταλαβετε την σοβαροτητα του γεγονοτος.
    Αναφερομαι σε ολους τους παραπανω.Σας εχει χτυπησει κανεις ετσι ποτε?
    Γιατι δεν τραβηξε φανελα, η απλα να τον σπρωξει?
    Ειναι συμπεριφορα επαγγελματια αρχηγου ομαδας?
    ΑΙΣΧΟΣ και αηδια σε αυτους τους παιχτες.

δεν εξαιρειται και ο νικοπολιδης, αλλα εχει το ''ελαφρυντικο'' της αμυνας.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	varvatos.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	37,5 KB 
ID:	157789
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Καλη φωτοσοπια, ετσι?Ειδατε οι κακοπροαιρετοι τι εκαναν?

:a19: στα μπαοκια

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φωτοσουπα βγαζει ματι

θες να δεις το original?

http://www.youtube.com/watch?v=mjAoYd8xYBg

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φωτοσουπα βγαζει ματι

θες να δεις το original?

http://www.youtube.com/watch?v=mjAoYd8xYBg

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλο σαν προσπαθεια αλλα πολυ φτωχο και αηδιαστικο λεξιλογιο και αποτυχημενες συγκρισεις.
    Εχω κι αλλα, εξισου γελοια.

Όνομα:	mpalarines.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	88,9 KB 
ID:	157790

ενα ακομη..

Όνομα:	n1325389967_30032791_789.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	55,5 KB 
ID:	157791

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Μπραβο στον αρχηγο του ΜΠΑΟΚ για την κοφτη κινηση καρατε στον τζορτζεβιτς.Παιχταρας , με αναζητησεις αι στον χωρο των πολεμικων τεχνων, δινοντας το παραδειγμα fair game στους υπολοιπους.

Λιγοτερα μπραβο, στον νικοπολιδη για το front kick στον οπαδο του ΜΠΑΟΚ.Πετυχημενο και αποτελεσματικο.
    Ενα μεγαλο ΑΙΣΧΟΣ στους οπαδους-πιθηκους του ΜΠΑΟΚ για την μαλακυνση που τους δερνει.
    Για ακομη μια φορα απεδειξαν οτι ειναι ΜΠΑΟΚτσηδες, γνησιοι απογονοι του ''μακακα''.

:a04: :a04:

Τι βρηκε ο χριστιανος και ανελαβε την διοικηση των πιθηκων?
    Συγχαρητηρια στον Ζαγορακη.Ηταν απλα μονος, και δυστυχως δεν μπορεσε να κανει και πολλα.
    Ο ΜΠΑΟΚ δεν αξιζει τετοιον προεδρο.
    Απόφραξη λέει! Είναι ρε για άντρες το άθλημα ή όχι; Ο προεδράρας σου το είπε! Ρώτα και τον Κιάσσο να σου πει! Τουλάχιστον ο αρχηγός μου έχει τα αρχίδια να μένει όρθιος και να πετάει πίσω την πέτρα και όχι να πέφτει σαν την πουστρού κάνοντας τον ψόφιο. Αλλά έτσι έχει μάθει τόσα χρόνια έτσι κάνει.

Έδωσε ο Ντιόγκο αγκωνιά στον Γκαρσία και του έσπασε το δόντι; Ξέχασα! Ο ένας φορά κόκκινα ο άλλος όχι! Εκεί δεν βρήκε καρωτίδα άρα δεν θα πάθαινε "απόφραξη"...

Πήρες κούπα στη Ριζούπολη δέρνοντας την αποστολή του βάζελου από την άφιξη έως τα αποδυτήρια και μετά και μέσα στο γήπεδο; Κότες τους λέγατε μετά -ο ίδιος ο πρόεδρός σου- κι ας είχαν γίνει τα πενταπλά από τα χθεσινά! Και χωρίς 3 εισαγγελείς και 50 διμοιρίες!

Πόσα ντου κάνατε ρε επί εποχής Σαλιαρέλη; Παιχνίδι και ντου ήσασταν! Ρώτα τον Δημόπουλο. Ρώτα τον κάμεραμαν της ΕΡΤ που του μαύρισε το μάτι ο κοντός. Ξέχασα! Τα δικά σας δεν μετράνε. Είστε επιστήμονες εσείς! Διδάσκετε κερκίδα και φίλαθλο πνεύμα.

Αφήστε κατά μέρος τις υποκριτικές και αφ υψηλού κριτικές και κοιτάξτε να δείτε τί σκατά θα κάνετε μπας και αλλάξετε τακτική. Όλοι σας το λένε κι εσείς το χαβά σας "όλοι είναι εναντίον μας γιατί είμαστε πολυ γαμάουα και μας ζηλεύουν...". Δεν είναι δυνατόν όλοι να είναι βλαμμένοι κι εσείς οι σωστοί. Έχετε αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα και με τις μαλακίες του προέδρου σας χάνεται όλη η προσπάθεια των παικτών, αφού το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η βουτιά και το θέατρο. Αφήστε το να παιχτεί στα ίσια και πού ξερετε, μπορεί και να είναι πιο ενδιαφέρον από μια σίγουρη νίκη. Δείτε τί ομάδα είχατε με Ντούσαν και δείτε τα τωρινά χάλια, παρόλα αυτά οι τωρινές ομάδες πάνε τραίνο... Καμία λογική!

Τέλος, κι επειδή το επαναφέρεις, αν είναι να λέω τις μαλακίες που λες, ναι είμαι Βούλγαρος και ΜΕ αρέσει! Τράβα να βρεις τους δικούς σου προγόνους ρε σκεντέρμπεη.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    για το πρωτο μερος ειμαι μαζι σου 100%. θα ηθελα να εισαι και το ιδιο αυστηρος και στο "τουρκοι"

σορυ αλλα στο δευτερο μερος εχω ενστασεις... εσυ παιζεις μπαλα? τα δευτερα του γαυρου που σερνεται αυτη τη περιοδο δε μπορεσες να κερδισεις....
    Εχεις νυχτωσει μακρια.Τα σκουληκια Τουρκους μας λενε γιατι ειμαστε προσφυγες οποτε ...
    Ο στοχος του ΠΑΟΚ για φετος ειναι η τεταρτη θεση.Αφου δεν παιζουμε μπαλα και ειμαστε δευτεροι απο την αρχη του πρωταθληματος καλα παμε.Δλδ αν παιζαμε μπαλα που θα ειμασταν?
    Για τα δευτερα του γαυρου στα ειπε ο συντροφος μπεταντιν(Sferopetadhn).
    Sferopetadhn μαζι σου για το Βουλγαρος.Οταν μου την λενε οι γαυροι εδω στη χαμουμτζια για το πως γινεται να ειμαι Πειραιωτης και ΜΠΑΟΚΑΡΑ,τους λεω οτι ειμαι Βουλγαρος-οικονομικος μεταναστης.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

(gi afto k o vazelos -mas aresi den mas aresi-exi istorika ke se diarkia tin kaliteri parousia stin evropi ,ke tha prepi i ipolipes elinikes omades na didaxtoun apo afto an theloun na paroun kati kalitero stin evropi-

αυτό να το ψάξεις καλύτερα...σχετικά με τον αριθμό των συμμετοχών σε δι'αρκεια....5 ΄χεις όλες όλες....Θρύλος κ αεκακι σε περνάνε αρκετά...
    μπορεί σε 2~3 απο τις 5 να έφτασες πιο μακρυα αλλα το σύνολο σου είναι 5...άντε 6
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αυτό να το ψάξεις καλύτερα...σχετικά με τον αριθμό των συμμετοχών σε δι'αρκεια....5 ΄χεις όλες όλες....Θρύλος κ αεκακι σε περνάνε αρκετά...
    μπορεί σε 2~3 απο τις 5 να έφτασες πιο μακρυα αλλα το σύνολο σου είναι 5...άντε 6
    :a24: :a31:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    καλά σβήστε ότι θέλετε, δεν με απασχολεί και εγώ από βορρά είμαι. απλά το να γίνονται αυτές οι μαλακίες στο γήπεδο και μετά να βγαίνει ο παοκ και να τους ευχαριστεί κιόλας, τι να λέμε. και μια χαρά μνήμη έχω, δεν είπα ποτέ ότι νιώθω περήφανος για την ριζούπολη.
    η ριζούπολη....

οκ ας δεχτούμε ότι έγινε στην ριζούπολη....λαθος???λάθος για τον Θρύλο

ΑΛΛΑ....

η ριζούπολη έγινε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ??????ως και φωτιά είχαν βάλει στις κερκίδες κ ενώ ο Θρύλος θα μπορούσε να πάρει διακοπή του αγώνα και 0-3 στα χαρτια κατσαν οι μαλάκες οι παίκτες μας να τελειώσει κανονικά ο αγώνας για να μην τιμωρηθου΄ν.....

κ πολύ καλα κάναν....τις μαλακίες των ζώων δεν μπορεί να την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα