Εσένα πως κάθεται ο συνοδηγός πίσω?
Πως το βλέπεις?Έχει χώρο? Θέλω να βάλω μαξιλαράκι.
η βαλιτσα ειναι στα ορια της σελας και δε νομιζω οτι θα βολευε να μπει και μαξιλαρακι.αν ο συνοδηγος εχει παραπανισια κιλακια θα υπαρχει προβλημα. θα προσπαθησω να βγαλω φωτο για να καταλαβεις καλυτερα. αν και δε νομιζω οτι το μαξιλαρακι ειναι και τοσο απαραιτητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
θα περιμένω φίλε μου να δώ,αν και η κοπέλα μου είναι 50 κιλά.
Κανένας που να έχει εμπειρία απο την σέλα της bagster?
Μου φαίνεται ότι τελευταία βγάζει υπερβολικη θερμότητα,υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα?
Δεν υπάρχει, συνίθησετ ή αλλαξετΑρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
Μου φαίνεται ότι τελευταία βγάζει υπερβολικη θερμότητα,υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα?![]()
Ο κινητήρας αυτός έτσι είναι, ανεβάζει 100 βαθμούς για πλάκα το καλοκαίρι και στο Fazer (έχει τον ίδιο κινητήρα) έτσι είναι απλά το συνηθίζεις
Υ.Γ. Για μέσα στην πόλη μιλάω πάντα έτσι, σε εκδρομούλα είναι πολύ καλύτερα
αν μιλαμε για κοπελα 50 κιλων δε θα εχεις προβλημα. δες και στις φωτο για να καταλαβεις καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
θα περιμένω φίλε μου να δώ,αν και η κοπέλα μου είναι 50 κιλά.
Κανένας που να έχει εμπειρία απο την σέλα της bagster?
Μου φαίνεται ότι τελευταία βγάζει υπερβολικη θερμότητα,υπάρχει κάποιος τρόπος να λύσουμε αυτό το πρόβλημα?
![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το XJ6N μου, από τη λένορμαν βγήκα εθνική και ήρθα σπίτι....
Απίστευτη εμπειρία, ντάξει, μού σβησε καμιά 20αριά φορές στο φανάρι αλλά θα στρώσω.. χεχε..
Κάθομαι και αναρωτιέμαι, τι οδηγούσα μέχρι τώρα? Πως τη πάλευα με το παπί, να χοροπηδάει κάθε λίγο
λες και θα φύγω απ το δρόμο με το παραμικρό. Άλλη αίσθηση, δε πήγα πάνω από 100 αλλά ένιωθα
ένα με το δρόμο! Που πήγαν τα 205 κιλά έλεγα? Βέβαια σταματημένος τα 205 κιλά εμφανίστηκαν αισθητά.
Πάλευα να τη παρκάρω σωστά... και δώστου και σπρώξε και αχ και βαχ.. σα να είχα ένα πτώμα 200 κιλά και προσπαθούσα να το μετακινήσω... τι να το κάνω το γυμναστήριο μετά από αυτό?
Προς το παρών δεν έχω ιδέα τι ταχύτητα έχω μες τη μηχανή, ξέρω ότι υπάρχει ένα λάμπακι πράσινο που μου λέι αν έχω νεκρά η όχι...χαχαχα
Το μόνο που ξέρω, είναι ότι η μηχανή μου είναι υπέροχη γιατί είναι δική μου και κάπως έτσι νιώθετε
όλοι γιατί η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχουμε!!!!
Και κάπως έτσι, έστω και στα 31 μου, με μυαλό ευτυχώς, μπαίνω στο χώρο των μηχανών!!!
ΥΓ. Αυτό το κωλοαυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο με τις οδηγίες χρήσης, πώς βγαίνει το γα...μενο?
ΥΓ2. Πώς ρυθμίζω την ώρα στο ρολόι?
Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...
καλοταξιδο
ο καλυτερος τροπος για να αποφυγεις τισ γρατζουνιες στο τεποζιτο ειναι ζεσταμα με ενα πιστολακι για τα μαλια για κανα 5 λεπτο κανωντας κικλικες κινισεις και μην το κρατας σταθερο απο πανω για πολυ ωρα
Ευχαρηστώ!
Αυτό αντί να βγεί σαν αυτοκόλλητο, θρυματίζεται σα να είναι μπλάνκο...
Θα το δοκιμάσω αυτό που λες..
Αφού δε βάλλανε και αυτοκόλλητο να λέει " εδώ είναι η τάπα" ή " βάλτε το κλειδί εδώ" πάλι καλά!
Και μένα μου χτύπαγε 100άρες σήμερα που το πήρα, σα να καβάλαγα πιστολάκι για τα μαλιά ήταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Δεν υπάρχει, συνίθησετ ή αλλαξετ![]()
Ο κινητήρας αυτός έτσι είναι, ανεβάζει 100 βαθμούς για πλάκα το καλοκαίρι και στο Fazer (έχει τον ίδιο κινητήρα) έτσι είναι απλά το συνηθίζεις
Υ.Γ. Για μέσα στην πόλη μιλάω πάντα έτσι, σε εκδρομούλα είναι πολύ καλύτερα
Φαντάζομαι έτσι είναι αυτές οι μηχανές.
στην αρχη και εμενα με ενοχλουσε η θερμοκρασα τωρα την συνηθισα, παντως ωταν παρκαρω την αφηνω στο ρελαντι η σβηνω τον κινητηρα και ανοιγω τον διακοπτη για να δουλεψει το βεντλατερ και να πεσει η θερμοκρασια κατω απο τους 95 για να μην δημιουργουντε αλοιωσιες στα μεταλα του κινητηρα απο την υψιλη θερμοκρασια
Mπραβο,φιλε,καλοριζικο,καλοταξιδος,και all the time ορθιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από perrakis
Σήμερα οδήγησα πρώτη φορά το XJ6N μου, από τη λένορμαν βγήκα εθνική και ήρθα σπίτι....
Απίστευτη εμπειρία, ντάξει, μού σβησε καμιά 20αριά φορές στο φανάρι αλλά θα στρώσω.. χεχε..
Κάθομαι και αναρωτιέμαι, τι οδηγούσα μέχρι τώρα? Πως τη πάλευα με το παπί, να χοροπηδάει κάθε λίγο
λες και θα φύγω απ το δρόμο με το παραμικρό. Άλλη αίσθηση, δε πήγα πάνω από 100 αλλά ένιωθα
ένα με το δρόμο! Που πήγαν τα 205 κιλά έλεγα? Βέβαια σταματημένος τα 205 κιλά εμφανίστηκαν αισθητά.
Πάλευα να τη παρκάρω σωστά... και δώστου και σπρώξε και αχ και βαχ.. σα να είχα ένα πτώμα 200 κιλά και προσπαθούσα να το μετακινήσω... τι να το κάνω το γυμναστήριο μετά από αυτό?
Προς το παρών δεν έχω ιδέα τι ταχύτητα έχω μες τη μηχανή, ξέρω ότι υπάρχει ένα λάμπακι πράσινο που μου λέι αν έχω νεκρά η όχι...χαχαχα
Το μόνο που ξέρω, είναι ότι η μηχανή μου είναι υπέροχη γιατί είναι δική μου και κάπως έτσι νιώθετε
όλοι γιατί η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχουμε!!!!
Και κάπως έτσι, έστω και στα 31 μου, με μυαλό ευτυχώς, μπαίνω στο χώρο των μηχανών!!!
ΥΓ. Αυτό το κωλοαυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο με τις οδηγίες χρήσης, πώς βγαίνει το γα...μενο?
ΥΓ2. Πώς ρυθμίζω την ώρα στο ρολόι?,ομορφο μηχανακι,συμπαθητικο γκαζακι,ειναι καλη επιλογη αμα απο παπι ηθελες να ανεβεις κατηγορια(εισαι και 31 αρα οχι lunatic),μια χαρα σε κοβω,σιγα σιγα θα μαθεις και πως να χειριζεσαι το βαρος του(οταν ειναι ακινητο η σχεδον ακινητο),και να μην σου σβηνει,ολα θα ρθουν απο μονα τους.
Προσοχη μονο,γιατι μπορει φωτια να μην βαζει στην ασφαλτο,αλλα εχει τα αλογακια του,καλες βολτες![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!
Thanks για τις φωτογραφίες...
Πάντως εχτές πήρα βόλτα ένα scooter παλιό που έχω, gillera runner και έπαθα πλάκα απο σέλα και ζέστη,πρέπει να κάνω κάτι αντίστοιχο και για την σέλα στο xj6, δεν γίνεται αλλιώς,δεν αντέχεται.
Είμαι έτοιμος για σχεδιασμό σέλας baster και παραγγελία.
Με την ζέστη, παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ψυγείο της μηχανής και να έχει τόσο ζέστη?
Σήμερα που γυρνούσα απ τη δουλειά, είχαν πάρει φωτιά τα @@ μου, πολύ θερμότητα κάτω απ τη σέλα.
έχει καλή επιτάχυνση πάντως, το στρώνω προς το παρόν και δε περνάω τις 5000 στροφές. αλλά λίγο
να τσιμπήσεις το γκάζι... προς το παρών έχω θέματάκι με τις στροφές, τις παίρνω πολύ ανοιχτές...
Ενοείται δεν ανεβάζω πάνω τη κυρά μου πρίν μάθω να χειρίζομαι καλά τη μηχανή.
Αν είχε κανένα σχολείο αυτές τις μέρες όπως αυτά του 0-300 καλά θα ήταν!!!
Όλα τα tips είναι ευπρόσδεχτα παιδιά και κανά καφεδάκι ε!
Να ιδρύσουμε και το XJ6 owners club χαχαχα...
ΥΓ. σημέρα το κοριτσάκι μου έριξε το πρώτο της κατούρημα (υπερχήληση βενζίνης από το σωλινάκι λόγο ζέστης)