Σελίδα 38 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 565 από 565

Θέμα: Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις; μετακομισε ο server στο Περισσο;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Taso to ti kanei enas pragmatikos aristeros den eisai se thesi na ti xereis poso mallon na kaneis kai ipodeixeis.
    ta ipoloipa peri edes klp ta afino asholiasta.ti na grapso tora,gia tis agglikes lires,tin krifi simfonia me tous germanous,tous germanotsoliades,tous hites,tous dosilogous;

poios eipe oti pethane o antikommounismos stin ellada;

sorry gia ta greeklish alla g<mietai to pliktrologio.
    Μπορεί πράγματι, να μην ξέρω τι κάνει ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αριστερός.
    Και επίσης δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν, απλά άποψη εξέφρασα.

όσο για τους χίτες και τους δοσίλογους ήταν η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος...

Τωρα από την άλλη, ίσως είναι λογικό να μην συμπαθήσατε το σόι, για τί πάντα είχατε μια τάση στο τέλος να προδίδετε τις αρχές σας και να φλερτάρετε με την δεξιά μιάς και με εκείνη τα βρισκατε αρκετά συχνά...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε σεις; μετακομισε ο server στο Περισσο;

Παπαρήγα speaking....

Ρεβιονιστές, ρεφορμιστές, οπορτουνιστές, νετσαγιεφικοί, μπουχαρινιστές και πιθανότατα κάποιοι προυντονικοί που κρύβονται, σας ειδοποιώ ότι η κουβέντα ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε κολχόζ.

Τα ΄παμε τα συζητήσαμε, και έχουμε ξεφύγει εδώ και πολυυυυυυυύ ώρα.

Αλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    κατόπιν των δικών σου (φαντασμάτων) γραπτών -και του δρ χου- απάντησα...

Μπορεις να μου παραθεσεις εστω και μια φραση μου που σε οδηγησε στο συμπερασμα;Μηπως δεν σου αρεσαν τα γραπτα του αλλου φιλου και τσουβαλιασες οποιον βρηκες μπροστα σου;Και παλι δεν ειδα εμφυλιακες αναφορες στα γραπτα ουτε του DrWho...Εσυ απο την αλλη μας εκανες ενα συντομο σεμιναριο <<ιστοριας της αριστερας>> στην Ελλαδα....

Που να ειμασταν και ΚΚΕδες τι θα ακουγαμε

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αιματοκυλίσατε την Ελλάδα για άλλη μιά φορά με μοναδικό σκοπό να την κάνετε παράρτημα της Ρωσίας
    δεν συμμετέχω στην κουβέντα και μπορεί να μην έχω και το δικαίωμα στην τελική μετά απο τοσα που εχουν ειπωθεί μεταξύ σας αλλά για την άνωθεν φράση ένα έχω να πω...

Ντροπή!!!

Με ποιο δικαίωμα ρε συ φίλος απομονώνεις ιστορικά γραπτά με τάσεις αυτοκριτικής out of the context για να καταλήξεις σε αυτο το επαίσχυντο συμπέρασμα?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Πλάκα κάνεις... Αν θες να μιλήσεις σοβαρά, σταμάτα να αναπαραγάγεις τα επιχειρήματα εσωτερικής κατανάλωσης. Ψάχνεις αντικομμουνισμό σε συγκεκριμένα πρόσωπα και σε όποιον σας πάει κόντρα? Όποιος διαφωνεί μαζί σας τον ορίζετε αντικομμουνιστή? έλεος...

Προφανώς το ΚΚΕ έχει ανάγκη να πιστεύει ότι υπάρχει αντικομμουνισμός, συγκρατεί και συσπειρώνει τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ τους. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..

Αν θες να βρεις αντικομμουνισμό στην Ελλάδα, ξεκίνα πρώτα από το πως συμπεριφέρεται το ΚΚΕ στην υπόλοιπη αριστερά. Πως έχει καταφέρει να διαχωρίσει τις έννοιες αριστερά με κομμουνισμό.

Έχει περιχαρακωθεί στα στενά όρια του κομμουνισμού και έχει φτάσει να απαξιώσει οτιδήποτε πέρα απο αυτό.

Και εννοείτε ότι κομμουνιστές στο ελλάντα είναι σαφώς πολύ λιγότεροι απο τους αριστερούς-αριστερίζοντες-κεντροαριστερούς...

Σκέψου τις συνέπειες...
    Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα κκε δεν ειμαι εδω και πολλα χρονια.ανενταχτος αριστερος ειμαι και την κριτικη μου στο κκε την πληρωνω επαγγελματικα εδω και πολλα χρονια.Τωρα αν για σενα η λασπη που πεταξε προεκλογικα ο οινοποιος δεν σε ενοχλει η δεν υπαρχει επιτρεψε μου να σου πω οτι μονο αντικειμενικος δεν μπορεις να εισαι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.........

Τό ποιός συνεργάστηκε καί κυβέρνησε μέ τούς κατακτητές έπίσης......
    Τό ΠΟΙΟΣ.........φορούσε τίς μαύρες κουκούλες έπίσης πολύ γνωστό...
    Τό ποιοί έφαγαν γιά δυό τσουβάλια άλεύρι σπίτια όλόκληρα
    έπίσης πασίγνωστο........
    Τό ποιόν στηρίζει τό κόμμα τών βιομηχάνων....... ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΩΝ.......
    ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ............καί όλων τών ύπολοίπων πού νομίζουν
    ότι είναι πλούσιοι.........έπίσης γνωστό....!!!!
    Τό ποιοί γέμισαν τίς φυλακές στήν κατοχή καί έφευγαν κάθε πρωί γιά
    έκτέλεση έπίσης πολύ γνωστό.........

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ............ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ...........

Άμα σάς τά δίδαξαν σέ μερικούς λάθος.......άντε παιδιά μάθετε ίστορία άπό
    ένα γέρο άρτηριοσκληρωτικό...!!!

Τελικά ..........ώραίο πράμμα τό Παρίσι....!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    δεν συμμετέχω στην κουβέντα και μπορεί να μην έχω και το δικαίωμα στην τελική μετά απο τοσα που εχουν ειπωθεί μεταξύ σας αλλά για την άνωθεν φράση ένα έχω να πω...

Ντροπή!!!

Με ποιο δικαίωμα ρε συ φίλος απομονώνεις ιστορικά γραπτά με τάσεις αυτοκριτικής out of the context για να καταλήξεις σε αυτο το επαίσχυντο συμπέρασμα?

δεν καταλήγω ΕΓΩ σε αυτό το συμπέρασμα...

Μπορούσαν να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ πραγματικά τα όπλα μετά την συμφωνία, να επικρατήσει η λογική, η σύμπνοια και η ενότητα, να θάψουμε και να κηδέψουμε τους νεκρούς του πολέμου και της κατοχής και να αναστηλώσουμε το καταρακωμένο έθνος μας...
    να ασχοληθούμε με την παιδεία, με τις τέχνες, με τα γράμματα, να χτίσουμε μια Αθήνα με σωστή ρυμοτομία για ανθρώπους...και τόσα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω...

Έτσι κι αλλιώς συμμετείχαν ενεργά στην κυβέρνηση του γέρου...

δεν καταλήγω ΕΓΩ σε αυτό το συμπέρασμα...

Μπορούσαν να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ πραγματικά τα όπλα μετά την συμφωνία, να επικρατήσει η λογική, η σύμπνοια και η ενότητα, να θάψουμε και να κηδέψουμε τους νεκρούς του πολέμου και της κατοχής και να αναστηλώσουμε το καταρακωμένο έθνος μας...
    να ασχοληθούμε με την παιδεία, με τις τέχνες, με τα γράμματα, να χτίσουμε μια Αθήνα με σωστή ρυμοτομία για ανθρώπους...και τόσα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω...
    Έτσι κι αλλιώς συμμετείχαν ενεργά στην κυβέρνηση του γέρου...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Sorry guys, αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο να πλακωθούμε για τα γεγονότα της δεκαετίας του '40.

Thread is closed.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 38 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738

Παρόμοια θέματα

1. ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ψήφος των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές
    από Ichigo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2011, 21:59
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2009, 06:32
  3. Στις εκλογες ψηφισα......
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 18:55