+1150Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000 σε λιακο και πορτισχεντ.
παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.
+1150Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.
Ride to the end of time!!!!
Σας είδα σήμερα στη πηγμένη Μάρνης κύριοι με τα δίκυκλα σας παντως τύπου να έχετε μπει στο αντίθετο ρεύμα.Κ εντάξει όταν είναι άδειο.Αλλά όταν υπάρχει κίνηση γίνεται επικίνδυνο.Ένα τδμ κ ενα τζι ες πέρασαν ξυστα δίπλα μου κ ένα παπί βγήκε με φόρα κ σταμάτησε με το ζόρι στη μούρη του δικού μου..τον κοίταξα με απορία κ άρχισε να κορνάρει να κάνω πιο εκεί.Κ έτσι βρέθηκα στη μέση του δικου μου ρεύματος με ένα αλλο παπί μπροστά μου αλλά με αντίθετη φορά.........Ήμαρτον Ύψιστε.....
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Αγγλος θα ητανε ο τυπος....Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
Σας είδα σήμερα στη πηγμένη Μάρνης κύριοι με τα δίκυκλα σας παντως τύπου να έχετε μπει στο αντίθετο ρεύμα.Κ εντάξει όταν είναι άδειο.Αλλά όταν υπάρχει κίνηση γίνεται επικίνδυνο.Ένα τδμ κ ενα τζι ες πέρασαν ξυστα δίπλα μου κ ένα παπί βγήκε με φόρα κ σταμάτησε με το ζόρι στη μούρη του δικού μου..τον κοίταξα με απορία κ άρχισε να κορνάρει να κάνω πιο εκεί.Κ έτσι βρέθηκα στη μέση του δικου μου ρεύματος με ένα αλλο παπί μπροστά μου αλλά με αντίθετη φορά.........Ήμαρτον Ύψιστε.....![]()
![]()
![]()
Και μη χειροτερα.....
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Σας είδα όλους εσάς με τα αυτοκίνητα που όντως κάνατε χώρο σήμερα στις μοτοσυκλέτες στην Κηφισίας.
Πάντως ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο κάγκουρας είναι κάγκουρας ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας, όσους έχω δει με triumph συμπεριφέρονται εντελώς κάφρικα και καγκούρικα. (δεν πάει σε σένα captain αυτό) Και σαν εταιρεία σου δίνει την εντύπωση ότι οι μοτοσυκλετες της απευθύνονται σε ποιο σοβαρό κοινό.
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σας είδα καινούργια Μetzeler M5 που ήρθατε σήμερα....απο εβδομάδα θα σας βάλω πάνω στον Τίγρη......![]()
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε!
kalorizika filaraki!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σας είδα καινούργια Μetzeler M5 που ήρθατε σήμερα....απο εβδομάδα θα σας βάλω πάνω στον Τίγρη......![]()
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε!
![]()
![]()
![]()
σε ειδα φιλε στην πειραιως με χαμοστερνας με το λευκο μπουσα που μια αλητοπαρεα πιτσιρικαδων με παπια και σκουτερ σταματησε διπλα σου.ενας απο αυτους με μια πλατινε (!) τουφα κάτι σε ρώτησε και σε άκουσα να λες για το μηχανάκι κάποιου ότι από κάτι τέτοιο ξεκίνησες.
Ελπίζω να σε είδαν τα παιδιά με το κράνος σου κομπλε και τον εξοπλισμό σου και να πάρουν παράδειγμα.
![]()
Σε είδα χτες τα ξημερώματα πάνω σ' ένα ss, δεν πρόλαβα να καταλάβω μάρκα - μοντέλο,
να περνάς κάθετα κεντρικό δρόμο της Αθήνας με κόκκινο και καμιά 130άρα χλμ, ο οποίος είχε κανονική ροή οχημάτων.
Περνώντας, πέρασες ξυστά από ένα ταξί.
Φορούσες κράνος με αυτά τα αυτάκια που βάζουν πάνω.
Πρόσεχε,την επόμενη φορά δε θα σαι τοσο τυχερός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παιδια λιγο υπομονη και ενα ευχαριστω στα ι.χ. που προσπαθουν να μας βοηθησουν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
Σε είδα χτες τα ξημερώματα πάνω σ' ένα ss, δεν πρόλαβα να καταλάβω μάρκα - μοντέλο,
να περνάς κάθετα κεντρικό δρόμο της Αθήνας με κόκκινο και καμιά 130άρα χλμ, ο οποίος είχε κανονική ροή οχημάτων.
Περνώντας, πέρασες ξυστά από ένα ταξί.
Φορούσες κράνος με αυτά τα αυτάκια που βάζουν πάνω.
Πρόσεχε,την επόμενη φορά δε θα σαι τοσο τυχερός.
Δωρητης οργανων....
When We Mount Our Bikes, Angels And Demons Join The Ride...
Σας είδα (λίγους)σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου να κάνουμε… WIND SURF με τον λυσσασμένο πλάγιο άνεμο και να κρατάμε στα ισα την μηχανή με γκάζι και…τακ
Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ στην διαδρομη Κιατο-Στυμφαλία -Γκούρα- Καρυά – Τρικαλα-Ξυλόκαστρο…
Κρίμα γιατί ήταν όμορφα..
Αν έκανες τη διαδρομή Χιλιομόδι - Ναύπλιο όλο και κάτι θα έβλεπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σας είδα (λίγους)σήμερα το απόγευμα στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου να κάνουμε… WIND SURF με τον λυσσασμένο πλάγιο άνεμο και να κρατάμε στα ισα την μηχανή με γκάζι και…τακ
Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ στην διαδρομη Κιατο-Στυμφαλία -Γκούρα- Καρυά – Τρικαλα-Ξυλόκαστρο…
Κρίμα γιατί ήταν όμορφα..![]()
Σας είδα μάγκες σταματημένους στα διόδια του Σπαθοβουνίου κατά τις 1 το μεσημέρι!
Ήμουν με την κούτα και ζήλεψα![]()
![]()
![]()
Σε είδα και σένα φιλαράκι με το Tiger λίγο έξω από το Άργος που παραλίγο να κόλλαγες πίσω από ένα αγροτικό!
Άγιο είχατε και εσύ και η κοπελιά που ήταν πίσω!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
kalorizika filaraki!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω οτι ο κοκ προβλεπει οταν τα οχηματα ειναι σταματημενα σε σειρα μπορεις να περνας και απο δεξια....Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
και στην τελική εμείς είμαστε οι παράνομοι... οπότε υπομονή αν μας κλείσει κάποιος.. δεν έγινε και τίποτα.
![]()
![]()