τι διάολο, μαζί μας ήσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
[...] γι' αυτό αν ρωτήσεις τον καπετάνιο αν του αρέσει το British Racing Green χρώμα που είχε το παλιό του σουτιέν θα αναστενάξει ... )[...]![]()
![]()
τι διάολο, μαζί μας ήσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
[...] γι' αυτό αν ρωτήσεις τον καπετάνιο αν του αρέσει το British Racing Green χρώμα που είχε το παλιό του σουτιέν θα αναστενάξει ... )[...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι διάολο, μαζί μας ήσουν;![]()
![]()
όχι ... αλλά έχω το τρίτο μάτι ...
(εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θ'άρθεις καπετάνιε ... )
![]()
![]()
πάντως δεν ανέφερα το 800 ως εναλλακτική για σένα παρά μόνο γιατί γουστάρω να σας τσιγκλάω για την κατανάλωση τουΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Νομίζω αυτό θα έχει σειρά (το ST)...![]()
Νομίζω δε θα σε καλύψει. Χωρίς να το έχω οδηγήσει (το ST), δεν πρέπει να είναι καλύτερο απο το CBF σε κανέναν απο τους τομείς: οδική συμπεριφορά, στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα ...
το μόνο + θα είναι η ... κατανάλωση, η παραπάνω ροπή που θα έχεις και και 5-6 άλογα ?
(official specs: 85 ίπποι/ 8.000 σ.α.λ., ροπή 86 Nm /5.800 σ.α.λ)
τεσπά, το οδηγάς και βλέπςςςςς ... (εξουσιοδοτημένοι dealers το δίνουν τεστ ride)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
k papaki einai kalytero apo to cbf stoys tomeis poy eipes..mi trelathoyme kiolas..Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πάντως δεν ανέφερα το 800 ως εναλλακτική για σένα παρά μόνο γιατί γουστάρω να σας τσιγκλάω για την κατανάλωση του![]()
Νομίζω δε θα σε καλύψει. Χωρίς να το έχω οδηγήσει (το ST), δεν πρέπει να είναι καλύτερο απο το CBF σε κανέναν απο τους τομείς: οδική συμπεριφορά, στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα ...
το μόνο + θα είναι η ... κατανάλωση, η παραπάνω ροπή που θα έχεις και και 5-6 άλογα ?
(official specs: 85 ίπποι/ 8.000 σ.α.λ., ροπή 86 Nm /5.800 σ.α.λ)
τεσπά, το οδηγάς και βλέπςςςςς ... (εξουσιοδοτημένοι dealers το δίνουν τεστ ride)
Συγνώμη, αλλά μιλάγατε σοβαρά για το ST...?!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τεσπά, το οδηγάς και βλέπςςςςς ... (εξουσιοδοτημένοι dealers το δίνουν τεστ ride)![]()
Δεν κάνατε πλάκα...?![]()
![]()
Γιατί, τί έχει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Συγνώμη, αλλά μιλάγατε σοβαρά για το ST...?!!![]()
Δεν κάνατε πλάκα...?![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί, τί έχει;![]()
...ο τραπ το πνευμα αντιλογιας στο αιμα του!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
k papaki einai kalytero apo to cbf stoys tomeis poy eipes..mi trelathoyme kiolas..
έλα ρε συ, έλεος![]()
![]()
Τι ΔΕΝ έχει εννοείς: από τα απαραίτητα χαρ/κα το 3 κ το 6. Από τα επιθυμητά το 5.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί, τί έχει;![]()
Και προσθέτω, επειδή υπάρχει ένας (άνθρωπός σωστός) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ μόνο να σώσει την τιμή της μπεμβέ, υπομονή.
Μέχρι να ανοίξουν κι άλλα σωστά μαγαζΑ.
(Για ρώτα κάποιον που έχει πέσει με τέτοιο μπόξερ και το μηχανάκι σΟΥρθηκε 10-15 μέτρα τι έλειπε όταν το σήκωσε...)
Το F800ST ΔΕΝ έχει boxer ρε Τάσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
(Για ρώτα κάποιον που έχει πέσει με τέτοιο μπόξερ και το μηχανάκι σΟΥρθηκε 10-15 μέτρα τι έλειπε όταν το σήκωσε...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...ο τραπ....:a015: :a015:
![]()
Έχει το 1200, για το οποίο μιλούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το F800ST ΔΕΝ έχει boxer ρε Τάσο...
Δε μιλάμε εμείς γι' αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Έχει το 1200, για το οποίο μιλούσα.
F800ST next in line για τεστ ράιντ...
Βρείτε κι ενα ΒΦΡ ρε παιδια
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εεεπ, το 3 το έχει όσο το έχει και το cbf ... για το 5 μένει να αποδειχθεί στο χρόνο η αξιοπιστία του rotax μιας και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να του έχει κάνει κοντά 100.000 χλμ (κάτι παιδικές ασθένειες που πράγματι το ταλαιπώρησαν πολύ έχουν λυθεί)Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τι ΔΕΝ έχει εννοείς: από τα απαραίτητα χαρ/κα το 3 κ το 6. Από τα επιθυμητά το 5.
Και προσθέτω, επειδή υπάρχει ένας (άνθρωπός σωστός) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ μόνο να σώσει την τιμή της μπεμβέ, υπομονή.
Μέχρι να ανοίξουν κι άλλα σωστά μαγαζΑ.
για το 5-επιθυμητό, δεν ξέρω δεν απαντώ αλλά δεν νομίζω ας πούμε τα πλαστικά της bmw να στοιχίζουν σημαντικά περισσότερα απο τα πλαστικά του Σαρακάκη
Παντως μου κανει εντυπωση οτι γινετε σημειο αναφορας οι αναρτησεις και το στησιμο σε Χοντα(γενικα οχι στο σιμπιεφ)
![]()