Σελίδα 39 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 293435363738394041424344 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ειπα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ.....αμέσως εσυ σε θιξαμε....Λουκρητία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    No offence αλλά δεν υπάρχει τέλεια διοργάνωση…
    Σας το ειπε και ο μακντεθ παραπάνω.
    Όχι δεν αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος μια κακή διοργάνωση αλλά η βλακεία που δέρνει ορισμένους.
    Σε αυτο διαφωνω ριζικά.
    Μια κακη διοργάνωση αυξάνει ραγδαία τις πιθανότητες ατυχήματος και εχει αποδειχτεί αρκετές φορες αυτο και μαλιστα και σε TD Ζαφειρόπουλου.
    Οταν βάζεις μαζί στην πίστα τελείως ανομοιομορφους αναβατες απο πλευράς επιπέδου και μαλιστα βάζεις και περισσότερους απ όσους 'σηκώνει' η εκάστοτε πίστα φυσικό ειναι να αυξάνονται οι πιθανότητες ατυχήματος.
    Αν μαλιστα βάλεις μαζι κι ενα σχολείο οδήγησης που πανε οπως ναναι, ακομα περισσότερο.
    Αν το πας ακομα πιο πέρα και σε session μόνο για κλασσικές μοτοσυκλέτες βαλεις και σύγχρονες, ε τοτε οπως καταλαβαίνεις ειναι ετοιμη η συνταγη αφου οι διαφορές σε φρένα κλπ είναι τεραστιες,

Τέλεια διοργάνωση δεν υπάρχει αλλα υπάρχει καλή μετρια και κακή.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 10/06/2025 στις 12:35.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Εκατσα και ειδα το βιντεο και τελικα τα Μεγαρα εχουν αδεια για μοτοσυκλετες;
    Το χαρτι που εδειξε ο ντιενεις λεει οχι, ολοι οι αλλοι που μιλησαν λενε ναι!

τοτε με ποια βαση η αστυνομια διεκοψε την εκδηλωση;

Στο τελος ο διαχειριστης της πιστας λεει οτι κι ο αγωνας που ειχε ακυρωθει το 21-22 λογω ελειψης αδειας, κατα λαθος ειχε ακυρωθει! Αδεια εν ισχυ υπηρχε και με αυτην αυτος λειτουργησε την πιστα για δυο χρονια!

Ελλαδαρα ρε, κατα λαθος ζουμε και υπαρχουμε!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το ότι η οποιαδήποτε πίστα είναι ασφαλέστερη από τον δρόμο δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τα κονομάει στην πλάτη μας, με την ελπίδα ότι δε θα γίνει η στραβή (κι αν γίνει, στα @@ τους, έχεις υπογράψει). Η διοργάνωση πρέπει να είναι σωστή, με όλα τα προβλεπόμενα για την ασφάλεια όλων, και το ίδιο πρέπει να είναι και η πίστα, εγκαταστάσεις κτλ.
    Life begins at 45°.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Και μόνο που λες οτι εχεις τις ίδιες πιθανότητες με το δρομο φαινεται πόσο δεν ξερεις τι σημαίνει πίστα και δεν εχεις επαφή με το άθλημα οποτε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση απλά δεν εχει νοημα..

Στο λεει ένας ηλιθιος που εχει κανει και το δρομο πίστα κάποτε και εχει πέσει και στα δύο με πολύ διαφορετικά αποτέλεσματα
    Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου. Μια πίστα που πληροί προϋποθέσεις ασφαλείας κλπ κλπ κλπ σίγουρα είναι καλύτερη από το δρόμο.....
    Μια πίστα με μπαλώματα, χωρίς αμμοπαγίδες και με δέντρα δεξιά κι αριστερά, το μόνο που έχει καλύτερο είναι τους ηλίθιους που πάνε όπως να ναι!
    Αν στην εξίσωση αυτή βάλεις και αυτούς που πάνε όπως νάναι, χωρίς να τηρούν τους κανόνες του td (γιατί φαντάζομαι υπάρχουν κανόνες) και δεν υπάρχει κανένας να τους βγάλει έξω.........
    Ποια η διαφορά ακριβώς με τον δρόμο; Ίσα ίσα στο δρόμο ξέρω ότι έχω 99% πιθανότητες να φάω τα μούτρα μου και είμαι 1000 φορές πιο προσεχτική και με αμυντική συμπεριφορά!

Στο λέει κάποιος που έχει φάει πολλές φορές τα μούτρα του έξω και με αυτά που βλέπει και διαβάζει τρέμει να μπει πίστα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου. Μια πίστα που πληροί προϋποθέσεις ασφαλείας κλπ κλπ κλπ σίγουρα είναι καλύτερη από το δρόμο.....
    Μια πίστα με μπαλώματα, χωρίς αμμοπαγίδες και με δέντρα δεξιά κι αριστερά, το μόνο που έχει καλύτερο είναι τους ηλίθιους που πάνε όπως να ναι!
    Αν στην εξίσωση αυτή βάλεις και αυτούς που πάνε όπως νάναι, χωρίς να τηρούν τους κανόνες του td (γιατί φαντάζομαι υπάρχουν κανόνες) και δεν υπάρχει κανένας να τους βγάλει έξω.........
    Ποια η διαφορά ακριβώς με τον δρόμο; Ίσα ίσα στο δρόμο ξέρω ότι έχω 99% πιθανότητες να φάω τα μούτρα μου και είμαι 1000 φορές πιο προσεχτική και με αμυντική συμπεριφορά!

Στο λέει κάποιος που έχει φάει πολλές φορές τα μούτρα του έξω και με αυτά που βλέπει και διαβάζει τρέμει να μπει πίστα!
    Ε καλά δεν είναι έτσι όπως τα σκέφτεσαι, όλοι πάνω σου θα πέσουν ?
    Έχω πέσει αρκετές φορές, και αυτά από δικό μου λάθος στην πίστα.
    Αν πας κάποια στιγμή, μπες σε ένα group αρχαρίων και γυρνά όπως γυρνάνε και αυτοί

Και το τελευταίο.....

Γιατί κολλάτε όλοι στη διοργάνωση????

Η πίστα σαν πίστα πληροί τις προϋποθέσεις; Γιατί ανακαλέστηκε η άδειά της?
    Τι έχει γίνει από τότε?
    Κι αν όλα μέχρι σήμερα γίνονται στη ζούλα, με μια άδεια που είναι στο περίπου....

Εμάς που θα επιλέξουμε να πάμε ή όσοι πηγαίνουν, να μην μας νοιάζει η ασφάλειά μας γιατί ο δρόμος είναι πιο επικίνδυνος????

Υ.Γ. Στο δρόμο δε πάω για να κάνω χρόνους και να φτάσω στα όριά μου, βόλτα πάω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Όπως είπε και ο φελουκας,2 μέρες μετά το ακυρωμενο τρακ Ντέι πήγαν οι Δίας και κάνανε εκπαίδευση με τις ΜΗΧΑΝΈΣ τους!!!
    Γιατί δεν πήγε ο κύριος dna που κοπτεται για τις άδειες και την ασφάλεια να την ακυρώσει και να κάνει καταγγελία???οεο???
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Όπως είπε και ο φελουκας,2 μέρες μετά το ακυρωμενο τρακ Ντέι πήγαν οι Δίας και κάνανε εκπαίδευση με τις ΜΗΧΑΝΈΣ τους!!!
    Γιατί δεν πήγε ο κύριος dna που κοπτεται για τις άδειες και την ασφάλεια να την ακυρώσει και να κάνει καταγγελία???οεο???
    Πήγε. Για την καταγγελία πήγαν εκεί οι ΔΙΑΣ και μετά σκέφτηκαν "oh well" και έκαναν μερικές γύρες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου.
    κανενας

εχεις λαθος δεδομενα και καταληγεις σε λαθος συμπερασματα.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Και το τελευταίο.....

Γιατί κολλάτε όλοι στη διοργάνωση????

Η πίστα σαν πίστα πληροί τις προϋποθέσεις; Γιατί ανακαλέστηκε η άδειά της?
    Τι έχει γίνει από τότε?
    Κι αν όλα μέχρι σήμερα γίνονται στη ζούλα, με μια άδεια που είναι στο περίπου....

Εμάς που θα επιλέξουμε να πάμε ή όσοι πηγαίνουν, να μην μας νοιάζει η ασφάλειά μας γιατί ο δρόμος είναι πιο επικίνδυνος????

Υ.Γ. Στο δρόμο δε πάω για να κάνω χρόνους και να φτάσω στα όριά μου, βόλτα πάω!!!
    Δεν ανακλήθηκε η άδεια της. Ελέγχεται η άδεια της. Το δεν αναφέρει κάτι ρητώς στην άδεια, δεν συνεπάγεται η απαγόρευση του, εκτός αν κάνει μνεία σε άλλες διατάξεις/εγκυκλίους και κατ'ερμηνεία των διατάξεων αυτών απαιτείται ξεχωριστή άδεια.
    Πιθανολογώ πάντως πως έχει άδεια η πίστα , ίσως όχι για αγώνες (με την έννοια των επίσημων διοργανώσεων) αλλά για προπόνηση .

Για να ανακληθεί θα έπρεπε να εκδοθεί διοικητική πράξη .
    Η πράξη της εισαγγελέως , δεν αφορά την ανάκληση άδειας , ούτε είναι ΑΡΜΟΔΙΑ αρχή για να μπορέσει να ανακαλέσει. Διέταξε περιοριστικό μέτρο για την αποφυγή περαιτέρω ζημίας του δημοσίου συμφέροντος ή την διατήρηση της δημόσιας τάξης μέχρι την περάτωση της προκατακτικής.

Υ.γ. Ζαφ , αν με διαβάζεις στείλε μου να σου στείλω IBAN .... δουλεύω για σένα...
    The Dirty Harry

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παίδες το θέμα της άδειας της πίστας είναι κάπως θολό...

Η άδεια δεν αναγράφει μοτοσυκλέτες, αλλα έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται κιόλας...

Edit... με πρόλαβε ο απο πάνω, πιο εμπεριστατωμένα...

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Παίδες το θέμα της άδειας της πίστας είναι κάπως θολό...

Η άδεια δεν αναγράφει μοτοσυκλέτες, αλλα έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται κιόλας...

Edit... με πρόλαβε ο απο πάνω, πιο εμπεριστατωμένα...
    Σαν τις φωτογραφίες του Γαύρου ή σαν το Pinlock σου μετά από 6 μήνες?
    The Dirty Harry

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος

Ελλαδαρα ρε, κατα λαθος ζουμε και υπαρχουμε!
    Ετσι ακριβως.

Σ αυτο το μπουρδελο οτιδηπωτε λειτουργει και δεν συμβαινει κατι ειναι μια χαρα νομιμο,μολις συμβει εκει ειναι το προβλημα και σαν γνησιοι Ελληναραιοι στη στραβη θα παρουμε τα προτυπα και τους νομους της πιο αυστηρης χωρας θεσμου για να τα ελέγξουμε,μπορει να υπαρχουν δεκαδες φορεις ,ανθρωποι και ειδικοι που πριν συμβει κατι θα κρούουν τον κωδωνα του κινδυνου αλλα τιποτα,μολις συμβει η στραβη θα τα διορθωσουμε φτιαξουμε ,νεα εποχη κτλ.και αντε ξανα μανα.

Αηδια εχει καταντησει η φαση σ'ολα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Δεν ανακλήθηκε η άδεια της. Ελέγχεται η άδεια της. Το δεν αναφέρει κάτι ρητώς στην άδεια, δεν συνεπάγεται η απαγόρευση του, εκτός αν κάνει μνεία σε άλλες διατάξεις/εγκυκλίους και κατ'ερμηνεία των διατάξεων αυτών απαιτείται ξεχωριστή άδεια.
    Πιθανολογώ πάντως πως έχει άδεια η πίστα , ίσως όχι για αγώνες (με την έννοια των επίσημων διοργανώσεων) αλλά για προπόνηση .

Για να ανακληθεί θα έπρεπε να εκδοθεί διοικητική πράξη .
    Η πράξη της εισαγγελέως , δεν αφορά την ανάκληση άδειας , ούτε είναι ΑΡΜΟΔΙΑ αρχή για να μπορέσει να ανακαλέσει. Διέταξε περιοριστικό μέτρο για την αποφυγή περαιτέρω ζημίας του δημοσίου συμφέροντος ή την διατήρηση της δημόσιας τάξης μέχρι την περάτωση της προκατακτικής.

Υ.γ. Ζαφ , αν με διαβάζεις στείλε μου να σου στείλω IBAN .... δουλεύω για σένα...
    Ανακλήθηκε το 2013 μετά το θανατηφόρο που έγινε.

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων