Σελίδα 39 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n

Ήρθα λοιπόν και το κάπνισμα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύεται και σε ακτίνα 20ft απο οποιαδήποτε πόρτα. Το πρόστιμο είναι 350$ αν θυμάμαι καλά και είναι ικανοί, να σταματήσει περιπολικό και να σε γράψει αν θεωρεί οτι είσαι αρκετά κοντά σε πόρτα π.χ έτσι και σε δει. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι οτι υπήρχαν ανιχνευτές καπνού που έπιαναν και το τσιγάρο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μου....

Αααααυτό είναι κράτος!!!!
    Τι κι αν το 45% του πλυθησμού οπλοφορεί νόμιμα και οι υπόλοιποι παράνομα!
    Τι κι αν τα χάμπουργκερ έχουν κάνει τα παιδιά σας/τους να μοιάζουν αδέλφια σας/τους!
    Τι κι αν τρώτε σιτάρι και καλαμπόκι με γεύση φραγκοστάφυλου!
    Τι κι αν δεν μπορείτε να βγάλετε 120 άλογα από 3.500cc!
    Τι κι αν στα σχολεία, τα παιδιά σας/τους τρώνε όλα τα σκατά του κόσμου!
    Τι κι αν οι αυτοκτονίες είναι σε διψήφια νούμερα!
    Τι κι αν ο μέσος όρος ηλικίας των αλκοολικών, σε μια 5ετία θα είναι μονοψήφιο νούμερο!
    Τι κι αν οι ψυχαναλυτές γίνονται ζάμπλουτοι!

Τσιγάρο πάντως δεν μυρίζετε .
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [i]Α

Τι κι αν τα χάμπουργκερ έχουν κάνει τα παιδιά σας/τους να μοιάζουν αδέλφια σας/τους!
    Τι κι αν ο μέσος όρος ηλικίας των αλκοολικών, σε μια 5ετία θα είναι μονοψήφιο νούμερο!

[/SIZE] .

αυτα ειναι συνεχεια απο τα επικα chain mail τυπου:

- 5000(ηλιθιοι) λογοι που Γουσταρω να ειμαι Ελληνας? -
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτα ειναι συνεχεια απο τα επικα chain mail τυπου:

- 5000(ηλιθιοι) λογοι που Γουσταρω να ειμαι Ελληνας? -

Όχι.

+ 5000 (ηλιθιοι) λόγοι που δεν Γουστάρω να είμαι Αμερικλανάκι.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n

Ήρθα λοιπόν και το κάπνισμα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύεται και σε ακτίνα 20ft απο οποιαδήποτε πόρτα. Το πρόστιμο είναι 350$ αν θυμάμαι καλά και είναι ικανοί, να σταματήσει περιπολικό και να σε γράψει αν θεωρεί οτι είσαι αρκετά κοντά σε πόρτα π.χ έτσι και σε δει. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι οτι υπήρχαν ανιχνευτές καπνού που έπιαναν και το τσιγάρο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μου....

Τσιγάρο πάντως δεν μυρίζετε .

ενω σε μας οπλοφορουν ΟΛΟΙ παρανομα...ναι,ναι ..και οι κρητικοι πιανονται για Ελληνες...
    τα χαμπουργκερ μας ειναι σαφως ανωτερα...
    οι ντοματες μας και τα αγγουρια μας εχουν ακριβως την ιδια γευση με 10 χρονια πριν...
    ενω εμεις που βγαζουμε 170 απο 1400cc σκοτωνομαστε σαν τις μυγες καθ σ/κ...
    στο σχολειο τα δικα μας τα παιδια τρωνε μονο σπιτικα σαντουϊτς που εχουν απο το σπιτι...
    οι αυτοκτονιες σε μας ειναι μονοψηφιο νουμερο γιατι ειμαστε ανευθυνοι. φανταζεσαι να αυτοκτονουσε οποιος εφταιγε για το χαλι μας. ξεκληρισμα...δεν λεει...
    ο μεσος ορος ηλικιας των αλκοολικων σε μας ειναι πολυ λιγοτεροι ειναι γεγονος. φτανει να αναλογιστεις οτι δεν απαγορευετε η διαθεση αλκοολ σε ανηλικους (ακομα και απο τα περιπτερα) και αν κανεις μια ερευνα σε μια ταξη γυμνασιου θα διαπιστωσεις για το ποσο και τι πινουν...
    αυτο με τους ψυχαναλυτες...απλα ασχολιαστο.

γενικα ειμαστε καλυτεροι σε ολα και πολυ γ@μαουα λαος να πουμε και τωρα μας πεφτει ο κwλος που θα πρεπει να κοψουμε την τσιγαρουμπα αλλα σιγα μην εφαρμοστει μωρε και τι ξερει αυτος ο μ@λακας ο πρωθυπουργος και τα τσιρακια του. εμεις θα καπνιζουμε και αν θελει ας ερθει κανενας φλωρος δημοτομπατσος να μας μιλησει,να του σπασουμε τα μουτρα στην στιγμη αφου δεν εχει και οπλο...

Ρε πάτε καλά?

Ανιχνευτές καπνού έχει στο σπίτι του ο άνθρωπας!!!! Προφανώς θα τους έβαλε... για να σταματήσει το ενδοοικογενειακό ρουφιάνεμα ο ένας στον άλλο.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να βγω εγώ (που καπνίζω) έξω, και όχι εσύ που δεν?

Άντε γεια... Blog

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να βγω εγώ (που καπνίζω) έξω, και όχι εσύ που δεν?
    θα σου δωσω ενα παραδειγμα, μπας και το καταλαβεις εσυ και ολοι οι αλλοι

πες οτι ειναι ενα μπαρ

και εχει 50 πελατες

και 15 απο αυτους κλανουν ολο το βραδυ, οχι συνεχομενα, αλλα ανα καποια χρονικα διαστηματα

ποιοι πρεπει να βγουν εξω κατα την γνωμη σου?

οι 35 που δεν κλανουν, ή οι 15 που κλανουν όταν θελουν να κλασουν?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θα σου δωσω ενα παραδειγμα, μπας και το καταλαβεις εσυ και ολοι οι αλλοι

πες οτι ειναι ενα μπαρ

και εχει 50 πελατες

και 15 απο αυτους κλανουν ολο το βραδυ, οχι συνεχομενα, αλλα ανα καποια χρονικα διαστηματα

ποιοι πρεπει να βγουν εξω κατα την γνωμη σου?

οι 35 που δεν κλανουν, ή οι 15 που κλανουν όταν θελουν να κλασουν?

Αν έκλαναν οι 40 από τους 50?

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ενω σε μας οπλοφορουν ΟΛΟΙ παρανομα...ναι,ναι ..και οι κρητικοι πιανονται για Ελληνες...
    τα χαμπουργκερ μας ειναι σαφως ανωτερα...
    οι ντοματες μας και τα αγγουρια μας εχουν ακριβως την ιδια γευση με 10 χρονια πριν...
    ενω εμεις που βγαζουμε 170 απο 1400cc σκοτωνομαστε σαν τις μυγες καθ σ/κ...
    στο σχολειο τα δικα μας τα παιδια τρωνε μονο σπιτικα σαντουϊτς που εχουν απο το σπιτι...
    οι αυτοκτονιες σε μας ειναι μονοψηφιο νουμερο γιατι ειμαστε ανευθυνοι. φανταζεσαι να αυτοκτονουσε οποιος εφταιγε για το χαλι μας. ξεκληρισμα...δεν λεει...
    ο μεσος ορος ηλικιας των αλκοολικων σε μας ειναι πολυ λιγοτεροι ειναι γεγονος. φτανει να αναλογιστεις οτι δεν απαγορευετε η διαθεση αλκοολ σε ανηλικους (ακομα και απο τα περιπτερα) και αν κανεις μια ερευνα σε μια ταξη γυμνασιου θα διαπιστωσεις για το ποσο και τι πινουν...
    αυτο με τους ψυχαναλυτες...απλα ασχολιαστο.

γενικα ειμαστε καλυτεροι σε ολα και πολυ γ@μαουα λαος να πουμε και τωρα μας πεφτει ο κwλος που θα πρεπει να κοψουμε την τσιγαρουμπα αλλα σιγα μην εφαρμοστει μωρε και τι ξερει αυτος ο μ@λακας ο πρωθυπουργος και τα τσιρακια του. εμεις θα καπνιζουμε και αν θελει ας ερθει κανενας φλωρος δημοτομπατσος να μας μιλησει,να του σπασουμε τα μουτρα στην στιγμη αφου δεν εχει και οπλο...

Μακραν δεν οπλοφορουν ολοι στην Ελλαδα και το ξερεις.
    Τα δικα μας τσιζμπεργκερ ειναι τα "σουβλακια" και ναι ειναι καλυτερα...
    Μπορεις να βρεις και υπεροχες ντοματες αν θελεις και οχι μονο μεταλλαγμενες..
    Ναι σκοτωνομαστε στους δρομους, εχεις δικιο...
    Τα παιδια τρωνε αηδιες στα σχολεια αλλα στο σπιτι τρωνε σπιτικο φαγητο και οχι πλαστικες συσκευασιες στο φουρνο μικροκυμματων...
    Η βασικη αιτια αυτοκτονιων ειναι η καταθλιψη και το Αμερικανικο ρεκορ ειναι θλιβερο. Αλλα με ολα αυτα που γινονται εκει παμε και εμεις.
    Αναλογικα εχουμε μικροτερι ποσοστο αλκοολισμου και ας μην εχουμε την τοσο αυστηρη νομοθεσια (αν και εχουμε μεγαλυτερο ποσοστο περιστασιακων χρηστων)

Και οσο "αμερικανοποιουμαστε" με το καιρο, τοσο μετατρεπομαστε σε αβουλα οντα και το βλεπετε γυρω σας. Και αυτο ειναι αληθεια και το ξερεις.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παντως εγω γυρω στα 17,γυρναγαμε απο εξαρχεια 4 ατομα με ταξι και περιπου στα πατησια αφησα μια κλανια και ο ταριφας μας χαρισε την κουρσα ,αφου μας κατεβασε.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Στις απαντήσεις με κάλυψαν οι υπόλοιποι γράφοντες. Καλός ο Αντιαμερικανισμός, αυτές τις ιδέες είχα και εγώ πριν έρθω εδώ και ζήσω και δω με τα μάτια μου, αλλά σε πληροφορώ οτι έχουμε πολλά να ζηλέψουμε. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι; Όταν είσαι σε μια χώρα που στην ανταγωνιστικότητα μόλις σε πέρασε η Ρουάντα κάτσε και σκέψου αν για τα προβλήματα της Ελλάδας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους Έλληνες. Α! και να σου θυμίσω. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι Αμερικλανάκι όπως με αποκαλείς, με 23 μήνες στρατιωτική υπηρεσία στη χώρα μου που με έδιωξε με την πρώτη ευκαιρία.
    Αλλά ξεφύγαμε απο το θέμα....
    Τους ανιχνευτές καπνού δεν τους έβαλα εγώ, τους είχε το σπίτι για 2 πολύ προφανείς λόγους.
    Ο πρώτος είναι η φωτιά. και ο δεύτερος οτι η εταιρεία που διαχειρίζεται το διαμέρισμα που μένω, προφανώς δεν θέλει στην περιουσία της ούτε να αλλάζει μοκέτες αλλά και να βάφει τοίχους κάθε 3 και λίγο.
    San Francisco Bay Area member......

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δεν πιστευω να εχετε και ανιχνευτες κλανιας?

:rotflmao:

Αν έκλαναν οι 40 από τους 50?

Εγω παντως εκει μεσα τσιγαρο δεν αναβα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Οχι αυτούς τους γλυτώσαμε (προς το παρόν).:rotflmao:
    Αλλά μου κάνει ειλικρινά εντύπωση που η στενοκεφαλιά περισσεύει ρε παιδί μου στο θέμα του καπνίσματος....και εγώ καπνίζω και κάπνιζα πολύ αλλά δε μου έπεσε ο κώλος επειδή δεν καπνίζω στην καφετέρια και λέω στην παρέα, "βγαίνω για λίγο έξω να κάνω ένα τσιγάρο και ξανάρχομαι", ούτε χάλασε η γεύση του καφέ επειδή δεν έκανα 45 τσιγάρα στην καθισιά μου.
    Παίδες ανοίχτε τα μυαλά σας και τα μάτια σας....Αν νομίζετε οτι η Αμερικανική κοινωνία είναι αυτή που βλέπετε στις ταινίες και στα ΜΜΕ πλανάστεεεε....αυτά έλεγα και εγώ πριν έρθω, αλλά αν δείτε πως μεγαλώνουν τα παιδιά εδώ θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ για το σε ποια σχολεία στέλνετε τα παιδιά σας, σε πόσα πάρκα τα έχετε και παίζουν, πόσο καλή περίθαλψη έχουν και πολλά άλλα. Μην προτρέχετε, ελάτε να ζήσετε και να δείτε και μετά το συζητάμε. Αλλιώς πάμε αντιπαραθέσεις και το συζητάμε ακόμα πιο εκτενώς....

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Στις απαντήσεις με κάλυψαν οι υπόλοιποι γράφοντες. Καλός ο Αντιαμερικανισμός, αυτές τις ιδέες είχα και εγώ πριν έρθω εδώ και ζήσω και δω με τα μάτια μου, αλλά σε πληροφορώ οτι έχουμε πολλά να ζηλέψουμε. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι; Όταν είσαι σε μια χώρα που στην ανταγωνιστικότητα μόλις σε πέρασε η Ρουάντα κάτσε και σκέψου αν για τα προβλήματα της Ελλάδας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους Έλληνες. Α! και να σου θυμίσω. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι Αμερικανάκι όπως με αποκαλείς, με 23 μήνες στρατιωτική υπηρεσία στη χώρα μου που με έδιωξε με την πρώτη ευκαιρία.
    Αλλά ξεφύγαμε απο το θέμα....
    Τους ανιχνευτές καπνού δεν τους έβαλα εγώ, τους είχε το σπίτι για 2 πολύ προφανείς λόγους.
    Ο πρώτος είναι η φωτιά. και ο δεύτερος οτι η εταιρεία που διαχειρίζεται το διαμέρισμα που μένω, προφανώς δεν θέλει στην περιουσία της ούτε να αλλάζει μοκέτες αλλά και να βάφει τοίχους κάθε 3 και λίγο.

Kαλά, ησύχασε. Δεν ονόμασα εσένα Αμερικανάκι, αν και θα έπρεπε με τέτοιο άβαταρ και υπογραφή.
    Όσο για την μοκέτα και τους τοίχους, λογικό το βλέπω. Έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον ενοικιαστή. Εσύ είσαι ο τελευταίος που θα δώσει σημασία η εταιρεία που διαχειρίζεται το διαμέρισμα που μένεις. Και το απολαμβάνεις.

@ Shaolin Monk ευχαριστώ για τον κόπο. Τα ίδια ήθελα να γράψω στον devil's αλλά βαριόμουνα.

@ Akatanomastos θα μου απαντήσεις?

Άντε γεια... Blog

Kαλά, ησύχασε. Δεν ονόμασα εσένα Αμερικανάκι, αν και θα έπρεπε με τέτοιο άβαταρ και υπογραφή.
    Όσο για την μοκέτα και τους τοίχους, λογικό το βλέπω. Έχουν περισσότερα δικαιώματα από τον ενοικιαστή. Εσύ είσαι ο τελευταίος που θα δώσει σημασία η εταιρεία που διαχειρίζεται το διαμέρισμα που μένεις. Και το απολαμβάνεις.

@ Shaolin Monk ευχαριστώ για τον κόπο. Τα ίδια ήθελα να γράψω στον devil's αλλά βαριόμουνα.

@ Akatanomastos θα μου απαντήσεις?
    OK φίλε η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα και μου επιβεβαίωσε οτι δεν αξίζει άλλη απάντηση απο εμένα. Live your myth in Greece και όταν θα αγανακτείς με την περίσσεια ελευθερίας που απολαμβάνεις στην Ελλάδα, κάνε ένα τσιγαράκι να σου περάσει.

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF