τιποτα απο τα 2!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mετα θα έχουμε ΕΔΕ ή θα αναλαβει το Internal Affairs?
![]()
μας μισουν περισσοτερο και απο πολιτες...(για πολλα θεματα)...οποτε αν σταματησω μαλλον παιζει διπλασιασμος προστιμου...![]()
![]()
τιποτα απο τα 2!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mετα θα έχουμε ΕΔΕ ή θα αναλαβει το Internal Affairs?
![]()
μας μισουν περισσοτερο και απο πολιτες...(για πολλα θεματα)...οποτε αν σταματησω μαλλον παιζει διπλασιασμος προστιμου...![]()
![]()
κανονικη ταυτοτητα εχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σωστα δε μασαμε με τετοια ταυτοτητα....!
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κανονικη ταυτοτητα εχω...
![]()
Ακόμα;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και ξέρεις καλα απο αυτα ε; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[...]παιζει διπλασιασμος προστιμου...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σε ειδα παλιομαλακα με το ασπρο το dtm να ερχεσε μια μπροστα μου μια πισω μου και ολο να ξερογκαζωνεις προκαλωτας πανικο με τις ξεταποτες εξατμισεις σου κατα της 9 το βραδυ απο το μπουρναζι και να σε βρειζουν ολοι!!!!εδειχνες μαλλον να εχεις συνηθισει το βρεισιμο και λογω του κενου που εχεις στο κεφαλι σου το απολανβανες ακομα και οταν ενας με το παπακι του που τρομαξες πρεπει να σε περασε γεννεες 14!!!!!!!μπραβο σου!εισαι ενα ζωον και το ξερεις!!!βλημα ε βλημα!!!!!!!!
καλαματιανος
???Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
σε ειδα παλιομαλακα με το ασπρο το dtm να ερχεσε μια μπροστα μου μια πισω μου και ολο να ξερογκαζωνεις προκαλωτας πανικο με τις ξεταποτες εξατμισεις σου κατα της 9 το βραδυ απο το μπουρναζι και να σε βρειζουν ολοι!!!!εδειχνες μαλλον να εχεις συνηθισει το βρεισιμο και λογω του κενου που εχεις στο κεφαλι σου το απολανβανες ακομα και οταν ενας με το παπακι του που τρομαξες πρεπει να σε περασε γεννεες 14!!!!!!!μπραβο σου!εισαι ενα ζωον και το ξερεις!!!βλημα ε βλημα!!!!!!!!
![]()
ρε μαλέα Τσίο, τι έφτιαξες στον καπ10...!!!!!!??????Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρε μαλέα Τσίο, τι έφτιαξες στον καπ10...!!!!!!??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
θες κι εσυ να στρωσεις χαρακτηρα?
![]()
Ναι, έχει κανα 2 τέτοια στο μπουρναζιΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
???
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ειδα sholin monk στο σχολαρχειο πριν καμποσες μερες αλλα ημουν κουμπουρα απο το πιοτο![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια παρεα και πολυ κεφατη.
τα ειπαμε λιγο αλλα δεν θυμαμαι πολλα πιστευω να μην ελεγα π!@#$%^*ς.
επισης με ειδα αποκλεισμενο στο χωριο απο τα χιονια κ.α. και να μην μπορω να επικοινωνησω νωριτερα.
θα επιδιωξω συναντηση για αυτοκολλητο και καφεδακι.
νηφαλιος πλεον, χαρηκα για την γνωριμια!!!!!!!
koutsoule![]()
![]()
Σήμερα είδα να κυκλοφορεί το Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ !![]()
Πράγματι,ειδικά σήμερα ήταν η μέρα του τρελού!!Μα ό,τι να΄'ναι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σήμερα είδα να κυκλοφορεί το Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ !![]()
Εκτός από μια εξαίρεση σήμερα στην Κενεντυ στο Περιστέρι,όπου τύπος με KLE σταμάτησε την κυκλοφορία για να περάσει γριούλα(άσχετο αν εκείνη δεν το κατάλαβε) και έβγαζε φλας σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης!!Μπράβο ρε φίλε!!
Σε είδα μελαχροινό κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια σου και τα γλυκά σου μάτια στη Μάρνης τις προάλλες.
Κόλλησα στη κίνηση μου χαμογελούσες και με χαιρετούσες από τ'αμάξι.
Υπομόνη κουκλίτσα μου θα μεγαλώσεις, θα ξεφύγεις από το παιδικό καθισματάκι κ ελπίζω να γίνεις μια δικιά μας...
Τη μαμά σου βέβαια ποιος θα της το πει αλλά μέχρι τότε βλέπουμε :smilea:
Σε ειδα με το ελ σι φορ πιτσιρικο που μεχρι χτες καβαλαγες ινοβα,να κανεις σουζες και παντες στη Ναβαρινου..
Σε ειδα να τρως το τανκ σλαπ και μου εφυγε η ψυχη,αλλα ευτυχως μαζεψε το μηχανακι και δεν αφησες τα δοντια σου κατω..
Μαλακισμενο παρ ολα αυτα συνεχισες να κανεις καγκουριες.
για αυτο σκοτωνεστε,αφου δε βαζετε μυαλο..
εγώ τρωω καμμια φορα τανκ μπαγκ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα με το ελ σι φορ πιτσιρικο που μεχρι χτες καβαλαγες ινοβα,να κανεις σουζες και παντες στη Ναβαρινου..
Σε ειδα να τρως το τανκ σλαπ ...![]()