Ξεκολλάτε.
Του χρόνου μπορούμε να είμαστε λίγο πιο οργανωμένοι σε πολλά θέματα.
Δεσμεύομαι για περισσότερες και καλύτερες φώτος, αλλά και πιο ενεργή συμμετοχή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεκολλάτε.
Του χρόνου μπορούμε να είμαστε λίγο πιο οργανωμένοι σε πολλά θέματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
τι πιο ενεργή συμμετοχή ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μας ξεφτίλισες που μας ξεφτίλισες θα μας γαμήσεις κιόλας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι πιο ενεργή συμμετοχή ρε φίλε?
μας ξεφτίλισες που μας ξεφτίλισες θα μας γαμήσεις κιόλας?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Με δεκαράκι (λαδάκι ντε) στην κωλότσεπη για καλύτερες εφαρμογές....
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Η επόμενη ειναι ήδη στα σκαρια (δηλαδη στο μυαλό μου) και θα φροντισουμε καλυτερα το θεμα της φωτογράφησης
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είχα φέρει κι εγώ την φωτογραφική αλλά γενικά δεν ήμουν και στα καλύτερα μου οπότε δεν είχα όρεξη για φωτογραφία...
Οσο για το σταμάτημα, ε το μπλέξαμε λίγο όλοι μας, αλλά δεν πειράζει, καλά ήτανε.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Είχα φέρει κι εγώ την φωτογραφική αλλά γενικά δεν ήμουν και στα καλύτερα μου οπότε δεν είχα όρεξη για φωτογραφία...
Οσο για το σταμάτημα, ε το μπλέξαμε λίγο όλοι μας, αλλά δεν πειράζει, καλά ήτανε.
![]()
![]()
![]()
Δικό μου το λάθος 100% παρασύρθηκα με τα παλιοστροφιλίκια![]()
Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω![]()
![]()
OldSchoolSuzuki Fan
Πολύ ωραίες όλες οι photos!![]()
Αλλά του Sotirios αξίζουν μία παραπάνω![]()
Ante re kakomoiraioi kai oi 2 me ta vromo-Suzuki sas!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6
Aston stin kawamizeria tou...
Pou pas me ti vermouda re kakomoiri!!!!??? Exeis k to thrasos na sxoliazeis sto moto.gr!!! Edo einai gia sovarous anthropous!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sm50
Δικό μου το λάθος 100% παρασύρθηκα με τα παλιοστροφιλίκια![]()
Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω![]()
![]()
τελικα στην πραγματικοτητα δεν εχει αλλα υποψιαζομαι οτι παρα πολλοι θα ηθελαν να εχουν αυτα που εχει "ο" VANDASΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τελικα εχει ή δεν εχει???
μας μπερδεψατε και εμας τους ασχετους...
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry, πείτε ότι δεν έγραψα