ρε παιδια δε φαινονται να εχουν ιδιο κινητηρα. ο επανω εχει την εξατμιση απο το μονοκυλινδρο.
ρε παιδια δε φαινονται να εχουν ιδιο κινητηρα. ο επανω εχει την εξατμιση απο το μονοκυλινδρο.
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Ακριβώς,νομίζεις...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ75!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Η διαφορα ειναι οτι εσυ εχεις βαλει φωτο απο το Κ75Τ και εγω απο το Κ75RT
Νομιζω τουλαχιστον ....
Ειδική έκδοση του funduro είναι?Γιατί τέτοιο μοιάζει, μπροστά τουλάχιστον.
Μόνο στην Αμερική είπες ε?
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Και βέβαια δεν έχουν το ίδιο κινητήρα και βέβαια το ένα έχει μονό δισκόφρενο και γενικά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο αφού δεν είναι Κ75...Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
σωστος. ασε που 3κυλινδρο με αλυσιδα δεν εβγαλε η BMWΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ακριβώς,νομίζεις...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ75!!!!!!!
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Μόνο στις ΗΠΑ...μόνο εκεί κυκλοφορεί το συγκεκριμένο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ειδική έκδοση του funduro είναι?Γιατί τέτοιο μοιάζει.
Μόνο στην Αμερική είπες ε?
sorry λαθος μου ...
λοιπον f650 strada ????
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Όχι ούτε το funduro strada είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
sorry λαθος μου ...
λοιπον f650 strada ????
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όχι ούτε το funduro strada είναι...![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον ειναι ΧΤ με πλαστικα απο BMW :rotflmao: :rotflmao:
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον ειναι ΧΤ με πλαστικα απο BMW :rotflmao: :rotflmao:
Ούτε!!!! Λυπάμαι....
BMW NX 250 υπήρξε ποτέ, γιατί εμένα αυτά μου θύμισε.....
Edit: Μουσιού aufgebracht, ιδέα μου είναι, ή όντως είναι τελικά Honda ΝΧ 250 με αξεσουάρ και άκυρο σήμα και μας παίξατε postia που λέει και η διαφήμισις της Q;
Πουστιάααα είναι, και έφαγα τα ματάκια μου στα bmw τα άσχημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Edit: Μουσιού aufgebracht, ιδέα μου είναι, ή όντως είναι τελικά Honda ΝΧ 250 με αξεσουάρ και άκυρο σήμα και μας παίξατε postia που λέει και η διαφήμισις της Q;![]()
Φτυστό NX είναι με ζελατίνα και λίγο αλλαγμένη ουρά
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Eκανες τι παπια ΑUFGEBRACHT :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Της γυναικα σου ειναι;![]()
η ουρα ειναι απο το nx αλλα δεν εχει την σχαρα. http://www.advrider.com/forums/showt...84912&page=117Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Πουστιάααα είναι, και έφαγα τα ματάκια μου στα bmw τα άσχημα![]()
Φτυστό NX είναι με ζελατίνα και λίγο αλλαγμένη ουρά![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ!!!!!!! ΝΧ250 και ο παπάρας ο αμερικανός έχει κολλήσει σήμα της ΒMWΑρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Edit: Μουσιού aufgebracht, ιδέα μου είναι, ή όντως είναι τελικά Honda ΝΧ 250 με αξεσουάρ και άκυρο σήμα και μας παίξατε postia που λέει και η διαφήμισις της Q;![]()
Η φωτό από το ADVrider.