και επειδη νομιζεις οτι μπορει να εκανα πλακα , ολα τα πρωινα , μα ολα ειμαι ελευθερος αν θελεις ενα χερακι , οποτε οτι θελεις μου λες και εφτασα.
και επειδη νομιζεις οτι μπορει να εκανα πλακα , ολα τα πρωινα , μα ολα ειμαι ελευθερος αν θελεις ενα χερακι , οποτε οτι θελεις μου λες και εφτασα.
και μονο που το προτεινες φτανει,να σε καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
και επειδη νομιζεις οτι μπορει να εκανα πλακα , ολα τα πρωινα , μα ολα ειμαι ελευθερος αν θελεις ενα χερακι , οποτε οτι θελεις μου λες και εφτασα.![]()
οχι σαν τα αλλα δυο ρεμαλια που μονο να κοροιδευουν ξερουν.αλλα τι τα θες παιδι μου αυτη η γενια του πολυτεχνειου κουβαλαει πολλα απωθημενα![]()
![]()
![]()
αρε Σπυρακο ,το εχεις μπραβο σου ,μακαρι να εισουν ποιο κοντα και να ερχομουν καθε μερα στην υπογα να σε βοηθουσα![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και μονο που το προτεινες φτανει,να σε καλα![]()
οχι σαν τα αλλα δυο ρεμαλια που μονο να κοροιδευουν ξερουν.αλλα τι τα θες παιδι μου αυτη η γενια του πολυτεχνειου κουβαλαει πολλα απωθημενα![]()
![]()
[/QUO
Ρε παλιοπ!@@##$%^%^
Ας οψεται η θαλασσα και η αποσταση αλλιως θα με εδιωχνες εσυ!!![]()
(κουκλι γινεται παντως)
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Ρε παλιοπ!@@##$%^%^
Ας οψεται η θαλασσα και η αποσταση αλλιως θα με εδιωχνες εσυ!!![]()
(κουκλι γινεται παντως)
Πες τα χρυσοστομε!!!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
φυσικα του εδωσα οχημα αντικαταστασης μεχρι να φτιαξω το busa.ομως του συνεστησα την προσοχη του μιας και δεν εχει συνηθισει στα πολλα κυβικα![]()
![]()
![]()
XAXAXAXAXXA.... Τωρα το ειδα... Μου παει τελικα.... :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Παλιογερε, εζησα μεγαλες στιγμες βλεποντας την απιστευτη δουλεια που εχει κανει ο Σπυρος...
Η φωτο με το παπι που ειναι ΡΕΕΕΕΕ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie