Σελίδα 39 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    to ti blakies borei na diabaseis kai na akoyseis poy na dikaiologi olo afto poy ginete tora de perigrafete..............

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ»

O μετανοημένος οικονομικός δολοφόνος Τζον Πέρκινς σε συνέντευξη το στην Ελευθεροτυπία αποκαλύπτει έγκλημα κατά της Ελλάδας

Υπήρξε οικονομικός δολοφόνος. Προσέγγιζε αρχηγούς κρατών που ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των χωρών τους προς όφελος των πολιτών. Θέλοντας να ακυρώσει τις προθέσεις τους προς όφελος των αμερικανικών τραπεζικών οργάνων και των πολυεθνικών εταιρειών, της «εταιρειοκρατίας», όπως τη χαρακτηρίζει, είτε τους δωροδοκούσε, είτε τους προειδοποιούσε για συνέπειες.

Σε περίπτωση που οι ηγέτες αρνούνταν να ενδώσουν αντιμετώπιζαν απόπειρες δολοφονίας ή πραξικοπήματα, ένα σχέδιο που είδαμε να επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες στη λατινική Αμερική από τη δεκαετία του'50 και έπειτα.

Το απόσπασμα της συνέντευξης που μιλάει για την Ελλάδα ΕΔΩ:http://www.nasostsaganelis.gr/2011/0...F%CF%85%CF%83/

Ολη η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ώρες στο enet.gr

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Banned Το avatar του/της WebD
    καθώς και το τι βλακείες μπορεί να διαβάζεις που να μη δικαιολογεί αυτό που γίνεται.... επίσης δεν περιγράφεται!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    καθώς και το τι βλακείες μπορεί να διαβάζεις που να μη δικαιολογεί αυτό που γίνεται.... επίσης δεν περιγράφεται!!!

+1.000.000

Τι άλλο θα βρουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα :a31:
    Travel, Grow, Share

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ»

O μετανοημένος οικονομικός δολοφόνος Τζον Πέρκινς σε συνέντευξη το στην Ελευθεροτυπία αποκαλύπτει έγκλημα κατά της ΕλλάδαςΟλη η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ώρες στο enet.gr

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=281545

Kαι πολύ αργήσανε οι άνθρωποι!
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=325259&cid=5

Αυθόρμητες επαναστάσεις του λαού και η γνωστή ανά τους αιώνες κατάληξή τους
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αυθόρμητες επαναστάσεις του λαού και η γνωστή ανά τους αιώνες κατάληξή τους
    κατσε βρε συντεκνε...

Δηλαδή , λες ότι ο ξεσηκωμός των Αιγυπτίων «καθοδηγήθηκε» για να «πατήσει» το ΔΝΤ στην χώρα τους ?

Επίσης , λες ότι ,ιστορικά ,οι «αυθόρμητες επαναστάσεις του λαού» δεν ήταν ούτε «αυθόρμητες» , ούτε «επαναστάσεις» , ούτε «του λαού» ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    κατσε βρε συντεκνε...

Δηλαδή , λες ότι ο ξεσηκωμός των Αιγυπτίων «καθοδηγήθηκε» για να «πατήσει» το ΔΝΤ στην χώρα τους ?

Επίσης , λες ότι ,ιστορικά ,οι «αυθόρμητες επαναστάσεις του λαού» δεν ήταν ούτε «αυθόρμητες» , ούτε «επαναστάσεις» , ούτε «του λαού» ????
    Δεν ξέρω το πίσω από το παραπέτασμα...
    To αποτέλεσμα βλέπω.
    Και στεναχωριέμαι...
    Και θυμώνω!
    Και από τα πολλά μου νευρά με πιάνει νευρικό γέλιο!
    Ποτάμια το αίμα των ανθρώπων, πόδι το ΔΝΤ (και το κάθε ΔΝΤ) κάνα-δυο μηνάκια μετά.
    Πες μου εσύ, εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!!!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Διότι ειναι αυτο που εχω ξαναγραψει παίδες...

Να μαζευτούμε στο Ταχρ... στο Συνταγμα, να φυγει ο ΓΑΠ και οι υπολοιποι 299.

Αλλα την άλλη μέρα θα χρειαζόμαστε λεφτα για να κινηθεί αυτο το ρημάδι που λέγεται κρατος.

Μαντέψτε ποιος τα δινει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν ξέρω το πίσω από το παραπέτασμα...
    To αποτέλεσμα βλέπω.
    Και στεναχωριέμαι...
    Και θυμώνω!
    Και από τα πολλά μου νευρά με πιάνει νευρικό γέλιο!
    Ποτάμια το αίμα των ανθρώπων, πόδι το ΔΝΤ (και το κάθε ΔΝΤ) κάνα-δυο μηνάκια μετά.
    Πες μου εσύ, εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ!!!
    Δεν χρειάζεται να υποθέσεις … δες την πραγματικότητα … όπως λέει και το άρθρο που σε αγανάκτησε η «αυθόρμητη επανάσταση του λαού» στην Αίγυπτο κατάφερε

1.να διώξει ένα καθεστώς.

2.τον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι πρώτες ελεύθερες εκλογές στην χώρα μετά την πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ

3.Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση του Καΐρου ενέκρινε τον προϋπολογισμό για το 2011-2012, ο οποίος προβλέπει την αύξηση των δημοσίων δαπανών κατά το 1/4. Τα περισσότερα κονδύλια θα δαπανηθούν για να βοηθηθούν τα πλέον χαμηλόμισθα νοικοκυριά.

Προφανώς , θα δανειστούν … πάντως , λίγα ….3 δις δολ.
    Δεν ξέρουμε ούτι τους όρους ,ούτε τις προϋποθέσεις …

Όμως , για τους αιγύπτιους ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι ΚΕΡΔΟΣ….

Επίσης , ιστορικά οι οι «αυθόρμητες επανάσταση του λαού» ξεπάτωσαν αυτοκρατορίες , δουλεία , αποικιοκρατία …. Έδωσαν δημοκρατία , δικαιώματα , αξιοπρέπεια….

Μην βαζουμε φατσουλα αηδιας , λέγοντας ότι η κατάληξη είναι γνωστή…

[...]Επίσης , ιστορικά οι οι «αυθόρμητες επανάσταση του λαού» ξεπάτωσαν αυτοκρατορίες , δουλεία , αποικιοκρατία …. Έδωσαν δημοκρατία , δικαιώματα , αξιοπρέπεια….[...]
    Επίσης ιστορικά εφεραν το Ροβεσπιέρο, τον Ναπολέοντα, (ξανα) τους Βουρβώνους που βασιλεψαν, τα γκουλαγκ και πολλα άλλα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Επίσης ιστορικά εφεραν το Ροβεσπιέρο, τον Ναπολέοντα, (ξανα) τους Βουρβώνους που βασιλεψαν, τα γκουλαγκ και πολλα άλλα.
    μα φυσικα ... Και φασισμό … και Γέλτσιν…. Και εμφύλιους…

ε,και ??

μέσα από αυτές τις επαναστάσεις και τις αλλαγές (επιτυχημένες ή όχι) εξελίσσεται το ανθρώπινο είδος και οι κοινωνία μας…

:

μα φυσικα ... Και φασισμό … και Γέλτσιν…. Και εμφύλιους…
    ε,και ??
    μέσα από αυτές τις επαναστάσεις και τις αλλαγές (επιτυχημένες ή όχι) εξελίσσεται το ανθρώπινο είδος και οι κοινωνία μας…
    Ναι ρε συ, συμφωνω, απλα τονιζω οτι το η μετεπαναστατική διαχείριση παίζει τεράστιο ρόλο στο τί θα ακολουθήσει. Συνηθως, σε καποια χρόνια ερχεται ενα καθεστώς ίδιο ή και χειρότερο με το προηγούμενο.

Η Ρώμη μεχρι τον Καίσαρα είχε δημοκρατία. Τον δολοφόνησαν (ορθη σαν πολιτική πράξη γιατι είχε παρει υπερεξουσίες), αλλα δεν είχαν σκεφτεί τι θα κανουν μετα. Αποτέλεσμα: Η Ρώμη μετα ειχε μονο αυτοκράτορες, άλλους καλους (Μαρκος Αυρήλιος), άλλος αστα να πανε (Ηλιογάβαλος)

Η μονη επανασταση που εγκαθιδρυσε δημοκρατικο καθεστως που ειναι το ίδιο ως τις μέρες μας ήταν η αμερικάνικη.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: :

Η μονη επανασταση που εγκαθιδρυσε δημοκρατικο καθεστως που ειναι το ίδιο ως τις μέρες μας ήταν η αμερικάνικη.
    Μπρρρρρρρ!!!!

Re: :

Ναι ρε συ, συμφωνω, απλα τονιζω οτι το η μετεπαναστατική διαχείριση παίζει τεράστιο ρόλο στο τί θα ακολουθήσει. .
    Συμφωνούμε…. Αλλά εδώ ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα αιτήματα …..

μέχρι να γίνει η «επανάσταση» και να έλθει και η «επόμενη μέρα»..

live my May to eat clover...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF