Σελίδα 39 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σε ειδα σημερα πανω στο fazerακι σου.κρανακι ομορφο,μπουφανακι δερματινο,και απο κατω σορτσακι!!!!!την παλευεις ρε φιλε??τι διαολο?ταχυθερμαντηρα στα ποδια σου εχεις?
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

αμήχανο μέλος Το avatar του/της koufou
    σε ειδα κυριε καβαλα στο παπακι σου με τα δυο σου τα παιδακια επανω προσπαθωντας να ξεκινησεις απο το στοπ χανοντας την ισορροπια σου...εμ βεβαια αφου απο την βιασυνη (η την μ@λακια σου) ξεχασες να βαλεις πρωτη πριν προσπαθισεις να ξεκηνισεις...ευτυχως το εσωσες τελευταια στιγμη και δεν σαβουριαστικατε και εσυ και τα παιδακια σου...

σε ειδα και εσενα φιλε με την busa να κανεις "μαγικα" στο δρομο και κ@υλωσα!!!

και εσενα σε ειδα με το aprilia σου (δεν καταλαβα τι μοντελο ηταν) να σκας μυτη αιφνιδιαστικα πισω απο το τζαμι του λεοφωρειου στην Βαρης-Κοροπιου σημερα το μεσημερι...οφειλω να ομολογισω οτι το ειχες υπερπροσεγμενο... να το χαιρεσαι φιλε και καλες βολτες να εχεις

Ταχύτητα για ζωή

Σήμερα στη μεσογείων κάπου στο γέρακα με χαιρέτισες με μιά b&w νομίζω f800gs με βαλίτσες, εγώ με το αμάξι σου ανταπώδωσα χαιρετισμό,υποθέτω ότι πήρε το μάτι σου το αυτοκόλητο του dim chios του marco simoncelli. Εαν είσαι από εδώ ξαναχαιρετώ αμα δεν είσαι
    πάλι ξαναχαιρετώ
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

σε ειδα με το rsv4 στην Ολγας το μεσημερι κατα τις 14¨30
    πηγαμε μαζι μεχρι το σημειο που εστριψες αριστερα προς παραλιακη
    πολυ ωραιο το εργαλειο σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της timman
    Σε είδα φιλαράκο (η μάλλον σε άκουσα) να σκας με το παπάκι πίσω από τη μερτσέντα πριν από λίγο στην Ακτή Δυμαίων και Λεύκας. Να σωριάζεσαι και να σηκώνεσαι και να κάνεις στην άκρη με τη βοήθεια των 20 και ατόμων που τρόμαξες από το γωνιακό καφε. Να πονάς και να φωνάζεις ότι το μηχανάκι το έχεις πληρώσει, λες και σου έφταιξε κανείς. Λεφτά για κράνος όμως δεν έδωσες! Όπως και να έχει περαστικά.

Σε ειδα με το στρωματακι σου βαλιτσωμενο και προβλεπομενο στην Εγνατια πριν τη Βεροια και σε ζηλεψα ρε μπαγασα, ηλιο ιδανικη θερμοκρασια και μοναχικο ταξιδακι. Σου κορναρα με το κουτι και με χαιρετησες, εγω συνεχισα να πηζω στη δουλεια,εσυ σιγουρα οχι.

Σε ειδα και σενα φιλε με το XTX να τρελαινεσαι στην Ολγας επειδη ο μαλακας με το Multistrada σε περασε απο δεξια στην λεωφορειολωριδα και αργοτερα να τον κυνηγας μεχρι τη ΧΑΝΘ.....μα τι του κατεβαζες τοση ωρα?????
    Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Ρε παιδια, ποια ειναι η κοπελια με το κιτρινο SRAD που κινειται στην Περιοχη Πειραια-Κερατσινι, με σηματακι Moto.gr?
    Την εχω πετυχει πολλες φορες (πχ χθες στην Υπαπαντη - Κερατσινι, εγω με το VFR πισω σου) και παντα μου κανει εντυπωσει γιατι το "εχει" και ειναι σπανιο ...
    http://community.webshots.com/user/IliasB

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα μπροστά στο Hilton Τροχονομίτσα να μιλάς στον παπάκια που ήθελε να στρίψει παράνομα απο την Κηφισίας προς Μιχαλακοπούλου, {με την κηφισίας χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και με ταχύτητες όλοι μας πάνω απο 80-90} και να μην δίνεις σημασία σους 2 πεζούς που πέρασαν με Σταμάτη απέναντι.. Δεν σε είδε το Vstrom αλλα είδε τους πεζούς και το κοκκάλωσε. Δεν σε είδε το 650GS αλλά ούτε σκέφτηκε ότι θα καταφέρει να κοκκαλώσει το Vstrom κι καρφώθηκε πίσω του, ευτυχώς χωρίς να γίνουν παραπάνω ζημιές σε ανθρώπινο υλικό..

Σας είδα όλους εσάς, κι ευχαριστώ ακόμα μία φορά τους καθηγητές μου στα διάφορα σχολεία, και σας απέφυγα σχεδόν ξυστά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σε ειδα προχθες το βραδυ μεγκασκουτερ γιαμαχα
    κρυμενο πισω απο κατι κολωνες στην αθηνας να σε ξετρυπωνουν απο το πουθενα τα παιδια του περιπολικου
    κλεμενο το ιδιο απογευμα απο το συνταγμα βγηκες στον ελεγχο...

καποιος ξαναβρηκε το χαμογελο του

αμήχανο μέλος Το avatar του/της koufou
    σε ειδα Yamaha ΜΤ παρκαρισμενη διπλα απο ενα παγκακι μαυρη καλογυαλισμενη προσεγμενη...καθομασταν με τον κολλητο μου και σε θαυμαζαμε πανω απο μιση ωρα...τυχερο το αφεντικο σου
    Ταχύτητα για ζωή

σε ειδα δικαβαλο λευκο Hayabusa στον Ταυγετο σημερα το μεσημερι, σε χαιρετησα παρκαρισμενος διπλα στο δικο μου μαυρο Hayabusa αλλα δεν ανταπεδωσες
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έχω βαρεθεί να βλέπω στο Λουτράκι ντόπιους οδηγούς αποκλειστικά σκούτερ και παπιών να παραβιάζουν τους ερυθρούς σηματοδότες, τον ένα πίσω από τον άλλο. Πάτε καλά ήθελα να 'ξερα;;; Σε είδα κι εσένα πάνω στο SS με το παιδάκι ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, απλά σφηνωμένο ανάμεσα στα χέρια σου και ανατρίχιασα!!! Τί το πέρασες το αγγελούδι ρε μαλάκα, tank bag;;;; Τόσο λίγο σκέφτεστε τη ζωή των παιδιών σας κρετίνοι;;; Ήμαρτον!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Σε είδα με το SS (χρώματα RIZLA αν θυμάμαι καλά) Αργυρουπόλεως και Θησέως στην Καλλιθέα.

Τί το ήθελες ακράνωτος να περάσεις πρώτος για να περιμένεις στο κόκκινο φάναρι;

2 δευτερόλεπτα μετά στην πέσανε οι 2 ζητάδες...

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    Σε ειδα κλασικε θαμωνα της ομονοιας να μου κλεβεις στα μουλωχτα το ποδηλατακι μου καθως επινα καφεδακι στο θησειο......

-φιλε ωραιο το ποδηλατο?
    -ε ναιιιιιιιιι
    -δεν το αφηνεις για να γυρισω και σπιτι
    -ε ναιιιιιιιιι
    -καλα δεν ντρεπεσε να κλεβεις ποδηλατα?
    -ε δεν ειχα τι να κανω:hypnotize

τυχερος ησουν που με βρηκες στις καλες μου ρε μπαγασα!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε είδα γρήγορε με το ducati 749/999 (δεν κατάλαβα, συγχώρα με) να μου την πέφτεις για άνοιγμα παρασκευή βράδυ στην καλλιρόης και να μην μπορείς να μου ξεκολήσεις. Τα κακόμοιρα τα κόκκινα φανάρια τι σου έφταιγαν και τα εκτέλεσες αμέσως μετά; Μην τσαντίζεσαι με τόσο ανούσια πράγματα! Μπορεί κάποια μέρα να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου......

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF