Σελίδα 39 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Φίλος μου 32 ετών,παντρεμένος με 2 παιδιά απολύθηκε τον Γενάρη του 11...Η γυναίκα άνεργη επίσης και το επίδομα των 590Ε του ΟΑΕΔ τελειώνει σε 2 μήνες...Στέλνει βιογραφικά όπου βρει,σεκιούριτι,αποθήκες,εργάτης ό,τι να ναι δηλαδή να μπορέσει να ταΐσει την οικογένεια και να έχουν ασφάλεια τα παιδιά..

Ένας μόνο του απάντησε μέχρι τώρα,πριν 2-3 μέρες,για να του προτείνει θέση σεκιούριτι,χωρίς ένσημα και 12ωρο για 350Ε...Η πραγματικότητα που περιγράφεις είναι ήδη εδώ...
    E αμα παρεμεινουμε στο ευρω θα ανοιξουν οι δουλειες πες του, θα υπαρξει αναπτυξη... το 2024

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Η φτώχεια δεν έχει πάτο...
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζουν ότι φτώχεια είναι να μην μπορείς να πάρεις το νεο R1
    Και αν και τα πράγματα χειροτερεύουν συνέχεια, ακόμα η Ελληνική κοινωνία είτε γιατί υπάρχει λίπος, είτε γιατί τρώει από τα έτοιμα, στο συντριπτικό πσοστό της δεν έχει νοιώσει την πραγματική φτώχεια.
    Ρωτήστε τους παπούδες που ζήσανε την μετακατοχική Ελλάδα να σας πούν...
    +1
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και η δουλεία το ίδιο...

Συγνώμη, αλλώ στα τρομοσενάρια περί κατοχικών καταστάσεων δεν μπορώ παρά να απαντήσω στο ίδιο επίπεδο:

Όταν θα δουλεύετε για 350 ευρω 12 ωρα και θα σερβίρετε coctail σε χοντρούς γερμανούς στο χρώμα του αστακού (δεν τον σηκώνουν τον ήλιο) τα ξαναλέμε...

Μακριά από εμένα τα τρομοσένάρια...Ούτε είπα ποτέ ότι η παραμονή στο ευρώ θα είναι εύκολη...Το αντίθετο φωνάζω από την αρχή της κρίσης. Θα ματώσουμε άγρια...

Απλά η γνώμη μου είναι ότι εντός ευρώ θα επιζήσουμε. Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα επανιδρύσουμε το κράτος και την κοινωνία μας (στα σοβαρά όχι όπως έλεγε αλλά ποτέ δεν έκανε ο μπούλης). Εκτός τα πράγματα θα θυμίζουν Αλβανία του Χοντζα προ το 1991...
    Και επιπλέον με την επιστροφή μας στην δραχμή θα δικαιώσουμε όλα αυτά τα λαμόγια που έχουν βγάλει έξω τα μαύρα και τα κλεμμένα και περιμένουν με ανυπομονησία να γυρίσουμε σε μια εξωφρενικά υποτιμημένη δραχμή για να γίνουν 5 φορές πιο πλούσιοι-ισχυροί απ' ότι είναι τώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μακριά από εμένα τα τρομοσένάρια...Ούτε είπα ποτέ ότι η παραμονή στο ευρώ θα είναι εύκολη...Το αντίθετο φωνάζω από την αρχή της κρίσης. Θα ματώσουμε άγρια...

Απλά η γνώμη μου είναι ότι εντός ευρώ θα επιζήσουμε. Φυσικά με την προυπόθεση ότι θα επανιδρύσουμε το κράτος και την κοινωνία μας (στα σοβαρά όχι όπως έλεγε αλλά ποτέ δεν έκανε ο μπούλης). Εκτός τα πράγματα θα θυμίζουν Αλβανία του Χοντζα προ το 1991...
    Και επιπλέον με την επιστροφή μας στην δραχμή θα δικαιώσουμε όλα αυτά τα λαμόγια που έχουν βγάλει έξω τα μαύρα και τα κλεμμένα και περιμένουν με ανυπομονησία να γυρίσουμε σε μια εξωφρενικά υποτιμημένη δραχμή για να γίνουν 5 φορές πιο πλούσιοι-ισχυροί απ' ότι είναι τώρα.
    Κοιτα σε καθε περιπτωση (μεσα η εξω) η επανιδρυση του κρατους και της κοινωνιας αποτελλει προϋποθεση αν θελουμε να βγουμε απο τα σκατα. Σε αυτη την περιπτωση, σε ενα κρατος και μια κοινωνια πολιτων, οι οποιοι σεβονται το διπλανο τους και εχουν επιγνωση των ελευθεριων και των υποχρεωσεων τους, θα ηθελα να μην εχουμε νταβατζη. Βεβαια να σου πω την μαυρη μου αληθεια, δεν πολυπιστευω οτι ειμαστε ικανοι για κατι τετοιο, γιατι η λαμογια, η κοντοφθλαμη οπτικη και η ασβεστη επιθυμια για βραχυπροθεσμο πλουτισμο εις βαρος των αλλων, εχει ριζωσει στο DNA μας...

Λες τελικα να μας αξιζει ο ευρωπαιος μπαμπουλας που θα φροντισει να μας κρατα με τα σωληνακια στη ζωη (αλλα σε καταστολη) για να μπορει κατα βουληση να απομυζει το αιμα μας;

Οχι λεω εγω, εχοντας πληρη επιγνωση αυτων που γραφω.

Θελω να παρουμε το ρισκο και αν δεν τα καταφερουμε να παμε στο διαολο, αφου αυτο θα μας αξιζει.

Αποψη μου.

μου αρεσει που τον λεγατε βλακα....ανικανο....κλπ...κλπ...το ατομο τα εχει 400....μην πω και παραπανω...με αυτην την κινηση αποποιητε ευθυνης...αν τον διωξουν εχει την δικαιολογια οτι δεν τον αφησανε να σωσει την χωρα...αν τον ακουλουθουσαν θα ελεγε...μαζι την καναμε την μαλακια γιατι μου ζητατε τωρα τα ρεστα....αιωνες μπροστα...πιο πολυ και απο τον μπαμπακα του...

υ.γ. http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4669511

''Αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας εμφανίστηκαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μετά τις «αναταράξεις» που προκάλεσε η ανακοίνωση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.''

ρε μια πρεμουρα που εχουν τα παλλικαρια να σωσουν την Ελλαδα....μονο και μονο γνωριζοντας οτι οταν θελουν/λενε κατι οι πολιτικοι σημανει οτι δεν για το συμφερον μας αντιλαμβανεστε???καταλαβαινετε??? ποιο ειναι το ''θεωριτικα'' σωστο...παντως την πουτσα ΔΕΝ την γλυτωνουμε....λεμε τωρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ας ακουσουμε λιγο μουσικουλα..ντισκο ξανα στα πραγματα
    http://www.luckymedia.nl/luckytv/201...ou-papandreou/

Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    εδώ και μερικούς μήνες όλα έδειχναν ότι τον νοέμβριο θα είχαμε:

- τελική «λύση» πανευρωπαϊκή (δανειακή σύμβαση, δεν έχει κλείσει ακόμα, νομίζω ότι θα πρέπει να μπουν κι άλλοι μέσα αναγκαστικά)
    - νέα σκληρά «μέτρα»
    - κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης (ή σωτηρίας όπως θέλουν να τη λένε) διακομματική
    - «ξεπούλημα» του ελληνικού δημοσίου και κατά συνέπεια της κλασικής έννοιας του κράτους, στη διοίκηση της «ευρώπης»

όλα αυτά θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ευρώπη και γίνονται για να αλλάξουν οι ισσοροπίες με το δολλάριο αμερικής. ίσως κάποτε έρθει ο καιρός και για το παγκόσμιο νόμισμα. φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο έως αδύνατο. όταν κάποιοι φτωχαίνουν, κατά συνέπεια κάποιοι άλλοι πλουτίζουν. απλώς ο καθένας έχει το νου του στο δικό του πορτοφόλι και λογαριασμό και δεν μπορεί να δει λίγο πιο μακριά, γιαυτό άλλωστε παίζει μεγάλο ρόλο η διαμόρφωση της κοινής γνώμης μέ τα ΜΜΕ.

ΤΗΕ END...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dc59cf5a79eb65d260f3217823209e6b_53618.jpg 
Προβολές:	228 
Μέγεθος:	56,0 KB 
ID:	239185

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Επειδη ως γνωστον σα λαός εχουμε μνημη χρυσόψαρου, να δείτε που σε δυο χρόνια θα ξαναγυρίσει ο ΚΚ Junior θριαμβευτης με μοττο "εγω σας τα 'λεγα το 2009 να με ψηφισετε να παρω σκληρα μετρα"

Μια ματια στην ιστορία μας, αποδεικνύει πόσο εύκολα περναμε απο το υμνολόγιο στο αναθεμα και τούμπαλιν...
    τελικα μπορει να εχεις και δικειο...εδω ενδεχετε να γυρισει ο Γιωργακης σε 1και κατι μερα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ας ακουσουμε λιγο μουσικουλα..ντισκο ξανα στα πραγματα
    http://www.luckymedia.nl/luckytv/201...ou-papandreou/

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    http://www.newsbeast.gr/lifestyle/ar...gia-tin-krisi/

Αφιερωμένο στο παιδί που κάποτε το λέγανε Γιωργάκη

Clawfinger - Do What I Say

http://www.youtube.com/watch?v=-1CE4P8qqPE

Ραγκούσης:

“Αποδείξαμε ότι είμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσία και υπηρετούμε τον τόπο. Η ενότητα της παράταξης είναι εκ των ων ουκ άνευ, ενόψει και της αυριανής παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή.”

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aaaaa.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	7,9 KB 
ID:	239199

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας