αλλα τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν συναναστραφεις λίγο με κάποιον αγροτικο συνεταιρισμο μάλλον θα αλλάξεις αποψη!
ΟΧΙ οτι θα μας σωσει αλλα...![]()
αλλα δε γαμεις....θα πινουμε το δικο μας κρασο για να ξεχασουμε![]()
![]()
![]()
![]()
τραγικοι!
αλλα τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν συναναστραφεις λίγο με κάποιον αγροτικο συνεταιρισμο μάλλον θα αλλάξεις αποψη!
ΟΧΙ οτι θα μας σωσει αλλα...![]()
![]()
![]()
![]()
τραγικοι!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κι αν όλοι δουλεύαμε αντι να χάνουμε χρόνο διαφωνώντας περι "παραγωγηκότητας"
στα φόρουμ... :rotflmao:
Μέρα μεσημέρι..
ρε μλκ, πες ότι δεν έχει ιδέα τι γίνεται εκτός του αστικού κύκλου να σε πάρουμε στα σοβαρά!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αλλα τι?
![]()
![]()
![]()
τραγικοι!
![]()
Μπορεί το σιτάρι και το γάλα να μην είναι πλουτόνιο και πετρέλαιο αλλά έχει αξία! ισόποση με το "συνάλλαγμα" που μας φεύγει για να το αγοράσουμε απ' έξω..
Και τα γουρούνια δεν έχουν μεγάλη αξία αλλά το Βέλγιο (έκταση λιγο μεγαλύτερη από την Πελοπόννησο) παράγει πιο πολλά απ' ότι εμεις κι εισάγουμε απ' αυτούς.. Δεν είναι μόνο η έδρα της ΕΕ εκεί δλδ..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
σε λιγο θα μου πειτε οτι ο μονος λογος που οι σερρες εχουν τη μοναδικη πιστα στην ελλαδα ειναι εξ αιτιας του οτι οι σερραιοι δωσανε τη σπιρουλινα στη νασα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ημαρτον ρε τραγωδιες!!!!
ισπανοι κοντα στο 30% επισημη ανεργια με αγροτικη παραγωγη και βαρια βιομηχανια
ιταλοι με διορισμενο πρωθυπουργο σε χωρα που μεχρι προτεινος στο τιμονι ηταν ο μαφιοζος μπερλουσκονι (με τη βοηθεια της λεγκας του βορρα) παρ ολη τη βαρια της βιομηχανια και την αγροτικη της παραγωγη. υ.γ.ολα αυτα εχουν να κανουν για την βορεια ιταλια.η νοτια ειναι απλα για να πετανε οι βοριοι τα σκουπιδια τους.
το προβλημα δεν ειναι οι οικονομικες πολιτικες ομορφαντρες.το προβλημα ειναι η σαπιλα στις κοινωνιες (ολες).
αποψη μου και δεν αλλαζει.συνεχιστε να σωζετε τη χωρα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αλλα τι?
![]()
![]()
![]()
τραγικοι!
Bρε εγω τον δικο μου κρασο θα συνεχισω να τον πινω (καλα να ειναι το μικρο αμπελι στο χωριο και ο πατερας μου που ασχολειται ασφαλως)...
ΑΝ ομως τον "Αριουσιο Οινο" της Βορειας Χιου τον εκμεταλεύονταν σωστα, και κάθε τόπος αυτα που θα μπορουσε να εκμεταλευτει, με το ΦΤΩΧΟ και ΑΜΟΡΦΩΤΟ μυαλο που εχω... θα ημασταν πολυ καλύτερα!
Το τί ακόμα θα έπρεπε να κανουμε (ή να μην έχουμε κάνει) είναι άλλη ιστορία η οποία πολλάκις αναφέρεται στο παρόν
![]()
Νταξ, καθαρίσαμε...Φταίει η ρουφιάνα η σάπια η ΚαιΝωνία.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το προβλημα δεν ειναι οι οικονομικες πολιτικες ομορφαντρες.το προβλημα ειναι η σαπιλα στις κοινωνιες (ολες).
Μέχρι να έρθει το mothership απ΄τον Σείριο να πάρει όλους τους διεφθαρμένους να ησυχάσουμε, μπορούμε να λέμε καμμιά μαλακία?
Τα είχε πει ο Τρισμέγιστος με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αλλά ποιος τον άκουγε.
Δείτε το όμως μέχρι τέλους, αξίζει τον κόπο.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι η διαφορα ειναι οτι αυτοι θα εχουν να φανε ομως αμα ερθει η οικονομικη doomsday...αν πιστευεις πως αυτο δεν εχει σημασια, σημειωσε το παρακατω, ισως να σου φανει πολυ χρησιμο:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε λιγο θα μου πειτε οτι ο μονος λογος που οι σερρες εχουν τη μοναδικη πιστα στην ελλαδα ειναι εξ αιτιας του οτι οι σερραιοι δωσανε τη σπιρουλινα στη νασα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ημαρτον ρε τραγωδιες!!!!
ισπανοι κοντα στο 30% επισημη ανεργια με αγροτικη παραγωγη και βαρια βιομηχανια
ιταλοι με διορισμενο πρωθυπουργο σε χωρα που μεχρι προτεινος στο τιμονι ηταν ο μαφιοζος μπερλουσκονι (με τη βοηθεια της λεγκας του βορρα) παρ ολη τη βαρια της βιομηχανια και την αγροτικη της παραγωγη. υ.γ.ολα αυτα εχουν να κανουν για την βορεια ιταλια.η νοτια ειναι απλα για να πετανε οι βοριοι τα σκουπιδια τους.
αποψη μου και δεν αλλαζει.συνεχιστε να σωζετε τη χωρα![]()
Σαντουϊτς με σοβα
Θα χρειαστειτε:
-200 γρ σοβα καλοτριμμενο
-2 φετες ψωμι αγορασμενο στη μαυρη αγορα η νομιμα με τις οικονομιες 2 μηνων
Εκτελεση:
Τοποθετουμε τον σοβα αναμεσα στις φετες ψωμιου
![]()
αυτή περιγράφουμε ρε τόση ώρα.. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...το προβλημα ειναι η σαπιλα στις κοινωνιες (ολες).
...
(και σαπίλα δεν ειναι μονο η διαθφορά - Σορρυ ρε Αρη, δεν εννοώ εσένα)
εχεις δικιο ρε παιδι της φυσης.δεν ξερω τι γινεται εξω απο τον αστικο κυκλο.εσεις που ξερετε δε μου λετε γιατι κατα καιρους φρικαρισμενοι αγροτες πετανε πορτοκαλια,γαλατα,πατατες και αλλα αγροτικα προιοντα εξω απο δημαρχεια και υπουργεια σαν ενδειξη απογνωσης που τους μενουνε στα χερια?α ναι...!ειναι επειδη δεν παραγουνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ρε μλκ, πες ότι δεν έχει ιδέα τι γίνεται εκτός του αστικού κύκλου να σε πάρουμε στα σοβαρά!
![]()
Μπορεί το σιτάρι και το γάλα να μην είναι πλουτόνιο και πετρέλαιο αλλά έχει αξία! ισόποση με το "συνάλλαγμα" που μας φεύγει για να το αγοράσουμε απ' έξω..
Και τα γουρούνια δεν έχουν μεγάλη αξία αλλά το Βέλγιο (έκταση λιγο μεγαλύτερη από την Πελοπόννησο) παράγει πιο πολλά απ' ότι εμεις κι εισάγουμε απ' αυτούς.. Δεν είναι μόνο η έδρα της ΕΕ εκεί δλδ..
μηπως θελεις να σου δωσω και το τηλεφωνω της γιαγιας μου και του παππου μου για να σου πουνε γιατι ξηλωσανε τα καπνα απο τα χωραφια?και τι απογινανε μετα αυτα τα χωραφια?
δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα.
εγω απλα αυτο που ξερω ειναι οτι αμα εχεις δυναμη και φραγκα παιρνεις και τη μανα του αλλου.
εσεις πιστευετε οτι με τη φετα θα κατακτησετε τον κοσμο.
πασο.
και τοσα χρονια σαμματι τι λετε???τπτ εξυπνο?γι αυτο φτασαμε εδω ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Νταξ, καθαρίσαμε...Φταίει η ρουφιάνα η σάπια η ΚαιΝωνία.
Μέχρι να έρθει το mothership απ΄τον Σείριο να πάρει όλους τους διεφθαρμένους να ησυχάσουμε, μπορούμε να λέμε καμμιά μαλακία?
συνεχιστε τις μαλακιες![]()
Ααααα δικά σου ήταν τα σταφύλια που κλέβαμε όταν πηγαίναμε στα Καρδάμυλα στο 643 ???Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Bρε εγω τον δικο μου κρασο θα συνεχισω να τον πινω (καλα να ειναι το μικρο αμπελι στο χωριο και ο πατερας μου που ασχολειται ασφαλως)...
![]()
![]()
![]()
αααααΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι η διαφορα ειναι οτι αυτοι θα εχουν να φανε ομως αμα ερθει η οικονομικη doomsday...αν πιστευεις πως αυτο δεν εχει σημασια, σημειωσε το παρακατω, ισως να σου φανει πολυ χρησιμο:
Σαντουϊτς με σοβα
Θα χρειαστειτε:
-200 γρ σοβα καλοτριμμενο
-2 φετες ψωμι αγορασμενο στη μαυρη αγορα η νομιμα με τις οικονομιες 2 μηνων
Εκτελεση:
Τοποθετουμε τον σοβα αναμεσα στις φετες ψωμιου
![]()
λεμε οτι θα επρεπε να τα κανουμε ολα αυτα οχι για να μην φτασουμε εδω!αλλα για οταν θα φταναμε εδω να ειχαμε κανα σαντουιτς να φαμε.ε ενταξει τοτε!ετσι συμφωνω!!!
Τα πετάνε γιατί το μπουρδέλο το κράτος τους δίνει επιδοτήσεις που δεν καλύπτουν τα έξοδα κι οι ενδιάμεσοι τα παίρνουν μπιρ παρά να τα πουλήσουν χρυσό.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχεις δικιο ρε παιδι της φυσης.δεν ξερω τι γινεται εξω απο τον αστικο κυκλο.εσεις που ξερετε δε μου λετε γιατι κατα καιρους φρικαρισμενοι αγροτες πετανε πορτοκαλια,γαλατα,πατατες και αλλα αγροτικα προιοντα εξω απο δημαρχεια και υπουργεια σαν ενδειξη απογνωσης που τους μενουνε στα χερια?α ναι...!ειναι επειδη δεν παραγουνε...
Όχι, δεν το χρειάζομαι. Χέρσα γη θα έγιναν αφού η καλιέργεια καπνού δεν παίζει στην ΕΕ κι ο εγγονός τους αντί να γίνει αγρότης έγινε πιλότος (και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι τώρα).Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μηπως θελεις να σου δωσω και το τηλεφωνω της γιαγιας μου και του παππου μου για να σου πουνε γιατι ξηλωσανε τα καπνα απο τα χωραφια?και τι απογινανε μετα αυτα τα χωραφια?
Καλά τα λες.. μεχρι πριν λιγο καιρό, οι προβληματισμοί μας ήταν πιο λάστιχο είναι πιο γρήγοροΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα.
εγω απλα αυτο που ξερω ειναι οτι αμα εχεις δυναμη και φραγκα παιρνεις και τη μανα του αλλου.
εσεις πιστευετε οτι με τη φετα θα κατακτησετε τον κοσμο.
πασο.![]()
Raise.
σαπιλα ειναι και το να θετεις τη φακα με το τυρι,ο κοσμος να βλεπει το τυρι χωρις να βλεπει τη φακα και μετα να τον κατηγορεις κιολας οτι καλα να παθει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αυτή περιγράφουμε ρε τόση ώρα.. πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
(και σαπίλα δεν ειναι μονο η διαθφορά - Σορρυ ρε Αρη, δεν εννοώ εσένα)
αρα κι εγω τοση ωρα τη σαπιλα περιγραφω.ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?