ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111![]()
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Πορωση ε??? (γουελκαμ το δε κλαμπ ,ειπαμε οχι σαντουιτς)
Θοδωρε ωραιος ο γουρουνοθαλαμος !!!
Λοιπον μερικες παρατηρησεις!
1)Το πλεξιγκλας που εχεις βαλει ειναι για πολυ λιγο ,μετα απο λιγο καιρο (ελαχιστο) δεν θα βλεπεις καθολου! (θελει ενα κοματι τζαμι)
2)Καλο ειναι να βαλεις μια σκουπα (για σκονη) να τραβας τον αερα ωστε να φευγει η σκονη απο μεσα απο τον θαλαμο ,η οποια βγαινει και απο τις τρυπες του
και γεμιζει τον χωρο ,και τα πνευμονια σου.
Αν βαλεις σκουπα κανε μια τρυπα καπου πισω ψηλα και μια σωληνα με γωνια να κατεβαινει καμια 15αρια cm κατω (οχι μονο τρυπα γιατι θα βγαινει η αμμος απο εκει)
(μπορεις και να αφησεις το φιλτρακι οπως ειναι!!) Ο ρολος του ειναι να τραβαει τον αερα που ζηταει η σκουπα αλλιως θα εχεις αρκετη υποπιεση μεσα.(στον δικο μου θαλαμο με την σκουπα στο ελαχιστο ,και χωρις τρυπα, τα γαντια φουσκωσαν τοσο που ηταν ετοιμα να σκασουν και δεν λυγιζαν καθολου ,ο θαλαμος εκανε περιεργους θορυβους ,και η πορτα δεν ανοιγε με τπτ!!!
3) δεν νομιζω να εχεις μεγαλη διαφορα αν η παροχη του υλικου ειναι χαμηλα αλλα κανε μια δοκιμη να μου πεις εντυπωσεις.
Αυτα για τωρα! Μια χαρα δουλεια κανει!!
Το πιστολι απο που το πηρες? ειναι το ιδιο με το δικο μου ,μια χαρα ειναι και δες αν βρεις ανταλλακτικες μυτες να παρεις θα χρειαστουν (και πες μου και μενα απο που)![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
1) Χρήστο γυαλί είναι...ξέχασα να το πω
2) Θα βάλω έχεις δίκιο!
3) Έχει. Στην αρχή το είχα χαμηλά και μπούκωνε. Όταν το έβαλα απο πάνω "έτρεχε" το υλικό. Μόνο υπο συγκεκριμένη κλίση του πιστολιού είχε σωστή ροή.
Ανταλλακτικές μύτες πήρα. Αλλά μέχρι στιγμής η μικρότερης διατομής έχει τα καλύτερα αποτελέσματα
Ευχαριστώ για όλα! Δάσκαλε....
http://www.airblock.gr/mixanimata-ae...lis-mikro.html
μπραβο ρε φιλε μας αφησες αφωνους
![]()
ANTI NA ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΦΩΣ
Γεια χαρά σε όλους ! Είμαι καινουργιο μέλος .... Έχω πάθει πλάκα με την συγκεκριμένη δουλειά, είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα post που έχω δεί ποτέ μου. Απο μικρός και εγώ έχω το όνειρο να κάνω μία μηχανή custom και τελευταία ψάχνω σε τι μηχανή θα καταλήξω τελικά και μάλλον θα είναι το Honda CX500 του '80...Έχω σκοπό να το κάνω η cafe racer η bobber . Pig έχεις κάνει τρομερή δουλειά και σου βγάζω το καπέλο ! Ανεβάζω μία BMW ανακατασκευασμένη η οποία είναι υπέροχη (για τα δικά μου γούστα) μήπως πάρεις καμία ιδέα...![]()
Τι είπες τώρα ρέ????
Πολλά μπράβο ρε φίλε για την κατασκευή και πολλά περισσότερα για το αποτέλεσμα!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ωραιος!
ενα τετοιο θαλαμο εκανα κ γω.απλο κ φτηνο.θα βαλω φωτο καποια στιγμη.
Κ εχω 50 λτ 8μπαρ κοφλερ
Εχεις δικιο θελει υπομονη!
Ριξατε κατα ριπας εεε?
Αν το θες λιγοτερο γυαλιστερο ,η να παιξεις με την "αποχρωση" του φινιρισματος και επειδη σε ορισμενες επιφανειες ,οπως καρτερ η σκετη υαλοβολη ειναι to much (οπως λενε στο χωριο μου) :τοτε ανακατεψε για αρχη 3 μερη οξειδια αλουμινιου και ενα μερος υαλοσφαιριδια και αναλογα βαζεις η βγαζεις υλικο...
smokin:
Κανε δοκιμες και θα εντυποσιαστεις με το αποτελεσμα!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Καλησπέρα, είμαι κάτι παραπάνω από πανευτυχής διότι πρίν μια εβδομάδα ξεκίνησα κι εγώ να κάνω αναπαλαίωση μια BMW R25/3 του 1954. Εντελώς τυχαία ανακάλυψα αυτό το thread, κι έσπευσα να γίνω μέλος της παρέας σας.
Καταρχήν σας συγχαίρω διότι μου έχετε λύσει τα χέρια σε πολλά σημεία.
Φίλε S-ex-rx Pig μου έχεις δώσει πολύ κουράγιο και σε ευχαριστώ. (Χρωστάω Μπύρες!)
Έχω όμως μερικές ερωτήσεις:
S-ex-rx Pig που έστειλες email για να δείς το ποιόν της μηχανής σου;
Η δική μου μηχανή όπως την παρέλαβα από τον προκάτοχό της δεν είχε εξάτμιση,κάθισμα και καρμπιλατέρ.Έχω βρεί στο ίντερνετ πολλά ανταλλακτικά αλλά είναι πανάκριβα! Υπάρχει καμία πιο οικονομική πηγή;
Σας ευχαριστώ!