http://www.youtube.com/watch?v=5vcgr2a9vTU
Από το πρώτο σου ποστ του thread:
Αν εσύ από αυτό (κι από πολλά άλλα, δε θα κάτσω να ξεψαχνίσω) βγάζεις σα νόημα ότι δεν ψάχνουμε μοτό για τον Τέρενς εγώ πάω πάσο, μοιράζω και τις μάρκες μου στους επίλοιπους και την κάνω γιατί ξέχασα το θερμοσίφουνα ανοιχτό.
Όχι δε θα βρούμε.
Ούτως ή άλλως δε θα βρίσκαμε αλλά θα καταλήγαμε τέλος πάντων σε ένα modus vivendi. Εσύ εδώ θέλεις μια μηχανή που να μην είναι διαφορετική για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και να μην είναι ίδια για όλους. Υπάρχει κενό λογικής ακόμα κι από "τεχνικής" πλευράς. Ή το ένα ή το άλλο κάτι θα κάναμε. Και για τα δύο δε γίνεται. Εκ των πραγμάτων.
Ούτε να σε θάψω βιάζομαι ούτε σου είπα ότι μου έκανες τίποτα μπάχαλο ούτε πεθαμένο σε θεωρώ. Δε σε ξέρω. Μόνος σου τα λες αυτά. Κι επειδή ήξερα ότι θα το πάρεις στραβά έγραψα όλο μου το κείμενο στο πρώτο πρόσωπο μιλώντας υποθετικά για το τί θα έπραττα εγώ αν, όπως είπα, πίστευα ότι μου μένουν καμιά 10ριά χρονάκια να καβαλάω. Το είπα από την αρχή ότι δε θα μπορούσα να ξέρω αν είσαι 50 ή 80. Η δική μου άποψη ήταν αυτή που εξέφρασα για το τί θα έκανα εγώ.
Εσύ, καλά να σε έχουν οι 11 Θεοί του Ολύμπου (ποιος τον χέζει τον Άρη που λέν' κι οι μπαοκτζήδες), μακάρι να καβαλάς για άλλα 50 χρόνια, να αλλάξεις άλλες 25 μηχανές πριν καν τις πας για το πρώτο τους σέρβις και η άποψή μου να είναι η πιο άχρηστη που έχεις ακούσει απ'όλες.
Και ξαναλέω γιατί είσαι και "φυτίλι". Καμία παρεξήγηση και καμιά έχθρα. Ό,τι σε φωτίσει όποιος φωτίζει τέλος πάντων κάνε γενικώς. Βασικά καλησπέρα σας και τα τοιάυτα. Αυτά.