Σελίδα 39 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    χωραει και τον άρη? (τον σκύλο της πόκα, έτσι δεν τον λένε?) ειδάλλως δεν έρχεται.....
    Άλεξ - Νο πετς αλάουντ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...................

http://www.youtube.com/watch?v=5vcgr2a9vTU

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ,
    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ...............

Από το πρώτο σου ποστ του thread:

BMW δέν παίρνω μέ τίποτε,γιά πολλούς λόγους.
    Ό σπουδαιότερος..??
    Δέν ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, καί δέν θά ήθελα νά χαλιέμαι
    στίς βόλτες μου ,άλλά καί στή τσέπη μου καί τήν ήρεμία μου.

Αν εσύ από αυτό (κι από πολλά άλλα, δε θα κάτσω να ξεψαχνίσω) βγάζεις σα νόημα ότι δεν ψάχνουμε μοτό για τον Τέρενς εγώ πάω πάσο, μοιράζω και τις μάρκες μου στους επίλοιπους και την κάνω γιατί ξέχασα το θερμοσίφουνα ανοιχτό.

πρέπει καί νά καταλάβετε ότι μιλάμε όχι γιά τό τί είναι καλύτερο γιά τόν καθένα,πλούσιο φτωχό μικρό μεγάλο
    άδύνατο χοντρό ψηλό κ.λ.π......
    άλλά ούτε καί γιά κάτι σάν τήν κελεμπία πού έπέβαλε ό Μάο νά φοράνε 1,5 δίς Κινέζοι ....!!
    Γιά νά δούμε ,θά βρούμε άκρη...??

Όχι δε θα βρούμε.

Ούτως ή άλλως δε θα βρίσκαμε αλλά θα καταλήγαμε τέλος πάντων σε ένα modus vivendi. Εσύ εδώ θέλεις μια μηχανή που να μην είναι διαφορετική για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και να μην είναι ίδια για όλους. Υπάρχει κενό λογικής ακόμα κι από "τεχνικής" πλευράς. Ή το ένα ή το άλλο κάτι θα κάναμε. Και για τα δύο δε γίνεται. Εκ των πραγμάτων.

Πάντως ρέ πούστη........πολύ βιάζεστε νά μάς θάψετε έσείς ή νέα γεννιά.
    Έντάξει σάς τά κάναμε μπάχαλο,σάς βγάλαμε καί φλώρους άπό τή λαχτάρα μας νά ζήσετε καλύτερα
    άλλά νά μάς θεωρείτε καί πεθαμένους πρίν τήν ώρα μας..??
    Δέν είμασταν όλοι Τζοχατζόπουλοι ούτε καί Δαμανάκηδες στήν πορεία τής ζωής μας...
    Ούτε να σε θάψω βιάζομαι ούτε σου είπα ότι μου έκανες τίποτα μπάχαλο ούτε πεθαμένο σε θεωρώ. Δε σε ξέρω. Μόνος σου τα λες αυτά. Κι επειδή ήξερα ότι θα το πάρεις στραβά έγραψα όλο μου το κείμενο στο πρώτο πρόσωπο μιλώντας υποθετικά για το τί θα έπραττα εγώ αν, όπως είπα, πίστευα ότι μου μένουν καμιά 10ριά χρονάκια να καβαλάω. Το είπα από την αρχή ότι δε θα μπορούσα να ξέρω αν είσαι 50 ή 80. Η δική μου άποψη ήταν αυτή που εξέφρασα για το τί θα έκανα εγώ.

Εσύ, καλά να σε έχουν οι 11 Θεοί του Ολύμπου (ποιος τον χέζει τον Άρη που λέν' κι οι μπαοκτζήδες), μακάρι να καβαλάς για άλλα 50 χρόνια, να αλλάξεις άλλες 25 μηχανές πριν καν τις πας για το πρώτο τους σέρβις και η άποψή μου να είναι η πιο άχρηστη που έχεις ακούσει απ'όλες.

Και ξαναλέω γιατί είσαι και "φυτίλι". Καμία παρεξήγηση και καμιά έχθρα. Ό,τι σε φωτίσει όποιος φωτίζει τέλος πάντων κάνε γενικώς. Βασικά καλησπέρα σας και τα τοιάυτα. Αυτά.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Για ποιον τελος πάντων;
    Παραφράζοντας την αφιέρωση (τρόπον τινά), από το "Έτσι μίλησεν ο Ζαρατούστρα" του Νίτσε...

"Μια μηχανή για όλους και για κανέναν..."

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    σιγά μη θέλει μηχανή, αν ήθελε μηχανή θα έπαιρνε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Τ ο παιδι μιλησε λιτα και σοφα...
    40 σελιδες κουβεντα και προτασεις και μηχανη για τον Terens δεν υπαρχει.Και μην λετε οτι ψαχνουμε την ιδανικοτερη γιατι δεν ψαχνουμε αυτη αλλα ποια θα παρει με το εφαπαξ ο Terens.
    Και εγω ψαχνω μηχανη να παρω αν τα πραγματα εξελιχθουν οπως πιστευω και εχω μαμηθει να ψαχνω συζητησεις, συγκριτικα, βαζω κατω θελω και παραχωρησεις που ειμαι προθυμος να κανω και μου μενει να παω να οδηγησω οσα δεν εχω οδηγησει ακομα για κατασταλλαξω. Εδω εχει γινει Μεσανατολικο.Δεν ειναι δυνατον να εχει μια μηχανη ολα τα καλα γιατι πολυ απλα δεν θα χρειαζοταν να βγει καμμια αλλη ξανα.
    TERENS ξαναλεω: Παρε παλι Vstrom και δεν θα εχεις επιλεξει λαθος.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος

Το χεις καψει τελείως, το ξέρεις?
    Αν καποτε σταματήσεις να πουλας και να αγοράζεις μηχανακια και καταλήξεις κάπου, τότε ίσως να εισαι σε θεση να δινεις και συμβουλές.

ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ..............

Πού καί πού έρχόταν στό σχολείο νά μάς μιλήσουν τότε θυμάμαι γιά τό μεγάλο πρόβλημα τών ναρκωτικών
    κάποια μεγάλα παιδιά,ένήλικες πού πάνω τους ύπήρχαν φανερά τά σημάδια τής χρήσης.
    Αύτοί τότε μάς μιλούσαν γιά τήν κόλαση πού βρέθηκαν καί γιά τόν τρόπο πού κατάφεραν νά ξεφύγουν.
    Ένας διαρκής άγώνας πού όποιος δέν τόν έζησε ΔΕΝ ΕΙΔΕ καί πολλά.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...........
    ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ..!!.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αυτο που ψαχνουμε να βρουμε σε αυτο το θρεντ ειναι το ποσο κομπλεξικοι ειμαστε και ποσο μακρια απο τον αγνο, ρομαντικο μοτοσυκλετισμό.
    θρεντ σαν και αυτα αλλου με ενα VFR800 κ ενα GS1200 (τυχαια μοντελα) θα ειχε τελειωσει.
    Απεναντιας εμεις θελουμε και φαν φακτορ κ να ναι και σουζομηχανη, και πολλα κυβικα για τα ρεπριζ μας και οτι αλλο μας απομακρυνει απο την πραγματική ουσια πως η μηχανη ειναι το μεσο κ οχι ο αυτοσκοπος...

και εννοειται δεν υπαρχει περιπτωση ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ να παρει «χειροτερη» μηχανη απο αυτη που εχει ή να αποδεχθει την ματαιότητα της αγορας του. ΟΧΙ ΠΟΤΕ... ξερει αυτος!

Εδω εχουμε ακομα γνωμες και για τις μελλοντικες μας αγορες, σαν λυση. Ψυχολογοι θα σηκωναν τα χερια ψηλα

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΜΠΕΣ............

Τά παιδιά θέλουν μετάφραση.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Δύο δρόμοι υπάρχουν σε ένα τέτοιο thread:
    1 )Ο κάθε ένας λέει αυτό που του αρέσει για τις παραπάνω μετακινήσεις, χωρίς όμως να σχολιάζει-επικρίνει τις επιλογές των άλλων,
    2) Ο κάθε ένας προσπαθεί να πείσει τους άλλους οτι δεν είναι σωστή η επιλογή τους προσπαθώντας να τους κατευθύνει στη "σωστή" μοτοσυκλέτα που έχει αυτός στο μυαλό του.
    Πολύ φοβάμαι οτι εδώ βλέπουμε να εκτιλλύσσεται το 2)......

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ...............

Μ'άρέσει ό προβληματισμός σου.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Το καλύτερο για μένα είναι το δικό μου -αρκεί να είχα 600 περισσότερα κυβικά-

Τέρενς αν γουστάρεις μοτό κούτα σε προσιτή τιμή άντε τράβα στην κοντινότερη Σουζούκι στάξε τα 9995 πάρτο και καλές βόλτες! Όλα αυτά που ζητάς με τη σχέση απόδοσης τιμής χωρίς τις χαζομαρούλες και τριξιματάκια που θα σου βγάλει ένα Honda/Yamaha (το οποίο δε σημαίνει ότι δεν είναι γενικότερα αξιόπιστα) είναι εδώ:

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ...........

Κί άν βάλεις καί τίς βαλίτσες μόνος σου γλυτώνεις καί κανένα πεντακοσάρικο....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?v=5vcgr2a9vTU

Από το πρώτο σου ποστ του thread:

Αν εσύ από αυτό (κι από πολλά άλλα, δε θα κάτσω να ξεψαχνίσω) βγάζεις σα νόημα ότι δεν ψάχνουμε μοτό για τον Τέρενς εγώ πάω πάσο, μοιράζω και τις μάρκες μου στους επίλοιπους και την κάνω γιατί ξέχασα το θερμοσίφουνα ανοιχτό.

Όχι δε θα βρούμε.

Ούτως ή άλλως δε θα βρίσκαμε αλλά θα καταλήγαμε τέλος πάντων σε ένα modus vivendi. Εσύ εδώ θέλεις μια μηχανή που να μην είναι διαφορετική για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και να μην είναι ίδια για όλους. Υπάρχει κενό λογικής ακόμα κι από "τεχνικής" πλευράς. Ή το ένα ή το άλλο κάτι θα κάναμε. Και για τα δύο δε γίνεται. Εκ των πραγμάτων.

Ούτε να σε θάψω βιάζομαι ούτε σου είπα ότι μου έκανες τίποτα μπάχαλο ούτε πεθαμένο σε θεωρώ. Δε σε ξέρω. Μόνος σου τα λες αυτά. Κι επειδή ήξερα ότι θα το πάρεις στραβά έγραψα όλο μου το κείμενο στο πρώτο πρόσωπο μιλώντας υποθετικά για το τί θα έπραττα εγώ αν, όπως είπα, πίστευα ότι μου μένουν καμιά 10ριά χρονάκια να καβαλάω. Το είπα από την αρχή ότι δε θα μπορούσα να ξέρω αν είσαι 50 ή 80. Η δική μου άποψη ήταν αυτή που εξέφρασα για το τί θα έκανα εγώ.

Εσύ, καλά να σε έχουν οι 11 Θεοί του Ολύμπου (ποιος τον χέζει τον Άρη που λέν' κι οι μπαοκτζήδες), μακάρι να καβαλάς για άλλα 50 χρόνια, να αλλάξεις άλλες 25 μηχανές πριν καν τις πας για το πρώτο τους σέρβις και η άποψή μου να είναι η πιο άχρηστη που έχεις ακούσει απ'όλες.

Και ξαναλέω γιατί είσαι και "φυτίλι". Καμία παρεξήγηση και καμιά έχθρα. Ό,τι σε φωτίσει όποιος φωτίζει τέλος πάντων κάνε γενικώς. Βασικά καλησπέρα σας και τα τοιάυτα. Αυτά.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.............. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ

Έκπέμπουμε σέ διαφορετικό μήκος κύματος......
    Ύπάρχει πάντα αύτό πού βλέπεις καί, πίσω άπό αύτό πού βλέπεις.
    Σέ περιμένω.............
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 20/02/2013 στις 03:41.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ................ΑΛΛΑ

Όταν δέ θές ή δέν μπορείς νά δείς πέρα άπό τή μύτη σου.............

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Τ ο παιδι μιλησε λιτα και σοφα...
    40 σελιδες κουβεντα και προτασεις και μηχανη για τον Terens δεν υπαρχει.Και μην λετε οτι ψαχνουμε την ιδανικοτερη γιατι δεν ψαχνουμε αυτη αλλα ποια θα παρει με το εφαπαξ ο Terens.
    Και εγω ψαχνω μηχανη να παρω αν τα πραγματα εξελιχθουν οπως πιστευω και εχω μαμηθει να ψαχνω συζητησεις, συγκριτικα, βαζω κατω θελω και παραχωρησεις που ειμαι προθυμος να κανω και μου μενει να παω να οδηγησω οσα δεν εχω οδηγησει ακομα για κατασταλλαξω. Εδω εχει γινει Μεσανατολικο.Δεν ειναι δυνατον να εχει μια μηχανη ολα τα καλα γιατι πολυ απλα δεν θα χρειαζοταν να βγει καμμια αλλη ξανα.
    TERENS ξαναλεω: Παρε παλι Vstrom και δεν θα εχεις επιλεξει λαθος.

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ @ΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.....................

Άλλά όχι καί νά τό περιμένουμε γιά vstrom......
    Έντάξει γιά κανά Σουμπαρού,κανένα ΕVO φτάνει.........

Παλαιό μέλος
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ @ΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ.....................

Άλλά όχι καί νά τό περιμένουμε γιά vstrom......
    Έντάξει γιά κανά Σουμπαρού,κανένα ΕVO φτάνει.........
    Βγαίνεις στη σύνταξη Τέρενς??
    Γιαυτό ψάχνεις να πάρεις μοτοσακό... εφ άπαξ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Βγαίνεις στη σύνταξη Τέρενς??
    Γιαυτό ψάχνεις να πάρεις μοτοσακό... εφ άπαξ??
    Bγήκε λέμε... νωρίς... πριν φτάσει τα 67 που θα φτάσουμε εμείς με 45 χρόνια δουλειάς... Πρόλαβε λέει... Τυχερός... άσε τους άλλους τους μαλ@κες να τραβάνε το κουπί...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27
  4. Σασ Δινω Την Bmw Μου Για Μια Βολτα