Σε ειδα άτιμο θηλυκό εξω απο λεσχη μοτοσικλετιστών,
με το 2 κύλινδρο ν σου, μαλλί κοτσο κόκκινο και κορμι λαμπαδα....
Μου εχεις κανει ζημια.....:a07: και δεν ειμαι για ερωτες την παρουσα περιοδο....
Σε ειδα άτιμο θηλυκό εξω απο λεσχη μοτοσικλετιστών,
με το 2 κύλινδρο ν σου, μαλλί κοτσο κόκκινο και κορμι λαμπαδα....
Μου εχεις κανει ζημια.....:a07: και δεν ειμαι για ερωτες την παρουσα περιοδο....
Σε ειδα παλιο αλητη(το λιγοτερο) με το σκατο ετοιματζηδικο κοστουμι σου και την παγερα ηλιθια φατσα σου, προφανως καμμενη απο τις ουσιες που απο εφηβος μαλλον παιρνεις και ας εφτασες κοντα στα 40. Σε ειδα και ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ και εσενα και το γ@μωαυτοκινητο σου με το οποιο με τοση ευκολια επαιξες με την ζωη μου οδηγωντας στο ποταμι αποδεικνυοντας την παιδεια σου (οδικη, κοινωνικη και ακαδημαικη). Ευχομαι να σε πετυχαν πιο κατω μετα την επιτοπια καταγγελια μου με αρ κυκλοφοριας και να σε σκισανε...ομως να ξερεις, η μαγκια σου δεν ειναι πισω απο το τιμονι, επρεπε να σταματησεις και να κατεβεις...σου υποσχομαι θα εκανα πραξη ολα οσα σου ελεγα φωναζοντας διπλα σου απο το παραθυρο.....Ειναι μικρος ο κοσμος ομως και εγω θυμαμαι....αλητη, δολοφονε παλιοπ@υστα με το c2 σου
σε είδα mr. Murpy......
έσκασες μύτη σήμερα που έπρεπε να παρω την μηχανή,με την βροχούλα σου, αποκλειστικά και μόνο την ώρα που έπρεπε να οδηγώ.....
τι κουφ@λ@ είσαι.....![]()
Προχθές Κυριακή κατά τις 17:00 παρά τέταρτο, λίμνη ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
Δεν σας είδα αλλά σας ΑΚΟΥΓΑ για αρκετή ώρα.
Πρέπει να είσασταν 2.
Ένα τετρακύλινδρο και ένα V2 (εκτός αν ήταν TDM και έφταιγε το κρασί).
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Σε ειδα με το Ford Focus (μαλλον) στον δρομο απο Σκαραμαγκα για Ασπροπυργο να περνεις
τουμπες και τελικα να σταματας με τον ουρανο στην ασφαλτο. Ελπιζω να εισαι καλα.
Ουτε πως καταλαβα πως εγινε, το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα χρειαστηκα μιας και ημουν το πολυ 5-10 μακρυα αλλα στο αντιθετο ρευμα![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σε ειδα να καθεσαι πανω στον "βασιλια" και να χαχανιζεις με τον φιλαρακο σου.Σου φωναξα απο μακρια οτι δεν ειναι παγκακι η μηχανη και απαντησες ειρωνικα καθημενος!
Ξεκινησα να σου γ@μησω και σηκωθηκες εφυγες......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
με είδα να μπλοκάρω τροχούς στο φούλ σε ευτυχώς καλό οδόστρωμα στον Κηφισό το πρωι οταν αποφάσισε ο μαλακας με την 316 να βγει απο εθνικη και να μπουκαρει με οσα ερχοταν στο βενζιναδικο κωβοντας μου καθετα την πορεια!
Ξυπνησα για τα καλα, προλαβα και σου εχωσα 5-6 καντήλια, σταματησα και σε βλεπω με το βλεμα του κοιμησμενου πελεκανου να μου λες "δε σε ειδα ρε φιλε, συγνωμη"!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ!!!!! Οκ, ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΕΣ... ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΣ ΚΟΨΩ????
Αν ηταν μοτό αμφιβάλω και με ABS αν θα καταφερνε να σταματησει!
...και βεβαίως η μέρα δε συνεχίστηκε καλα...ουτε προβλέπεται να φτιαξει... γαμω την οθονη μου μεσα!
σας ειδα με τα bmw σας σημερα το πρωι,πολλοι ησασταν,πηγαινατε για καρπενησι..ενας κωλογερος εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου του και χτυπησε εναν απο σας..συνεπιβατιδα τραυματιας.ελπιζω ολα καλα
Σας ειδα σημερα πρωτα στον Φοινικα καμια 20αρια χαρλευ διαφορων τυπων να κανετε πολυ θορυβο στο φαναρι.Μετα απο καμια ωρα ειδα αλλους 3-4 της ιδιας φυλης στα Καστρα.Τι παιζει?Ειχαμε καμια μαζωξη?
The Ace of Spades
Σε είδα παπόβιε τελευταία στιγμή να περνάς με κόκκινο στην διασταύρωση Βείκου με Σπ.Λούη την ώρα που έμπαινα στην στροφή με το αυτοκίνητο.
Ευτυχώς δεν έτρεχα, μπήκε και το ABS και την γλύτωσες φτηνά για ενα μέτρο!
Μετά άρχισες τις συγγνώμες, αλλά αν είχες γίνει χαλκομανία στο Octavia καθώς δεν φόραγες φυσικά κράνος θα είχες πολύ άσχημη κατάληξη.
Νατο έχω και κρίμα, κι είχα και τον μικρό μέσα, ηλίθιε.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σε ειδα ΠΑΝΙΒΛΑΞ με το bmw 650 F η κατι τετοιο παλιο μοντ , ασημι χρωμα , στο φαναρι του σκαι , ημουν απεναντι εστριψα αριστερα με πρασινο [για πειραια ] και εσυ σαν βλαξ που ησουν περασες το κοκκινο μπροστα απ το σκαι στην κατω πλευρα της παραλιακης , στο επομενο φαναρι [metropilitan] το σφαξες κ αυτο επρεπε να ταν τιποτα στρουφακια να σε βλεπανε και να σε συγιριζανε ...πανιβλακα 2 κοκκινα , καθετα , καπακι ...φανταζομαι τι αλλες μαλ&κιες θα κενες πιο κατω...το θεμα ειναι μην παρεις κανενα στο λαιμο σου και σε πληρωνει για ανθρωπο.
Σε ειδα θηλυκη κορμοστασια πανω στο σκουτερακι σου (δεν θυμαμαι μαρκα) την πεμπτη στην ποσειδωνος,οπου πηγαιναμε μαζι και πηγαινες και ψιλοταπα. Σε ευχαριστηθηκα παντως. Σε ειδα και εσενα τυπε με το super duke σου που επισης πηγαινες κοματια παντα ορθιος...
The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...
Σε είδα Σάββατο βράδυ στα φανάρια του Σταυρού Αγ.Παρασκευής με το R100? φτιαγμένο καταπληκτικά, μπεζ (με νερά μαρμάρου) και μαύρο, αλλαγμένους τροχούς με ακτίνες, led πίσω φώτα, cafe racer style.
Αν είσαι από εδώ πες μου να σε ρωτήσω 2 πραγματάκια που θέλω.![]()
Σε ειδα κοντα στα φαναρια της Πανορμου να με πλησιαζεις με την παπια σου και να μου πιανεις κουβεντα για την μηχανη μου..!
Οταν με ρωτησες ποσα χλμ. εχει και σου απαντησα, επρεπε να εβλεπες το προσωπο σου
Παντως αληθεια σου ελεγα!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...