Εκείνα τα βότανα που < πίνεις> φταίνε....
Σημερα φυγανε οι φακελλοι.Στο ενα ακρο τους ξαναανοιξα,προσθεσα και αλλα αυτοκολλητα και τους εκλεισα με σελοτειπ.
Στο facebook (οπως ξαναεγραψα) εχω κανει μια σελιδα,αν το λεω καλα.Το
https://www.facebook.com/groups/pantakranos/ η στην αναζητηση pantakranos και σας το βγαζει.
Οπως αναφερω στις πληροφοριες:
Το σηματακι βγηκε μετα απο συνεργασια αρκετων φιλων των δυο τροχων,με σκοπο την ευαισθητοποιηση, οσων ακομη επιμενουν να κυκλοφορουν ακρανωτοι.Δυστυχως γινονται και κακο παραδειγμα προς μιμηση για τους νεοτερους οδηγους.
Σε συνεχεια αυτης της κινησης,που ξεκινησε απο το φορουμ Moto.gr, γινεται και αυτη η σελιδα,με την ελπιδα να βαλει ενα ακομη λιθαρακι, στον αγωνα που γινεται για την ασφαλη οδηγηση των μοτοσυκλετων μας.
Μελη μπορουν να γινουν δικυκλιστες που πιστευουν οτι η ασφαλης οδηγηση της μηχανης ειναι απολαυση και τροπος ζωης.
Προσθεστε υλικο που πιστευετε οτι θα βοηθησει αυτην την προσπαθεια,οχι μονο για το κρανος αλλα και για τον υπολοιπο εξοπλισμο ασφαλειας,καθως και οτιδηποτε νομιζετε οτι θα βοηθησει στην ασφαλη μετακινηση μας.
Επισης προσφορες σε εξοπλισμο,αλλα και καμμια ιδεα για εκδομουλα η για εκδηλωσεις που μας αφορουν.
Υ.Γ.Οι δημοσιευσεις δεν χρειαζονται εγκριση απο διαχειριστη,αρα ο καθενας εχει την ευθυνη των δημοσιευσεων του.Αν χρειαστει να διαγραφει καποια,για καποιο σοβαρο λογο,θα γινει και παραλληλα θα ενημερωθει αυτος που την ανεβασε.
Aυτο εγινε απο εμενα,αλλα το θεωρω δικο μας.Διαχειριστες θα γινουνε ολα τα μελη που καναμε αυτην την κινηση,εφοσον το επιθυμουν.Επειδη δεν θελω να το κανω αυθαιρετα αλλα και επειδη δεν ξερω τα ονοματα ολων σας στο φατσοβιβλιο,ενημερωστε με,με μυνημα στο f/b.
Υ.Γ.Γι αυτους που ειμαι σιγουρος θα το κανω και αν δεν το επιθυμουν ας με ενημερωσουνε.![]()
Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 13/01/2015 στις 20:16.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Α.... για να δω το mailbox γυρνωντας...
Τα ελαβα και 'γω σημερα τα δικα μου!
Γ@ματα ειναι!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μόλις γύρισα από δικαστηριο και τσίπουρα.
3 δέματα περίμεναν
1 πράγματα για το RMX
2 μεμβράνες για το κινητό
3 Αυτοκόλλητα για το κρανος.Σε ευχαριστώ για όλα Πανο
Aφηστε τις ευχαριστιες και κοιταξτε να πιασουν τοπο.
Παρελαβα και εγω!ευχαριστουμε πανο!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Φυγανε ολα μαζι.Ευκαιρια να τσεκαρουμε την ταχυτητα των ΕΛΤΑ ανα πολη.![]()