Κι εγώ θα συνιστούσα ψυχραιμία γιατί μέχρι στιγμής τα δικά μου μάτια δεν έχουν δει τίποτα αφού δεν έχουμε νομοθετικό έργο λόγω προέδρου.
Θα πρόσθετα ακόμα ότι οι όροι αριστεροί και δεξιοί είναι πια κατά πολύ ξεπερασμένοι αφού παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Θα έλεγα ακόμα -για αυτούς που εύχονται κωλοτούμπα- ότι ναι θα φάμε πολύ ξύλο και θα υποχωρήσουμε σε πάρα πολλά για τον απλό λόγο ότι σ αυτή την "διαπραγμάτευση" δεν έχουμε και πολλά να διαπραγματευτούμε.
(Με βλέπεις πχ εμένα να διαπραγματεύομαι με το Ζαμπίδι? Τι θα του κάνω δηλαδή, θα τον ματιάσω?)
Θέλω να πω ότι τα πράγματα παιδιά είναι πολύ σκούρα και οι Γερμανοί δεν φημίζονται για τη μεγάλη τους καρδιά.
Αν υποθέσουμε όμως ότι ο Βαρουφάκης υπέγραφε προχτές. Θα είχε μια υπόσχεση για χαλάρωση του μνημονίου που πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε. Άρα η υπογραφή σήμερα θα ήταν κατά κάτι πιο καλή από την προηγούμενη. Άρα ως εδώ μάλλον τα κατάφερε λίγο πιο καλά.
Σιγά το δύσκολο θα πεις, και θα συμφωνήσω, αφού οι άλλοι δεν έβλεπαν ούτε τι υπέγραφαν τελικά.
Για μένα το κυρίαρχο είναι να μαζευτεί η ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει.
Να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι κλπ
Μετά βλέπουμε.
(ή δεν βλέπουμε αν η επιλογή παραμείνει να πεθάνεις τώρα ή να πεθάνεις σ ένα χρόνο)
Έτσι τα βλέπω εγώ αλλά ούτε οικονομολόγος είμαι, ούτε πολιτικός.
![]()
ανανήψαντας
φιλε μου δικιο εχεις , αλλα αν εχεις ακουσει πραγματα κατ' ιδιαν οχι μονο τωρα αλλα και στις προηγουμενες εκλογες και πως τρομοκρατουσαν τους υπαλληλους τους , να αφηνουν κοσμο απληρωτο και πολλα αλλα , να σου λεει ο αλλος με υφος νυφιτσας α εγω τωρα δεν εχω να πληρωσω , δεν πληρωνω τους αριστερους , ενω πριν ενα μηνα απο τις εκλογες καιγοταν να μην αφησει τιποτα απληρωτο και ξαφνικα με την καινουρια σταση των μη πληρωμων που κραταει ως δια μαγειας να τον στηριζει η τραπεζα , ασε σου λεω ειμαι στο αμην και εγω ψυχραιμια προσπαθω να κραταω αλλα οταν σου λενε καποια πραγματα μες στην μουρη και μετα απο οτι εχω περασει λογω πολλες φορες ιδεολογικης τοποθετησης και υπερ των εργαζομενων και μαλιστα σε μια στιγμη δυσκολη για ολη την χωρα ε θες να του κανεις την μαπα κρεας τουλαχιστον
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Ότι σου έχουν κάνει, ότι έχουν πει και ότι έχεις πει κάτσε και γράψε σε ένα χαρτί. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα, πολύ πιθανό να ζούμε στιγμές αξιομνημόνευτες στην ιστορία.
Ναι γιατί η εναλλακτική του Αβραμόδουλα ήταν καλύτερη
Πάλι καλά που είναι διακοσμητικός και βγαίνει από τη σπηλιά του δυο φορές το χρόνο ο πρόεδρας τση δημοκρατίας, γιατί τα μούτρα του Πάκη με το μαλλί μπαμπάκι μου φέρνουν αναγούλα.
μα γιαυτο δεν εβαλε ζητημα ο τσυριζα για τον προεδρα της δημοκρατιας γιατι απλα κανει τον φικο σε μια γωνια...
αλλα νομιζω το παραγ@μησε με τον συγκεκριμενο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....