Σελίδα 39 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 293435363738394041424344 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    ολοι εσεις εδω οι ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...διαφωτιστε και μας τους ασχετους μην παμε φυλακη τσαμπα αμα σωσουμε συνανθρωπο η συναδελφο.

Αμα νομιζετε οτι υπαρχει εκπαιδευση που σε λιγοτερο απο 1 δλ σε κανει αριστο σκοπευτη και κριτη του καθε περιστατικου τοτε μαλλον πολλες ταινιες βλεπετε.

Οταν εχω να κανω με ξεκαθαρη απειλη κατα ζωης ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...αμα μου κοψει να ριξω για ακινητοποιηση οχηματος...καλως.
    Αμα δεν εχω το χρονο...πυροβολισμος εξουδετερωσης και κρινετε με εσεις απο το πληκτρολογιο που ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ !!

Ρε σεις συνελθετε λιγο που κρινετε ενοπλο περιστατικο.

Καποιος θα παρει το Ταξι του πισω και αυτο το πληρωσε ευτυχως οχι με τη ζωη του ενας αστυνομικος που υποστηριχτηκε απο τον συναδελφο του.

Ολα τα αλλα ποθυ λετε ειναι εντελως ακυρα και...ενταξει το καταλαβαινω...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...αλλα παω στοιχημα οτι αν ηταν το δικο σας οχημα το κλεμμενο...κωλοτουμπες θα κανατε.

Αντι να πειτε κανα καλη κουβεντα που ανεβρεθη κλεμμενο οχημα...μια και τοσο τους στολιζετε τους συναδελφους...αμεσως πιασατε την ευαισθησια του καλου Καζακου που αδικα πυροβοληθηκε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    ολοι εσεις εδω οι ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...διαφωτιστε και μας τους ασχετους μην παμε φυλακη τσαμπα αμα σωσουμε συνανθρωπο η συναδελφο.

Αμα νομιζετε οτι υπαρχει εκπαιδευση που σε λιγοτερο απο 1 δλ σε κανει αριστο σκοπευτη και κριτη του καθε περιστατικου τοτε μαλλον πολλες ταινιες βλεπετε.

Οταν εχω να κανω με ξεκαθαρη απειλη κατα ζωης ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...αμα μου κοψει να ριξω για ακινητοποιηση οχηματος...καλως.
    Αμα δεν εχω το χρονο...πυροβολισμος εξουδετερωσης και κρινετε με εσεις απο το πληκτρολογιο που ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ !!

Καποιος θα παρει το Ταξι του πισω και αυτο το πληρωσε ευτυχως οχι με τη ζωη του ενας αστυνομικος που υποστηριχτηκε απο τον συναδελφο του.

Ολα τα αλλα ποθυ λετε ειναι εντελως ακυρα και...ενταξει το καταλαβαινω...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...αλλα παω στοιχημα οτι αν ηταν το δικο σας οχημα το κλεμμενο...κωλοτουμπες θα κανατε.

Αντι να πειτε κανα καλη κουβεντα που ανεβρεθη κλεμμενο οχημα...μια και τοσο τους στολιζετε τους συναδελφους...αμεσως πιασατε την ευαισθησια του καλου Καζακου που αδικα πυροβοληθηκε.
    Έτσι μπράβο αδερφέ. Συμφωνώ 100%. Όλοι έξω από το χορό ξέρουν να μιλάνε. Και οι περισσότεροι κριτές ούτε στο στρατό δεν έχουν ρίξει αβολιδωτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    όντως, η πολλή σκοπιά κουρκουτιάζει το μυαλό
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    όντως, ....
    ο έτερος ριψάσπις....

(ρίψασπις)
    :a029:
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/03/2016 στις 16:07.
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παιζει να εχω ήδη ρίξει παραπάνω σφαίρες (διαφόρων διαμετρημάτων/οπλων) από ότι εσύ θα ρίξεις σε όλη σου τη ζωή.
    Ξεκινώντας απο τα 12 μου με Μ1. Κι έχω περασει εκπαιδεύσεις που δεν θα τις δεις, και παλι λέω ότι δεν ξέρω..
    Ναι, απλα περιμένουμε όσοι είναι με όπλα σε αστικο περιβάλλον να ειναι εκπαιδευμένοι, όχι να εκπαιδευτουν την ωρα του περιστατικού.
    Αμα σου κόψει να ρίξεις, κανόνες εμπλοκής δεν εχεις;
    Δλδ, προλαβαίνεις να ρίξεις στη μια περιπτωση κι όχι στην άλλη; Μόνο αν ερχόταν καρφί το αμάξι πανω σου ίσως και να ειχες δίκιο αλλά και πάλι χωράει πολύ κουβέντα.
    Δεν το καταλαβες καλά, εσυ να προσεξεις τι κανεις με το μαραφέτι που ΕΓΩ πληρωσα για να κουβαλάς εσύ για να με προστατευεις να κανω τη δουλεια μου, να πληρώνεσαι εσύ.

Τωρα κοιτα να δεις...

Αν εσεις δεν ειστε εκπαιδευμενοι, δεν φταίτε εσείς αλλά η διοίκησή σας. Πάντα έτσι πάει. Σε όλες τις δουλειές. Δεν τη λέμε στον συναδελφό σου που έκανε ό,τι εκανε κι τώρα τραβει λουκι. Απλά συγκεντρωθείτε, αν ακομα σας ποτίζουν το μυαλό ότι είστε Δικαστές Ντρεντ, τότε θα ακουσετε κι άλλα. Εκτός κι εντός αιθουσας δικαστηρίου.

Μάλλον εσεις νομίζετε ότι την αγαπάτε, αλλα οι πράξεις κάποιων δεν το αποδεικνύουν.. Σόρρυ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Κάποιος κάποτε εδώ (δεν θυμάμαι ποιος) είχε αναφέρει ότι το 1ο πρόστιμο (ολογράφως "πρώτο") που επέβαλε για παράβαση του ΚΟΚ ήταν της τάξης των 700€. Αυτό και μόνον αρκεί για να καταδείξει το επίπεδο της εκπαίδευσης.

Ευτυχώς βέβαια οπουδήποτε παραπάνω και να είχε αποτανθεί ο παθών, αν το έκανε, η κλήση θα διαγράφονταν μετ επαίνων (για τον παθόντα)
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Εγώ ήθελα να ξέρω αν ο τύπος που το σκάει με τ αμάξι έσκαγε πάνω σε κανένα μηχανάκι δικό μας τι θα λέγαμε...

Έχει δικαιώματα και ο κλέφτης
    ή
    το μαλάκα το μπάτσο που δε ντο πέτυχε στο δόξα πατρί????

Από περίεργια...

ανανήψαντας

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν. Δε θα έπρεπε να συνάδουν μάλλον αλλά δε φημιζομαι για την ευαισθησία μου σε αυτόν τον τομέα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν....

(και είπα απλά κλέφτης ε? Δεν είπα καν φονιάς...)
    ανανήψαντας

Δλδ τι; Αμαρτησα για το παιδί μου; Όχι φίλε. Και εμείς τα βγάζουμε δύσκολα πέρα αλλά δε βγήκαμε να πάρουμε τη περιουσία του άλλου. Ο φόνος είναι διαφορετικός και μπορεί να συμβεί ακουσια. Η κλοπή γίνεται συνειδητά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Με συγχωρεις Sniper αλλα το οτι πηγες Δυναμεις Καταδρομων και ισως εχεις ριξει και με S-300 ακομα...παλι δεν σε κανει κριτη κανενος που εχει απεναντι του κακοποιο ετοιμο για ολα.

-Για να το βγαλω το μαραφετι ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ(ξεκολλα με το παραμυθι) σημαινει οτι ολοι αυτοι οι κανονες εμπλοκης που αναφερεις εχουν καταπατηθει και εχει παει στο απροχωρητο.
    Αν νομιζεις οτι ειμαι κανενας Trigger-happy...μαλλον κανεις μεγαλο λαθος.

-Να κρινεις με βαση την οποια εμπειρια σου στρατιωτικες επιχειρησεις και οχι εμπλοκη σε αστικο περιβαλλον.

-Τελος το να κανεις ενα σωρο παραθεσεις και να προσπαθεις να πιαστεις απο προτασεις μου ωστε να δειξεις που θες να πας την κουβεντα ειναι απλα λαθος γιατι απλα θες να μου την πεις.

Δεν πειραζει...ψυχη βαθεια...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ ήθελα να ξέρω αν ο τύπος που το σκάει με τ αμάξι έσκαγε πάνω σε κανένα μηχανάκι δικό μας τι θα λέγαμε...

ή

Από περίεργια...

Κλέφτης και δικαιώματα δε συνάδουν. Δε θα έπρεπε να συνάδουν μάλλον αλλά δε φημιζομαι για την ευαισθησία μου σε αυτόν τον τομέα.
    Δεν παμε καλά ε;

Τα δικαιώματα και υποχρεώσεις όλων μας προκύπτουν απο τους νόμους. Όχι το τι θα θέλαμε να γίνεται ο καθένας κατά το δοκούν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

ή

Από περίεργια...

Για μενα καλα του ξηγηθηκε.

Απο την αλλη ομως γιατι του ξηγηθηκε ετσι?
    Καταλαβε οτι ηταν εγκληματιας?
    Πανικοβληθηκε και οποιον παρει ο χαρος?
    Ητανε αποτελεσμα σωστης εκπαιδευσης?

Γιατι αν δεν ητανε αποτελεσμα σωστης εκπαιδευσης,τακανε επανω του ο καουμπους και οποιον παρει ο χαρος,θα αρχισω να ανησυχω.Κατα την αποψη μου ο κλεφτης εχει καποια δικαιωματα,ο εγκληματιας πολυ λιγοτερα.Αλλα δεν μπορει να με πεισει καποιος οτι το "γατονι" με μια ματια καταλαβε το ποιον αυτου που πυροβολουσε.

Ναι Sniper. Έτσι είναι. Το αν βρω τον κλέφτη που μου πήρε το 954 θα τον γδαρω δεν ισχύει δλδ πλέον;

Παλαιό μέλος
    Ναι Sniper. Έτσι είναι. Το αν βρω τον κλέφτη που μου πήρε το 954 θα τον γδαρω δεν ισχύει δλδ πλέον;
    Περα απο πλακα,ισχυει?

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58
  3. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07