ολοι εσεις εδω οι ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...διαφωτιστε και μας τους ασχετους μην παμε φυλακη τσαμπα αμα σωσουμε συνανθρωπο η συναδελφο.
Αμα νομιζετε οτι υπαρχει εκπαιδευση που σε λιγοτερο απο 1 δλ σε κανει αριστο σκοπευτη και κριτη του καθε περιστατικου τοτε μαλλον πολλες ταινιες βλεπετε.
Οταν εχω να κανω με ξεκαθαρη απειλη κατα ζωης ...ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ...αμα μου κοψει να ριξω για ακινητοποιηση οχηματος...καλως.
Αμα δεν εχω το χρονο...πυροβολισμος εξουδετερωσης και κρινετε με εσεις απο το πληκτρολογιο που ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ !!
Ρε σεις συνελθετε λιγο που κρινετε ενοπλο περιστατικο.
Καποιος θα παρει το Ταξι του πισω και αυτο το πληρωσε ευτυχως οχι με τη ζωη του ενας αστυνομικος που υποστηριχτηκε απο τον συναδελφο του.
Ολα τα αλλα ποθυ λετε ειναι εντελως ακυρα και...ενταξει το καταλαβαινω...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...αλλα παω στοιχημα οτι αν ηταν το δικο σας οχημα το κλεμμενο...κωλοτουμπες θα κανατε.
Αντι να πειτε κανα καλη κουβεντα που ανεβρεθη κλεμμενο οχημα...μια και τοσο τους στολιζετε τους συναδελφους...αμεσως πιασατε την ευαισθησια του καλου Καζακου που αδικα πυροβοληθηκε.