Παει και το σημερινό, με παταγώδη αποτυχία για μένα. Μπήκα στην πίστα στο πρώτο session, και στο δεύτερο μόνο. Από την αρχή δεν μου πήγε καλά. Μου είχε πεί ηδη ο Σωτήρης πως έχει κάνει κάτι αλλαγές στα ηλεκτρονικά του CBR και έχει μειώσει το Traction Control γιατί ήτανε πολύ παρεμβατικό. Οπότε για κάποιο λόγο εμένα με έχει πιάσει τρομερό στρές και φοβάμαι οτι θα βγούν τα εκατοντάδες άλλλλλλλογατα του Χόντα, και θα φάω Χάι. Δεν ξέρω, έβλεπα όνειρα με Χάι; Τεσπα, πηγαίνω πολύ προσεκτικά στο πρώτο σέσσιον, 1.10-1.11, και παρόλα αυτά, στον πρώτο γύρο πάει να μου φύγει στην πλατεία, γλυστράει το πισινό αρκετά, και χ...μαι ακόμα περισσότερο. Αιτία, το γεγονός οτι στην πλατεία έχει χώματα, χαλίκια, πέτρες, καμπουρογαμόσαυρους κλπ, που μόλις τώρα (όσο περνάγαμε!) καθάριζε ο Κώστας, ο γνωστός Αλυτάρχης με τα μούσια...(και την σκούπα, για σήμερα). Και πιο μετά έχω και άλλο, πιο ομαλό πάντως, γλύστριμα στην ίδια στροφή.
Παίρνει μετά το μηχανάκι ο Γρηγόρης ο Παναγιωτόπουλος, και κάνει μερικούς γύρους και αποφαίνεται πως το μηχανάκι σε σχέση με την προηγούμενη φορά ΔΕΝ πάει μία, δεν έχει δύναμη, μπαίνει το τράξιον συνέχεια κλπ. Οπότε το βγάζουμε εντελώς (αποσύνδεση του φις) και μπαίνει πάλι μέσα, και βγαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο: "Ε, τώρα πετάει!"
Οπότε ξαναμπαίνω εγώ, διπλά χε...νος, αφού τώρα δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ τράξιον, ενώ πριν που μου γλυστρούσε είχε και πιο παρεμβατικό προφανώς από την 4/9...
Και εκεί που σιγά σιγά ανεβάζω ρυθμό, κλάνγκ μπάνκ πετάει μια ταχύτητα έξω, και μετά από λίγο μου πετάει νεκρά σε κατέβασμα 2ας από 3η και μετά αρχίζει να κάνει και κάτι μπανγ μπανκ από κάτω μου οπότε βγαίνω, και έχει χτυπήσει κάτι στο συστημα μετάδοσης, καμιά καμπάνα, κανένα γρανάζι, δεν έχω ιδέα, το μηχανάκι off. Ειχα τουλάχιστον 3 προσφορές για να οδηγήσω μηχανές φίλων, αλλά δεν μου πήγαινε γενικά η μέρα, ένοιωθα νευρικός και τελικά το γύρισα στις μπύρες

Σε είδα Σταμάτη, δεν σε είδα Μαρίζα αλλά μου είπε ο Σταμάτης πως σε είδε (ή σε είδα και δεν κατάλαβα οτι ήσουν εσύ) και είδα και τον Βασίλη 46 από το FB (αλλά δεν είναι νομίζω εδώ στο φόρουμ).
Τα καλά νέα είναι πως μάλλον θα έχω το Αγκούστα για τις Σέρρες, αλλιώς με βλέπω να μπαίνω με το ποδήλατο

Λέτε να κάνω κάτω από 10.22; Με το ποδήλατο βέβαια