Σελίδα 39 από 80 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 1197

Θέμα: Επόμενα Track Days

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σπυρο κρίμα που σε πήγε έτσι αλλά συμφωνώ με τον Σταμάτη, ίσως και να γλυτώσες απο κατι πιο άσχημο!

Το καλό είναι πως για τις Σέρρες θα έχεις το MV.

Σταμάτη εσυ; Κανα βιντεάκι;

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Παει και το σημερινό, με παταγώδη αποτυχία για μένα. Μπήκα στην πίστα στο πρώτο session, και στο δεύτερο μόνο. Από την αρχή δεν μου πήγε καλά. Μου είχε πεί ηδη ο Σωτήρης πως έχει κάνει κάτι αλλαγές στα ηλεκτρονικά του CBR και έχει μειώσει το Traction Control γιατί ήτανε πολύ παρεμβατικό. Οπότε για κάποιο λόγο εμένα με έχει πιάσει τρομερό στρές και φοβάμαι οτι θα βγούν τα εκατοντάδες άλλλλλλλογατα του Χόντα, και θα φάω Χάι. Δεν ξέρω, έβλεπα όνειρα με Χάι; Τεσπα, πηγαίνω πολύ προσεκτικά στο πρώτο σέσσιον, 1.10-1.11, και παρόλα αυτά, στον πρώτο γύρο πάει να μου φύγει στην πλατεία, γλυστράει το πισινό αρκετά, και χ...μαι ακόμα περισσότερο. Αιτία, το γεγονός οτι στην πλατεία έχει χώματα, χαλίκια, πέτρες, καμπουρογαμόσαυρους κλπ, που μόλις τώρα (όσο περνάγαμε!) καθάριζε ο Κώστας, ο γνωστός Αλυτάρχης με τα μούσια...(και την σκούπα, για σήμερα). Και πιο μετά έχω και άλλο, πιο ομαλό πάντως, γλύστριμα στην ίδια στροφή.
    Παίρνει μετά το μηχανάκι ο Γρηγόρης ο Παναγιωτόπουλος, και κάνει μερικούς γύρους και αποφαίνεται πως το μηχανάκι σε σχέση με την προηγούμενη φορά ΔΕΝ πάει μία, δεν έχει δύναμη, μπαίνει το τράξιον συνέχεια κλπ. Οπότε το βγάζουμε εντελώς (αποσύνδεση του φις) και μπαίνει πάλι μέσα, και βγαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο: "Ε, τώρα πετάει!"
    Οπότε ξαναμπαίνω εγώ, διπλά χε...νος, αφού τώρα δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ τράξιον, ενώ πριν που μου γλυστρούσε είχε και πιο παρεμβατικό προφανώς από την 4/9...
    Και εκεί που σιγά σιγά ανεβάζω ρυθμό, κλάνγκ μπάνκ πετάει μια ταχύτητα έξω, και μετά από λίγο μου πετάει νεκρά σε κατέβασμα 2ας από 3η και μετά αρχίζει να κάνει και κάτι μπανγ μπανκ από κάτω μου οπότε βγαίνω, και έχει χτυπήσει κάτι στο συστημα μετάδοσης, καμιά καμπάνα, κανένα γρανάζι, δεν έχω ιδέα, το μηχανάκι off. Ειχα τουλάχιστον 3 προσφορές για να οδηγήσω μηχανές φίλων, αλλά δεν μου πήγαινε γενικά η μέρα, ένοιωθα νευρικός και τελικά το γύρισα στις μπύρες
    Σε είδα Σταμάτη, δεν σε είδα Μαρίζα αλλά μου είπε ο Σταμάτης πως σε είδε (ή σε είδα και δεν κατάλαβα οτι ήσουν εσύ) και είδα και τον Βασίλη 46 από το FB (αλλά δεν είναι νομίζω εδώ στο φόρουμ).
    Τα καλά νέα είναι πως μάλλον θα έχω το Αγκούστα για τις Σέρρες, αλλιώς με βλέπω να μπαίνω με το ποδήλατο Λέτε να κάνω κάτω από 10.22; Με το ποδήλατο βέβαια

Καθόμασταν μαζί με τον Σταμάτη και τον panos_zip (χάρηκα παιδιά που σας γνώρισα,θα τα ξαναπούμε σίγουρα )
    Σε είδα κάποια στιγμή που μιλάγατε με τα παιδιά,είχα σκοπό να χαιρετήσω αλλά ως γνωστόν με απορροφά τόσο πολύ το θέαμα μέσα στην πίστα,που ξεχάστηκα και μέχρι να ξαναγυρίσω είχες φύγει!
    Θα τα πούμε σίγουρα την επόμενη φορά

Περάσαμε πολύ ωραία,το καταχάρηκα...αν και δεν μπήκα!
    Ελπίζω στίς 28 που είναι το επόμενο να κάνω επιτέλους το πρώτο μου track day

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stamatisx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Σταμάτη εσυ; Κανα βιντεάκι;
    4 με την μπροστά κάμερα κ 5 με την πίσω (η μπαταρία της session κρατάει περισσότερο...)
    απλά επειδή θέλουν συγχρονισμό μεταξύ τους θα μου πάρει λίγο μέχρι να τα φτιάξω. θα τα ανεβάσω όμως σύντομα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mariza Προβολή μηνύματος
    Καθόμασταν μαζί με τον Σταμάτη και τον panos_zip (χάρηκα παιδιά που σας γνώρισα,θα τα ξαναπούμε σίγουρα )
    Σε είδα κάποια στιγμή που μιλάγατε με τα παιδιά,είχα σκοπό να χαιρετήσω αλλά ως γνωστόν με απορροφά τόσο πολύ το θέαμα μέσα στην πίστα,που ξεχάστηκα και μέχρι να ξαναγυρίσω είχες φύγει!
    Θα τα πούμε σίγουρα την επόμενη φορά

Περάσαμε πολύ ωραία,το καταχάρηκα...αν και δεν μπήκα!
    Ελπίζω στίς 28 που είναι το επόμενο να κάνω επιτέλους το πρώτο μου track day
    Άντε ωραία με το καλό να σε δούμε και μέσα στην πίστα

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Κατ' όπιν ωρίμου σκέψεως θα πάω και στις 24-09 στου CSS και στο Team 65 στις 02-10.....όποιοι άλλοι παρεβρεθείτε ρίχτε κανα χαιρετισμό

Υ.Γ. ήταν πολύ ο καιρός της αποχής τελικά και κόστισε....
    Τελευταία τροποποίηση από Hayate; 15/09/2016 στις 11:26.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Της Κυριακές στα Μέγαρα έχουν όλοι 4 γκρουπ (αγωνιζομενοι. Γλήγορα, ενδιάμεσοι,αρχαριοι)?
    Είναι θέμα να περιμένεις 1+ώρα για να μπεις, χώρια τον χαμό που πρέπει ακόμα να γίνεται λογικά.
    Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα απογεύματίνα γιοκ.

υγ πιστεύω με την νέα χρονιά να είμαι έτοιμος. ....να μπουν και τα μπροστινά.
    Μέχρι τότε θα με φάει η χασια TT

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stamatisx Προβολή μηνύματος
    Κρίμα γιατί δε θα δούμε βιντεάκι... Όντως άμα η μέρα δε σε θέλει φαίνεται με το καλημέρα... Από την άλλη ίσως και να γλίτωσες και τίποτα χειρότερο συν ότι είχαμε και περισσότερο χρόνο να σταυρώσουμε και καμία κουβέντα παραπάνω άρα win-win situation
    Βιντεάκι θα υπάρξει, τράβηξα ένα, απλά είμαι αργόοοοος! Μια χαρά πέρασα συνολικά, ήπια και τις μπυρίτσες μου, τα είπαμε, όλα καλά

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τι track day τι beer day, και στα 2 καλά περνάς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από strong(er) Προβολή μηνύματος
    Της Κυριακές στα Μέγαρα έχουν όλοι 4 γκρουπ (αγωνιζομενοι. Γλήγορα, ενδιάμεσοι,αρχαριοι)?
    Είναι θέμα να περιμένεις 1+ώρα για να μπεις, χώρια τον χαμό που πρέπει ακόμα να γίνεται λογικά.
    Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα απογεύματίνα γιοκ.
    Ανάλογα με τις συμμετοχές. Το CSS από την άλλη, όταν κάνει ride day, δεν νομίζω έχει διαχωρίσει ποτέ σε 4 γκρούπ. Και η Extreme επίσης, αν δεν έχει πολλούς στα 2 γκρούπ, τα ενοποιεί. Βασικά όλοι οι άλλοι έτσι το πάνε νομίζω...

Βιντεάκι θα υπάρξει, τράβηξα ένα, απλά είμαι αργόοοοος! Μια χαρά πέρασα συνολικά, ήπια και τις μπυρίτσες μου, τα είπαμε, όλα καλά
    Η μπύρα να ξέρεις ήταν πρόκληση... (ιδίως όταν έχεις στάξει μετά το session) Δε μπορείς να φανταστείς πως τη γλυκοκοίταζα...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Ανάλογα με τις συμμετοχές. Το CSS από την άλλη, όταν κάνει ride day, δεν νομίζω έχει διαχωρίσει ποτέ σε 4 γκρούπ. Και η Extreme επίσης, αν δεν έχει πολλούς στα 2 γκρούπ, τα ενοποιεί. Βασικά όλοι οι άλλοι έτσι το πάνε νομίζω...
    Το CSS πάντα είχε 3 μόνο ο Ζαφειρόπουλος νομίζω όταν έχει πολύ λαό κάνει 4.Και ο Χάλαρης 3 πάλι γκρουπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Εγώ πέρασα πολύ καλά
    Είναι μεγάλη υπόθεση να κάνεις συνεχόμενα τρακ ντει. Με 3 φορες πιστα το χρόνο δεν βελτιώνεσαι.
    Είχε λίγο κόσμο και δεν δημιουργούσαμε μπουλούκια. Μεγάλη βελτίωση για μένα από το προηγούμενο στις 4/9. Ξαναβρίσκω τη φόρμα μου σιγά σιγά.

Εμείς που καβαλάμε καλά μηχανάκια (ευρωπαικά), που δεν σπάνε στη μέση της ημέρας, προλάβαμε και κάναμε 6 sessions.
    Stamatisx, mariza, nathair χάρηκα που σας ξαναείδα

Η Μαρίζα δήλωσε ότι τα καλύτερα μηχανάκια στην πίστα ηταν τα 675, οπότε την βλέπω την αναβάθμιση να έρχεται....
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Λοιπόν, βιντεάκι διαθέσιμο στο γνωστό Thread... (σε 2 λεπτά που θα γράψω το μνμ, χεχε).

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Ολα τα μωρά στην πίστα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160915_205546.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	366417

Παρόμοια θέματα

1. Prive Track Day @ Μεγαρα - Κυριακη 24/4
    από SF στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2005, 22:32
  2. track day
    από idi στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 52