περα απο την πλακα παντως εχουν ακουστει ουκ ολιγα σε ξενα forums για τα panigale...:a13:
χανει βιδες...υπερθερμαινεται...σβηνει....βαζει φωτια στο fairing...
και απευθυνομαι κυριως στον Johnny the fox που εχει 2...
περα απο την πλακα παντως εχουν ακουστει ουκ ολιγα σε ξενα forums για τα panigale...:a13:
χανει βιδες...υπερθερμαινεται...σβηνει....βαζει φωτια στο fairing...
και απευθυνομαι κυριως στον Johnny the fox που εχει 2...
Μαρσπιέδες και τιμονια θα έπρεπε να σπάνε εύκολα σε περίπτωση ατυχήματος. Δε φαντάζεστε τι ζημιά μπορείς να πάθεις άπο ένα μαρσπιε.
Κριμα το παιδι κατα πρωτον..
Αλλα το θεϊκο ειναι οτι πηρε το Panigale με προτεραιοτητα την ασφαλεια;;;; W T F ?????????????
Eπειδη δηλαδη εχει ηλεκτρονικα απο διαστημοπλοιο νομιζουν οτι εχει τον απεφτο;; Ή οτι ειναι ασφαλες ενα ss για καθημερινη χρηση;;;
Παρε του ενα nc 750 ρε ανθρωπε ή κατι παρομοιο τελωσπαντων...
Μαλλον η βλακεια του πατερα κοστισε στο γιο του τη ζωη του..
Επισης ηταν 20 χρονων... Ποσο experienced μπορει να ηταν...;;; Καθε μερα πιστα ηταν;;;
MADE IN JAPAN 日本製
ενταξει..στα εδω δεν ξερω...αλλα δεν ξερω επισης και κατα ποσο ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα..γιατι οπως και να το κανουμε...ποσοι διαθετουν τα λεφτα για ενα panigale στην Ελλαδα της κρισης?
στην Αμερικη ομως και σε αλλες χωρες που τα μηχανακια αυτα εχουν καλυτερη αναλογια κοστους σε σχεση με το εισοδημα τους, και πολλοι τα παιρνουν, μπορει να βγει ενα συμπερασμα...
Γιατί να μην πάρει εφόσον το επιτρέπει ο νόμος τους . Μια ζωή την είχαμε.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει και σε κολώνα και οπουδήποτε ρε Άρη.
Για κάποια πράγματα είναι και η κακιά στιγμή. Μπορεί να προσπάθησε να αποφύγει κάτι.
Σε όλους μπορεί να τύχει.
Το πόσο μλκς μπορεί να είναι ο πατέρας του δεν το ξέρω.
Με τα ελληνικά δεδομένα, πολύ.
Με τα εκεί.... Δεν παίρνω και όρκο.
Αν το παληκάρι ήτανε στις πίστες και στις μηχανές από τα 15 του, δεν ξέρω αν το θεωρώ και τόσο παράλογο.
Από κει και πέρα, με 55χλμ/ώρα μετωπική, το σώμα μας "ζυγίζει" γύρω στους 2-2,5 τόνους τη στιγμή της σύγκρουσης (αν θυμάμαι καλά το παράδειγμα).
Αν ήταν να φύγει πάνω από τη μηχανή, ούτε με τα χέρια θα μπορούσε να κρατηθεί στο τιμόνι ακόμα κι αν δεν έσπαγε, ούτε με τα μπούτια στο ντεπόζιτο ούτε τίποτα.
Χαλκομανία με την κολώνα θα είχε γίνει.
Κι ως γνωστόν, τούμπες υπάρχουν πολλές.
Αυτή που θα βρεις σε σταθερό σημείο είναι μια....
Σορρυ, αλλά δεν ξέρει τι του γίνεται. Εχασε το παιδί του, και το μυαλό του είναι πως θα πάρει χρήμα απ΄την Ducati. Τα υπόλοιπα μαγικά που λέει, είναι οι σάλτσες και να ΄χαμε να λέγαμε...
Θα έκανε μοχλό λέει...ποιός θα έκανε μοχλό? Η Κομανέτσι?
handlebar ούτε εμένα...μόνο στραβωμα και βούλιαγμα στο ντεπόζιτο. Μου έχει σπάσει πλαινό καπάκι μοτέρ όμως απο στατική τούμπα. Πιάνεται αυτό?