μιλαμε οτι εχει παρελασει οτι πιο σαλονατο ιδιαιτερο ακαταλληλο για καθημερινη χρηση υπαρχει....
για να κυκλοφορει και να παρκαρει κηφισιας αλεξανδρας ευελπιδων![]()
μιλαμε οτι εχει παρελασει οτι πιο σαλονατο ιδιαιτερο ακαταλληλο για καθημερινη χρηση υπαρχει....
για να κυκλοφορει και να παρκαρει κηφισιας αλεξανδρας ευελπιδων![]()
Ως συνηθως το θρεντ ξεκιναει παντα απο ενα ταβανι Α ,και ολοι εμεις με ξενη τσεπη το παμε 3Α.Δικηγορε,παντρεψου πρωτα,και αποφασισε μετα απο 9-12 μηνες,απ τον γαμο.Ακου τους γεροντες του φορουμ και ΔΕΝ θα χασεις.Ο γαμος αλλαζει τις καταστασεις,ιδιως απ την μερια της γυναικας.(που ειναι και ο πραγματικος εχων το γενικον προσταγμα).Μαθε μπαλιτσα ,που ελεγε και ο μακαριστός,ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
οτι και να πάρει σήμερα με τέτοιες αλλαγές στον τρόπο ζωής (συμβίωση - γάμος - προσεχώς παιδιά) θα μπει σε φαύλο κύκλο σκέψεων. Μια άποψη ειναι, yolo όσο προλαβαίνει μέχρι τα παιδιά και μετά τον μπουλο.
Εφόσον θέλει να αγοράσει πάντα ε
Αν δεν ήθελε να επενδύσει πολλά λεφτά, θα μπορούσε να αγοράζει 2 διαφορετικού είδους, με μικρότερο μάτζετ (μαζί με αυτό που εχει 3) έτσι για να παιζει πριν την "καταιγίδα"![]()
you rise you fall you're down then you rise again
λοιπον εχω ενα φιλο γιατρο χωρις οικονομικο προβλημα
καποια στιγμη καυλωσε να παρει ενα lexus 80000 μεταχειρισμενο για να πηγαινει στη δουλεια του
του ειπα οτι με αυτα τα λεφτα παιρνει ενα μικρο για την πολη ενα μεγαλο για ταξιδια κι ενα τζιπ για χαβαλε μαζι με τις βενζινες τους για χρονια.....
πηρε το lexus και το μετανιωσε τον πρωτο χρονο.....
Ε ναι εκτός αν παντρεύεται καμία σκληροπυρηνική easy rider. Τώρα πρέπει να γίνει η κίνηση.
Όλα αυτά που αναφέρονται περί γάμου και λοιπα είναι κάτι που και ο ίδιος έχω σταθμίσει και το σταθμίζω.
Προφανώς δεν θα κάνω επιλογή που θα επηρρεάσει οικονομικά πολύ την καθημερινότητα μου .
Προφανώς σκέφτομαι και εγώ πολύ το θέμα καθημερινής χρήσης μίας Premium μηχανής.
Και για αυτό δεν έχω προβεί σε αγορά ακόμα.
Η Multistrada ειναι όντως το αγαπημένο μου μηχανάκι από όσα έχουν προταχθεί και αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά την ανησυχία του να την έχω κέντρο τόσες ώρες καθημερινά.
Είναι ο βασικός λόγος που δεν την έχω πάρει ακόμα και ο λόγος που ακόμα προσπαθώ να δω τι θα κάνω.
Στην πραγματικότητα και ειλικρινά δεν ειναι το οικονομικό της αγοράς που με ζορίζει όσο το να δω μια μηχανή που πάλεψα πολύ να αγοράσω να φθείρεται δυσανάλογα λόγω της χρήσης της. Είμαι φουλ εμμονικός με την κατάσταση της μηχανής που καβαλάω γενικά και ένα κλικ αλλαγή στον ήχο ή στην συμπεριφορά μπορεί να με στείλει σε γιατρό.
Επομένως είμαι ακόμα στο ψάξιμο, στο να δω μηχανάκια με ανάλογη χρήση με την δική μου τι συμπεριφορά έχουν και να κατασταλάξω.
Στην Αφρικα αποφάσισα να μην πάω λόγω όγκου και ακαμψίας της.
Είδα την Vstrom 1050 , μάρεσε , αλλά την θεωρώ βαριά και άκαμπτη και αυτή.
Υπάρχει η σοβαρή σκέψη να πάρω γυμνό για 2ο '' βολτάδικο'' για κανένα χρόνο μεταχειρισμένο να βγάλω λίγο την κ@βλα μου στο γκάζι σε μικρές βόλτες και να κάνω και όλα τα σχολεία για να γίνω καλύτερος χεράς και τότε να πάω σε κάτι καινούριο πουλώντας και τις δύο .
Το τελευταίο μπήκε σαν ιδέα από ένα μέλος που συμμετείχε στο Thread και σαν σκέψη φαντάζει πιο λογική .
Διορθώστε με αν κάπου θεωρείται ότι το χάνω από θέμα λογικής.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
The Dirty Harry
Όταν λες γυμνό μεταχειρισμένο τι εννοείς?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Όταν ξεκινάς να κάνεις οικογένεια αυξάνονται οι υποχρεώσεις, αλλάζουν οι προτεραιότητες, και συνήθως όλο και κάτι προκύπτει που βάζει τα προσωπικά "θέλω" σου στην αναμονή. Εφ'όσον σε παίρνει, κάνε ό,τι τραβάει η καρδιά σου - τελευταία ευκαιρία σαν ανύμφευτος.
Edit: η ιδέα της δεύτερης μηχανής μου αρέσει.
Για κάποιο λόγο είμαι ή μάλλον ήμουν πιο χαλαρός και έχετε στείλει 400 μηνύματα για τον γάμο και με αγχώνετε λίγο.
Στο κεφάλι μου επειδή είμαι στην σχέση 8 χρόνια κοντά και μένουμε 6 χρόνια το έχω λίγο πιο χαλαρό . Δεν ψήνομαστε για παιδιά για τα επόμενα 4 χρόνια μινιμουμ λόγω ζωής και καριέρας .
Τώρα είτε εγώ το σκέφτομαι όλο λάθος είτε εσείς.
Ελπίζω το δεύτερο .
Όσον αφορά την γυναίκα , θέλει κάτι άνετο για ταξίδια γιατί της αρέσει η αίσθηση αλλά δεν αγαπά την τα700 λόγω αναρτήσεων που όσο και να το σκληρύνω ενοχλεί .
The Dirty Harry
Καλά το δίνει το xsr νομίζω. Απλά θεωρώ ότι στο προφίλ που παρουσίασες δεν ταιριάζει πολύ η δεύτερη μηχανή. Δηλαδή κάποιος που χτυπάει 12ωρα καθημερινά και ίσως κατεβαίνει και κανά Σάββατο στο γραφείο την μηχανή ουσιαστικά την χαίρεται στο πήγαινε έλα και μια Κυριακή. Οι Κυριακές όμως από εδώ και πέρα θα γίνουν όλο και πιο δύσκολες οπότε η δεύτερη μηχανή θα πέσει σε αχρησία πιστεύω. Νομίζω ότι πρέπει να μείνεις στο αρχικό πλάνο, θες απλά μια πιο σύγχρονη και ενδιαφέρουσα μηχανή με αρκετό γκάζι.
Τελευταία τροποποίηση από Nitse3; 20/11/2022 στις 23:16.