Θα ερθω....το νου σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
σε περιμένω![]()
![]()
![]()
Θα ερθω....το νου σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
σε περιμένω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΗΣ ΤΟ R1 04-05 ΑΠΟ ΤΟ 06 ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ
ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ![]()
![]()
![]()
ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ SUZUKI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ 1000αρια ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΗΣ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΗΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ .![]()
![]()
![]()
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΕΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De se pareksigo... giati kai ego ta idia akribos elega... otan piga sindo omos kai htane 8-9 k5 ta 6 atoma me lene eixa kai ego r1 04 kai troei ta diskakia gia ti plaka den arpazi apo xamila ktl ktl.. ego tous leo ante re malakies katheste kai lete... meta to etreksa 3 kondres kai bye bye ta diskakia tin ali mera piga sti Yamaha. Ego toulaxiston to paradexome esto kai arga..
Ala esi de paradexese me tpt.An tixi na odigisis pote k7 pistepse me tha to poulisis tin ali mera to R1.
Tora esi pali tha arxisis tis malakies na les kai eisai koulos kai de kses na odigas mpla mpla..
Se grafo sta @@ mou..
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δεν πιστευω να το αφησεις μαμα το Κ7 ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ala esi de paradexese me tpt.An tixi na odigisis pote k7 pistepse me tha to poulisis tin ali mera to R1.
Tora esi pali tha arxisis tis malakies na les kai eisai koulos kai de kses na odigas mpla mpla..
Se grafo sta @@ mou..
Το ειδα με 2 τελικα racefit crowler και επαθα πλακα...μου τρεχουν τα σαλια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν πιστευω να το αφησεις μαμα το Κ7 ε?
Το ειδα με 2 τελικα racefit crowler και επαθα πλακα...μου τρεχουν τα σαλια....
Mpa tha to ftiakso apla tha perimeno 2-3 mines mexri na to ksepliroso meta tha kano pola pragmata
GrigoriΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Esi exeis R6 kai mporei na min exeis problima.Pantos to R1 exei problima me ta diskakia kai ego de goustaro na dino kathe mina 280 euro les kai plirono doseis gia spiti.
Kai opoios katoxos R1 pei to antitheto einai pseutis.![]()
Πρώτα απ'όλα την έκανες την Μαλακία σου όταν έδωσες το R1 προσωπική σου επιλογή!
Εγώ έχω κάνει στο R1 27000xlm και δεν έχει χρειαστεί "δισκάκια" ακόμα... οπότε μαλακίες λές!
Και 2ον πάλεβες πάνω απο 2 μήνες να αποδείξεις οτι το R1 ήταν καλύτερο και τώρα πήγες και πήρες κ7 και λές οτι το gsxr είναι καλύτερο... μετά θα πάρεις κανα motogucci και θα πείς οτι αυτό είναι καλύτερο...
Κατα τη γνώμη μου δεν είσαι αντικειμενικός κριτής...
Κρίμα
παλι εδω μέσα...
οκ...
καθε μηνα δισκακια τα ρ1!!!!
μπας να μάθεις πρωτα να οδηγας και να ξεκινάς το μηχανακι ..???και μετα βλεπουμε...
θελετε και κοντρες κουλαδια .
Μην παρει κανα Garelli να λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Grigori
Πρώτα απ'όλα την έκανες την Μαλακία σου όταν έδωσες το R1 προσωπική σου επιλογή!
Εγώ έχω κάνει στο R1 27000xlm και δεν έχει χρειαστεί "δισκάκια" ακόμα... οπότε μαλακίες λές!
Και 2ον πάλεβες πάνω απο 2 μήνες να αποδείξεις οτι το R1 ήταν καλύτερο και τώρα πήγες και πήρες κ7 και λές οτι το gsxr είναι καλύτερο... μετά θα πάρεις κανα motogucci και θα πείς οτι αυτό είναι καλύτερο...
Κρίμα![]()
De ksero an esi exeis kanei tosa xiliometra file titan.Emena pantos den adexan oute ena mina.Les na mou dosane problimatiko modelo ?Oti kai na einai de ksero ego pantos tora eimai euxaristimenos to me gsxr.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Grigori
Κρίμα
Ego etsi eimai ti na kano alazo eukola... oti mou katsi sto mati mporei tou xronou na paro R1 pali mporei na paro ninja... oti mu aresei...
Ego problima mazi su den exo kai euxome an brethume pote na pioume kai kafedaki parea.
Tha mas mathis esi na kanoume kondres re pilote?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παλι εδω μέσα...
οκ...
καθε μηνα δισκακια τα ρ1!!!!
μπας να μάθεις πρωτα να οδηγας και να ξεκινάς το μηχανακι ..???και μετα βλεπουμε...
θελετε και κοντρες κουλαδια .
Εσύ με το δικό σου R1 λές δε πήγαινες σε καφετέριες και υποστήρηζες οτι τα R1 δεν είναι για καφέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ante parata mas re paliomlk pane se kamia kafeteria me to R1 sou.
+10000000000000 σ'αυτό που είπα πρίν
ισσοροπια ξέρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Tha mas mathis esi na kanoume kondres re pilote?
Ego to exo ksanapei kai pio prin me mixanaki de pao pote se kafeteria.Pao me to amaksiΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Εσύ με το δικό σου R1 λές δε πήγαινες σε καφετέριες και υποστήρηζες οτι τα R1 δεν είναι για καφέ!
+10000000000000 σ'αυτό που είπα πρίν
Απάντησα πρίν λίγο ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
για ρώτα τον ΤΙΤΑΝ πόσους δίσκους έχει χαλάσει !!!
να δούμε ποιος είναιι άσχετος![]()
![]()
αν κάποιος για να ξεκινήσει γρήγορα το μηχανάκι του χρειάζεσαι ένα δίσκο τη φορά ή δουλεύει συμπλεκτάρισμα σε μηχανάκι 175 ίππων τότε έχουν δίκιο πρόκειται για κουλομαρία!
Ksero arketaΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ισσοροπια ξέρεις?
Mή λές μαλακίες ΓΟΝΙΔΗ παίζει το δικό μου που είναι πιό ανθεκτικός στο χρρόνο και δεν τρώγεται εύκολα!Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
Ο TITAN ΕΧΕΙ CD ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙΟΛΑΣ![]()
![]()
![]()