Μαγκες δεν σας ειπα οτι εχω και ενα Glx 50 με ανθρακονημα εξατμιση wilco (χωρις πλακα)
τουμπεκα ψιλη μορτες γιατι θα το βγαλω στην πιατσα
Μαγκες δεν σας ειπα οτι εχω και ενα Glx 50 με ανθρακονημα εξατμιση wilco (χωρις πλακα)
νεους προσεξε τι λες![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
μην ανησυχεις φιλε μου ενα μεγαλο μου προτερημα (απ τα πολλα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μην μιλάτε πολύ και εξοργίσετε τον Ηλία....Αν ανάψει το townmate θα μαςόλους....
![]()
ειναι η γαλληνια προσωπικοτητα μου....δεν χρειαζεται να αναψω το θεριο και να ξυπνησουμε και τους αλλους τωρα δε φταινε στ τπτ ρε συ....![]()
α!
δεν σας ειπα ο οζυ εχει ελπιδες εβαλα παλι τη μαμα εξατμιση!!
αυτος παει για τρελλη τουμπα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ξεχασα να βαλω ποιος......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ξεχασα να βαλω ποιος......![]()
![]()
![]()
![]()
παπομαχιαΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
νεους προσεξε τι λες![]()
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται ότι το αγριέψαμε το πράγμα....Θα κατεβάσω το leadάκι του παππού μου μου φαίνεται....:a37:Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αυτος παει για τρελλη τουμπα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενταξει την ειδα κιολας![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εεεε........![]()
καλυτερα να μασας παρα να μιλας......![]()
![]()
![]()
παει το μοτορι....
![]()
κ εγω τη σουζουκι του πατερα μου![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ενταξει τα χω παρει κρανος θα βγαλω το Solex μου (ρεκτιφιε 70cc)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μου φαίνεται ότι το αγριέψαμε το πράγμα....Θα κατεβάσω το leadάκι του παππού μου μου φαίνεται....:a37:
i dont wanna shoot you son ok...?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ενταξει τα χω παρει κρανος θα βγαλω το Solex μου (ρεκτιφιε 70cc)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...