Ναι αψογο :a19: αλλά πόσο κάνει?
Όσο αξίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
Καλό και το AGUSTA!
Καλά το όσο αξίζει δεν το σηζητώ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Όσο αξίζει...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Η Τιμή Του Είναι Απαγορευτική Γιατί Θα Κυκλοφορήσουν Μόλις 300 Απο δαυταΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Στην Αμερική Η Τιμή Του Είναι Κάπου Στα 65.000$![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρα προς τι να το συγγρύνουμε με μηχανάκια που κάνουν 12000? ή 14000? ?
Αν κρύνεις ότι αυτά που έρχονται από ιαπωνία και λόγω του ότι είναι εκτός
ευρωπαϊκής ένωσης η τιμή τους με τελωνεία ταξινομήσεις κτλ. σχεδόν διπλασιάζετε!
Τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγγρυσης ανάλογα το κόστος τους τα γιαπωνέζικα εχουν
άριστη ποιότητα! (κατά τη γνώμη μου πάντα)![]()
Και το ξαναγράφω για μία ακόμη φορά το DESMOSEDISI για μένα είναι απλά κορυφαίο!
Και αν το δώ στο δρόμο να είσαι σίγουρος ότι θα σταματίσω να το θαυμάσω κάτι που
δεν θα κάνουν ποτέ κάποιοι ιταλόφιλοι που γράφουν εδώ και θεωρούν Μ@Λ@Κ?Σ εμάς
με τα γιαπωνέζικα!
Οι εντυπώσεις δικές σας!![]()
![]()
![]()
1ον Κάνεις λάθος, τουλάχιστο όσον αφορά την αφεντιά μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και το ξαναγράφω για μία ακόμη φορά το DESMOSEDISI για μένα είναι απλά κορυφαίο!
Και αν το δώ στο δρόμο να είσαι σίγουρος ότι θα σταματίσω να το θαυμάσω κάτι που
δεν θα κάνουν ποτέ κάποιοι ιταλόφιλοι που γράφουν εδώ και θεωρούν Μ@Λ@Κ?Σ εμάς
με τα γιαπωνέζικα!
Οι εντυπώσεις δικές σας!![]()
![]()
![]()
2ον Μάθε πως γράφεται η κερία...
![]()
Σάκη Το Μηχανάκι Είναι Συλλεκτικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αρα προς τι να το συγγρύνουμε με μηχανάκια που κάνουν 12000? ή 14000? ?
Αν κρύνεις ότι αυτά που έρχονται από ιαπωνία και λόγω του ότι είναι εκτός
ευρωπαϊκής ένωσης η τιμή τους με τελωνεία ταξινομήσεις κτλ. σχεδόν διπλασιάζετε!
Τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγγρυσης ανάλογα το κόστος τους τα γιαπωνέζικα εχουν
άριστη ποιότητα! (κατά τη γνώμη μου πάντα)![]()
Όλα Όσα Έχει Επάνω Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
Να Φανταστείς Οτι Τα Πλαστικά Είναι Κάρμπον
Όντος, Αυτο Το Μηχανάκι, ΔΕΝ Μπορεί Να Συγκριθεί Με Κανένα Άλλο Παραγωγής
Είναι Μοναδικό
Και Φυσικά Δεν Απευθύνεται Σε Μικρομεσαίους Αλλά Σε ΜεγαλοΜεγάλους![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Ωραίος!!!!!!!!!!
Πολύ καλό!!
Αλλά ποιός είναι ο blue?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε απ`ότι διάβασα εδώ το πιο ακριβό augusta (F4 SPR SENNA) στοιχίζει 27900 ευρά. Δεν πρέπει να είναι κάποιος ΜεγαλοΜεγάλος για να διαθέσει τόσα χρήματα και συμφωνώ ότι δεν απευθύνεται σε Μικρομεσαίους! Σκέψου πόσα αμάξια κυκλοφορούν πάνω από αυτή την τιμή... καθημερινά βλέπω πάρα πολλά, άρα στην πραγματικότητα πολύς κόσμος μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα. Όπως βέβαια και πολλές HD βλέπω που είναι πανάκριβες (όχι ότι αυτές αξίζουν τα λεφτά τους).Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Σάκη Το Μηχανάκι Είναι Συλλεκτικό.
Όλα Όσα Έχει Επάνω Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
Να Φανταστείς Οτι Τα Πλαστικά Είναι Κάρμπον
Όντος, Αυτο Το Μηχανάκι, ΔΕΝ Μπορεί Να Συγκριθεί Με Κανένα Άλλο Παραγωγής
Είναι Μοναδικό
Και Φυσικά Δεν Απευθύνεται Σε Μικρομεσαίους Αλλά Σε ΜεγαλοΜεγάλους![]()
Πιστεύω ότι αν τα μηχανάκια αυτά (1098, MV κ.τ.λ) αξίζαν πραγματικά όσο τα πουλάνε (και το κάθε ευρώ που λέμε) και δεν χρέωναν στον υποψήφιο αγοραστή όνομα, μοναδικότητα και τα σχετικά, θα πουλιόνταν πολύ περισσότερο τα μηχανάκια αυτά και ας ήταν και 30000!
Αυτό πιστεύω εγώ, είναι δική μου άποψη και δεν προσπαθώ να σας πείσω. Μόνο να σας κάνω να σκεφτείτε κάτι που μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί!
![]()
![]()
![]()
Chris
![]()
Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση στην επιλογή μηχανής, αυτοκινήτου, και οποιοδήποτε άλλου προϊόντος. Δεν μπορεί το τελικό κόστος κάθε προϊόντος να καθορίσει την τιμή ενός άλλου που θα αγοράσουμε αύριο, πχ αυτοκίνητο, σπίτι, κατσαρόλα, κινητό, φωτογραφική, κλπ.
Βλέπουμε την τιμή, ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και αποφασίζουμε. Εάν μετά την αποφάση μας, προσπαθούμε να πείσουμε και τους άλλους για την επιλογή μας/όλα είναι ίδια/το άλλο έχει καπέλο/το δικό μου είναι έτσι/κλπ είναι άλλο θέμα.![]()