Σελίδα 39 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 293435363738394041424344 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Έκατσα εχτές το βράδυ μέχρι τις 4 και διάβασα όλα όσα έχουν γραφτεί ( χαράς το κουράγιο μου ) και άρχισα να θυμάμαι μια παρόμοια ιστορία που έγινε πριν αρκετό καιρό σε ότι αφορά το ΔΕΛΕΑΡ.
    Πραγματικά λυπάμαι που ένα μαγαζί στέκεται αφορμή μια τεράστια παρέα να γίνεται πιο σκατά από ότι ήτανε.
    Συμφωνώ και διαφωνώ σε πολλά και με τις 2 πλευρές αλλά πικραίνομαι βλέποντας σοφούς και λογικούς ανθρώπους να προσπαθούνε να επιβάλουνε την γνώμη τους χωρίς να υπολογίζουνε κάποια βασικά πράγματα.
    60 άτομα ασχολούνται με το όλο θέμα και οι περισσότεροι όχι τόσο σοβαρά όσο έπρεπε.
    Και για να μην ασχοληθώ προσωπικά με κάποιους εδώ και θεωρηθεί ότι μιλάω με κάποια προηγούμενα απωθημένα που έχω, θα αναφερθώ γενικότερα στα 2 στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.

Θα θεωρήσουμε όντως σαν δεδομένο ότι το δέλεαρ έχει απαράδεκτο service και γενικότερα η συμπεριφορά του καταστήματος ως προς τη μεγαλύτερη κάθε Δευτέρα πελατεία του, είναι εντελώς άθλια και γελοία. Δεν είδα όμως κανέναν από τους υποστηρικτές του να πάνε στα αφεντικά του καταστήματος και να τους κάνουνε παράπονα, αν όμως κάτι τέτοιο έγινε και η όλη κατάσταση παραμένει ως έχει τότε συγνώμη αλλά είναι μεγάλη μαλακία να θέλετε να σας παίρνουνε τα λεφτά από την τσέπη και να σας αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο.

Από την άλλη όμως το δέλεαρ είναι το ορόσημο των συναντήσεων του μοτο και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει, μπορεί όμως να αλλάξει η στάση του καταστήματος εφόσον πραγματικά θέλει να μας έχει πελάτες. Εκεί είναι και η διαφωνία μου σε ότι αφορά τους αντιδελεαρ, έχετε χίλια δίκια αλλά σαν παθών από προηγούμενη απόπειρα πράξατε πολύ βιαστικά και με λάθος στρατηγική.

Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να δω το όλο θέμα και δεν θα το έβλεπα αν δεν μου έδινε αφορμή ένα θρεντ του φίλτατου trooper που με έβαλε σε υποψίες ότι σαν παρέα έχουμε πιάσει πάτο.

Ξέρω ότι ίσως λόγω τις μεγάλης απουσίας μου ( οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους ) ίσως να μην έχω το δικαίωμα να γράφω όλα τα παραπάνω αλλά ίσως κάποιοι να κατάλαβαν ότι όταν μπορούσα να έρθω να σας δω το έκανα με μεγάλη χαρά. Μια στην εκδρομή του μοτο και μια σε ένα άλλο μαγαζί που έγινε μια συνάντηση.

Σε ότι αφορά το θέμα Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΛΟ συμφωνώ απόλυτα αλλά δε νομίζω ότι αυτοί που αντιδράνε έχουνε πρόβλημα με την τοποθεσία –εμφάνιση -άνεση του μαγαζιού αλλά με την επαγγελματική στάση του απέναντι μας.
    Και επειδή σαν ένας επαγγελματίας που έχω να κάνω με πελάτες γνωρίζω πως είναι να βλέπεις τους πελάτες σου μόνο σαν τσέπη χωρίς να τους προσφέρεις αυτά για τα οποία πληρώνεσαι και να μην τους ευχαριστείς για το ότι σου δίνουνε τα πολύτιμα πλέον λεφτά τους, θα θεωρήσω μεγάλη κοροϊδία να συνεχίζετε κάποιοι από εσάς να πηγαίνετε στο συγκεκριμένο μαγαζί γνωρίζοντας ότι σας κοροϊδεύουν.

Για το θέμα τοποθεσία τώρα το ότι είναι κέντρο δε σημαίνει ότι τους βολεύει όλους έτσι? Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια πιο ανοιχτή διαδρομή προκειμένου να μην καίω την μοτο μου μέσα στο κέντρο, αν όμως εκεί είναι το μέρος συνάντησης όποτε μπορώ θα έρχομαι, αρκεί να με σέβονται σαν πελάτη, και επειδή στο δέλεαρ όχι μόνο δε με σέβονται αλλά με κοροϊδεύουν κιόλας απλά σταμάτησα να έρχομαι. Προτιμώ να στεναχωριέμαι που δεν σας βλέπω παρά να με κοροϊδεύει ένας καταστηματάρχης.

Συμβουλή από εμένα λοιπόν και για τις 2 πλευρές.

Κολλημένοι με το δέλεαρ: αφήστε τον χρόνο να δείξει αν έχετε δίκιο η άδικο σε όλα αυτά που υποστηρίζετε. Υποστηρίξτε όμως και την πλειοψηφία των μελών που χρειάζονται μια αλλαγή έστω και για ψυχολογικούς λόγους ( σκέφτεστε να ήταν κάθε χρόνο η ετήσια εκδρομή ίδια? ) .

Αντιδελεαρ: μην κολλήσετε και μην συμβιβαστείτε με την πρώτη λύση – μαγαζί που βρήκατε, ψάξτε για ακόμα καλύτερο μέρος το οποίο πραγματικά θα βολεύει τους περισσότερους όπως βόλευε τόσα χρόνια το δέλεαρ και αν κατά τύχη μάθετε ότι άλλαξε η συμπεριφορά του δέλεαρ ως προς την στάση του απέναντι μας τότε μην το ξεγράψετε σαν στέκι, είναι όντως ένα στέκι που πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις για συναντήσεις.

Καλή χρονιά να έχετε και να περνάτε καλά όλοι, εύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η ιστορία και να γίνουν όλα όπως παλιά!!!

:a19:

No more comments...

Ρε πάτε καλά; Ακόμα με αυτό ασχολείστε;

Ελάτε κάτω να σας πάω μια Λαμπρινή να σας ξετινάξω στα καραφάκια μπας και πάρετε τα ίσια σας και δείτε πως γίνετε..!! Άντε μπράβο..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να δω το όλο θέμα και δεν θα το έβλεπα αν δεν μου έδινε αφορμή ένα θρεντ του φίλτατου trooper που με έβαλε σε υποψίες ότι σαν παρέα έχουμε πιάσει πάτο.
    δεν θα εγραφα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τπτ σε αυτο το θρεντ αλλα εδω καπου ακουστικε το νικ μου και θεωρω πλεον σωστο να μιλησω και εγω.

ειμαι σχεδον 2 χρονια σε αυτη τη παρεα που λεγεται moto.gr και ομολογω οτι εχω περασει ως επι τω πλειστων πολυ ομορφα.σχεδον 2 χρονια ειμαι σε ολες τις συναντησεις του δελεαρ.
    μπηκα μετα απο την ετησια στην αραχωβα στην οποια ημουν στο γκρουπ 7 με τον gcrook για leader .
    το φορουμ το διαβαζα απο αρκετα πιο παλια αλλα εκει εγινε η πρωτη επαφη μου με το φορουμ και δε κρυβω οτι ενθουσιαστικα με τον τροπο που με δεχτηκε η παρεα.
    εφτασα να γραφω ενω ειχα dial up συνδεση και περιμενα στωικα να κατεβουν οι εκαστοτε φωτογραφιες.
    πλακα θυμαμαι,χαβαλε θυμαμαι,φωτογραφιες και πειραγμα χωρις στραβωματα θυμαμαι.σαφως υπηρχαν και οι αντιπαθειες οι οποιες ομως δεν ηταν ικανες να σπασουν την παρεα.περνουσε ο καιρος και ολα ηταν καλα μεχρι που καποιοι παλιοι χαθηκαν.δουλειες,οικογενεια,παιδια...και μειναμε ελαχιστοι παλιοι και καποιοι νεοι στο φορουμ.
    και μεσα στο 2007 τα πραματα αρχισαν να αλλαζουν.αρχισαν να αλλαζουν πολυ.και οι παλιοι δεν καταφερναν πολλες φορες να δειξουν το δρομο στους νεους.και οι νεοι δεν θελαν (νομιζοντας οτι τα ξερουν ολα) να τους δειξουν το δρομο οι παλιοι.και αρχισανε οι κοντρες (διαπροσωπικες εννοω).και αρχισε φαγωμαρα και δυσκολιες.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

η παρεα δεν ανηκει σε κανεναν.
    εμεις ειμαστε η παρεα !!!
    ας μη μιλαμε σαν ηγεμονες η λες και εχει να χωρισει καποιος κατι με καποιον !!!
    ας μη παμε παρακατω.ας σταθουμε για μια στιγμη να αναλογιστουμε τι παμε να καταστρεψουμε και ας πραξει ο καθενας αυτο που θεωρει σωστο.

και επειδη καλη η θεωρια και οι κουβεντες.και επειδη καποιος θα βρεθει (και καλα θα κανει) και θα ρωτησει ποια ειναι η δικη μου γνωμη σε ολο αυτο,θα την πω και για να τη ξερετε.

ναι να αλλαξουμε χωρο για να γινουμε καλυτερα και οχι να σπασουμε στα 2.
    και επειδη δε γουσταρω να χασω κανεναν σας.

εγω σαν TROOPER θα ερχομαι απο το δελεαρ για να δω οσους δεν θελουνε να αλλαξουνε στεκι και μετα θα πηγαινω και οπου αλλου κανονιζετε για να βλεπω και τους υπολοιπους.
    νταξει δλδ...θα γραψω καποια χλμ παραπανω.ε και?
    ευκαιρια για βολτα.τι και αν γραψω χλμ στη μηχανη ???για αυτο δε τη πηρα ???

η προταση λοιπον ειναι η εξης πριν φτασω σε αυτο το σημειο.

παμε καποια στιγμη στο δελεαρ (εκει που ξερουμε τοσα χρονια), μιλαμε μεταξυ μας και εξηγει ο καθενας τη σκεψη του και αναλογως πρατουμε.

θεωρω αδιανοητο απο τη μια το νταηλικι ''εγω δεν παω πουθενα'' και απο την αλλη το ''σας γραφουμε ολους και αντιο''

και τελος μια παρακληση προς ολους...σας παρακαλω μη γκρεμιζετε την εικονα που εχω για σας.στεναχωριεμαι.

αυτα και καλη χρονια.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    .....

και τελος μια παρακληση προς ολους...σας παρακαλω μη γκρεμιζετε την εικονα που εχω για σας.στεναχωριεμαι.

αυτα και καλη χρονια.

για μενα δυστυχως καποιες εικονες έχουν ΗΔΗ γκεμιστει προ πολλού....!

δεν ειναι το ιδιο φορουμ πιά!
    τα ιδια μέλη, οι ίδιοι ανθρωποι αλλα ειναι διαφορετικά πιά.....

και καταλαβαινω πολυ καλα οτι οσο μεγαλωνει μια παρεα καποια στιγμή θα δημιουργηθουν ''υποπαρεές'' και αυτο ειναι ΘΕΜΙΤΟ να γίνει, αλλα δεν ειναι αυτο που με χαλάει...ειναι οτι μάλλον (έτσι το αισθάνομαι ) καποιοι δεσμοι μεταξυ ΟΛΩΝ μας εχουν σπάσει πλεόν....(και ΟΧΙ δεν αναφέρομαι στην αλλαγη του χώρου συναθρησης και την ολη παπαρολογια γυρο απο αυτο)
    αναφερομαι στο οτι οι ΙΔΙΟΙ ανθρωποι ΠΕΡΣΙ (προπερσι-προχθες οποτε τεσπα) ΕΙΜΑΣΤΕ πιο απομακροι ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!

δεν ξέρω τι φταιει ή αν ειναι ''φυσική εξελιξη'' αυτο αλλα με χαλάει.......

έτσι τα βλέπει ο div400....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    +1000 Trooper

+1000 Pokermon

απλα απορω γιατι καθομαστε και το συζηταμε ακομα, αφου ολοι λεμε το ιδιο πραγμα...
    ή μηπως οχι?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    stamatiste na exete orgh kai kakia kai na nomizete oti oloi kserete ta panta gia oloys kai ola tha pane kala

ekei einai to provlhma alla kaneis de to leei to pate meso kilkis kathe fora

gnomh moy

(e de milame gia oloys alla gia thn pleiopshfia)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    stamatiste na exete orgh kai kakia kai na nomizete oti oloi kserete ta panta gia oloys kai ola tha pane kala

ekei einai to provlhma alla kaneis de to leei to pate meso kilkis kathe fora

gnomh moy

(e de milame gia oloys alla gia thn pleiopshfia)
    +1 επιτελους συμφωνω !!

φίλτατοι κάθισα και διάβασα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας και τώρα θα πω τα δικά μου.

Θα μιλήσω και για κάποιους προσωπικά ,αν σας προσβάλλω ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, αλλά και γενικά.

1ον. γερόλυκε ο τρόπος που λες την άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα, για κάποιον που δε σε

ξέρει, είναι λίγο αυταρχικός. Περνάς το μήνυμα ότι εκεί αποφασίσαμε να πάμε οι παλιοί και εκεί θα

πηγαίνουμε. Πιθανώς και εγώ να το καταλαβαίνω λάθος αλλά αυτό συμπεραίνω από τα λεγόμενα

σου. Για ποιο λόγο να παρεξηγηθείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αν κάποιοι σηκωθούν μια Δευτέρα

στο ΔΕΛΕΑΡ και πάνε αλλού. Κανείς δεν τους υποχρεώνει να μείνουν συγκεκριμένες ώρες στο

ΔΕΛΕΑΡ. Εμένα με έχουν παρατήσει σε εκδρομή με 15 άτομα και μόνο ένας έμεινε πίσω να με

περιμένει (το γλυκό αγόρι)...και το ποιο ωραίο δεν κατάλαβαν ότι κάποιοι έλειπαν. Πες μου

ποιο είναι χειρότερο (ήταν η πρώτη μου βόλτα). Οι καιροί αλλάζουν έτσι και τα μέλη.

Αν αποφασιστεί να αλλάξει το μέρος και εγώ μέσα είμαι.

2ον. Καπετάνιε όσο καιρό είσαι εσύ στο moto άλλο τόσο είμαι και εγώ, και να σου πω την αλήθεια,

εκτός από τις δυο πρώτες φορές που βρέθηκα στο ΔΕΛΕΑΡ, ποτέ δεν ένιωσα ότι μπαίνω σε κάποιο

ξεχωριστό χώρο, λόγω του χώρου, αλλά λόγω των ατόμων. Οπότε και να αλλάξει ο χώρος το ίδιο

θα μου κάνει.

3ον. πολύ καλά έκανε ο Μήτσος και άνοιξε αυτή τη κουβέντα γιατί ο δικός του προβληματισμός

μπορεί να συμβαδίζει και με άλλων. Δεν είναι ανάγκη να θέλει κάποιος να θίξει κάποιο άλλο

πρόβλημα και να αναφέρει το μαγαζί ως έναυσμα.

Και τώρα τα γενικά.

Το ΔΕΛΕΑΡ σαν μαγαζί είναι άθλιο. Δε μου φταίει ο σερβιτόρος, και καλά κάνει και ζητάει τα λεφτά

με το που σου φέρνει τα πράγματα. Μου φταίει ο ιδιοκτήτης που ποτέ δεν είπε, όχι στην αρχή σε

όλους, αλλά στο τέλος που έχουν μείνει 5-6 άτομα "αυτά τα σφηνάκια παιδιά είναι από εμάς".

Δεν μπορώ να ακούω απόψεις του στυλ "να έχει 40 μαντράχαλους να φωνάζουν". Τι λέτε ρε

παιδιά. Ο τύπος παίρνει στην χειρότερη ένα 400αρι καθε εβδομάδα από το moto. Δηλαδή του

πληρώνουμε το βδομαδιάτικο του σερβιτόρου και της βοηθού και θα παραπονεθεί κιόλας. Όσο για

τα κράνη... δεν είδα ποτέ να έχει τόσο κόσμο που να πρέπει να μετακινήσουμε κράνη και μπουφάν

για να κάτσουν οι άλλοι.

Όπως για κάποιους το ΔΕΛΕΑΡ είναι κοντά, έτσι και για άλλους είναι μακρυά. Υπάρχουν παιδιά που

έρχονται από Μεσόγεια, από Περιστέρι, Χαιδάρι, Άλιμο κλπ. Ποτέ δε θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι

να εξυπηρετεί τους πάντες. Εγώ πιστεύω ότι το ΔΕΛΕΑΡ πέραν του ασφαλούς χώρου στάθμευσης

δεν προσφέρει τίποτα άλλο. Εγώ προσωπικά θέλω πάνω από 20 φανάρια για να φτάσω και άλλα

τόσα για να γυρίσω, και όλα αυτά μέσα στην κίνηση.

Αυτά και πολλά άλλα ήθελα να πω. Όποιος διάβασε την άποψη μου χαράς το κουράγιο του.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    φίλτατοι κάθισα και διάβασα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας και τώρα θα πω τα δικά μου.

Θα μιλήσω και για κάποιους προσωπικά (αν σας προσβάλλω ζητώ προκαταβολικά συγνώμη) αλλά και γενικά.

1ον. γερόλυκε ο τρόπος που λες την άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα, για κάποιον που δε σε

ξέρει, είναι λίγο αυταρχικός. Περνάς το μήνυμα ότι εκεί αποφασίσαμε να πάμε οι παλιοί και εκεί θα

πηγαίνουμε. Πιθανώς και εγώ να το καταλαβαίνω λάθος αλλά αυτό συμπαιρένω από τα λεγόμενα

σου. Για ποιο λόγο να παρεξηγηθείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αν κάποιοι σηκωθούν μια Δευτέρα

στο ΔΕΛΕΑΡ και πάνε αλλού. Κανείς δεν τους υποχρεώνει να μείνουν συγκεκριμένες ώρες στο

ΔΕΛΕΑΡ. Εμένα με έχουν παρατήσει σε εκδρομή με 15 άτομα και μόνο ένας έμεινε πίσω να με

περιμένει (το γλυκό αγόρι)...και το ποιο ωραίο δεν κατάλαβαν ότι κάποιοι έλειπαν. Πες μου

ποιο είναι χειρότερο (ήταν η πρώτη μου βόλτα). Οι καιροί αλλάζουν έτσι και τα μέλη.

Αν αποφασιστεί να αλλάξει το μέρος και εγώ μέσα είμαι.

2ον. Καπετάνιε όσο καιρό είσαι εσύ στο moto άλλο τόσο είμαι και εγώ, και να σου πω την αλήθεια,

εκτός από τις δυο πρώτες φορές που βρέθηκα στο ΔΕΛΕΑΡ, ποτέ δεν ένιωσα ότι μπαίνω σε κάποιο

ξεχωριστό χώρο, λόγω του χώρου, αλλά λόγω των ατόμων. Οπότε και να αλλάξει ο χώρος το ίδιο

θα μου κάνει.

3ον. πολύ καλά έκανε ο Μήτσος και άνοιξε αυτή τη κουβέντα γιατί ο δικός του προβληματισμός

μπορεί να συμβαδίζει και με άλλων. Δεν είναι ανάγκη να θέλει κάποιος να θίξει κάποιο άλλο

πρόβλημα και να αναφέρει το μαγαζί ως έναυσμα.

Και τώρα τα γενικά.

Το ΔΕΛΕΑΡ σαν μαγαζί είναι άθλιο. Δε μου φταίει ο σερβιτόρος, και καλά κάνει και ζητάει τα λεφτά

με το που σου φέρνει τα πράγματα. Μου φταίει ο ιδιοκτήτης που ποτέ δεν είπε, όχι στην αρχή σε

όλους, αλλά στο τέλος που έχουν μείνει 5-6 άτομα "αυτά τα σφηνάκια παιδιά είναι από εμάς".

Δεν μπορώ να ακούω απόψεις του στυλ "να έχει 40 μαντράχαλους να φωνάζουν". Τι λέτε ρε

παιδιά. Ο τύπος παίρνει στην χειρότερη ένα 400αρι καθε εβδομάδα από το moto. Δηλαδή του

πληρώνουμε το βδομαδιάτικο του σερβιτόρου και της βοηθού και θα παραπονεθεί κιόλας. Όσο για

τα κράνη... δεν είδα ποτέ να έχει τόσο κόσμο που να πρέπει να μετακινήσουμε κράνη και μπουφάν

για να κάτσουν οι άλλοι.

Όπως για κάποιους το ΔΕΛΕΑΡ είναι κοντά, έτσι και για άλλους είναι μακρυά. Υπάρχουν παιδιά που

έρχονται από Μεσόγεια, από Περιστέρι, Χαιδάρι, Άλιμο κλπ. Ποτέ δε θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι

να εξυπηρετεί τους πάντες. Εγώ πιστεύω ότι το ΔΕΛΕΑΡ πέραν του ασφαλούς χώρου στάθεμευσης

δεν προσφέρει τίποτα άλλο. Εγώ προσωπικά θέλω πάνω από 20 φανάρια για να φτάσω και άλλα

τόσα για να γυρίσω, και όλα αυτά μέσα στην κίνηση.

Αυτά και πολλά άλλα ήθελα να πω. Όποιος διάβασε την άποψη μου χαράς το κουράγιο του.
    +100000

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    +100000
    Αφού με τέτοιο τρόπο εκφράζουμε εμπεριστατωμένη ( !!! ) γνώμη - άποψη επι του θέματος, κι ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ (ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΑΜ, να συνεισφέρω κι εγώ: +100000000000000000000.

Υ.Γ.: Τη "συνήθεια" αυτή δέν την παρατηρώ να συμβαίνει μόνο με τον power hornet. Ο καλός συνάδελφος, που προσωπικά δέν τον γνωρίζω και δέν έχω τίποτα μαζί του, μου έδωσε απλώς αφορμή για να πώ αυτά που είπα.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Αφού με τέτοιο τρόπο εκφράζουμε εμπεριστατωμένη ( !!! ) γνώμη - άποψη επι του θέματος, κι ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ (ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΑΜ, να συνεισφέρω κι εγώ: +100000000000000000000.
    ρε συ Γρηγόρη... προκείμενου να γράφουμε ο καθένας από 1 σελίδα καλύτερα δεν είναι τα + (αν συμφωνούμε) ;
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

ρε συ Γρηγόρη... προκείμενου να γράφουμε ο καθένας από 1 σελίδα καλύτερα δεν είναι τα + (αν συμφωνούμε) ;
    Μήπως όμως πρέπει να υοθετηθεί άλλος τρόπος έκφρασης της διαφωνίας ή συμφωνίας μας σε κάτι, εφόσον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ιδίαν άποψη και αντίληψη επι του συγκεκριμμένου;

Μήπως είναι κάλλιον σε τέτοιες περιπτώσεις ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ένα τόπικ μέ ΑΝΟΥΣΙΑ ποσταρίσματα; Δέν ξέρω... μια σκέψη μου εκφράζω!

ρε παιδια εξηγηστε μου και εμενα τι σημαινουν αυτα τα + και τα διαφορα νουμερα απο πισω??

πχ. +660, +10000000, +1234578954452154 κ.α.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ρε παιδια εξηγηστε μου και εμενα τι σημαινουν αυτα τα + και τα διαφορα νουμερα απο πισω??

πχ. +660, +10000000, +1234578954452154 κ.α.

Πέραν της ΣΑΦΩΣ παρατηρουμένης ΑΝΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤ' ΕΜΕ διογκώσεως ενός θέματος, δέν γνωρίζω τί μπορεί να σημαίνουν, και ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥΣ.

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04