Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Έκατσα εχτές το βράδυ μέχρι τις 4 και διάβασα όλα όσα έχουν γραφτεί ( χαράς το κουράγιο μου ) και άρχισα να θυμάμαι μια παρόμοια ιστορία που έγινε πριν αρκετό καιρό σε ότι αφορά το ΔΕΛΕΑΡ.
Πραγματικά λυπάμαι που ένα μαγαζί στέκεται αφορμή μια τεράστια παρέα να γίνεται πιο σκατά από ότι ήτανε.
Συμφωνώ και διαφωνώ σε πολλά και με τις 2 πλευρές αλλά πικραίνομαι βλέποντας σοφούς και λογικούς ανθρώπους να προσπαθούνε να επιβάλουνε την γνώμη τους χωρίς να υπολογίζουνε κάποια βασικά πράγματα.
60 άτομα ασχολούνται με το όλο θέμα και οι περισσότεροι όχι τόσο σοβαρά όσο έπρεπε.
Και για να μην ασχοληθώ προσωπικά με κάποιους εδώ και θεωρηθεί ότι μιλάω με κάποια προηγούμενα απωθημένα που έχω, θα αναφερθώ γενικότερα στα 2 στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.
Θα θεωρήσουμε όντως σαν δεδομένο ότι το δέλεαρ έχει απαράδεκτο service και γενικότερα η συμπεριφορά του καταστήματος ως προς τη μεγαλύτερη κάθε Δευτέρα πελατεία του, είναι εντελώς άθλια και γελοία. Δεν είδα όμως κανέναν από τους υποστηρικτές του να πάνε στα αφεντικά του καταστήματος και να τους κάνουνε παράπονα, αν όμως κάτι τέτοιο έγινε και η όλη κατάσταση παραμένει ως έχει τότε συγνώμη αλλά είναι μεγάλη μαλακία να θέλετε να σας παίρνουνε τα λεφτά από την τσέπη και να σας αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο.
Από την άλλη όμως το δέλεαρ είναι το ορόσημο των συναντήσεων του μοτο και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει, μπορεί όμως να αλλάξει η στάση του καταστήματος εφόσον πραγματικά θέλει να μας έχει πελάτες. Εκεί είναι και η διαφωνία μου σε ότι αφορά τους αντιδελεαρ, έχετε χίλια δίκια αλλά σαν παθών από προηγούμενη απόπειρα πράξατε πολύ βιαστικά και με λάθος στρατηγική.
Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ να δω το όλο θέμα και δεν θα το έβλεπα αν δεν μου έδινε αφορμή ένα θρεντ του φίλτατου trooper που με έβαλε σε υποψίες ότι σαν παρέα έχουμε πιάσει πάτο.
Ξέρω ότι ίσως λόγω τις μεγάλης απουσίας μου ( οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους ) ίσως να μην έχω το δικαίωμα να γράφω όλα τα παραπάνω αλλά ίσως κάποιοι να κατάλαβαν ότι όταν μπορούσα να έρθω να σας δω το έκανα με μεγάλη χαρά. Μια στην εκδρομή του μοτο και μια σε ένα άλλο μαγαζί που έγινε μια συνάντηση.
Σε ότι αφορά το θέμα Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΛΟ συμφωνώ απόλυτα αλλά δε νομίζω ότι αυτοί που αντιδράνε έχουνε πρόβλημα με την τοποθεσία –εμφάνιση -άνεση του μαγαζιού αλλά με την επαγγελματική στάση του απέναντι μας.
Και επειδή σαν ένας επαγγελματίας που έχω να κάνω με πελάτες γνωρίζω πως είναι να βλέπεις τους πελάτες σου μόνο σαν τσέπη χωρίς να τους προσφέρεις αυτά για τα οποία πληρώνεσαι και να μην τους ευχαριστείς για το ότι σου δίνουνε τα πολύτιμα πλέον λεφτά τους, θα θεωρήσω μεγάλη κοροϊδία να συνεχίζετε κάποιοι από εσάς να πηγαίνετε στο συγκεκριμένο μαγαζί γνωρίζοντας ότι σας κοροϊδεύουν.
Για το θέμα τοποθεσία τώρα το ότι είναι κέντρο δε σημαίνει ότι τους βολεύει όλους έτσι? Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια πιο ανοιχτή διαδρομή προκειμένου να μην καίω την μοτο μου μέσα στο κέντρο, αν όμως εκεί είναι το μέρος συνάντησης όποτε μπορώ θα έρχομαι, αρκεί να με σέβονται σαν πελάτη, και επειδή στο δέλεαρ όχι μόνο δε με σέβονται αλλά με κοροϊδεύουν κιόλας απλά σταμάτησα να έρχομαι. Προτιμώ να στεναχωριέμαι που δεν σας βλέπω παρά να με κοροϊδεύει ένας καταστηματάρχης.
Συμβουλή από εμένα λοιπόν και για τις 2 πλευρές.
Κολλημένοι με το δέλεαρ: αφήστε τον χρόνο να δείξει αν έχετε δίκιο η άδικο σε όλα αυτά που υποστηρίζετε. Υποστηρίξτε όμως και την πλειοψηφία των μελών που χρειάζονται μια αλλαγή έστω και για ψυχολογικούς λόγους ( σκέφτεστε να ήταν κάθε χρόνο η ετήσια εκδρομή ίδια? ) .
Αντιδελεαρ: μην κολλήσετε και μην συμβιβαστείτε με την πρώτη λύση – μαγαζί που βρήκατε, ψάξτε για ακόμα καλύτερο μέρος το οποίο πραγματικά θα βολεύει τους περισσότερους όπως βόλευε τόσα χρόνια το δέλεαρ και αν κατά τύχη μάθετε ότι άλλαξε η συμπεριφορά του δέλεαρ ως προς την στάση του απέναντι μας τότε μην το ξεγράψετε σαν στέκι, είναι όντως ένα στέκι που πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις για συναντήσεις.
Καλή χρονιά να έχετε και να περνάτε καλά όλοι, εύχομαι γρήγορα να τελειώσει αυτή η ιστορία και να γίνουν όλα όπως παλιά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
No more comments...