Σελίδα 39 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	palta.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	148883
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εξαιρετικη ιδεα απο το Βρετανικο SkySports!

Το ειδα στον Freddo του Sport24 και πιστευω οτι θα μπορουσε να εχει τρομερη επιτυχια και στην χωρα μας...

Εχουν περασει απο "οντισιον" φιλαθλους απο καθε ομαδα της Premiership και εχουν επιλεξει απο εναν...προφανως τα κριτηρια ειναι να μην ειναι καφρος...

Σε καθε παιχνιδι βαζουν το εκαστοτε "ζευγαρι" φιλαθλων να παρακολουθησει μαζι το ματς να σχολιαζει και να κανει χαβαλε σε παρεϊστικα παντα πλαισια... οπως πραγματικα αξιζει δηλαδη να παρακολουθησεις εναν αγωνα...FANZONE το ονομαζουνε αλλα θα μπορουσε αντε να χαρακτηριστει και FUNZONE..

Μια τετοια κινηση και στην Ελλαδα πιστευω οτι θα ειχε θετικο αντικτυπο και στην εξαλειψη της βιας αφου θα εβγαζε πολυ γελιο και θα αποφορτιζε γενικα καταστασεις...σιγουρα δεν μιλαμε να βαλουν τον τσουκαλα μαζι με τον χατζηχρηστο στο ΑΕΚ-γαυρος, αλλα υγιεις και νορμαλ ανθρωπους για να γινει χαβαλες...

δειτε Video, βγαζουν πολυ γελιο...

http://www.youtube.com/watch?v=y56quTJ88O0

http://www.youtube.com/watch?v=fKIsO...eature=related
    όντως γαμάτο είναι!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τι στο μπάσκετ γραφουμε????παμε δίπλα.....
    Δηλαδη αν παμε διπλα θα μας πεις ποσο γ@μησι φαγατε η θα το παιξεις τρελιτσα παλι;

από ότι βλέπω κανείς δεν σχολίασε τη διαιτησία Πανσεραικού-Πανθρακικού που ο Γερμανάκος έστησε στα 4 μέτρα τον Πανσεραικό και δολοφόνησε . Εχω τη εντύπωση οτι αν κάτι τέτοιο συναίβαινε με καμοιά μεγάλη ομάδα δεν το αφήνατε ασχολίαστο, θα μιλάγαμε για κρέμασμα του διαιτητη κτλ, εν αντιθέση με τώρα που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Εαν δε ήταν αντίπαλη ομάδα ο Ολυμπιακός θα αρχίζατε με τις παράγκες κτλ . Γενικά δεν μιλάω για διαιτησία γιατί πιστεύω οτι έχουμε πολούς κακούς διαιτητές και πάρα πολούς ανίκανους επόπτες αλλά με πειράζει που όταν ασχολούμαστε με τη διαιτησία ουσιαστικά ασχολούμαστε μόνο όταν η δική μας ομάδα αδικείται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    από ότι βλέπω κανείς δεν σχολίασε τη διαιτησία Πανσεραικού-Πανθρακικού που ο Γερμανάκος έστησε στα 4 μέτρα τον Πανσεραικό και δολοφόνησε . Εχω τη εντύπωση οτι αν κάτι τέτοιο συναίβαινε με καμοιά μεγάλη ομάδα δεν το αφήνατε ασχολίαστο, θα μιλάγαμε για κρέμασμα του διαιτητη κτλ, εν αντιθέση με τώρα που πέρασε στα ψιλά γράμματα. Εαν δε ήταν αντίπαλη ομάδα ο Ολυμπιακός θα αρχίζατε με τις παράγκες κτλ . Γενικά δεν μιλάω για διαιτησία γιατί πιστεύω οτι έχουμε πολούς κακούς διαιτητές και πάρα πολούς ανίκανους επόπτες αλλά με πειράζει που όταν ασχολούμαστε με τη διαιτησία ουσιαστικά ασχολούμαστε μόνο όταν η δική μας ομάδα αδικείται.
    και ποιος καταδικασμενος ειδε στην τηλεόραση το Πανσεραικός-Πανθρακικος για να εχει άποψη ρε φίλε???
    ουτε ο Κουφοντινας δεν καθεται να δει τετοιο παιχνιδι...

το οτι γινονται οργια μεταξυ των μικρων ομαδων το ξερει και η κουτση Μαρια...και αποδεικνυει αυτο ακριβως ότι η παράγκα ζει και βασιλευει...
    και δεν ειναι κακοι οι διαιτητες οπως θελεις να πιστευεις, απλα λειτουργουν σε πολλα επιπεδα οχι μονο στην κορυφη...
    θα θυμασαι πολύ καλα πως ανεβαινε κατηγοριες το Αιγάλεω, οι Ακρατητοι κτλ...

ειδαμε τι διαιτησιες ειχαν τα Γιάννενα, η Καλαμαρια και τι διαιτησιες ειχε ο Λεβαδειακος ας πουμε αλλες χρονιες.......αστα μην τα σκαλίζεις παλι και βγει κανας Ποντικης και τιποτα κασετες στη φορα...ασε να ξεβρωμισουμε λιγο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Κι ολο κλαινε
    τα γαυρακια
    στου οα
    στου οακα τα σκαλακια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    και ποιος καταδικασμενος ειδε στην τηλεόραση το Πανσεραικός-Πανθρακικος για να εχει άποψη ρε φίλε???
    ουτε ο Κουφοντινας δεν καθεται να δει τετοιο παιχνιδι...

το οτι γινονται οργια μεταξυ των μικρων ομαδων το ξερει και η κουτση Μαρια...και αποδεικνυει αυτο ακριβως ότι η παράγκα ζει και βασιλευει...
    και δεν ειναι κακοι οι διαιτητες οπως θελεις να πιστευεις, απλα λειτουργουν σε πολλα επιπεδα οχι μονο στην κορυφη...
    θα θυμασαι πολύ καλα πως ανεβαινε κατηγοριες το Αιγάλεω, οι Ακρατητοι κτλ...

ειδαμε τι διαιτησιες ειχαν τα Γιάννενα, η Καλαμαρια και τι διαιτησιες ειχε ο Λεβαδειακος ας πουμε αλλες χρονιες.......αστα μην τα σκαλίζεις παλι και βγει κανας Ποντικης και τιποτα κασετες στη φορα...ασε να ξεβρωμισουμε λιγο...
    ο καταδικασμένος είμαι εγώ, αν και έχω χαθεί τελευταία με τον κουφοντίνα

περι θεωριών συνομωσίας πες ό,τι γουστάρεις δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση, εγώ απλά πιστεύω πως είναι ανίκανοι, εσείς πάλι πιστεύετε ότι όλα στην ομάδα σας είναι καλά και σας φταίνε οι διαιτητές μόνο και η παράγκα. Δεν έχω λόγο να πω το αντίθετο, μια χαρά με βολεύει να το πιστεύετε αυτό

καλά δεν τα σκαλίζω αν δεν θες, αλλά στην πρώτη λάθος απόφαση κατά της ομάδας σου θα δεις πως θα τα σκαλίσεις μια χαρά εσύ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

περι θεωριών συνομωσίας πες ό,τι γουστάρεις δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση, εγώ απλά πιστεύω πως είναι ανίκανοι, εσείς πάλι πιστεύετε ότι όλα στην ομάδα σας είναι καλά και σας φταίνε οι διαιτητές μόνο και η παράγκα. Δεν έχω λόγο να πω το αντίθετο, μια χαρά με βολεύει να το πιστεύετε αυτό

καλά δεν τα σκαλίζω αν δεν θες, αλλά στην πρώτη λάθος απόφαση κατά της ομάδας σου θα δεις πως θα τα σκαλίσεις μια χαρά εσύ.
    πορτιμω να βλεπω το pc να κανει ανασυγκροτηση δισκου...εχει πιο μεγαλο ενδιαφερον απο το Πανσεραϊκος - Πανθρακικος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    πορτιμω να βλεπω το pc να κανει ανασυγκροτηση δισκου...εχει πιο μεγαλο ενδιαφερον απο το Πανσεραϊκος - Πανθρακικος...
    εσύ γενικά πετάς και γαμώ τις ατάκες

αν δεις και post μου σχετικα με τον φετεινο Παναθηναικο με αφορμή στην κριτική του Τεν Κάτε εχω πει οτι το πρωταθλημα δεν με ενδιαφερει ακομα και οταν ειμασταν κοντα στην κορυφή...
    την κριτικη μου στη διαιτησια την εκανα απο την αρχη της σεζόν ....
    ειπα το εχουμε δει το παραμύθι....
    και το ξανάδαμε και φετος οταν χρειάστηκε για να σπάσει το ηθικό της ομάδας....από την πρώτη αγωνιστική μάλιστα....

εμένα με ενδιαφερει παντα η Ευρώπη και να βλέπω μπαλιτσα ωραια στην Ελλαδα...προς το παρον βλέπω σχετικά καλύτερη μπάλα με αλλες χρονιες και σιγουρα την καλύτερη απο τους 3 μεγάλους....

οσο για εσας ...αν νομίζεις οτι μια ομαδα που δεν μπορεί να περάσει το κέντρο σε ενα ντέρμπι αξίζει να ειναι 7 βαθμους μπροστά ...τοτε συμφωνω και εγώ οτι ειστε άξιοι πρωταθλητές απο τώρα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αν δεις και post μου σχετικα με τον φετεινο Παναθηναικο με αφορμή στην κριτική του Τεν Κάτε εχω πει οτι το πρωταθλημα δεν με ενδιαφερει ακομα και οταν ειμασταν κοντα στην κορυφή...
    την κριτικη μου στη διαιτησια την εκανα απο την αρχη της σεζόν ....
    ειπα το εχουμε δει το παραμύθι....
    και το ξανάδαμε και φετος οταν χρειάστηκε για να σπάσει το ηθικό της ομάδας....από την πρώτη αγωνιστική μάλιστα....

εμένα με ενδιαφερει παντα η Ευρώπη και να βλέπω μπαλιτσα ωραια στην Ελλαδα...προς το παρον βλέπω σχετικά καλύτερη μπάλα με αλλες χρονιες και σιγουρα την καλύτερη απο τους 3 μεγάλους....

οσο για εσας ...αν νομίζεις οτι μια ομαδα που δεν μπορεί να περάσει το κέντρο σε ενα ντέρμπι αξίζει να ειναι 7 βαθμους μπροστά ...τοτε συμφωνω και εγώ οτι ειστε άξιοι πρωταθλητές απο τώρα...
    οπως είπα και πριν για τη διαιτησία δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση, δεκτές όλες οι απόψεις

όλους τους ενδιαφέρει να βλέπουν ωραία μπάλα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αν συνδιάζονται και με αποτελέσματα ακόμα καλύτερα. Δηλαδή για να καταλάβω από τους 3, πιστεύεις ειλικρινά οτί την καλύτερη μπάλα την βλέπεις από τον ΠΑΟ? αν ναι , πάω πάσο απλά λέω μήπως δεν κατάλαβα καλά, δεν ειρωνεύομαι.

σε παραπέμπω και εγώ τότε στα δικά μου ποστ οσον αφορά το ντέρμπι για να μην τα ξαναγράφω.

ξέχασα να αναφέρω ότι ναι πιστεύω οτι η ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση επίσης σύμφωνα με τα στατιστικά, ναι δικαίως βρίσκεται πρώτη.

οπως είπα και πριν για τη διαιτησία δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση, δεκτές όλες οι απόψεις

όλους τους ενδιαφέρει να βλέπουν ωραία μπάλα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αν συνδιάζονται και με αποτελέσματα ακόμα καλύτερα. Δηλαδή για να καταλάβω από τους 3, πιστεύεις ειλικρινά οτί την καλύτερη μπάλα την βλέπεις από τον ΠΑΟ? αν ναι , πάω πάσο απλά λέω μήπως δεν κατάλαβα καλά, δεν ειρωνεύομαι.

σε παραπέμπω και εγώ τότε στα δικά μου ποστ οσον αφορά το ντέρμπι για να μην τα ξαναγράφω.
    ναιι απο τους 3 ο Παναθηναικος παιζει την καλύτερη μπαλα...

απο τους αλλους επιφυλάσομαι γιατι δεν εχω δει πολλα παιχνιδια...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ναιι απο τους 3 ο Παναθηναικος παιζει την καλύτερη μπαλα...
    οκ!!!

μπορώ να σε ρωτήσω γιατί κατα τη γνώμη σου αφού παίζετε την καλύτερη μπάλα από τους 3 μεγάλους είστε πίσω 7 πόντους?

οκ!!!

δεν έχουν πολύ πλάκα τελικά???

ειδικά αυτό το "να σπάσει το ηθικό της ομάδας" ήταν όλα τα λεφτά....μιλάνε κιόλας!!!τι να πουμε κι εμείς που μας παίζουν ράκμπυ (κάπως έτσι τεσπα) και πέρνουμε τις κάρτες λες και είναι στραγάλια...
    μιλάνε και για διαιτησία!!!!

είναι καλό χαλάκι πάντως....έτσι μάθαν να κρύβονται τόσα χρόνια....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα