Σε ευχαριστώ για της πληροφορίες ήσουν κατατοπιστικότατος. Δεν έχω 1150 αλλά 1100RT με το οποίο θα γεράσουμε παρέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermhc
Εγω φιλε μου το μοτο το πηρα και ηδη φοραγε το κιτ desierto ii της touratech απλα ο τυπας που το ειχε ητανε πολυ νοικοκυρης .......φαντασου οτι πρεπει να ειχε να κανει σερβις κανα 3αρι χρονια!!!Αλλαξα λαστιχα ,το σερβαρα ,εφτιαξα τα ηλεκτρικα του φαντασου μονο ο ηλεκτρολογος μου πηρε 280 .....αλλαξα ιμο ροουντμπουκ διακοπτες ,καθαρισα τα μπεκ του εβαλα σιτα αντι για το πλαστικο προστα στο φαναρι εβαλα καγκελα μπρος πισω αλλαξα κολοφαναρο μασπιεδες .....βιδες .......παξιμαδια εβαλα gps τσαντακια ουρας .....αλλαξα αυτοκολλητα τεποζιτου εφτιαξα ξανα τη σελα που ητανε σκυλοφαγωμενη και σε γενικες γραμμες εδωσα γυρω στα 3000 !!!Παντως τα λεφτα τα αξιζει με το παραπανω και το θεωρω ανωτερο ποιοτικα αλλα και εμφανισιακα απο 1200 αρι αλλωστε 3 ειχα απο δαυτα και κανενα δε με γεμιζε!!!Παντως αν θες το 1150 σου να το κανεις ετσι θες τουλαχιστον 5000-6000 αλλα λαβε υποψη οτι θα εχεις ενα μηχανακι που θα το κυκλοφορεις εσυ και για παρτη σου με μεγαλη αξια οχι μονο χρηματικη αφου 4-5 ειναι σε ολη την ευρωπη αλλα κυριως συναισθηματικη.....εγω οταν θα γερασω θα το βαλω στο σαλονι μου !!!! Αυτα τα λιγα...............Αμα θες κατι αλλο ρωτα με !!
Οι πληροφορίες είναι γιατί ένας φίλος μου θέλει να κάνει ένα GS έτσι, η κάπως έτσι, όπου μόλις είδα το δικό σου με "έφτιαξε", και μιας που πιάνουν τα χέρια μας όλο και κάποιο clopy paste θα κάνουμε![]()
Σε ευχαριστώ![]()